Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tisztelt Admin.
A Talajmegújítóból szeretném töröltetni a 4834 -es hozzászólásomat, mert a videó feltöltésnél valamit elrontottam.
Vagy csak a jóváhagyás után lesz látható nyoma?
Válasz ano #4431. hozzászólásáraFirefox? Használj mást! Pl. Chrome.
Ha mindenáron ragaszkodsz a rókához:
eszközök — kiegészítők — Shockwave Flash — Beállítások - vedd ki a pipát innen: “Adobe Flash védett mód bekapcsolása” (Ez vagy segít, vagy nem, de talán igen.)
A lassúságra vonatkozó infókat vettük és figyelembe vettük.
Január 14 óta alápakoltunk még pár lovacskát. Most remélhetőleg már nincsenek fennakadások és az apróhirdetés oldal sebességét is egy cseppet megdobta.
Üdv. Ma nyitottam volna egy új topicot, mert nem találtam témába vágót egyet sem. Mennyi idő mire megjelenik, vagy ha nem jelent meg akkor szabadna tudnom miért nem? A választ köszönöm előre.
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, sysadmin@agroinform.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Az új hozzászólás gomb megnyomása után legalább 3 percig gondolkodott mit is kellene csinálni,az apróhirdetés napok óta szinte használhatatlan (kell hozzá a türelem) a fórum valamivel jobb de nem a sebesség öli meg azt se.Eddig azt hittem a hiba az én " készülékemben" van de már látom hogy nem.
Válasz balazoooo #4407. hozzászólásáraJó lenne ha egy ilyen "illető" adatlapján szereplő összes dolgot (hirdetés, hsz) egyszerre lehetne törölni, nem kellene egyesével kikeresni.
Válasz .Man #4403. hozzászólásáraKöszönöm a választ.Akkor talán az illető,ha olvassa választ ad akérdésemre.Azét még megkérdezném,hogy visszaolvashatnáme,csak én a hozzászólásom(hátha rálelek a problémára),vagy lehet e,hogy antipatikus vagyok az illetőnek aki törölte.Nem életbevágó,csak tudod(tudja)az a fránya kíváncsiság.MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM A VÁLASZT.
Üdvözletem.Moderátor urat,vagy hölgyet kérdezném,hogy a japán kistraktor fórumbol, miért lett a 27037-es hozzászólásom törölve.Ha jól emlékszem,sem trágár szavak, sem sértegető megjegyzés nem szerepelt benne.Ha válaszol legalább megpróbálhatom nem elkövetni ezt a hibát.Előre is köszönöm.
Ezeket a hirdetéseket kelene gyomlálni, felhasználóstól. Kamu mind. Vagy tízet már jeleztem .. ha megfigyelitek, gyk. egyik hirdetése sem 0 vagy 00 végű összeg. Ez is lehetne automatizáláshoz egy szabály.
A Hirdetésekben a 45 le fölöttiek tele vannak 45le alattiakkal,ha már szét szedtétek hogy jobban átlátható legyen akkor tartsátok tartassátok be is a SZABÁLYOKAT!!!!
A BRUDER játéktraktorok, gépek topic gyakorlatilag semmi másról nem szól, mint bruder mester törlések ellenére is megújuló reklámjairól. Szerintem törlendő, mint ahogy volt már ilyenekre példa.
Moderátoroktól kérdezném, hogy lenne létjogosultsága egy új topic-nak,használt gép információcsere témában?
Konkrét használtgépekre, hirdetésekre gondolok, hogy valaki ismeri vagy tud infót egy bizonyos gépről, annak az előéletéről.Vagy volt ő is megnézi azt a gépet, és ezt vagy azt látott rajta, több szem többet lát alapon.Esetleg ismeri az eladót, és eltudja mondani hogy gondos gazda aki vigyáz a gépeire, de akár azt is ha kókány gépgyilkos.
Természetesen nevek nélkül. Vagy félő hogy személyeskedésbe, köpködésbe fajulna a dolog?
Nagy segítség lehetne, ha nem párszáz km kocsikázás után derülne ki valamiről hogy csak a fényképeken nézett jól ki.
7833 hozzászólás
A youtube videó esetében a az új hozzászólásnál videó embed sorba a megosztásnál lévő linket kell átmásolnom, vagy a beágyazásnál lévő kódot?
Tisztelt Admin.
A Talajmegújítóból szeretném töröltetni a 4834 -es hozzászólásomat, mert a videó feltöltésnél valamit elrontottam.
Vagy csak a jóváhagyás után lesz látható nyoma?
