Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na még egyszer. Link vagy kép elküldése után nem maradhatna nyitva a kis oldal lent hogy ne keljen még egyszer nyitogatni a beillesztés miatt, asztali pc-n ???
Az esetleg megoldható lenne, hogyha topikon belül keresek egy szóra mondjuk, kidob x hozzászólást, ott van ilyen lehetőség, hogy "ugrás a témához", erre kattintva ne a topik első oldalára dobjon vissza, hanem az adott hozzászóláshoz a topikban?
Válasz BNC01 #6291. hozzászólásáraEzt azért próbáld ki, mert (nálam legalábbis) nem így van.
Tölts fel egy nagyobb képet, és aztán ellenőrizd mobilon és asztalin is!
Válasz Mihály #6289. hozzászólásáraKöszönjük a jelzést. Dolgozunk a gyorsabb mobilos betöltődésen. A Google Page Insights sebesség teszt szerint asztali gépen már jól tölt be az oldal, azon vagyunk, hogy mobilon is így legyen mielőbb.
Válasz Praetor #6285. hozzászólásáraSzia!
A kép nagyíthatósága sajnos attól függ, hogy mekkora méretben töltötte fel a felhasználó.
A nagyítás funkció adott, de van aki kis méretben fotóz, vagy lekicsinyíti feltöltés előtt.
Válasz medikus #6288. hozzászólásáraHát az hiába nyúlt le valaki a fejlesztésekért jó pénzt éppen olyan lassú meg amit jobb let olna az a kép s videó feltöltés ill link behelyezés szóval nem lehet gyorsabban reagálni stb
Válasz Mihály #6286. hozzászólásáraXar az egész! Továbbra sem találom az alkatrészek oldalt!Hiába jelölöm ki fent , nem azt adja be!Lassan ott tartok hogy elhagyom az egész portált!
kéne csinálni a kitiltott tagokról egy "akikre büszkék vagyunk/szégyenfal" listát.
láthatná az ember, hogy kikkel került egy kalapba, akár még büszke is lehetne rá, hahaha
Azért az poén, hogy asztali gépen a fórumban rákattintok a képre, hogy kinagyítsa, erre kisebb képet rak a kis ablakba. Ha jól látom, ugyanaz a képfelbontással van a hozzászólásban és nagyítva is, csak a hozzászólásban szét van húzva teljes szélességre. Korábban ez a funkció sokkal jobb volt, a feltöltött képeket elfogadható nagy felbontáson is meg lehetett nézni.
Mikorra várható hogy olyanok lesznek az oldalak mint voltak!Nincs ,nem találom,hiába jelölöm ki,betakarító gép alkatrész!Helyette teljesen más jön!A gazda,kereskedő,kiválasztás még mindig nem jó,hiába van kijelölve,oldal,vagy hirdetés megnézése után,vissza áll mindkettőre!
Válasz Bakayd #6277. hozzászólásáraMobilon Google Chrome-ot használva álló helyzetben tartva a telefont a fejlécben az Agroinform.hu mellett az időjárás ikon nem reagál az érintésre, ellenben fekvő helyzetben lévő telónál igen(lehet csak nálam van ez így?).
A hirdetések beállításánál,beállítom a "gazda" olédalt,de ha valamelyik hirdetést megnézem,vagy 2.oldalra váltok,vissza áll az összes hirdetésre,holott a kereskedőkre nem vagyok kíváncsi!
Meg ott is lehetnének kisebbek a térközök, nekem nagyon sok téma be van téve a kedvencek közé, és most a fél oldalt végig kell görgetnem mire az aljára érek.
Jó szar lett az új felület.
Màr lassan 10 éve hogy napi szinten böngészem az Agroinformot (legtöbbször telefonról) de ez amit most telefonon látok ez nagy vissza lépés nem tudom számítógépen is így van e.
Màr lassan 10 éve hogy napi szinten böngészem az Agroinformot (legtöbbször telefonról) de ez amit most telefonon látok ez nagy vissza lépés nem tudom számítógépen is így van e.
Az eredeti tervekhez képest egy kicsit sokat módosult, de amúgy jól néz ki. A főoldal elején a kiemelt cikkek utáni két sorban lévő ajánló, az nem biztos, hogy tuti dolog oda.
A Fórumban a képfeltöltésnél a tallózás után nem jelenik meg, hogy történik is valami. De ha a kép kiválasztása után a feltöltésre kattintunk, akkor viszont feltölti a képet, csak nem jelöli semmi, hogy ki lett választva a kép.
Alapjában véve tök oké lett. A változások pedig általában az emberek nagy részének nem tetszenek, aztán majd megszokják.
Nekem tetszik az új felület, végre el tudom olvasni mobilon szemüveg nélkül is a fórumot, így napközben is bele tudok nézni. Nagyítani sajnos továbbra sem tudom androidon sem az aprót sem a fórumot.
