Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.84 FtUSD388.95 FtCHF440.33 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kedves Tagok! Ez egy technikai jellegű, hibabejelentő fórum, itt nincs helye off-topicnak. Csak hibabejelentéseket, konstruktív, fejlesztő szándékú hozzászólásokat várunk, igyekszünk visszajelzést is adni ezekkel kapcsolatban.
Az egész Fórum értetek van. Annak egészséges és élhető mivoltának megőrzése, a kulturált viselkedés, egymás és egymás véleményének tiszteletben tartása, a szakmai hangvétel elsősorban a felhasználók feladata, mi ezt próbáljuk segíteni, ahogy tudjuk.
Dolgozunk a visszatérő kellemetlenségek, trollok elhárításán is, hamarosan észrevehetitek a változásokat
Válasz mod_07 #7667. hozzászólásáraÉn rendszeresen törlöm a böngészési adatokat, több okból is.
Ha már böngésztem olyan oldalakat ahol nincs autentikáció, és utána fontos helyre akarok bejelentkezni, először minden böngészési adatot törlök.
Válasz A.I. #7665. hozzászólásáraSzia!
Valószínűleg a böngésződdel vagy a sütikkel van egy kis gond.
Próbáld meg az alábbi megoldásokat:
- A böngésző előzmények és sütik (cookie-k) törlése segíthet (Chrome böngészőben bal felül a címsor bal szélén beállítások gomb -> Cookie-k -> Eszközön tárolt webhelyadatok -> Kuka ikonnal töröld az összes sütit).
- Frissítsd a böngészőt: ha a Chrome-ot használja, navigáljon ide: az ablak jobb felső sarkában 3 pötty, ezen belül beállítások, ez után bal oldalon Chrome névjegye és ezen belül frissítés.
- Próbáld másik böngészőből megnyitni az oldalt (Microsoft Edge, Firefox, Safari)
- A Wi-Fi Router vagy mobilinternet újraindítása, illetve ellenőrizd az internetkapcsolat meglétét, sebességét.
Válasz cimbike. #7655. hozzászólásáraHa új fórumtémát nyit valaki, azt vagy elfogadjuk (megjelenik az új téma és a felhasználó üzenetet kap róla), vagy elutasítjuk indoklással (privát üzenetet vagy emailt írunk), vagy függőben hagyjuk egy darabig, ha jó a témafelvetés, de meglátásunk szerint besorolható egy már létező fórum topicba. Ezt ilyenkor privát üzenetben vagy emailben kommunikáljuk le a felhasználóval.
Sziasztok.
Kb 1 napja nem tudom Google Chrome-mal használni az oldalt telefonról. "Bad request" ezt dobja ki, mi lehet a hiba. Másik böngésző simán működteti ugyan arról a készülékről.
Mit kellene állítani, hogy újra vigye a króm is?
Válasz A.I. #7636. hozzászólásáraSzia! Így tudsz nekünk írni:
» ugyfelszolgalat@agroinform.hu » általános kérdések
» bolyki.bence@agroinform.hu ez az én címem, az Agroinform portál vezetője vagyok.
Válasz Koczka József #7651. hozzászólásáraVoltam már kitiltva,de amiről beszéltem akkor érdekes módon nem tiltottak ki.Amúgy ha nem váltok nevet akkor is vissza tudok menni,van egy trükköm.
Válasz Igazi Földönfutó #7646. hozzászólásáraCsak az a kérdés vagy e annyira gerinces és kivárod a kitiltás végét (én kétszer egy hónapot) vagy gerinctelenül valami komplexus miatt kétnaponta ujjat csinálsz .Mert ha kitiltanak és jogos volt mert miért ne lenne jogos akkor talán az önbecsülésed is nagyobb.
Válasz hashtag #7645. hozzászólásáraEzt éppen nem mondanám,mert nekem is volt ilyen afférom korábban,és akkor direkt olyan beszólásokat engedtem el hogy magam is szégyelltem,mégsem lépett közbe egyetlen modi sem,kitiltás sem volt.És ez napokig tartott.Úgyhogy erről ennyit.
