Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.35 FtUSD392.31 FtCHF442.67 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Pharus #7571. hozzászólásáraFallosz? Most ilyen néven futsz, te senkiházi bohóc, csak nem tudod leírni?? Tarhálod még a pénzünket, könyörögsz privátban, ahogy szoktál??
Válasz korrektuzlet11 #7572. hozzászólásáraMár ne haragudj,de miből szűrted le,hogy medikus kolléga moderátor?Ez meglehetősen távol áll tőle.Amúgy annyira ne vedd a szívedre a dolgokat,egy-két beszólás mindenkivel megesik itt a fórumon.
Miért történik az hogy a piactéren az “összes” kategóriánál beírom a keresőbe hogy “krone” és ő saját magátol kategorizáló, bedob 2 db betakarítógépet semmi mást. Ha pl az írom be hogy “vicon” akkor simán működik. Több böngészővel is ezt csinálja már hosszú ideje, tavaly jeleztem is.
Vélemény?
Válasz Igazi Földönfutó #7565. hozzászólásáraŐ a tsz elnök agyhalott kicsi fia. Korábban DDT, meg még sok más,. legutóbb az "igazmondó" juhász, aki hazudik reggel, délben, este......
Ja és természetesen megint az erdészt kóstolgatja.....
Válasz jogsértő kertész alias a #7560. hozzászólásáraKi se tiltottak amúgy.Nekd meg feltűnhetett volna,hogy direkt provokáltam és érdekes módon egy modi sem került elő.Téged hogy hívtak régen,már ha itt tartunk?Szégyelled a múltadat?
Válasz korrektuzlet11 #7562. hozzászólásáraDehogy vagyok moderátor! Ha mindenki a sérelmei miatt az üzemeltetőhöz fordulna,éjt nappallá téve dolgozhatna,bíráskodhatna!Amit csinálsz,azt a gyerekek az oviban szokták!Iskolában már le rendezik egymás között,nem rohannak a tanárhoz,hogy Pistike megsértett,vagy rá lépett a lábamra!Csak ennyi!
Tisztelt Moderátor!
A napelempark ha... topikba a #45s.zs. hsz-ben bemásoltam egy linket, ami csak egy tényközlés volt. Mert ha valamit tisztelni tudok azok a tények.
A #49 hsz.-ben a Zoli63 nick választási csalással rágalmazott meg.
Azt is állítja én tiltatom ki a fórumból a hozzászólókat.
Ön csak tudja hány tagot tiltattam már ki.
Szerintem saját magát tiltatja ki az aki nem tartja be a fórum szabályzatát.
Az pedig ismerős viselkedés hogy nem azt szidják aki a disznóságot elköveti, hanem aki felfedi azt.
Szubkultúra,fordított világ.
A fórumba beírt állítások nagy része, ennyire tényszerű és hiteles.
Kérem, hogy vizsgálja meg, ez a személyeskedő, alantas, minden alapot nélkülöző rágalom megfelel-e a fórum szabályzatnak.
Csak saját nevemben beszélek, de ami a "fórumon" folyik az jó érzésű embereket arra késztet, hogy még csak bele sem olvasson.
Válasz BNC01 #7545. hozzászólásáraPedig értelmes fórumtársaknál nagyon hasznos volt, hogy évekre visszamenőleg vissza lehetett olvasni a véleményét, tapasztalatait. Kár lenne érte. Szerintem jó lenne, ha a bejelentkezett fórumozók láthatnák.
Kérem törölni az agrárjog topikot, semmi értelme, van haszonbérletes topik, van földvétel topik és van az osztatlan közösnek is saját topikja. Köszönöm!!
Válasz mtz1221 #7532. hozzászólásáraÁllítólag hasthag vagy hogy hívják. Nem tudom, nem is érdekel különösebben. Én nem nyomozok utána, bár érdekes, hogy abban az időben regisztrált, mikor bandita eltünt. Az meglepne, ha bandita csak úgy lelépne.....
De az nem véletlen, hogy ez a gazember tsz elnök fia még itt lehet..........
7780 hozzászólás
Válasz Pharus #7571. hozzászólásáraFallosz? Most ilyen néven futsz, te senkiházi bohóc, csak nem tudod leírni?? Tarhálod még a pénzünket, könyörögsz privátban, ahogy szoktál??
Válasz Igazi Földönfutó #7577. hozzászólásáraNézd meg a törzshelyét, az off topicot.....