Vissza a régi felületet, akármilyen módon!!!! Nemtudom hány napja van így de visszataszító az oldal, inkább nem nézem, igaz nemvagyok egy túl aktív tag inkább csak olvasó de sokkal kevesebbet nézem, hozzászólásokból ítélve vannak vagy idő kérdése és lesznek még így páran.
7858 hozzászólás
Sziasztok, telefonon miért kell kétszer a hozzászólás elküldésére kattintani?
Elsőre csak feljebb ugrik a kép a smileykhoz
Válasz BNC01 #6305. hozzászólására
Válasz máris szomszéd #6303. hozzászólásáraKöszönjük a javaslatot!
Fel fog kerülni ez is a régi helyre, legfelülre.
Válasz mtz1221 #6304. hozzászólásáraIgen, tényleg jobb ha nyitva marad.
Jövő héten kerül ez is módosításra.
Na még egyszer. Link vagy kép elküldése után nem maradhatna nyitva a kis oldal lent hogy ne keljen még egyszer nyitogatni a beillesztés miatt, asztali pc-n ???
Ha valaki választ kap a hozzászólására azt lehetne jobb oldalon fent jelezni mint régen? Ahol most jelzi nem egészen jó.
Válasz Bakayd #6300. hozzászólásáraKöszönöm a válaszotokat!
Üdv!
Nekem kezd be állni!(normális kerékvágásba!)
Válasz Gumóka #6296. hozzászólásáraIgen, ez fel van véve a fejlesztések közé.
Várhatóan jövő héten ez is meg lesz.
Sziasztok,
Javítottuk a kép hibát amit írtatok.
Válasz Bárány #6294. hozzászólásáraJogos, ott a pont!
Ma is kerülnek ki módosítások az oldalra. Ezt is nézzük, javítjuk.
Válasz Gumóka #6296. hozzászólásáraTeszteljük és megnézzük ezt az igényt. Nem látszik megvalósíthatatlannak.
Köszönjük a javaslatot!
Az esetleg megoldható lenne, hogyha topikon belül keresek egy szóra mondjuk, kidob x hozzászólást, ott van ilyen lehetőség, hogy "ugrás a témához", erre kattintva ne a topik első oldalára dobjon vissza, hanem az adott hozzászóláshoz a topikban?
Válasz Mihály #6289. hozzászólásáraVegyél egy rendes telefont,a dinnye jól ment az idén.
Válasz BNC01 #6291. hozzászólásáraEzt azért próbáld ki, mert (nálam legalábbis) nem így van.
Tölts fel egy nagyobb képet, és aztán ellenőrizd mobilon és asztalin is!
Válasz Mihály #6286. hozzászólásáraEzt hol tapasztalod?
Válasz Mihály #6289. hozzászólásáraKöszönjük a jelzést. Dolgozunk a gyorsabb mobilos betöltődésen. A Google Page Insights sebesség teszt szerint asztali gépen már jól tölt be az oldal, azon vagyunk, hogy mobilon is így legyen mielőbb.
Válasz Praetor #6285. hozzászólásáraSzia!
A kép nagyíthatósága sajnos attól függ, hogy mekkora méretben töltötte fel a felhasználó.
A nagyítás funkció adott, de van aki kis méretben fotóz, vagy lekicsinyíti feltöltés előtt.
Válasz medikus #6288. hozzászólására3 év munkája……
+ ne felejtsd el, hogy szavazni kell az év honlapja díjra is !
Válasz medikus #6288. hozzászólásáraHát az hiába nyúlt le valaki a fejlesztésekért jó pénzt éppen olyan lassú meg amit jobb let olna az a kép s videó feltöltés ill link behelyezés szóval nem lehet gyorsabban reagálni stb
Válasz Mihály #6286. hozzászólásáraXar az egész! Továbbra sem találom az alkatrészek oldalt!Hiába jelölöm ki fent , nem azt adja be!Lassan ott tartok hogy elhagyom az egész portált!
kéne csinálni a kitiltott tagokról egy "akikre büszkék vagyunk/szégyenfal" listát.
láthatná az ember, hogy kikkel került egy kalapba, akár még büszke is lehetne rá, hahaha
Nem tudom miért de hiába van zöld szinel beírva a link címe nem nyitja meg hiába kattintok rá ha kimásolom nyilik vajon miért?,,
Azért az poén, hogy asztali gépen a fórumban rákattintok a képre, hogy kinagyítsa, erre kisebb képet rak a kis ablakba. Ha jól látom, ugyanaz a képfelbontással van a hozzászólásban és nagyítva is, csak a hozzászólásban szét van húzva teljes szélességre. Korábban ez a funkció sokkal jobb volt, a feltöltött képeket elfogadható nagy felbontáson is meg lehetett nézni.
Válasz Bakayd #6281. hozzászólásáraSzuper működik!
