Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Praetor #7755. hozzászólásáraKedves Fórumozók!
A jelzett problémák javításra kerültek a szerkesztőben. Ha esetleg valaki továbbra is tapasztal problémát, kérjük jelezzétek!
Válasz modi 02 #7754. hozzászólásáraDehogy egyedi a probléma. A hozzászólás beküldésekor a portálmotor kivesz a hozzászólásból 2 sortörést (enter). Így ha felsorolást, bekezdéseket ír az ember, akkor összefűzi a sorokat. Ezért ha fontos nekem a formázás (mert érthetőbb úgy a hsz), akkor a hozzászólás végére ütök még két entert, hogy azok vegye ki a portálmotor a hsz-ből.
Az új design óta azt is jeleztem, hogy a hozzászólásokra rálóg az alatta lévő hozzászólás (padding-top: 60px;), ezért a hozzászólás utolsó sorába kerülő link is takarásba kerül, ezért nem kattintható, csak ha a link szövegének felső 2-3pixel sorát sikerül egérrel megtalálni.
Képet is mellékeltem, a dologról, csak inkompetens webdesigneretek van, aki egy nyomorult inspectort sem tud használni.
Válasz Lux in tenebris #7753. hozzászólásáraMivel úgy tűnik, egyedi a probléma (más nem jelezte, nálunk nem reprodukálható), így azt tudom még javasolni, hogy esetleg másik böngészőből is próbáld meg a hozzászólást, hátha ott működik rendesen a szerkesztési lehetőség.
Miért nem lehet felsorolás a kommentben? Miért nem lehet tagolni a mondandót, sorközt kihagyni? Miért kell egy kommentet szófolyammá tenni? Kevés a hely?
Válasz Moderátor #7748. hozzászólásáraSajnos így viszont félre tájékoztat. Mert nem az előrrejelzéssel van a baj hanem az elmúlt időre ki adott értékekkel.
Válasz Koczka József #7746. hozzászólásáraSzia, sajnos ezt az infót nem adhatjuk ki. Megbízható a forrás, de attól még némi mozgástér mindig van az ilyen adatokban, pláne a jelenlegi viszontagságos időjárási viszonyok között.
75-re vetett atacama.
Mellette árpára támasztott borsó.
Kedves Gépház!
A feltöltött fényképeim, nem jelennek meg a feltöltés után. A szójás csoportban jelentkezett a hiba először.
A portálon az egyik hasznos alkalmazás a Növényvédőszer kereső.
Viszont több száz találatot (szert)dob fel, amit sokáig tart végigböngészni.
Az lenne a kérésem, hogy legyen olyan keresési paraméter, hogy csak a mai napon túl érvényességi idejű szereket dobja fel, a lejártak engem nem érdekelnek, és a találatok nagy részének lejárt az érvényességi ideje.
Köszönöm!
Kérem a kamerák,fényképezőgépek, rögzítők című topicban a #80 és #85 hozzászólásom sürgős törlését mert egyrészt nem odaillő, másrészt az öcsémnek még több bajt okozhat a már meglévőkhöz.
Köszönöm!
Válasz ND #7713. hozzászólásáraA probléma ott van,hogy mindig ugyan az az ember kapja a nagyobb ütést,pedig ketten vannak ringben!Egyiket mindig kimentik a fehér törölközővel!
Ennek a két jómadárnak is azt kellene, találkozzanak valahol és rendezzék négyszemközt az nézeteltérésüket
De ugye a szájkarate kényelmesebb, az nem fáj és nem hagy külsérelmi nyomokat amit lehet borogatni napokig ha úgy alakul
Válasz trikolor5 #7711. hozzászólásáraJa, meg ha jocóka ügynök nem jönne a menetrendszerinti fizetett propagadával. A politikai flame jóval ritkábban pörögne fel, és ez érzékelhetően negatív impact-el járna az oldal látogatására nézve...
Válasz máris szomszéd #7708. hozzászólásáraItt az offtopic/kocsma a politikai trágyagödör = WC , régi szép időben kávézóként működött a kocsma, voltak női vendégek kulturált társalgással, most meg már ki kell írni a gyengébbeknek " földre köpni tilos " !
Válasz BNC01 #7707. hozzászólására"Azt, hogy milyen fontos a mellékhelyiség, az is mutatja, hogy állítólag a külföldi étteremkritikusok először a mellékhelyiséget veszik szemügyre, és lehet bármennyire csillogó-villogó is az étterem, ha a WC hagy maga után kívánnivalót, már nem is foglalkoznak érdemben a hellyel."