Válasz Gumóka #7573. hozzászólásáraHagy dönthessem már el kitől kérek tanácsot.
Nem nyertél.
Fájó szívvel, de elviselem, ha kerülni fogsz.
Válasz Pharus #7576. hozzászólásáraNem mondod!Most mi lett belőle?
Válasz Igazi Földönfutó #7574. hozzászólásáraCsak kérned kellett....
Válasz korrektuzlet11 #7572. hozzászólásáraMár ne haragudj,de miből szűrted le,hogy medikus kolléga moderátor?Ez meglehetősen távol áll tőle.Amúgy annyira ne vedd a szívedre a dolgokat,egy-két beszólás mindenkivel megesik itt a fórumon.
Válasz Pharus #7571. hozzászólásáraNa erre megint nevet fog váltani.
Válasz korrektuzlet11 #7572. hozzászólásáraSzerintem ezzel a hozzáállással engedd el ezt a fórumot!
Válasz medikus #7563. hozzászólásáraHa nem moderátor, akkor miért játszik moderátort?
Önt is megkérném, felejtsen el egy életre.
Válasz Igazi Földönfutó #7570. hozzászólásáraEgy dologtalan, naplopó libernyák pszichopata.....
Válasz Pharus #7566. hozzászólásáraKöszi az infót.Csak azt nem értem mit akar ezzel elérni.
Válasz Zoli1437 #7568. hozzászólásáraKöszönöm szépen!!! Soha nem olvasgattam mit ír alatt, sok reklám elveszi a türelmem
Válasz balazoooo #7567. hozzászólásáraReklám. Azt kiemeli, de fölötte ott van, hogyha nem azt keresed kattints oda. Arra beadja az összes találatot.
Miért történik az hogy a piactéren az “összes” kategóriánál beírom a keresőbe hogy “krone” és ő saját magátol kategorizáló, bedob 2 db betakarítógépet semmi mást. Ha pl az írom be hogy “vicon” akkor simán működik. Több böngészővel is ezt csinálja már hosszú ideje, tavaly jeleztem is.
Vélemény?
Válasz Igazi Földönfutó #7565. hozzászólásáraŐ a tsz elnök agyhalott kicsi fia. Korábban DDT, meg még sok más,. legutóbb az "igazmondó" juhász, aki hazudik reggel, délben, este......
Ja és természetesen megint az erdészt kóstolgatja.....
Válasz jogsértő kertész alias a #7560. hozzászólásáraKi se tiltottak amúgy.Nekd meg feltűnhetett volna,hogy direkt provokáltam és érdekes módon egy modi sem került elő.Téged hogy hívtak régen,már ha itt tartunk?Szégyelled a múltadat?
Válasz Pharus #7561. hozzászólásáraMost ki az?Mert nem jelentkezik be,hogy kezeljük!
Válasz korrektuzlet11 #7562. hozzászólásáraDehogy vagyok moderátor! Ha mindenki a sérelmei miatt az üzemeltetőhöz fordulna,éjt nappallá téve dolgozhatna,bíráskodhatna!Amit csinálsz,azt a gyerekek az oviban szokták!Iskolában már le rendezik egymás között,nem rohannak a tanárhoz,hogy Pistike megsértett,vagy rá lépett a lábamra!Csak ennyi!
Válasz medikus #7552. hozzászólásáraNem tudtam, hogy ön a moderátor is.
Megérkezett a tsz elnök nemkicsit hülye fia......
Válasz Igazi Földönfutó #7558. hozzászólásáraCsoda, hogy téged visszaengedtek az ámokfutásod után, inkább légy hálás!!!
Válasz BNC01 #7545. hozzászólásáraBence, csak én nem látom vagy nincs radar?
Válasz korrektuzlet11 #7550. hozzászólásáraNa a moderátorokat várhatod.Ha sokat ugrálsz téged fognak kitiltani.
Válasz Zoli 63 #7555. hozzászólásáraJól mondod. Igaz hogy mindig van lejjebb is.
Válasz Zoli 63 #7555. hozzászólásáraKi tudja mi történt vele,de a vetőgép hirdetéseknél mintha az ő SPC-jét láttam volna.
Úgy látom visszasírhatjuk Szürkét , ennél még őt is jobban lehetett értelmezni, és ő is jobban értelmezte az írásokat !
