Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Olvassuk folyamatosan a fórum hozzászólásokat.
Köszönjük a sok visszajelzést. Már mentek ki javítások.
A kinézet módosítása is készül, hogy szemkímélőbb legyen.
Javítjuk a funkció hibákat is folyamatosan.
Holnap kikerül egy fórum főoldalra visszalépés opció is.
Tudjuk, hogy nehéz egy új rendszert megszokni, de elkerülhetetlen volt az oldal frissítése.
A kritikák fontosak főleg ha építő jellegűek. Kis türelmet kérünk még tőletek.
Válasz Bárány #6221. hozzászólásáraA következtetésekre te adsz alapot, nem is egyszer.
Azt tapasztalom, tesztek róla, hogy ne fordulhassanak hozzám....
Válasz ..,-:) #6218. hozzászólásáraÉrtem én, meg hát fura is lenne rajtam számon kérni a portál megjelenését.
Nekem csak ez a néhol mondvacsinált beolvasósdi szúrta a szememet.
Van hiba böven, azokat érdemes jelezni, aztán majd rendberakják.
Ennyi.
Válasz Bárány #6211. hozzászólásáraHiszti nem hiszti, de valamiért a HIRDETÉSFELADÁS zöldje az enyhén kékes háttérben sokkal jobb a szememnek. Vagy nagyon nagyon sok munka van benne hogy azt keresse a szemed, automatikusan.
Válasz Ebcsont #6210. hozzászólásáraA weben legelterjedtebb háttér a fehér. Máshol nem zavarja a szemet?
Az új Agroinform oldal szellősebb elrendezése miatt tűnik világosabbnak, mint a régi, de ahogy írták, azon is dolgoznak.
Világosban ez így jobban olvasható, sötétben meg az automatikus fényerő, vagy a sötét téma segít, erre vannak kitalálva.
Ez csak hiszti.
Válasz Bárány #6204. hozzászólásáraOké, hogy mindenki is hibázik, de tényleg nem tűnt fel senkinek sem, hogy a dizájner kolléga hetek óta vödör számra használ szemcseppet és heggesztő maszkban ül a monitor előtt???
Válasz Bárány #6204. hozzászólásáraSe Chrome-ban, se Google-ban, se Safariban…….szép……..ezért emberek még fizetést is kapnak………de más faxságra legalább volt idejük, eszük.
Válasz ..,-:) #6200. hozzászólásáraÉn is hibázok, te is, ők is. Attól, hogy itt hisztizünk nem lesz jobb, bár tudom, hogy ez a "jólmegmondogatás" kötelező(?) internetes viselkedési forma.
Jelezni kell a hibákat, és majd megcsinálják.
Válasz ..,-:) #6200. hozzászólására ugyan már nincs itt hiba minden működik csak nem mindenkinél egyfomán de biztos bennünk van a hiba mert nem úgy gonndolkodunk mint a rendszer gazda de ez a topic visszi a primet szerintem a héten
Válasz ..,-:) #6196. hozzászólásáraNem tudom, Safariban van-e ilyen, de a mobilos Chrome- ban van: asztali webhely nézet menüpont.
Amíg kijavítják a mobilos felület hibáit, ezzel át lehet ezt hidalni.
Hosszan tartom rajta az ujjam, akkor meg lejjebb jelöl ki területet……
Amire rátartok szóra azt egy kicsit felette nagyítja.
( a kép feltöltése is megérne egy vasárnapi nagymisét…….)
Válasz BNC01 #6181. hozzászólásáraigen ott működik is de nálatok nem igazán:)
mert a nem kiemelt hirdetésekkel csinálja azt h kezdi a drágával majd csökken végén meg megint drágák vagy lehet én nem értek hozzá:)
de pl rákeresel h massey ferguson majd rangsorolod ár szerint csökkenő lesz kb tizen pár oldal az elején néhány kiemelt utána kb 10 oldal ami csökken és a végén 1 oldal ami ismét drága (nem hinném h 10x oldalnyi kiemelt hirdetés van és csak 1 ami nem de én nem érték hozzá te vagy a szakember köszönöm a válaszod)
Én mobilon használom csak.
Nekem nagyon hiányzik egy navigációs gomb amivel vissza tudok menni egy topicból a fórum főoldalra és nem a böngésző vissza gombját keljen használni.
A másik ez a hatalmas térközök, nem győzöm görgetni, egyszerre kevés hozzászólás látszik!
A válasz gomb is túl nagy szerintem.
Ha fejleszteni akarnak, azt nem pozitív irányba kellett volna? Ez így nagyon negatív lett!
Ha nem értenek hozzá miért variálják. NEM LEHET VÁLASZOLNI ÜZENETRE, VAGY BETÖLT AZ OLDAL VAGY NEM, NAGYON SZ@R LETT AZ OLDAL!
