Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD392.46 FtCHF444.25 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bakayd #6277. hozzászólásáraMobilon Google Chrome-ot használva álló helyzetben tartva a telefont a fejlécben az Agroinform.hu mellett az időjárás ikon nem reagál az érintésre, ellenben fekvő helyzetben lévő telónál igen(lehet csak nálam van ez így?).
A hirdetések beállításánál,beállítom a "gazda" olédalt,de ha valamelyik hirdetést megnézem,vagy 2.oldalra váltok,vissza áll az összes hirdetésre,holott a kereskedőkre nem vagyok kíváncsi!
Meg ott is lehetnének kisebbek a térközök, nekem nagyon sok téma be van téve a kedvencek közé, és most a fél oldalt végig kell görgetnem mire az aljára érek.
Jó szar lett az új felület.
Màr lassan 10 éve hogy napi szinten böngészem az Agroinformot (legtöbbször telefonról) de ez amit most telefonon látok ez nagy vissza lépés nem tudom számítógépen is így van e.
Màr lassan 10 éve hogy napi szinten böngészem az Agroinformot (legtöbbször telefonról) de ez amit most telefonon látok ez nagy vissza lépés nem tudom számítógépen is így van e.
Az eredeti tervekhez képest egy kicsit sokat módosult, de amúgy jól néz ki. A főoldal elején a kiemelt cikkek utáni két sorban lévő ajánló, az nem biztos, hogy tuti dolog oda.
A Fórumban a képfeltöltésnél a tallózás után nem jelenik meg, hogy történik is valami. De ha a kép kiválasztása után a feltöltésre kattintunk, akkor viszont feltölti a képet, csak nem jelöli semmi, hogy ki lett választva a kép.
Alapjában véve tök oké lett. A változások pedig általában az emberek nagy részének nem tetszenek, aztán majd megszokják.
Nekem tetszik az új felület, végre el tudom olvasni mobilon szemüveg nélkül is a fórumot, így napközben is bele tudok nézni. Nagyítani sajnos továbbra sem tudom androidon sem az aprót sem a fórumot.
Vissza a régi felületet, akármilyen módon!!!! Nemtudom hány napja van így de visszataszító az oldal, inkább nem nézem, igaz nemvagyok egy túl aktív tag inkább csak olvasó de sokkal kevesebbet nézem, hozzászólásokból ítélve vannak vagy idő kérdése és lesznek még így páran.
Válasz Gepi #6245. hozzászólásáraÉrdekesség ha rámész a "válasz erre" gombra, akkor felül ott is ott van a hozzászólás és ott már meglehet nyitni a linket!
Válasz BNC01 #6241. hozzászólásáraAz apróban most hol kell beírni a települést, ahonnan számolja a távolságot?
Mellesleg az automata helymeghatározás sem működik nekem, a böngészővel van valami baja.
Válasz BNC01 #6241. hozzászólására Bence ez is olyan lett mint a permetez.hu annak nem tudom ki a tulaja de szinte ugyan azok ahogy belép az ember fia ...jozsinak üzenném ha a nyulak döglenek muszáj elégetni a ketreceket...
A hozzászólás írójának a neve alig vehető észre még asztali gépen is, mobilon még annyira sem. Ellenben akinek a válasz szól, annak a neve túlontúl hangsúlyos. Fordítva lehet szerencsésebb lenne.
7781 hozzászólás
Válasz A.I. #6279. hozzászólásáraJavítottuk.
A hirdetéseknél,miért nem látható a hirdető telefonszáma?Vagy ha látható,hol látható?
Válasz Bakayd #6277. hozzászólásáraMobilon Google Chrome-ot használva álló helyzetben tartva a telefont a fejlécben az Agroinform.hu mellett az időjárás ikon nem reagál az érintésre, ellenben fekvő helyzetben lévő telónál igen(lehet csak nálam van ez így?).
Válasz Bakayd #6277. hozzászólásáraA képre kattintva most már megnyílik a popup, de nem nagyítható.
