Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A lejjebb olvasottakból az szűrődött le, hogy itten boldog-boldogtalannak adnak moderátori-jogot.
Ez tényleg így van, és csak szépeket szabad "mondani" az MTZ-ről?
Hát legyen, vállalom a bannolás kockázatát! (Főleg amennyit tervezek még írni ide a jövőben....)
Válasz broll79 #4600. hozzászólásáraAz apró amúgy is halott ügy. Sokan reklamáltunk már miatta, folyamatban van a generálozása de semmi nem történik. Nem is igen használom.
Amúgy meg lehetne azt csinálni, ha nem ír árat a manus sorolja a rendszer a lista végére.
Vacak az is, hogy nem lehet normális méretben megnézni a képeket. Hiába nyílik meg új ablakban mikor ugyan abban a méretben látja a paraszt mint a hirdetésnél.
Agrárkereső sokkal jobban ki van találva.
Nem lehet valahogy elintézni, hogy az apró hirdetési oldalon kötelező legen az ár feltüntetése???????
Baromi idegesítő(legalábbis nekem) hogy a hirdetett termékek nagy részénél nincs ár feltüntetve, így lehet telefonálgatni, ímélezni sokszor feleslegesen, mert miután kiderül az ára, már nem érdekel. Főleg kereskedőkre jellemző ez az ár nélkül hirdetgetnek és nem veszi fel a telefont, egy hét alatt sem képes válaszolni a megkeresésre. Volt egy apró hirdetési oldal, ahol ez nagyon jól működött
Én meg innen üzenem ,hogy nem telepítek semmiféle reklámrágót , ne tegyenek ilyen undorító nyomulós reklámot , mert egyszerű , nem vásárolok soha semmit amit így reklámoznak , kettő az oldalt se látogatom amíg ilyenek fent vannak, üdv az eltartójuk!!
Listát sem lehet rendezni, másnak sem?
Képet, ha fontos lenne valamit megnézni, egyesével, macerásan lehet. Kép--jobb katt--Kép megjelenítése. Nagyítás:Ctrl+.+.+...,képet "tologatni" : nyilakkal fel-le, jobbra-balra.Vagy az egész oldalt nagyítani.
Bár meglehet, ezeket mindenki tudta.
Válasz atisgyulai #4585. hozzászólásáraHizlalásról 2011-ben már "lebeszéltek" az állandó mélyrepülésekkel , ritkán teszek oda fel, mert régebben szórakoztak ha több fajta gabonát egyben tettem volna fel . De lehet hogy a modik figyelik ott engedélyezéskor, hol nem takar a logójuk, azért látni más-más sarokban a képeken, itt meg automata beteszi pont középre, ezért fontos még sok helyen a gépek felülbírálása "emberi erőforrással" !
Válasz Zoli 63 #4583. hozzászólásáraEzért már én is szólni akartam, csak mindig elfelejtem.
Jó lenne, ha vízjel, tényleg csak vízjel lenne és valahol a sarokban, mert középen nem túl fasza, mert sokszor a lényeget takarja ki.
Válasz Zoli 63 #4583. hozzászólásáraAzért ott is vannak jó húzások.
Nem tudom adtál-e már fel pl. haszonállat hirdetést.
A "Hobbi, Szabadidő"
kategóriában megtalálod.
7833 hozzászólás
A lejjebb olvasottakból az szűrődött le, hogy itten boldog-boldogtalannak adnak moderátori-jogot.
Ez tényleg így van, és csak szépeket szabad "mondani" az MTZ-ről?
Hát legyen, vállalom a bannolás kockázatát! (Főleg amennyit tervezek még írni ide a jövőben....)
Basszus akkor mi lessz velem(qrvára csípem a mötözöt)
Válasz VMisi #4631. hozzászólásáraPRÓBÁLJUK KI!!!!!
Válasz .Man #4616. hozzászólására
Ha téged valaki kitiltana, akkor vissza tudnád magad engedni??
