Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.35 FtUSD392.31 FtCHF442.67 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
A mai napon nem sikerült a piactérre felengedni a friss hirdetéseket?
Vagy valami hiba van, mert nálam a maira a tegnapiakat mutatja.
Üdv.: Csuti
Válasz Gumóka #7621. hozzászólásáraÜdv! A kereső (illetve a fórum motor) fejlesztése tervben van, de ennél pontosabbat, hogy mikor, nem tudok sajnos mondani. Reméljük, hamarosan.
Gondolok itt arra, hogy adott topikon belül keresek egy szóra, pl. "kerék", amire fel is dobja a találatokat, tehát azokat a hozzászólásokat, amikben szerepel a keresett szó.
De mikor az adott hozzászólásra kattintok, vagy telefonon nyomok, akkor a topik kezdőoldalára navigál, tehát az utolsó, legfrissebb hozzászóláshoz navigál.
Az lenne a lényeg, hogy a találati hozzászólásra kattintva oda navigáljon, ahol az el lett küldve, mert sokszor az adott hozzászólás válaszai lennének lényegesek.
Remélem, érthetően írtam
Köszönöm!
Válasz modi 02 #7618. hozzászólásáraKérdeztem már!Mikor csináltok egy külön kombájn hirdetési oldalt? Ami nincs tele adapterekkel,vagy azoknak külön egy oldalt!Van traktor,kis traktor,traktor tartozék! Mind külön! Akkor miért nincs Kombájn,betakarítógép adapter,betakarítógép alkatrész, oldal!
Válasz BNC01 #7610. hozzászólásáraNa és mi van a radarral,vagy csak én nem látom?
Biztos van már 10 napja hogy kérdeztem,választ nem kapok!
De majd teljesen átszokok máshová!
Válasz BNC01 #7610. hozzászólásáraSzia. Elég lenne annyi is mint ahogy a képfeltöltésénél megoldottátok. Szóval feltöltés után, beillesztés nélkül automatikusan bekerülne a hozzászólásba.
Isten malmai lassan őrölnek,de őrölnek. EGY kattintással lehetett tiltani a sütiket!
Az a malom őrölhetne tovább a linkek beillesztésének egyszerűbbé tételén.
Válasz VMisi #7601. hozzászólásáraSzia!
Köszi az infót, jelezni fogjuk nekik, hogy ne direkt reklám céllal, hanem szakmai párbeszédre használják a fórumot.
Munkagépek tűzvédelme a mezőgazdaságban topikban csak saját magát reklámozza a Jancsi & Juliska cég. Elég lenne ha csak akkor írnának amikor kérdezik őket, de akár törölhető is az egész reklámblokk.
A napelem park topikban merült fel a nick és a valós személy közötti kapcsolat.
Ha itt mindenki csak nick akkor a fórumozók egy része szerint minden ocsmányságot lehet neki írni. Kérdés milyen emberek járnak egy fórumra mocskolódni, verbális vandettát rendezni.
Szájkarate "fájterek".
Érdekelne a véleménye
A kritika és a primitív kötekedés, rágalmazás nem ugyanaz.
A fórumon való viselkedés minősítése a moderátor hatásköre, nem és nem olyanoké akik folyamatosan megsértik a fórumszabályzatot, és minden emberi, társadalmi normát.
Válasz Zoli 63 #7593. hozzászólásáraPersze világos és köszönöm szépen csak gondoltam hátha van lehetőség pár percig szerkeszteni úgy mégis pofásabb de akkor nem én vagyok a vaksi itt nincs olyan
Válasz balazoooo #7592. hozzászólásáraItt jobban át kell nézni elküldés előtt mert maradandó, telefonosoknál szokott átíródni , ha értelmezhető akkor majd kibogarásszák, ha nagyon ferdére sikerült, a sajátodra válaszolva rendesen leírod, átnézve indítás előtt , betű melléütést tolerálják mert mindenkinél előfordúlhat .
Válasz balazoooo #7590. hozzászólásáraIde beírhatod a modit megszólítva, melyikből mit töröljenek ( nem csinálni belőle rendszert) , ez nem face hogy átírom vagy törlöm .
Válasz Gumóka #7587. hozzászólásáraHasonlóság csak a véletlen műve lehet . >>> Agresszív kismalac beül egy taxiba.
- Nem zavarja, ha magamban beszélek? - kérdezi.
- Ó, dehogy - válaszolja a sofőr.
- Hozzád meg ki szólt, vazze ?
De,
Azzal azért illik tisztában lenni, hogy egy nyílt inernetes fórum ilyen. Vannak írott és íratlan szabályok, egy kialakult fórumhasználati viselkedés. Ez máshol is igaz. Azért egy netes fórum.
Ha nem bírod, vagy nem vagy tisztában egy internetes fórum lehetőségeivel, "etikettjével" nem olvasol, nem írsz ide. Ennyi.
