Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD394.94 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bárány #5233. hozzászólásáraMost felhívtam a számot, csak hogy érezze a törődést ha már ennyire sürgős volt az eladás , de 1 idősebb női hang vette fel, ezek szerint fiatalabb családtag okossága volt mindenhová berakni, persze nem vette jó néven a késői hívást 23,22-kor, pláne h mondtam a topikok teleszemetelése nem kellene .
Nekem csak az az aprócska kérdésem lenne, az előző hozzászólást követően, hogy a 6 azaz hat napja feladott takarmányos hirdetésem aktivizálásáig még hány nap várakozásra számítsak? A választ bármilyen csatornán elfogadom, de jobban örülnék ha az aktív hirdetést lenne látható.
Válasz .Feco. #5226. hozzászólásáraÉn már javasoltam, hogy az ilyet, minden hirdetésével, hozzászólásával együtt törölni kellene azonnal.
Nem igaz hogy minden hozzászólását egyesével kell kikeresgetni, és sztornózni.
MODIK!!!!!!
Ébresztő!
Megint van lenne mit (kit) törölgetni!
Ma egy olyan dolog jutott eszembe, hogy ezt a sok hülyeséget nem lehetne-e úgy távol tartani, hogy regisztrációt követően 24 óráig nem lehetne hozza szólni, majd a második 24 órában max 5 hozzászólást írhatna? Ha visszajön egy nap múlva akkor is max 5 témát f.shatna tele mielőtt kitiltják...
Válasz Erdőjaro #5223. hozzászólásáraLátom senki nem foglalkozik ezzel... :(
Esetleg https://www.agroinform.hu/forum/Mec-Gajver/t459
ezt a topikot át lehetne nevezni kisgépes topikra?
Sziasztok! Létrehozam egy topikot fűkasza,motorfűrész címmel. Gondoltam ,mivel még nincs és nincs olyan topic ahol lehetne ilyenről értekezni,létrehozok egyet,de eltűnt.
Ennek a jóváhagyása nem történt meg?
Kérdezem ezen a fórumon hogy lehet egy Számomra) normál képet feltölteni ,mert csak jpg meg tudj isten mit enged meg , a 21 században egy marokgéppel készült képet nem tudok feltölteni?
Válasz Sephia #5215. hozzászólásáraAzèrt az oktatàskor gondosan nagy figyelmet fordithatnak arra'hogy senki vèletlenül se nyúljon a fèkhez. Mert csak azt nem csinàljàk.
Nem tudom a többiek hogy vannak vele, de szeritnem hasznos lenne egy olyan funkció, hogy a bejelentkezett user témánként meg tudjon jelölni egy-egy hozzászólást. Nem minden nap fórumozok, néha egész sok időköz kiesik, továbbá vannak témák amiknél nem olvasok el minden hozzászólást csak bele-bele olvasgatok vagy esetleg teljesen elölről kezdek olvasni egy témát, ezekben az esetekben jó lenne megjelölni, hogy hol is jartam.
A Permetezőtartály javítása topicban uniszolg.hu kollégával elszaladt a ló.
Akár az összes eddigi kommentjét törölni lehetne, mivel vagy reklámoz, vagy sértődötten személyeskedik.
7791 hozzászólás
Válasz broll79 #5238. hozzászólásáraKi van pontozva, szerintem jó az.
Válasz broll79 #5238. hozzászólásáraEn jót röhögök rajtuk.
Válasz broll79 #5238. hozzászólásáraPéntek van...
Kocsma színvonal
Egy megfelelő jogosultsággal rendelkező emberke nézzen már be az időjárás topikba. Kicsit lecsúszott a szinvonal
Válasz Zoli 63 #5235. hozzászólásáraÉn emailt írtam. Párat...
Válasz Zoli 63 #5235. hozzászólására
Válasz Bárány #5233. hozzászólásáraMost felhívtam a számot, csak hogy érezze a törődést ha már ennyire sürgős volt az eladás , de 1 idősebb női hang vette fel, ezek szerint fiatalabb családtag okossága volt mindenhová berakni, persze nem vette jó néven a késői hívást 23,22-kor, pláne h mondtam a topikok teleszemetelése nem kellene .
A badacsonyi rém
http://kalmanpapa.atw.hu/
"strandtól, hajóállomástól 450" . . . a vasúti sínektől 50 a főútól 60 méterre kellemes nyugodt pihenés . . . . .
Szegény Medikus már rendes rápörgött
Ezt a kálmánpapát ki kéne bacni a fórumról, csak hirdetni jött ide.
Esetleg ráírogathatnánk, had válaszolgasson...
Nekem csak az az aprócska kérdésem lenne, az előző hozzászólást követően, hogy a 6 azaz hat napja feladott takarmányos hirdetésem aktivizálásáig még hány nap várakozásra számítsak? A választ bármilyen csatornán elfogadom, de jobban örülnék ha az aktív hirdetést lenne látható.
Válasz .Feco. #5226. hozzászólásáraÉn már javasoltam, hogy az ilyet, minden hirdetésével, hozzászólásával együtt törölni kellene azonnal.
Nem igaz hogy minden hozzászólását egyesével kell kikeresgetni, és sztornózni.
MODIK!!!!!!
Ébresztő!
Megint van lenne mit (kit) törölgetni!
Sziasztok,
lehet takarítást térni a "kollégára"
thomaskaul
nagyon adóságrendez többfelé
köszi
Válasz Bárány #5228. hozzászólásáraAnnak a neve is rossz emlékeket ébreszt bennem...