7781 hozzászólás
Válasz József 0609 #6230. hozzászólására
Sziasztok,
Olvassuk folyamatosan a fórum hozzászólásokat.
Köszönjük a sok visszajelzést. Már mentek ki javítások.
A kinézet módosítása is készül, hogy szemkímélőbb legyen.
Javítjuk a funkció hibákat is folyamatosan.
Holnap kikerül egy fórum főoldalra visszalépés opció is.
Tudjuk, hogy nehéz egy új rendszert megszokni, de elkerülhetetlen volt az oldal frissítése.
A kritikák fontosak főleg ha építő jellegűek. Kis türelmet kérünk még tőletek.
A válaszadás nem működik!
Válasz Bárány #6211. hozzászólásáraHát persze, hogy csak hiszti..
A fehér háttéren a neon zöld betű az a legszembarátabb szín párosítás.
Válasz Bárány #6225. hozzászólásáraLátom tanulsz misikétől.
Akkor ti ketten ugyan az az emelet, csak másik ajtó....
Mondjuk én ezzel a helyedben nem dicsekednék....
Válasz Bárány #6225. hozzászólásáraNem segítetek be családi vállalkozásban?
Válasz Tom250 #6224. hozzászólásáraÍrták, hogy dolgoznak a javításokon, szerintem most még kommunista (Sorbus!) szombat is lesz.
Válasz Bárány #6211. hozzászólásáraA háttér szín nem változott, a betűszínek lettek világosabbak/rikítóbbak.
Ha visszaállítanák a régi zöld színt a betűknek, az nagyon sokat javítana a dolgon.
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #6222. hozzászólásáraMondtam már többféleképpen: nem létező ellenféllel harcolsz.
Válasz Bárány #6221. hozzászólásáraA következtetésekre te adsz alapot, nem is egyszer.
Azt tapasztalom, tesztek róla, hogy ne fordulhassanak hozzám....
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #6219. hozzászólásáraTe, meg a következtetéseid... Hiba hiba hátán!
Ha a munkádban is ilyen logikával kombinálsz, akkor legjobb, ha nem fordul hozzád az ember.
Válasz ..,-:) #6218. hozzászólásáraÉrtem én, meg hát fura is lenne rajtam számon kérni a portál megjelenését.
Nekem csak ez a néhol mondvacsinált beolvasósdi szúrta a szememet.
Van hiba böven, azokat érdemes jelezni, aztán majd rendberakják.
Ennyi.
Válasz Bárány #6216. hozzászólásáraTudod, ezek után már érthető, miért kapnak a cenzoraitok dührohamot bizonyos politikai állásfoglalások láttán.....
Válasz Bárány #6217. hozzászólásáraNem veled van bajom, hanem a rendszerrel….a VHS rendszerrel…..
Válasz ..,-:) #6215. hozzászólásáraA tagolás szerintem is túl szellős. Van hiba bőven, én most csak a "kifoly8k a szemem" típusú sirámokra írtam.
Válasz Sorbus Erdészeti Szolgált #6213. hozzászólásáraSzokás szerint sikerült megragadni a lényeget.
Telefonon is kritikán aluli…..elkopik az ujjam ha csak lefelé görgetem 10 hrszt…..
Válasz Bárány #6211. hozzászólásáraHiszti nem hiszti, de valamiért a HIRDETÉSFELADÁS zöldje az enyhén kékes háttérben sokkal jobb a szememnek. Vagy nagyon nagyon sok munka van benne hogy azt keresse a szemed, automatikusan.
Válasz Bárány #6212. hozzászólásáraTelex? A lehető legjobb példa.
Válasz Bárány #6211. hozzászólásáraPl. ez itt a telex.hu kezdőoldalának egy részlete.
Válasz Ebcsont #6210. hozzászólásáraA weben legelterjedtebb háttér a fehér. Máshol nem zavarja a szemet?
Az új Agroinform oldal szellősebb elrendezése miatt tűnik világosabbnak, mint a régi, de ahogy írták, azon is dolgoznak.
Világosban ez így jobban olvasható, sötétben meg az automatikus fényerő, vagy a sötét téma segít, erre vannak kitalálva.
Ez csak hiszti.
Válasz Bárány #6204. hozzászólásáraOké, hogy mindenki is hibázik, de tényleg nem tűnt fel senkinek sem, hogy a dizájner kolléga hetek óta vödör számra használ szemcseppet és heggesztő maszkban ül a monitor előtt???
Bocsi lemaradt, telefonról (Android) nem működik.
Én se tudok válaszolni hozzászólásokra.
A válasz adás lehetősége nálam nem működik.
Válasz Bárány #6204. hozzászólására
Válasz Bárány #6204. hozzászólásáraSe Chrome-ban, se Google-ban, se Safariban…….szép……..ezért emberek még fizetést is kapnak………de más faxságra legalább volt idejük, eszük.