Android 10, Chrome
Sziasztok,
Kikerültek a javítások.
Ha még találtok hibát írjátok meg. Köszi.
Sziasztok,
Mai napon kikerülnek a javítások amiket kértetek.
Hová tűnt a géppiac?
Válasz Bakayd #6269. hozzászólásáraA “felhasználó hirdetése” is eltűnt vagy csak én nem találom?
Válasz Bárány #6271. hozzászólásáraMeg a link/kép elküldése után, jó lenne ha nem kellene keresgélni a "beillesztés' felíratot.
A hirdetések beállításánál,beállítom a "gazda" olédalt,de ha valamelyik hirdetést megnézem,vagy 2.oldalra váltok,vissza áll az összes hirdetésre,holott a kereskedőkre nem vagyok kíváncsi!
1. Mobil nézetben a videó előnézet túl széles. Pl. Videók topic, #8759 hozzászólás. (Android 10, Chrome)
2. Hozzászólás írásakor ha elmentek egy linket, a mentés után összecsukódik a lenyíló fül. A kommentbe való beillesztéshez újra le kell nyitni.
3. Ugyanitt a kép tallózás gombja angolul van feliratozva. (Browse) Feltöltés után, beillesztés előtt a lenyíló ugyanúgy összecsukódik itt is.
4. A képek előnézetére kattintva nem nyílik meg a kép nagyobb méretben. (Mobil és webes is.)
5. Webes nézetben a képek és a videók előnézete a szöveghez képest keskeny. (Win 10, Chrome)
Válasz Bakayd #6269. hozzászólásáraA #6249-es hozzászólásomban írtam egyet.
Meg ott is lehetnének kisebbek a térközök, nekem nagyon sok téma be van téve a kedvencek közé, és most a fél oldalt végig kell görgetnem mire az aljára érek.
Sziasztok,
Javítottuk a link hibát.
Dizájnon is alakítottunk, főoldalon vissza van állítva a régi szín.
Folyamatban van a kép javítás, és a további dizájn.
Ha van még valami javítani való írjátok meg nyugodtan.
Sziasztok! Köszönjük az újabb visszajelzéseiteket is. Alakítunk mèg a felületen a következő hetekben.
Nálam ez a bejelentkező oldal! Először ez belépés utáni állapot aztán kis várakozás után ide ugrik (fél perc)
Jó ez így?
Válasz shazi #6261. hozzászólásáraVagy az ügyfélkapuhoz hasonlóan lehetne egy "visszatérés a régi oldalhoz" gomb.
Az eredeti tervekhez képest egy kicsit sokat módosult, de amúgy jól néz ki. A főoldal elején a kiemelt cikkek utáni két sorban lévő ajánló, az nem biztos, hogy tuti dolog oda.
A Fórumban a képfeltöltésnél a tallózás után nem jelenik meg, hogy történik is valami. De ha a kép kiválasztása után a feltöltésre kattintunk, akkor viszont feltölti a képet, csak nem jelöli semmi, hogy ki lett választva a kép.
Alapjában véve tök oké lett. A változások pedig általában az emberek nagy részének nem tetszenek, aztán majd megszokják.
Nekem tetszik az új felület, végre el tudom olvasni mobilon szemüveg nélkül is a fórumot, így napközben is bele tudok nézni. Nagyítani sajnos továbbra sem tudom androidon sem az aprót sem a fórumot.
Vissza a régi felületet, akármilyen módon!!!! Nemtudom hány napja van így de visszataszító az oldal, inkább nem nézem, igaz nemvagyok egy túl aktív tag inkább csak olvasó de sokkal kevesebbet nézem, hozzászólásokból ítélve vannak vagy idő kérdése és lesznek még így páran.
Az apróban alapból ki kellene pipálni a gazda és kereskedő eladókat, mert így ellentmondásos.
Szép lassan elfogyunk(tunk). Lassan de biztosan.