Válasz Igazi Földönfutó #7646. hozzászólásáraLéteznek telefonos regisztrációk,olyanra gondolok,mint egy banki tranzakciónál!Ab telefon számot meg lehetne tiltani,,mert annyi telefont senki nem vesz!
Válasz medikus #7640. hozzászólásáraMondjuk erre találhatnának valami megoldást,mert igy semmi értelme a kitiltásnak.Nem sokat értek az egészhez,de néhány percen belül én is vissza tudnék jönni.
Válasz medikus #7644. hozzászólásáraIlyen nincsen, nyugodtan megnézheted, hogy mielőtt kitiltják, milyen jelzőket enged meg magának, a többi embertársára nézve. Nehéz visszakeresni, mert hálistennek törölve vannak, de ha olvasod a fórumot, láthatod mik mennek, az épp kinyomott székletemre sem mondok olyat mint ő szokott a másikra. Igaz, az imént én is elvetettem a súlykot, de unom már a hazug vádaskodást, semmi közöm hozzá hogy rendszeresen kivágják innen. Azért tenni kell, és ő tesz is mindig.
Válasz hashtag #7643. hozzászólásáraAzért hisztizik,mert általában pont a provokálót nem tiltják ki,egyeseknek mindent el kell tűrni,mert a másik épp moderátor,vagy annak a haverja!Vagy mindenkit,vagy senkit nem kellene szankcionálni,ha be szól a másiknak!Aki nem bírja a kritikát,be se nézzen erre az oldalra!Vannak más oldalak,ahol szakmai hozzászólások vannak.Persze oda is oda talál egy két jólnevelt,akinek ömlik a szájából a moslék!
Válasz Gumóka #7632. hozzászólásáraHa az anyázók között van olyan aki vmiért érinthetetlen akkor a környékre nem mennek a modik,igy akkor szabad a vásár.Nekem vmiért ez az érzésem.
Azért 02.01. du 4-kor minket kimoderáltok Gazdatüntetés topikban, nem topiktéma címén gondolom én, mások meg egymást anyázzák utána, az teljesen rendben van....
Egyébként kb. Törölni is lehetne, ami ott megy, off...
7780 hozzászólás
Kedves Tagok! Ez egy technikai jellegű, hibabejelentő fórum, itt nincs helye off-topicnak. Csak hibabejelentéseket, konstruktív, fejlesztő szándékú hozzászólásokat várunk, igyekszünk visszajelzést is adni ezekkel kapcsolatban.
Az egész Fórum értetek van. Annak egészséges és élhető mivoltának megőrzése, a kulturált viselkedés, egymás és egymás véleményének tiszteletben tartása, a szakmai hangvétel elsősorban a felhasználók feladata, mi ezt próbáljuk segíteni, ahogy tudjuk.
Dolgozunk a visszatérő kellemetlenségek, trollok elhárításán is, hamarosan észrevehetitek a változásokat
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-04-23 12:37:46
Válasz ND #7676. hozzászólásáraEz a cél......
Bandikának kell megköszönni.....
Válasz ND #7676. hozzászólásáraNyugi!
Sziasztok, ezt a jelenleg csakazértis néven futó gyökeret és az altaregóit nem lehet valahogy végleg elpaterolni?
Szétb...a az egész fórumot
Moderátor által módosítva: 2024-04-23 12:18:10
Válasz Ismeretlen #7674. hozzászólásáraEddig arról ment, de egy pár napja a fórumot témákat nem tudom megnyitni. Csak chrome böngészővel működik.
Válasz csontii #7673. hozzászólásáraSzia, működik rendben.
Valamilyen funkciót nem tudsz használni, vagy maga az oldal sem töltődik be neked?
A böngésző sütik törlése, ki-bejelentkezés, újraindítás a legtöbb esetben megoldja a problémákat ;)
Üdv,
J_mod
Helló!
Mobilon szafarival nem megy az agroinform?
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-04-05 11:27:26
Válasz mod_07 #7667. hozzászólásáraÉn rendszeresen törlöm a böngészési adatokat, több okból is.
Ha már böngésztem olyan oldalakat ahol nincs autentikáció, és utána fontos helyre akarok bejelentkezni, először minden böngészési adatot törlök.