Válasz ..,-:) #6200. hozzászólásáraÉn is hibázok, te is, ők is. Attól, hogy itt hisztizünk nem lesz jobb, bár tudom, hogy ez a "jólmegmondogatás" kötelező(?) internetes viselkedési forma.
Jelezni kell a hibákat, és majd megcsinálják.
Válasz ..,-:) #6200. hozzászólására ugyan már nincs itt hiba minden működik csak nem mindenkinél egyfomán de biztos bennünk van a hiba mert nem úgy gonndolkodunk mint a rendszer gazda de ez a topic visszi a primet szerintem a héten
Válasz ..,-:) #6195. hozzászólásáraAz alatta lévő hozzászólás div tagje rálóg a fölötte lévőre a margin: -80px; css szabály miatt.
Gondolom majd javítják.
fórumban kép feltöltés nekem nem megy nem találom a tallózás gombot. Pontosabban ott van angolul (browse) csak nem működik.
Asztali PC-t használok.
Válasz Bárány #6197. hozzászólásáraBence írta, hogy már egy éve vagy több éve fejlesztik ezt a xart…….hát akkor ne legyenek hibák, baxxameegggggg !!!!
Válasz ..,-:) #6196. hozzászólásáraAz utolsó sort bármelyik hozzászólásnál kiakarnám jelölni az alatta lévő hozzászólás első sorát kezdi el
Válasz kukaccsosz #6192. hozzászólásáraAz op. rendszer vissza gombja nálad el van rejtve? Én azzal lépek vissza a böngészők használatakor is.
Válasz ..,-:) #6196. hozzászólásáraNem tudom, Safariban van-e ilyen, de a mobilos Chrome- ban van: asztali webhely nézet menüpont.
Amíg kijavítják a mobilos felület hibáit, ezzel át lehet ezt hidalni.
Hosszan tartom rajta az ujjam, akkor meg lejjebb jelöl ki területet……
Amire rátartok szóra azt egy kicsit felette nagyítja.
( a kép feltöltése is megérne egy vasárnapi nagymisét…….)
iPad-en a zölden bemásolt linkeket képtelen vagyok megnyitni……..
Válasz BNC01 #6181. hozzászólásáraigen ott működik is de nálatok nem igazán:)
mert a nem kiemelt hirdetésekkel csinálja azt h kezdi a drágával majd csökken végén meg megint drágák vagy lehet én nem értek hozzá:)
de pl rákeresel h massey ferguson majd rangsorolod ár szerint csökkenő lesz kb tizen pár oldal az elején néhány kiemelt utána kb 10 oldal ami csökken és a végén 1 oldal ami ismét drága (nem hinném h 10x oldalnyi kiemelt hirdetés van és csak 1 ami nem de én nem érték hozzá te vagy a szakember köszönöm a válaszod)
Válasz kukaccsosz #6192. hozzászólásáraA válasz gomb lehetne a hozzászólás elején a nick névvel egy sorban és úgy kevesebb helyet foglalna.
Én mobilon használom csak.
Nekem nagyon hiányzik egy navigációs gomb amivel vissza tudok menni egy topicból a fórum főoldalra és nem a böngésző vissza gombját keljen használni.
A másik ez a hatalmas térközök, nem győzöm görgetni, egyszerre kevés hozzászólás látszik!
A válasz gomb is túl nagy szerintem.
Az üzenetküldésnél lehetne nagyobb a felület. Két sor látszik.......
Ha fejleszteni akarnak, azt nem pozitív irányba kellett volna? Ez így nagyon negatív lett!
Ha nem értenek hozzá miért variálják. NEM LEHET VÁLASZOLNI ÜZENETRE, VAGY BETÖLT AZ OLDAL VAGY NEM, NAGYON SZ@R LETT AZ OLDAL!
Az admin biztosan látja a pontos adatokat, de úgy gondolom 2021ben 85% mobileszközök, 15% pc felületen keresztül használja az oldalt.
Az biztos hogy mobilon zavaróan szar lett.
A fejlődés 2 irányú. Lehet előre és vissza is! Erre figyeljetek oda!
Válasz hasutas1 #6185. hozzászólásáraNálam műkszik!!!
Nem lehet válaszolni a hozzászólására
Telefonon a hozzászólásban beszúrt kép kilóg a topicból.
Most este akadozott kicsit, sokszor nem töltött be.
Lehet az én kézi készülékem a hibás, de ez a "válasz erre" gomb nem mükszik
Válasz kis Zombi #6183. hozzászólásáraElég ilyenkor az az infó is, hogy mobilon
Válasz medikus #6182. hozzászólásáraEste az ágyban, még reggel a budin szoktam olvasni a fórumot, gépen évek óta nem.
Válasz kis Zombi #6180. hozzászólásáraTelefonon biztos nem jó,de gépen nem zavaró,a betű meg óriási!