Válasz Ares 826 #6257. hozzászólásáraZőd krumpli sose jó.
Na mozogjatok, mert a harmadik szemüveget koptatom miattatok.
Válasz armagedddon #6256. hozzászólásáraTudod most a zőőőőőőőőőőőőőőőőőőd a divat még eujópában is, aki nem zőőőőőőőőőőőőőőőőőőd az már nem is ember ott!
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-10-14 06:14:56
Hogy lehet most képet feltölteni,saját gépről?Semmit nem csinál!
Válasz ..,-:) #6252. hozzászólásáraDe nem lehetett volna egy az egyben lekoppintani a régi fórum felülete??
Válasz ..,-:) #6252. hozzászólásáraDe nem lehetett volna egy az egyben lekoppintani a régi fórum felülete??
Válasz jozef19 #6251. hozzászólásáraCsak halkan súgom…..több évnyi meló van benne………
Ez finoman szólva,egy nagy rakás nulla lett,köszönjük Emese,de ez nem baj,a baj az,hogy döglenek a nyulaink..
Elérhető még a régebbi változatban az agroinform oldal, vagy csak ez az új verzió van?
Válasz Bakayd #6247. hozzászólásáraEzt igazán vissza színezhetnétek pirosra, mert így rohadt nehéz észrevenni hogy hol van új hozzászólás.
Válasz Bakayd #6247. hozzászólásáraMobilon működik a linkre nyomás, gépen meg semmi.
Sziasztok,
Javítottuk a visszanavigálást a fórum főoldalra.
Nézzük most ezt a link hibát.
Dizájn készül.
Válasz Gepi #6245. hozzászólásáraÉrdekesség ha rámész a "válasz erre" gombra, akkor felül ott is ott van a hozzászólás és ott már meglehet nyitni a linket!
Válasz GREVEN #6235. hozzászólásáraNekem se nyitja meg
Válasz BNC01 #6241. hozzászólásáraAz apróban most hol kell beírni a települést, ahonnan számolja a távolságot?
Mellesleg az automata helymeghatározás sem működik nekem, a böngészővel van valami baja.
Válasz BNC01 #6241. hozzászólásáraBeillesztett linkre nem lehet kattintani. Pl alkatrész topik 1625.
Válasz BNC01 #6241. hozzászólására Bence ez is olyan lett mint a permetez.hu annak nem tudom ki a tulaja de szinte ugyan azok ahogy belép az ember fia ...jozsinak üzenném ha a nyulak döglenek muszáj elégetni a ketreceket...
Válasz otis #6240. hozzászólására Köszönjük, nagyon hasznos amit írsz, módosítjuk ezt is.
A hozzászólás írójának a neve alig vehető észre még asztali gépen is, mobilon még annyira sem. Ellenben akinek a válasz szól, annak a neve túlontúl hangsúlyos. Fordítva lehet szerencsésebb lenne.
Válasz Bakayd #6232. hozzászólásáraKöszönjük .
Ha lehet javasolni, esetleg egy like gombot a hozzászólásokhoz, vagy dislike.
Válasz Bakayd #6237. hozzászólásáraA Kukorica várhatóan topicba tettem be egy linket, ott vettem észre
Válasz GREVEN #6236. hozzászólásáraNézzük ezt is, köszi.
Válasz GREVEN #6235. hozzászólásáraSőt, kijelölni se enged, nekem az alatta levő hozzászólást jelőli ki ha a linket szeretném.
A linket nem nyitja meg amit berakok a hozzászólásba
Válasz Bakayd #6232. hozzászólásáraNa, most már gyors is, és engedi a válaszadást is!
Válasz Bakayd #6232. hozzászólásáraAlakul ez szép lassan.
Sziasztok,
Javítva lettek:
- képek szélessége
- "válasz erre" gomb
- hozzászólás oda ugrás
- hozzászólás mezőben sor elején nagy bekezdés
- fórum kép ikonok