Válasz Gumóka #7669. hozzászólásáraFelháborító!
Köszönjük, hogy jelentetted!
J_mod
Jelentettem spamként.
Válasz mod_07 #7667. hozzászólásáraKöszönöm, már megoldódott.
Töröltem minden "kukit", azóta rendben van.
Válasz A.I. #7665. hozzászólásáraSzia!
Valószínűleg a böngésződdel vagy a sütikkel van egy kis gond.
Próbáld meg az alábbi megoldásokat:
- A böngésző előzmények és sütik (cookie-k) törlése segíthet (Chrome böngészőben bal felül a címsor bal szélén beállítások gomb -> Cookie-k -> Eszközön tárolt webhelyadatok -> Kuka ikonnal töröld az összes sütit).
- Frissítsd a böngészőt: ha a Chrome-ot használja, navigáljon ide: az ablak jobb felső sarkában 3 pötty, ezen belül beállítások, ez után bal oldalon Chrome névjegye és ezen belül frissítés.
- Próbáld másik böngészőből megnyitni az oldalt (Microsoft Edge, Firefox, Safari)
- A Wi-Fi Router vagy mobilinternet újraindítása, illetve ellenőrizd az internetkapcsolat meglétét, sebességét.
Üdv,
J mod
Válasz cimbike. #7655. hozzászólásáraHa új fórumtémát nyit valaki, azt vagy elfogadjuk (megjelenik az új téma és a felhasználó üzenetet kap róla), vagy elutasítjuk indoklással (privát üzenetet vagy emailt írunk), vagy függőben hagyjuk egy darabig, ha jó a témafelvetés, de meglátásunk szerint besorolható egy már létező fórum topicba. Ezt ilyenkor privát üzenetben vagy emailben kommunikáljuk le a felhasználóval.
Üdv, J_mod
Sziasztok.
Kb 1 napja nem tudom Google Chrome-mal használni az oldalt telefonról. "Bad request" ezt dobja ki, mi lehet a hiba. Másik böngésző simán működteti ugyan arról a készülékről.
Mit kellene állítani, hogy újra vigye a króm is?
Válasz kis Zombi #7663. hozzászólásáraLehet a linkformátum nem volt jó, olyankor nem illeszti be.
YouTube videót nem lehet beilleszteni, kénytelen voltam linkelni.
Válasz mihaszna #7660. hozzászólásáraAkkor itt van annyi bűnöző,mint a nyű.De nem hinném,hogy ez törvényben van szabályozva.
Válasz mihaszna #7660. hozzászólásáraIttál eleget ???
Válasz Igazi Földönfutó #7659. hozzászólásáraHa valaki a kitiltása után mégis be lép a fórumra.
Válasz mihaszna #7658. hozzászólásáraMármint mi?
Válasz Igazi Földönfutó #7646. hozzászólásáraCsak az már bűn cselekmény
Válasz medikus #7656. hozzászólásáraHagyom a ...ba
Moderátor által módosítva: 2024-02-26 13:54:47
Válasz cimbike. #7655. hozzászólásáraKérdezd meg az Ügyfélszolgálatot!
Hogy derül ki, hogy egy új fórum témát elfogadták-e?
Válasz BNC01 #7653. hozzászólásáraKöszönöm.
Megkaptam az e-mailt is a múltkor, de addigra megoldódott a dolog.
Válasz A.I. #7636. hozzászólásáraSzia! Így tudsz nekünk írni:
» ugyfelszolgalat@agroinform.hu » általános kérdések
» bolyki.bence@agroinform.hu ez az én címem, az Agroinform portál vezetője vagyok.
Válasz Koczka József #7651. hozzászólásáraVoltam már kitiltva,de amiről beszéltem akkor érdekes módon nem tiltottak ki.Amúgy ha nem váltok nevet akkor is vissza tudok menni,van egy trükköm.
Válasz Igazi Földönfutó #7646. hozzászólásáraCsak az a kérdés vagy e annyira gerinces és kivárod a kitiltás végét (én kétszer egy hónapot) vagy gerinctelenül valami komplexus miatt kétnaponta ujjat csinálsz .Mert ha kitiltanak és jogos volt mert miért ne lenne jogos akkor talán az önbecsülésed is nagyobb.