Válasz .Feco. #5226. hozzászólásáraValamilyen captcha egyszerűbb lenne.
Válasz rigás #5225. hozzászólásáramegtörtént
Ma egy olyan dolog jutott eszembe, hogy ezt a sok hülyeséget nem lehetne-e úgy távol tartani, hogy regisztrációt követően 24 óráig nem lehetne hozza szólni, majd a második 24 órában max 5 hozzászólást írhatna? Ha visszajön egy nap múlva akkor is max 5 témát f.shatna tele mielőtt kitiltják...
Megint kezdi, takarítsátok márki!
Válasz Erdőjaro #5223. hozzászólásáraLátom senki nem foglalkozik ezzel... :(
Esetleg https://www.agroinform.hu/forum/Mec-Gajver/t459
ezt a topikot át lehetne nevezni kisgépes topikra?
Sziasztok! Létrehozam egy topikot fűkasza,motorfűrész címmel. Gondoltam ,mivel még nincs és nincs olyan topic ahol lehetne ilyenről értekezni,létrehozok egyet,de eltűnt.
Ennek a jóváhagyása nem történt meg?
Üdv.
Tudnátok törölni ezt a videót
Szakmai rendezvények topik
(A feltöltő a 2019 intróvideójával megtévesztő, mert a leírásban szerepelő "Videó FULL" ami a 2018-as évből van )
Válasz kulakman #5220. hozzászólásáraMibe menti a géped? .tif-be?
Kérdezem ezen a fórumon hogy lehet egy Számomra) normál képet feltölteni ,mert csak jpg meg tudj isten mit enged meg , a 21 században egy marokgéppel készült képet nem tudok feltölteni?
Mi van vele, kivándorolt ? Pici
Utolsó belépés:2016-06-20 07:18:17
Fórum hozzászólás:5982
Modik. A "Kinek milyen a repce,illetve a búza" topikból kérném törölni a következő hozzászólasaim:17088, 17087, 17084, 17082. Köszönöm.
Válasz VMisi #5214. hozzászólásáraPont akartam mondani én is, hogy törölhetnék már.
Támogatják itt vele az Isis-t.
Válasz Sephia #5215. hozzászólásáraAzèrt az oktatàskor gondosan nagy figyelmet fordithatnak arra'hogy senki vèletlenül se nyúljon a fèkhez. Mert csak azt nem csinàljàk.
Azta.
Ha ezeken a helyeken kell letenni nála a gyakorlati vizsgát, tele lesz a liberó.
MAN!
Ennek a tökorrúnak töröljétek már ki az összes hsz-ét, mert nekünk csak egyesével megy a témákba külön-külön belépve.
Válasz Bárány #5211. hozzászólásáraEgy feladványnak jó lenne,magyar órán.
Válasz Diesel Tibor #5210. hozzászólásáraÉs ez?
Valahol Európában.
https://youtu.be/KaUPuuZ_w1Q
Válasz Diesel Tibor #5209. hozzászólásáraAbból majd én is kérek egy pohárral!
Válasz Diesel Tibor #5209. hozzászólásáraNa ez sem lett jobb.
Válasz Szabi. #5208. hozzászólásáraRosszúl fogalmaztál , Te már( nem)+++még+++ vagy modi???Sosem voltam,ez nagy felelőség.
Válasz Diesel Tibor #5207. hozzászólásáraTe már nem vagy modi ?????
Moderátor által módosítva: 2019-04-29 19:31:25
Ez a nagyon okos te xarta a fórumot töröljétek meg tiltsátok ki!!!!!!
Gázszivárgás az összes topicon.
A gáz neve Rollinswocott.
rollinswocott néven a spam robot, teleszemetelt pár topikot.
Válasz kis Zombi #5203. hozzászólására
Válasz kockaspaplan #5202. hozzászólásáraÉn már régen rinyáltam az álltalad is említett "könyvjelzö" funkcióért de sükedt fülekre találtam.
Nem tudom a többiek hogy vannak vele, de szeritnem hasznos lenne egy olyan funkció, hogy a bejelentkezett user témánként meg tudjon jelölni egy-egy hozzászólást. Nem minden nap fórumozok, néha egész sok időköz kiesik, továbbá vannak témák amiknél nem olvasok el minden hozzászólást csak bele-bele olvasgatok vagy esetleg teljesen elölről kezdek olvasni egy témát, ezekben az esetekben jó lenne megjelölni, hogy hol is jartam.
Válasz Bárány #5200. hozzászólásáraVolt egy db. segítö hozzászólása, a többi reklám, és nettó kötözködés, duzzogás.
A Permetezőtartály javítása topicban uniszolg.hu kollégával elszaladt a ló.
Akár az összes eddigi kommentjét törölni lehetne, mivel vagy reklámoz, vagy sértődötten személyeskedik.
Válasz balazoooo #5197. hozzászólásáraMegint jó...
Válasz balazoooo #5197. hozzászólásáraNem tudom... Mikor jófelee valtozott,felül bedobta hogy telepítsem az android agroinform appot...
Válasz csoppika #5196. hozzászólásáranekem eddig se kellett nem lehet, hogy a hiba nálad van?
Válasz csoppika #5195. hozzászólására....Korai Öröm...van egy ilyen zenekar is...
Szóval visszajött a régi oldal felepítes...
Mifene... Valaki oly sok év utan megbabralta a mobil verziót, mert nem kell elfektetnem a képernyőt a kereséshez...
Válasz Tobszi #5192. hozzászólására3 hete működik ezt az értesítés funkció.
Válasz Tobszi #5192. hozzászólásáraÉn 3 hete vettem észre.