Azt meg döntsd már el, hogy most tegeződsz, vagy magázódsz itt
Válasz Gumóka #7581. hozzászólásáraLátom baj van a szövegértéssel.
Bónuszként mert olyan gumó vagy, egy életvezetési mottómat olvashatod, amit egy USA filmben hallottam.
"Soha ne birkózz disznóval, mert mindketten szarosak lesztek, de a disznó még élvezi is"
7780 hozzászólás
Sziasztok!
A mai napon nem sikerült a piactérre felengedni a friss hirdetéseket?
Vagy valami hiba van, mert nálam a maira a tegnapiakat mutatja.
Üdv.: Csuti
Válasz mtz1221 #7625. hozzászólásáraIgény lenne rá.
Szeretnék kérni "ásítós" és "fejemet a falba verem" emoticont.
Válasz mtz1221 #7625. hozzászólásáraAzért van, aki igényli a törődést...
Válasz mtz1221 #7625. hozzászólásáraSzerintem nem tiltja a fórumszabályzat.
Hali. Lehetne egy olyan topikot nyitni hogy " Dögöljön meg a szomszéd tehene is " ?
Válasz modi 02 #7620. hozzászólásáraKöszi!
Válasz modi 02 #7622. hozzászólásáraKöszi!
Válasz Gumóka #7621. hozzászólásáraÜdv! A kereső (illetve a fórum motor) fejlesztése tervben van, de ennél pontosabbat, hogy mikor, nem tudok sajnos mondani. Reméljük, hamarosan.
Válasz #7620. hozzászólásáraÜdv.!
A keresőt esetleg lehetne fejleszteni?
Gondolok itt arra, hogy adott topikon belül keresek egy szóra, pl. "kerék", amire fel is dobja a találatokat, tehát azokat a hozzászólásokat, amikben szerepel a keresett szó.
De mikor az adott hozzászólásra kattintok, vagy telefonon nyomok, akkor a topik kezdőoldalára navigál, tehát az utolsó, legfrissebb hozzászóláshoz navigál.
Az lenne a lényeg, hogy a találati hozzászólásra kattintva oda navigáljon, ahol az el lett küldve, mert sokszor az adott hozzászólás válaszai lennének lényegesek.
Remélem, érthetően írtam
Köszönöm!
Válasz medikus #7619. hozzászólásáraTovábbra is azt tudom mondani, hogy továbbítottam a kérést. Ha lesz újabb infó, kitesszük.
Válasz modi 02 #7618. hozzászólásáraKérdeztem már!Mikor csináltok egy külön kombájn hirdetési oldalt? Ami nincs tele adapterekkel,vagy azoknak külön egy oldalt!Van traktor,kis traktor,traktor tartozék! Mind külön! Akkor miért nincs Kombájn,betakarítógép adapter,betakarítógép alkatrész, oldal!
Válasz apuci #7616. hozzászólásáraA radart ideiglenesen levettük, átalakítás miatt. Nemsokára visszakerül.
Válasz apuci #7616. hozzászólásáraUtána néztem,két hete kérdeztem,majd egy hete mégegyszer!
Válasz BNC01 #7610. hozzászólásáraNa és mi van a radarral,vagy csak én nem látom?
Biztos van már 10 napja hogy kérdeztem,választ nem kapok!
De majd teljesen átszokok máshová!
Válasz BNC01 #7613. hozzászólásáraKöszi!
Válasz Gumóka #7612. hozzászólásáraNekem mindig berakja a képet.
Válasz Gumóka #7612. hozzászólásáraLehet, hogy a netkapcsolat szakad meg egy pillanatra, de megvizsgáljuk ezt.
Válasz mtz1221 #7611. hozzászólásáraJa, csak nem mindig teszi be valamiért...
Válasz BNC01 #7610. hozzászólásáraSzia. Elég lenne annyi is mint ahogy a képfeltöltésénél megoldottátok. Szóval feltöltés után, beillesztés nélkül automatikusan bekerülne a hozzászólásba.
Válasz máris szomszéd #7609. hozzászólásáraJó és jogos az észrevétel, rajta leszünk ezen is
Isten malmai lassan őrölnek,de őrölnek. EGY kattintással lehetett tiltani a sütiket!
Az a malom őrölhetne tovább a linkek beillesztésének egyszerűbbé tételén.
Válasz VMisi #7601. hozzászólásáraSzia!
Köszi az infót, jelezni fogjuk nekik, hogy ne direkt reklám céllal, hanem szakmai párbeszédre használják a fórumot.
Válasz Büresz #7606. hozzászólásáraSziasztok!
Igen, volt egy átmeneti technikai probléma amit 7 óra után oldottak meg a technikus kollégák.
Válasz Gumóka #7604. hozzászólásáraNekem is.
Válasz Gumóka #7604. hozzászólására
Másnál sem voktak meg a topikok úgy 5-7 óra között kb. ?