Válasz hashtag #7645. hozzászólásáraEzt éppen nem mondanám,mert nekem is volt ilyen afférom korábban,és akkor direkt olyan beszólásokat engedtem el hogy magam is szégyelltem,mégsem lépett közbe egyetlen modi sem,kitiltás sem volt.És ez napokig tartott.Úgyhogy erről ennyit.
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-02-12 08:34:38
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-02-12 08:34:57
Válasz Igazi Földönfutó #7646. hozzászólásáraLéteznek telefonos regisztrációk,olyanra gondolok,mint egy banki tranzakciónál!Ab telefon számot meg lehetne tiltani,,mert annyi telefont senki nem vesz!
Válasz medikus #7640. hozzászólásáraMondjuk erre találhatnának valami megoldást,mert igy semmi értelme a kitiltásnak.Nem sokat értek az egészhez,de néhány percen belül én is vissza tudnék jönni.
Válasz medikus #7644. hozzászólásáraIlyen nincsen, nyugodtan megnézheted, hogy mielőtt kitiltják, milyen jelzőket enged meg magának, a többi embertársára nézve. Nehéz visszakeresni, mert hálistennek törölve vannak, de ha olvasod a fórumot, láthatod mik mennek, az épp kinyomott székletemre sem mondok olyat mint ő szokott a másikra. Igaz, az imént én is elvetettem a súlykot, de unom már a hazug vádaskodást, semmi közöm hozzá hogy rendszeresen kivágják innen. Azért tenni kell, és ő tesz is mindig.
Válasz hashtag #7643. hozzászólásáraAzért hisztizik,mert általában pont a provokálót nem tiltják ki,egyeseknek mindent el kell tűrni,mert a másik épp moderátor,vagy annak a haverja!Vagy mindenkit,vagy senkit nem kellene szankcionálni,ha be szól a másiknak!Aki nem bírja a kritikát,be se nézzen erre az oldalra!Vannak más oldalak,ahol szakmai hozzászólások vannak.Persze oda is oda talál egy két jólnevelt,akinek ömlik a szájából a moslék!
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-02-12 08:37:42
Válasz erdesz001 #7641. hozzászólásáraBNC-t szerintem feleslegesen bántod.
Ha fasor ügyben kérdésem lesz írok.
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-02-12 08:39:20
Válasz erdesz001 #7639. hozzászólásáraRegisztrálj minden nap,valami néven,akkor nem tud tiltani! Bent leszel pl 8 néven!
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-02-12 08:41:36
Válasz ..,-:) #7637. hozzászólásáraVicc az egész, az meg végképp, hogy ide írom, minden nap felnéznek ide, aztán semmi válasz. Ennyit a véleményről.
Mikor megújult a portál, írták, osszuk meg észrevételeinket, ötleteinket. Volt vagy 2 éve. Írtunk is, van ami azóta se...
Szerintem a legtöbben még egymásért vagyunk itt, információcseréért, a többi meg elfér az offtopikba, meg a többi szemétbe.
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-02-09 11:19:52
Sziasztok!
Moderátornak vagy redszergazdának hogyan tudok privát üzenet írni?
Válasz Gumóka #7632. hozzászólásáraHa az anyázók között van olyan aki vmiért érinthetetlen akkor a környékre nem mennek a modik,igy akkor szabad a vásár.Nekem vmiért ez az érzésem.
Válasz Zoli 63 #7633. hozzászólásáraEngem végülis nem zavar, ha jogos moderáljon engem is, nem ez a baj, de így elég érdekes a fórum moderáció.
Válasz Gumóka #7632. hozzászólásáraVagy meghagyni , ne tudják letagadni a gyalázatos viselkedésüket !
Azért 02.01. du 4-kor minket kimoderáltok Gazdatüntetés topikban, nem topiktéma címén gondolom én, mások meg egymást anyázzák utána, az teljesen rendben van....
Egyébként kb. Törölni is lehetne, ami ott megy, off...
Válasz csuti0 #7630. hozzászólásáraNálam is ugyanez a probléma