Válasz lala1 #4629. hozzászólásáraTudom,és te tudod én is szoktam "néha"mötözözni!!!
Válasz apuci #4628. hozzászólásáraDEHOGY bajom!!!!!
Csak ezt szoktam mondani.
És igenis jól esik olykor mötözözni.
Válasz lala1 #4623. hozzászólásáraAz a bajod hogy vissza engedte??
Válasz lala1 #4626. hozzászólásáraÉn is két lábon állok(majdnem mindig),sőt ordítani is szoktam ritkán meg füstölök is ha mérges vagyok!
Válasz apuci #4619. hozzászólásáraPedig az. Ordít,füstöl,kétlábra áll......
Válasz lala1 #4623. hozzászólásáraTiszta politika! Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal!
Válasz Bárány #4622. hozzászólásáraBa...a meg
Válasz .Man #4616. hozzászólásáraNo ez érdekes.........................
Válasz apuci #4620. hozzászólásáraElsőre is megértettem. Ki vagy zárza.
Válasz .Man #4618. hozzászólásáraPassz, én nem vagyok modi.
Válasz Bárány #4617. hozzászólásáraSzerintem se, akkor engem is kizártok?
Válasz Bárány #4617. hozzászólásáraSzerintem se, akkor engem is kizártok?
Válasz Bárány #4617. hozzászólásáraMelyik volt az elkövető?
Válasz .Man #4616. hozzászólásáraMfpisti nem véletlenül lett kizárva! Szerinte nem az MTZ a legjobb traktor! Pffff.....!
Mfpistit ki tiltotta ki?
Visszaengedtem :)
Válasz Pintér Zoltán #4614. hozzászólására
Válasz rilex #4613. hozzászólásáraTakarítva.
Szinte mindenütt kellene takarítani....
Valaki már megint nagyon ráér teleírni minden topikot......
bosszantás
Létrehozta: kezdő gazda, 2017-01-03 19:29:14
Új hozzászólás Frissítés
Válasz »
#1 kezdő gazda | 2017-01-03 19:29:14
#1038798. hozzászólás
[ Törlés ] [ Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra ]
már napok óta nem tudom csak én vagyok-e így vele állandón bejön az agroinformon akárhova kattintok egy syngentás hirdetés és már az agyamra megy
Válasz Myrrdin #4605. hozzászólásáraNem vagyok informatikában erős,S nem mindig saját gépen fórumozók. S kiidegelt....
Válasz broll79 #4600. hozzászólásáraAz apró amúgy is halott ügy. Sokan reklamáltunk már miatta, folyamatban van a generálozása de semmi nem történik. Nem is igen használom.
Amúgy meg lehetne azt csinálni, ha nem ír árat a manus sorolja a rendszer a lista végére.
Vacak az is, hogy nem lehet normális méretben megnézni a képeket. Hiába nyílik meg új ablakban mikor ugyan abban a méretben látja a paraszt mint a hirdetésnél.
Agrárkereső sokkal jobban ki van találva.
Válasz ano #4607. hozzászólásáraEgy pillanatra letiltottam a szűrőimet, hogy lássak már csodát!
Hááát, igen... Az üzemeltetőnek ezért fizetnek...
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-01-19 12:39:54
Válasz lala1 #4604. hozzászólásáramilyen böngésződ van, tölts le hozzá reklám és követés elleni kiegészítőket.
Válasz lala1 #4604. hozzászólásáraTündér Lala na mesélj már
Ezt nem hagyhattam ki, remélem nem haragszol meg
Mostmár mindíg "X"-nünk kell az állandóan felugró hirdetéseket?????
Vagy csak nekem jön mindíg? Enyhén nagyon bosszantó....
Válasz broll79 #4602. hozzászólására
Válasz apuci #4601. hozzászólásáraAz olx-en sem lehetett, mert ha nem reális árat írt, akkor nem jelent meg a hirdetés
Válasz broll79 #4600. hozzászólásáraSzerintem be írja majd hogy 1 huf és van ár
Kedves Illetékesek!