7857 hozzászólás
Válasz Praetor #7755. hozzászólásáraKedves Fórumozók!
A jelzett problémák javításra kerültek a szerkesztőben. Ha esetleg valaki továbbra is tapasztal problémát, kérjük jelezzétek!
Válasz modi 02 #7754. hozzászólásáraNagyon régóta ilyen szar. Akár hányszor valamit változtattok csak szarabb lesz !!???
Safari
17.5.1
Válasz modi 02 #7754. hozzászólásáraDehogy egyedi a probléma. A hozzászólás beküldésekor a portálmotor kivesz a hozzászólásból 2 sortörést (enter). Így ha felsorolást, bekezdéseket ír az ember, akkor összefűzi a sorokat. Ezért ha fontos nekem a formázás (mert érthetőbb úgy a hsz), akkor a hozzászólás végére ütök még két entert, hogy azok vegye ki a portálmotor a hsz-ből.
Az új design óta azt is jeleztem, hogy a hozzászólásokra rálóg az alatta lévő hozzászólás (padding-top: 60px;), ezért a hozzászólás utolsó sorába kerülő link is takarásba kerül, ezért nem kattintható, csak ha a link szövegének felső 2-3pixel sorát sikerül egérrel megtalálni.
Képet is mellékeltem, a dologról, csak inkompetens webdesigneretek van, aki egy nyomorult inspectort sem tud használni.
Válasz Lux in tenebris #7753. hozzászólásáraMivel úgy tűnik, egyedi a probléma (más nem jelezte, nálunk nem reprodukálható), így azt tudom még javasolni, hogy esetleg másik böngészőből is próbáld meg a hozzászólást, hátha ott működik rendesen a szerkesztési lehetőség.
Válasz modi 02 #7752. hozzászólásáraGépről írok.
És most is hagytam ki sorközt.
Válasz Lux in tenebris #7751. hozzászólásáraMire gondolsz? Lehet felsorolni, tagolni, sorközt kihagyni. A szerkesztő ugyanúgy működik, mint más szövegszerkesztők.
Használj entert, ha sorközt szeretnél beiktatni.
A felsorolást is a szokásos módon lehet megoldani.
- ...
- ...
Nem lehet, hogy nálad nincs valami jól beállítva? Telefonról vagy böngészőből írsz?
Miért nem lehet felsorolás a kommentben? Miért nem lehet tagolni a mondandót, sorközt kihagyni? Miért kell egy kommentet szófolyammá tenni? Kevés a hely?
Válasz Moderátor #7748. hozzászólásáraSajnos így viszont félre tájékoztat. Mert nem az előrrejelzéssel van a baj hanem az elmúlt időre ki adott értékekkel.
Válasz Radocz #7747. hozzászólásáraSzia, igen.
Jóváhagytuk.
https://www.agroinform.hu/forum?act=showTopic&tid=5634
Válasz Koczka József #7746. hozzászólásáraSzia, sajnos ezt az infót nem adhatjuk ki. Megbízható a forrás, de attól még némi mozgástér mindig van az ilyen adatokban, pláne a jelenlegi viszontagságos időjárási viszonyok között.
Válasz mod_07 #7666. hozzászólásáraEz még mindig így van?
Mennyi ideig nem történik semmi?
Ez már a második, hogy nem sikerül, és nem kaptam visszajelzést.
Sziasztok, érdeklődöm hogy kitől kapjátok az időjárási adatokat? Mert itt 2024. 07. 17 Tiszadorogmára 24 mm csapadék van írva és hát a 4 mm eső esett?
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-07-06 17:23:44
Válasz envagyok2 #7743. hozzászólásáraÜdv!
Majd kombájn aratja, szét rostáljuk. Árpa a kucunak, borsó vetőmagnak lesz.
Válasz Jóskabáttya #7740. hozzászólásáraföltehetnéd most már, a borsós árpára kíváncsi vagyok. ezt kaszáltad, vagy mi lett/lesz a sorsa?
Válasz Jóskabáttya #7740. hozzászólására
Válasz Agroinform #7739. hozzászólásáraÉs a meg nem jelenített hozzászólások elvesztek?
75-re vetett atacama.
Mellette árpára támasztott borsó.
Kedves Gépház!
A feltöltött fényképeim, nem jelennek meg a feltöltés után. A szójás csoportban jelentkezett a hiba először.