Köszönöm
Mikorra várható hogy olyanok lesznek az oldalak mint voltak!Nincs ,nem találom,hiába jelölöm ki,betakarító gép alkatrész!Helyette teljesen más jön!A gazda,kereskedő,kiválasztás még mindig nem jó,hiába van kijelölve,oldal,vagy hirdetés megnézése után,vissza áll mindkettőre!
Válasz medikus #6280. hozzászólásáraHa a listában a hirdetésre kattintasz megnyílik a hirdetés adatlapja.
A hirdetés adatlapján jobb oldalon.
Válasz A.I. #6279. hozzászólásáraJavítottuk.
A hirdetéseknél,miért nem látható a hirdető telefonszáma?Vagy ha látható,hol látható?
Válasz Bakayd #6277. hozzászólásáraMobilon Google Chrome-ot használva álló helyzetben tartva a telefont a fejlécben az Agroinform.hu mellett az időjárás ikon nem reagál az érintésre, ellenben fekvő helyzetben lévő telónál igen(lehet csak nálam van ez így?).
Válasz Bakayd #6277. hozzászólásáraA képre kattintva most már megnyílik a popup, de nem nagyítható.
Android 10, Chrome
Sziasztok,
Kikerültek a javítások.
Ha még találtok hibát írjátok meg. Köszi.
Sziasztok,
Mai napon kikerülnek a javítások amiket kértetek.
Hová tűnt a géppiac?
Válasz Bakayd #6269. hozzászólásáraA “felhasználó hirdetése” is eltűnt vagy csak én nem találom?
Válasz Bárány #6271. hozzászólásáraMeg a link/kép elküldése után, jó lenne ha nem kellene keresgélni a "beillesztés' felíratot.
A hirdetések beállításánál,beállítom a "gazda" olédalt,de ha valamelyik hirdetést megnézem,vagy 2.oldalra váltok,vissza áll az összes hirdetésre,holott a kereskedőkre nem vagyok kíváncsi!
1. Mobil nézetben a videó előnézet túl széles. Pl. Videók topic, #8759 hozzászólás. (Android 10, Chrome)
2. Hozzászólás írásakor ha elmentek egy linket, a mentés után összecsukódik a lenyíló fül. A kommentbe való beillesztéshez újra le kell nyitni.
3. Ugyanitt a kép tallózás gombja angolul van feliratozva. (Browse) Feltöltés után, beillesztés előtt a lenyíló ugyanúgy összecsukódik itt is.
4. A képek előnézetére kattintva nem nyílik meg a kép nagyobb méretben. (Mobil és webes is.)
5. Webes nézetben a képek és a videók előnézete a szöveghez képest keskeny. (Win 10, Chrome)
Válasz Bakayd #6269. hozzászólásáraA #6249-es hozzászólásomban írtam egyet.
Meg ott is lehetnének kisebbek a térközök, nekem nagyon sok téma be van téve a kedvencek közé, és most a fél oldalt végig kell görgetnem mire az aljára érek.
Sziasztok,
Javítottuk a link hibát.
Dizájnon is alakítottunk, főoldalon vissza van állítva a régi szín.
Folyamatban van a kép javítás, és a további dizájn.
Ha van még valami javítani való írjátok meg nyugodtan.
Sziasztok! Köszönjük az újabb visszajelzéseiteket is. Alakítunk mèg a felületen a következő hetekben.
Nálam ez a bejelentkező oldal! Először ez belépés utáni állapot aztán kis várakozás után ide ugrik (fél perc)
Jó ez így?
Válasz shazi #6261. hozzászólásáraVagy az ügyfélkapuhoz hasonlóan lehetne egy "visszatérés a régi oldalhoz" gomb.
Az eredeti tervekhez képest egy kicsit sokat módosult, de amúgy jól néz ki. A főoldal elején a kiemelt cikkek utáni két sorban lévő ajánló, az nem biztos, hogy tuti dolog oda.
A Fórumban a képfeltöltésnél a tallózás után nem jelenik meg, hogy történik is valami. De ha a kép kiválasztása után a feltöltésre kattintunk, akkor viszont feltölti a képet, csak nem jelöli semmi, hogy ki lett választva a kép.
Alapjában véve tök oké lett. A változások pedig általában az emberek nagy részének nem tetszenek, aztán majd megszokják.
Nekem tetszik az új felület, végre el tudom olvasni mobilon szemüveg nélkül is a fórumot, így napközben is bele tudok nézni. Nagyítani sajnos továbbra sem tudom androidon sem az aprót sem a fórumot.
Vissza a régi felületet, akármilyen módon!!!! Nemtudom hány napja van így de visszataszító az oldal, inkább nem nézem, igaz nemvagyok egy túl aktív tag inkább csak olvasó de sokkal kevesebbet nézem, hozzászólásokból ítélve vannak vagy idő kérdése és lesznek még így páran.
Az apróban alapból ki kellene pipálni a gazda és kereskedő eladókat, mert így ellentmondásos.
Szép lassan elfogyunk(tunk). Lassan de biztosan.