Nem lehet valahogy elintézni, hogy az apró hirdetési oldalon kötelező legen az ár feltüntetése???????
Baromi idegesítő(legalábbis nekem) hogy a hirdetett termékek nagy részénél nincs ár feltüntetve, így lehet telefonálgatni, ímélezni sokszor feleslegesen, mert miután kiderül az ára, már nem érdekel. Főleg kereskedőkre jellemző ez az ár nélkül hirdetgetnek és nem veszi fel a telefont, egy hét alatt sem képes válaszolni a megkeresésre. Volt egy apró hirdetési oldal, ahol ez nagyon jól működött
Én meg innen üzenem ,hogy nem telepítek semmiféle reklámrágót , ne tegyenek ilyen undorító nyomulós reklámot , mert egyszerű , nem vásárolok soha semmit amit így reklámoznak , kettő az oldalt se látogatom amíg ilyenek fent vannak, üdv az eltartójuk!!
Válasz Bárány #4597. hozzászólásáraCsak a női piát bírom,ezért egy kis Baileyst kortyoltam.
Válasz Bandita29 #4596. hozzászólásáraKupicát nem felejteni, megígérted!
Válasz Myrrdin #4595. hozzászólásáraKöszönöm!
Telepítettem,és működik.
Válasz Bandita29 #4594. hozzászólásáraHasználj Adblock kiegészítőt, sok idegességtől megkímél.
böngéssz a weben zavaró reklámok nélkül!
Firefox vagy Chrome vagy amelyiket használsz arra telepítsd.
Megtudja valaki mondani,hogy lehet ezt a syngentás reklámot kikapcsolni? Kezd idegesítő lenni!
Ha valaki megmondja a tutit,akkor iszok egy kupicával az egészségére....
Megtudja valaki mondani,hogy lehet ezt a syngentás reklámot kikapcsolni? Kezd idegesítő lenni!
Ha valaki megmondja a tutit,akkor iszok egy kupicával az egészségére....
Listát sem lehet rendezni, másnak sem?
Képet, ha fontos lenne valamit megnézni, egyesével, macerásan lehet. Kép--jobb katt--Kép megjelenítése. Nagyítás:Ctrl+.+.+...,képet "tologatni" : nyilakkal fel-le, jobbra-balra.Vagy az egész oldalt nagyítani.
Bár meglehet, ezeket mindenki tudta.
Válasz subikiss #4590. hozzászólásáraOk, köszi!
Hahó MAN!!! Miért nem lehet nagyítani a géppiacon a képeket?
Válasz VMisi #4589. hozzászólásáraMás sem.
A géppiacon levő hirdetéseknél a képeket csak én nem bírom nagyobban megnézni vagy más sem?
Miért van az hogy feltöltök egy képet ami 1506x2048 és mikor nagyítom olvashatatlan?
Másik meg miért nem látni a böngészőben a http feliratot?
Válasz atisgyulai #4585. hozzászólásáraHizlalásról 2011-ben már "lebeszéltek" az állandó mélyrepülésekkel , ritkán teszek oda fel, mert régebben szórakoztak ha több fajta gabonát egyben tettem volna fel . De lehet hogy a modik figyelik ott engedélyezéskor, hol nem takar a logójuk, azért látni más-más sarokban a képeken, itt meg automata beteszi pont középre, ezért fontos még sok helyen a gépek felülbírálása "emberi erőforrással" !
Válasz Zoli 63 #4583. hozzászólásáraEzért már én is szólni akartam, csak mindig elfelejtem.
Jó lenne, ha vízjel, tényleg csak vízjel lenne és valahol a sarokban, mert középen nem túl fasza, mert sokszor a lényeget takarja ki.
Válasz Zoli 63 #4583. hozzászólásáraAzért ott is vannak jó húzások.
Nem tudom adtál-e már fel pl. haszonállat hirdetést.
A "Hobbi, Szabadidő"
kategóriában megtalálod.