Kedves Felhasználók!
A fórum hozzászólás javítva lett, elnézést a kellemetlenségért.
Agroinform - Ügyfélszolgálat
Válasz ..,-:) #7730. hozzászólásáraMárkát
Ha van akkor működjön jól,a járműn is ha van valamilyen plusz elektronika akkor műköbni kell!
Válasz apuci #7729. hozzászólásáraMinek? Az csak sorminta.
Válasz apuci #7729. hozzászólásáraVenni akarsz !!???
Nem kellene frissíteni a deviza árfolyamokat?
Miért nem hagyjátok, hogy valaki megszerkessze, tagolja a mondandóját? Miért nem lehet sorközöket hagyni?
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-05-24 14:19:56
Válasz korrektuzlet11 #7725. hozzászólásáraSzia, köszönjük a javaslatodat, küldöm is tovább a fejlesztők irányába.
Üdv, Mod
Moderátor által módosítva: 2024-05-27 17:12:35
A portálon az egyik hasznos alkalmazás a Növényvédőszer kereső.
Viszont több száz találatot (szert)dob fel, amit sokáig tart végigböngészni.
Az lenne a kérésem, hogy legyen olyan keresési paraméter, hogy csak a mai napon túl érvényességi idejű szereket dobja fel, a lejártak engem nem érdekelnek, és a találatok nagy részének lejárt az érvényességi ideje.
Köszönöm!
Válasz BNC01 #7722. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Elnézést kérek a méltatlankodásomét, kissé ki vagyok borulva.
Válasz BNC01 #7722. hozzászólásáraBocs,tévedtem.
Válasz rigás #7719. hozzászólásáraSzia! Töröltem a két hozzászólást.
Válasz rigás #7720. hozzászólásáraHétvégén,ünnepnap nem dolgoznak.Majd kedden.
Válasz rigás #7719. hozzászólásáraVálaszra sem méltatnak.
Tisztelt moderátor!
Kérem a kamerák,fényképezőgépek, rögzítők című topicban a #80 és #85 hozzászólásom sürgős törlését mert egyrészt nem odaillő, másrészt az öcsémnek még több bajt okozhat a már meglévőkhöz.
Köszönöm!
Válasz medikus #7718. hozzászólására
Válasz ND #7713. hozzászólásáraA probléma ott van,hogy mindig ugyan az az ember kapja a nagyobb ütést,pedig ketten vannak ringben!Egyiket mindig kimentik a fehér törölközővel!
Válasz trikolor5 #7711. hozzászólásáraTe is voltál kitiltva!
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-05-16 22:32:01
Válasz ND #7713. hozzászólására...no meg nem jár pár napi elzárással.
Válasz Zoli 63 #7709. hozzászólásáraegy igazi vidéki kocsmában már rég le lenne rendezve a dolog
Ennek a két jómadárnak is azt kellene, találkozzanak valahol és rendezzék négyszemközt az nézeteltérésüket
De ugye a szájkarate kényelmesebb, az nem fáj és nem hagy külsérelmi nyomokat amit lehet borogatni napokig ha úgy alakul
Válasz trikolor5 #7711. hozzászólásáraJa, meg ha jocóka ügynök nem jönne a menetrendszerinti fizetett propagadával. A politikai flame jóval ritkábban pörögne fel, és ez érzékelhetően negatív impact-el járna az oldal látogatására nézve...
Válasz mod_07 #7710. hozzászólásáraOfftopik se lenne vészes, ha a már 50szer kitiltott trágár alak nem jönne vissza mindig.
Válasz máris szomszéd #7708. hozzászólásáraAz Offtopic pont azért van, hogy más fórumok ne legyenek "piszkosak".
Üdv, Mod
Válasz máris szomszéd #7708. hozzászólásáraItt az offtopic/kocsma a politikai trágyagödör = WC , régi szép időben kávézóként működött a kocsma, voltak női vendégek kulturált társalgással, most meg már ki kell írni a gyengébbeknek " földre köpni tilos " !
Válasz BNC01 #7707. hozzászólására"Azt, hogy milyen fontos a mellékhelyiség, az is mutatja, hogy állítólag a külföldi étteremkritikusok először a mellékhelyiséget veszik szemügyre, és lehet bármennyire csillogó-villogó is az étterem, ha a WC hagy maga után kívánnivalót, már nem is foglalkoznak érdemben a hellyel."