Válasz hashtag #7551. hozzászólásáraAz "egyesek" alatt természetesen nem értendő a libernyák csőcselék. Azoknak bármit lehet.....
Válasz korrektuzlet11 #7550. hozzászólásáraSzaladj anyuhoz is sírni! Megbántottak!
Válasz korrektuzlet11 #7550. hozzászólásáraHol van ez a 49hsz ben?
Válasz korrektuzlet11 #7550. hozzászólásáraHát az pedig sehol sincs ahoz képest amit itt nyomni szoktak egyesek
Tisztelt Moderátor!
A napelempark ha... topikba a #45s.zs. hsz-ben bemásoltam egy linket, ami csak egy tényközlés volt. Mert ha valamit tisztelni tudok azok a tények.
A #49 hsz.-ben a Zoli63 nick választási csalással rágalmazott meg.
Azt is állítja én tiltatom ki a fórumból a hozzászólókat.
Ön csak tudja hány tagot tiltattam már ki.
Szerintem saját magát tiltatja ki az aki nem tartja be a fórum szabályzatát.
Az pedig ismerős viselkedés hogy nem azt szidják aki a disznóságot elköveti, hanem aki felfedi azt.
Szubkultúra,fordított világ.
A fórumba beírt állítások nagy része, ennyire tényszerű és hiteles.
Kérem, hogy vizsgálja meg, ez a személyeskedő, alantas, minden alapot nélkülöző rágalom megfelel-e a fórum szabályzatnak.
Csak saját nevemben beszélek, de ami a "fórumon" folyik az jó érzésű embereket arra késztet, hogy még csak bele sem olvasson.
Válasz mtz1221 #7548. hozzászólásáraHja, én is szeretnék 10 évvel fiatalabb lenni
Válasz BNC01 #7545. hozzászólásáraAzt nem kéne. Sokszor ha valamire nem emlékszem, vissza olvasok éveket is.
Hol a radar ?
Válasz BNC01 #7545. hozzászólásáraPedig értelmes fórumtársaknál nagyon hasznos volt, hogy évekre visszamenőleg vissza lehetett olvasni a véleményét, tapasztalatait. Kár lenne érte. Szerintem jó lenne, ha a bejelentkezett fórumozók láthatnák.
Válasz csuti0 #7544. hozzászólásáraSzia! Jogos igény, megnézzük ezt. Most az a beállítás, hogy 30 nap után automatikusan törlődnek.
Sziasztok!
Hogy lehet a profilikonomnál megjelenő üzeneteket törölni?
Üdv.: Csuti
Válasz igazmondó juhász #7538. hozzászólásáraKöszönjük a javaslatot, de úgy gondoljuk, hogy hasznos lehet, ha van általános Agrárjog topik is.
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-01-02 10:05:38
Válasz igazmondó juhász #7540. hozzászólásáraRengeteg ilyen van,még sem szüntetik meg! Pl kis traktor,nagy traktor!
Moderálási elveink miatt törölve: 2024-01-02 10:06:03
Válasz igazmondó juhász #7538. hozzászólásáraMég itt is irígykedsz?
Kérem törölni az agrárjog topikot, semmi értelme, van haszonbérletes topik, van földvétel topik és van az osztatlan közösnek is saját topikja. Köszönöm!!
Majd próbálkozok köszi
Válasz Büresz #7534. hozzászólásáraPlay áruházban lehet letölteni konvertáló programot, gondolom appstoreban is van.
Válasz Büresz #7534. hozzászólásáraFiatal nincs körülötted ? Valahogy át lehet se perc alatt írni jpg_re.
Üdv, képet csak jpg-vel lehet feltölteni, de az iphone nem tud vagy csak én nem tudom beállítani. Ki hogy oldja meg? Koszi
Válasz mtz1221 #7532. hozzászólásáraÁllítólag hasthag vagy hogy hívják. Nem tudom, nem is érdekel különösebben. Én nem nyomozok utána, bár érdekes, hogy abban az időben regisztrált, mikor bandita eltünt. Az meglepne, ha bandita csak úgy lelépne.....
De az nem véletlen, hogy ez a gazember tsz elnök fia még itt lehet..........
Válasz igazmondó erdész #7529. hozzászólásáraMilyen néven fut most Bandi ???
Bence, szeretnétek karácsonykor is dolgozni? Meg tudom oldani, ha gondoljátok..........