Válasz medikus #7602. hozzászólásáraBármennyi! Szerintem irreálisan drága egy olyan olyan oltó, ezért belefér a teljes garancia.
Válasz VMisi #7601. hozzászólásáraA tűzoltójával nem tudom hány millióig vállal garanciát,hogy megfékezi a tüzet?
Válasz BNC01 #7598. hozzászólásáraSzia Bence!
Munkagépek tűzvédelme a mezőgazdaságban topikban csak saját magát reklámozza a Jancsi & Juliska cég. Elég lenne ha csak akkor írnának amikor kérdezik őket, de akár törölhető is az egész reklámblokk.
Válasz mtz1221 #7599. hozzászólásáraOoo bárcsak annyira átgondolt lennék
De köszönöm a tippet!
Válasz balazoooo #7594. hozzászólásáraVan olyan hogy üzenet előnézete, arra kattints előbb.
Válasz balazoooo #7567. hozzászólásáraSzia! Köszönjük ezt az észrevételt. Megvizsgáljuk, hogyan változtassunk ezen a beállításon.
Válasz korrektuzlet11 #7596. hozzászólásáraHát ezt írtam neked, van neked is egy semmit mondó nick neved.
A napelem park topikban merült fel a nick és a valós személy közötti kapcsolat.
Ha itt mindenki csak nick akkor a fórumozók egy része szerint minden ocsmányságot lehet neki írni. Kérdés milyen emberek járnak egy fórumra mocskolódni, verbális vandettát rendezni.
Szájkarate "fájterek".
Érdekelne a véleménye
A kritika és a primitív kötekedés, rágalmazás nem ugyanaz.
A fórumon való viselkedés minősítése a moderátor hatásköre, nem és nem olyanoké akik folyamatosan megsértik a fórumszabályzatot, és minden emberi, társadalmi normát.
Válasz Zoli 63 #7593. hozzászólásáraPersze világos és köszönöm szépen csak gondoltam hátha van lehetőség pár percig szerkeszteni úgy mégis pofásabb de akkor nem én vagyok a vaksi itt nincs olyan
Válasz balazoooo #7592. hozzászólásáraItt jobban át kell nézni elküldés előtt mert maradandó, telefonosoknál szokott átíródni , ha értelmezhető akkor majd kibogarásszák, ha nagyon ferdére sikerült, a sajátodra válaszolva rendesen leírod, átnézve indítás előtt , betű melléütést tolerálják mert mindenkinél előfordúlhat .
Válasz Zoli 63 #7591. hozzászólásáraAnnyira azért nem fontos csak “néha” elgépelem vagy beletörlök és olyan hülyén néz ki
Válasz balazoooo #7590. hozzászólásáraIde beírhatod a modit megszólítva, melyikből mit töröljenek ( nem csinálni belőle rendszert) , ez nem face hogy átírom vagy törlöm .
Itt nem lehet szerkeszteni/javítani a saját hozzászólásom vagy csak én vagyok vaksi?
Válasz korrektuzlet11 #7582. hozzászólásáraMost már tényleg túltoltad a biciglit.
Válasz Gumóka #7587. hozzászólásáraHasonlóság csak a véletlen műve lehet . >>> Agresszív kismalac beül egy taxiba.
- Nem zavarja, ha magamban beszélek? - kérdezi.
- Ó, dehogy - válaszolja a sofőr.
- Hozzád meg ki szólt, vazze ?
Válasz Zoli 63 #7583. hozzászólásáraEmberünk nem igazán van tisztában azzal, mit jelent, miért ilyen egy netes fórum...
Válasz korrektuzlet11 #7582. hozzászólásáraNálam nincs, elvégeztem a 8 osztályt, 3x az elsőt, meg 5x a másodikat.
De,
Azzal azért illik tisztában lenni, hogy egy nyílt inernetes fórum ilyen. Vannak írott és íratlan szabályok, egy kialakult fórumhasználati viselkedés. Ez máshol is igaz. Azért egy netes fórum.
Ha nem bírod, vagy nem vagy tisztában egy internetes fórum lehetőségeivel, "etikettjével" nem olvasol, nem írsz ide. Ennyi.
Azt meg döntsd már el, hogy most tegeződsz, vagy magázódsz itt
Válasz Igazi Földönfutó #7575. hozzászólására
Válasz korrektuzlet11 #7572. hozzászólásáraHa nem bírod a kritikát,válts oldalt!
Válasz Gumóka #7581. hozzászólásáraViselkedjél, mert a végén pertársaságot kell alakítani
Válasz Gumóka #7581. hozzászólásáraLátom baj van a szövegértéssel.
Bónuszként mert olyan gumó vagy, egy életvezetési mottómat olvashatod, amit egy USA filmben hallottam.
"Soha ne birkózz disznóval, mert mindketten szarosak lesztek, de a disznó még élvezi is"
Válasz korrektuzlet11 #7578. hozzászólásáraNálad is összeszaladtak a csapágygolyók a toronyba!