Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sk Laci #5508. hozzászólásáraNa, nekem épp most is haldoklik. Volt, hogy hosszas várakozás után egyáltalán nem töltődött be az oldal (egy hosszabb kommentem el is szállt a ... khm... csudába. Nem írom újra...)
Válasz Bárány #5502. hozzászólásáraNálam este 20,00 előtt pár percel kezd lassulni egészen 20.30-ig. Ebben az időben úgymond gond bejelentkezni, vagy kinyitni valamit. De csak az agroinform oldal. Más oldalak /hírek, Youtube,.../ megy gond nélkül.
Sziasztok!
Igen, sajnos az új keresőt tegnap este visszatettük fejlesztési fázisba, mert okozott plusz adatbázis terhelést valami miatt.
Héfő este után még azt gondoltuk, hogy a rekord látogatottság miatt lassultunk be. De aztán tegnap, kedden amikor visszaálltunk, akkor egyből gyorsabb lett az oldal. Jelenleg megy az egyeztetés, hogy milyen további lépések, változtatások szükségesek szerver – weboldal téren. Bízom benne, hogy hamar átlendülünk ezen a kérdésen
Válasz Bobo77 #5477. hozzászólásáraNem nemcsak nálad! nekem sem nyerte el a tetszésem! Nem lehet szűrni h csak gazda hirdetesek legyenek és kurva idegesítő, hogy vmi paraszt telerakja az egész piactér részt alkatrészekkel valamint a kiemelt hirdetéseket sem lehet csak ugrálgatva túllépni! Csináljatok ezzel vmit mert ez így nagyon nem jó!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Tegnap este tettem fel pár új hirdetést, de mostanáig azt írja a hirdetéshez, hogy "Ez a hirdetés még nem jelenik meg aktívan az oldalon. Türelmét kérjük, ameddig a moderátoraink jóvá nem hagyják hirdetését."
Régebben amikor hirdettem ilyet nem írt ki. Valaki tudja esetleg, hogy mennyi idei kell várni a jóváhagyásra??
Vagy töröljem le és próbáljam meg újra feltenni a hirdetéseket?
Előre is köszi!
Válasz Földönfuto #5485. hozzászólásáraDettó, egyszer jó, utána pedig összedől az egész. Korábban is voltak hosszabb gondolkodási idők, amíg betöltött egy-egy oldal, de most már annyira bizonytalan az oldal elérhetősége, hogy inkább én sem erőlködök. Ezt a hozzászólást hatodik próbálkozásra tudtam elküldeni.
Sziasztok!
Délután óta nagyon nehezen akar betölteni bármelyik topic, vagy a piactér. Nem tudom, hogy túlterhelt-e a szerver, de volt, hogy ilyen hibát dobott:
Error 503 Backend fetch failed
Guru Meditation:
XID: 583369267
Varnish cache server
Asztali gépről és mobilról próbálva is nagyon döcögős lett az oldalt.
Válasz BNC01 #5460. hozzászólásáraAnnál jóval régebbre kellene visszaolvasnod, és elsősorban a Permetezőgépek időszakos műszaki vizsgája topicban.
De igazából hagyjuk. Valójában egy normális fickó lenne, de ebben a bizonyos témában, meg ezzel a bizonyos schyla nevű sráccal szemben leszáll nála a vörös köd.
Mondjuk azt sajnálnám, ha emiatt schyla lelépne.
Válasz Bárány #5459. hozzászólásáraSzia Bárány!
Most vissza olvastam 02.08-ig a hozzászolásait az adatlapján. Vitázást látok igen, de ez alapján még nem törölném.
Melyik az a hsz. ami miatt ezt indokoltnak tartod?
7858 hozzászólás
Válasz Sk Laci #5508. hozzászólásáraNa, nekem épp most is haldoklik. Volt, hogy hosszas várakozás után egyáltalán nem töltődött be az oldal (egy hosszabb kommentem el is szállt a ... khm... csudába. Nem írom újra...)
Válasz Bárány #5502. hozzászólásáraNálam este 20,00 előtt pár percel kezd lassulni egészen 20.30-ig. Ebben az időben úgymond gond bejelentkezni, vagy kinyitni valamit. De csak az agroinform oldal. Más oldalak /hírek, Youtube,.../ megy gond nélkül.
Elkiabáltuk...
Válasz Bárány #5505. hozzászólásáraHetek óta.
Ma v hogy meggyógyult.
Olvasták az illetékesek?
Válasz Bobo77 #5503. hozzászólásáraNálam napközben is lassulgat időnként, de most különösen.
Válasz Bárány #5502. hozzászólásáraNálam is este 8 meg 10 között.
Válasz Bárány #5502. hozzászólásáraNem csak nálad! Mintha 10évet visszaléptük volna ismét
Egy ideje ismét néha nagyon lassan töltődik be az oldal.
Csak nálam?
Üdv!
Tegnapi napon, "agroinform személyes üzenet"-ben, fordítógépes, hitelet kínáló üzenetet kaptam.
Lehetne tenni az ilyenek ellen valamit?
Válasz Czanik Sanyi #5499. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz Hús Futár #5498. hozzászólására
Kérném a " A mezőgazdaság jövője " topikból törölni a 1632-es hozzászólásomat .
Válasz Tobszi #5496. hozzászólásáraKöszi, törlöm akkor az egyiket.
Az Akkus permetelős topic duplán van.
Sziasztok!
Igen, sajnos az új keresőt tegnap este visszatettük fejlesztési fázisba, mert okozott plusz adatbázis terhelést valami miatt.
Héfő este után még azt gondoltuk, hogy a rekord látogatottság miatt lassultunk be. De aztán tegnap, kedden amikor visszaálltunk, akkor egyből gyorsabb lett az oldal. Jelenleg megy az egyeztetés, hogy milyen további lépések, változtatások szükségesek szerver – weboldal téren. Bízom benne, hogy hamar átlendülünk ezen a kérdésen
Teljesen jó,hogy visszatértetek a volt hirdetési formához!
Válasz Bobo77 #5477. hozzászólásáraNem nemcsak nálad! nekem sem nyerte el a tetszésem! Nem lehet szűrni h csak gazda hirdetesek legyenek és kurva idegesítő, hogy vmi paraszt telerakja az egész piactér részt alkatrészekkel valamint a kiemelt hirdetéseket sem lehet csak ugrálgatva túllépni! Csináljatok ezzel vmit mert ez így nagyon nem jó!
Válasz Tomi81 #5483. hozzászólásáraHorgászik,fogott is egy kisujjnyi halat.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Tegnap este tettem fel pár új hirdetést, de mostanáig azt írja a hirdetéshez, hogy "Ez a hirdetés még nem jelenik meg aktívan az oldalon. Türelmét kérjük, ameddig a moderátoraink jóvá nem hagyják hirdetését."
Régebben amikor hirdettem ilyet nem írt ki. Valaki tudja esetleg, hogy mennyi idei kell várni a jóváhagyásra??
Vagy töröljem le és próbáljam meg újra feltenni a hirdetéseket?
Előre is köszi!
Válasz d-032a #5484. hozzászólásáraAkkor megvan ki. Köszi!
Vagy a szerver köszöni szépen...de nem győzi a látogató számot.
Válasz später77 #5486. hozzászólásáraTegnap este nálam is ugyan ez volt a helyzet.
Válasz d-032a #5484. hozzászólásáraNem tudom miért jó változtatni a nick nevet. Így lassan azt sem tudod kivel kommunikálsz.
Válasz Földönfuto #5485. hozzászólásáraDettó, egyszer jó, utána pedig összedől az egész. Korábban is voltak hosszabb gondolkodási idők, amíg betöltött egy-egy oldal, de most már annyira bizonytalan az oldal elérhetősége, hogy inkább én sem erőlködök. Ezt a hozzászólást hatodik próbálkozásra tudtam elküldeni.
Megint belassult,gyakorlatilag használhatatlan úgyhogy záróra.
Válasz Tomi81 #5483. hozzászólásáraErre jár, csak álruhában. Remélem, mindenki kibírja, és nem ír tippet, hogy ki ő most.
Csoppikával történt valami?
Rég járt erre.
Szerintem jó lett a piactér..bízom benne folyamatosan alakul az oldal.
Válasz Ebcsont #5478. hozzászólásáraKétélű fegyver!
Az adblocknál be lehet állítani, hogy csak a piactéren legyen kikapcsolva.
mit kell csinálni hogy a piactér hirdetései megjelenjenet , vagy megakarják szüntetni ???
Válasz Ebcsont #5478. hozzászólásáraSzintén!
Válasz Bobo77 #5477. hozzászólásáraHa választanom kell, hogy reklámblokkoló vagy piactér, akkor a piactér a kukában landol.
"Kár érte jó ügynök volt!"
Ez az új piactér csak nálam veri ki a biztosítékot????
Válasz máris szomszéd #5475. hozzászólására a Toni brigád átugrott a face.--ról lehet nálam sincs egérhiba?????
Valószínű a duplázások is a számlájára írhatók.Nekem triplázni sikerült.
Sziasztok!
Délután óta nagyon nehezen akar betölteni bármelyik topic, vagy a piactér. Nem tudom, hogy túlterhelt-e a szerver, de volt, hogy ilyen hibát dobott:
Error 503 Backend fetch failed
Guru Meditation:
XID: 583369267
Varnish cache server
Asztali gépről és mobilról próbálva is nagyon döcögős lett az oldalt.
Sok a kukkoló ???????
Válasz Szabi. #5470. hozzászólására
Válasz Szabi. #5470. hozzászólásáraA képeknek nem kellene ott lenniük,rossz helyről valók.töröld ki neki,nehogy már miattam kirúgják.
Válasz csoppika #5469. hozzászólásáraSemmi nincs benne ami törlést kérne, szerintem.
Miért kéred ?
Modik sehol...
A hírlevél bezzeg menetrendszerűen jön. A modik meg alszanak... Akár vadulni is lehetne bármelyik topikban, nem figyel senki
Válasz máris szomszéd #5466. hozzászólásáraÉn nem lopok... Minek az nekem? Kukoricat sose fogok többet ültetni. Meg egyéb kapast se....
Válasz csoppika #5465. hozzászólásáraMár késő
Loptad?
Válasz csoppika #5463. hozzászólásáraKérem a 175, 176, 178as hozzászólasok törlését a "Gyomfésű vagy küllőskapa" topikból!
Válasz csoppika #5463. hozzászólásáraA facé nem privátban küldted el őket ?
A gyomfésű küllőskapa topikban az utolsó 3 hozzaszólasom kérem töröljétek.
Hello.Hogy tudok avatart feltenni?
Válasz BNC01 #5460. hozzászólásáraAnnál jóval régebbre kellene visszaolvasnod, és elsősorban a Permetezőgépek időszakos műszaki vizsgája topicban.
De igazából hagyjuk. Valójában egy normális fickó lenne, de ebben a bizonyos témában, meg ezzel a bizonyos schyla nevű sráccal szemben leszáll nála a vörös köd.
Mondjuk azt sajnálnám, ha emiatt schyla lelépne.
Válasz Bárány #5459. hozzászólásáraSzia Bárány!
Most vissza olvastam 02.08-ig a hozzászolásait az adatlapján. Vitázást látok igen, de ez alapján még nem törölném.
Melyik az a hsz. ami miatt ezt indokoltnak tartod?