Válasz ano #4431. hozzászólásáraFirefox? Használj mást! Pl. Chrome.
Ha mindenáron ragaszkodsz a rókához:
eszközök — kiegészítők — Shockwave Flash — Beállítások - vedd ki a pipát innen: “Adobe Flash védett mód bekapcsolása” (Ez vagy segít, vagy nem, de talán igen.)
ez mi?
"Az oldalon a parancsfájl dolgozik, illetve nem válaszol. Leállíthatja a parancsfájlt, megnyithatja a hibakeresőben, vagy hagyhatja folytatódni.
Parancsfájl: http://www.agroinform.com/stat…e/js/modernizr.custom.70380.js:4"
nálam vagy nálatok getva?
Szia Man. A deflektoros topicban az úr a tavalyi deflektor akcióra való jelentkezésem adatait kérdezi ,azt írja te tudsz segíteni ezt visszakeresni.
Válasz .Man #4427. hozzászólásáraKöszönöm. Elnézést a türelmetlenkedésemért.
Válasz .Man #4427. hozzászólásáraKöszönöm. Elnézést a türelmetlenkedésemért.
Válasz Kolláth Tamás #4425. hozzászólásáraA tied volt az Adagolós topic, ugye?
Létezik a második oldalon meg találod
Válasz Kolláth Tamás #4425. hozzászólásáraNyugi van,feltehetőleg még nem olvasta illetékes személy a problémádat de gondolom fognak rá válaszolni,türelem.
Úgy látom nem kapok választ. Ezek szerint itt is rász..nak a kis ember fejére.
Válasz .Man #4423. hozzászólásáraköszönöm neked és a csapatnak is.
Sziasztok!
A lassúságra vonatkozó infókat vettük és figyelembe vettük.
Január 14 óta alápakoltunk még pár lovacskát. Most remélhetőleg már nincsenek fennakadások és az apróhirdetés oldal sebességét is egy cseppet megdobta.
Válasz Kolláth Tamás #4420. hozzászólásáraWTF?
Javasolniszeretném, hogy SZEMHOWKINS/Szürke barátunkat tegyük már meg a adminnak. Sokkal élvezhetőbb lenne a fórum
Üdv. Ma nyitottam volna egy új topicot, mert nem találtam témába vágót egyet sem. Mennyi idő mire megjelenik, vagy ha nem jelent meg akkor szabadna tudnom miért nem? A választ köszönöm előre.
heló!!
miért nem jeleníti meg a telefonszámot az apróhirdetésnél??? pedig rá nyomok hogy megjelenít.
:(
Válasz decsi #4414. hozzászólásáraVan idö
Nálam ez napi szintű probléma:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, sysadmin@agroinform.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Válasz decsi #4414. hozzászólásáraNem is szoktam nézni.Átpártoltam,az agrárkeresőre.
Az új hozzászólás gomb megnyomása után legalább 3 percig gondolkodott mit is kellene csinálni,az apróhirdetés napok óta szinte használhatatlan (kell hozzá a türelem) a fórum valamivel jobb de nem a sebesség öli meg azt se.Eddig azt hittem a hiba az én " készülékemben" van de már látom hogy nem.
Az apróhirdetést kín kivárni.
Válasz VTR-es #4412. hozzászólásáraigen főleg esténként nekem mindig valami hibát ír ki, nem tölt be és még ha be is tölt akkor is lassan
Válasz Myrrdin #4411. hozzászólásáraNálam is . De főleg az apróhirdetés nagyon lassú régóta.
másnak is akadozik az oldal és a fórum?vagy csak nálam van ilyen?
Ezentúl minden nap lesz az a sok ingatlanhirdetés pontban 10.00-kor? Ráadásul a gazda hirdetésekbe?
Nem lehetne ezt is a gumisok mintájára kezelni?
Modik!
Legyen szíves lökje már ki valaki a szürkét. Megint rátalált az 5 perc.
Válasz balazoooo #4407. hozzászólásáraJó lenne ha egy ilyen "illető" adatlapján szereplő összes dolgot (hirdetés, hsz) egyszerre lehetne törölni, nem kellene egyesével kikeresni.
http://www.agroinform.com/forum?function=felhasznalo&act=reszletek&uid=108118
45 LE feletti traktorok a "45LE alatt " kategóriában?
Válasz .Man #4403. hozzászólásáraKöszönöm a választ.Akkor talán az illető,ha olvassa választ ad akérdésemre.Azét még megkérdezném,hogy visszaolvashatnáme,csak én a hozzászólásom(hátha rálelek a problémára),vagy lehet e,hogy antipatikus vagyok az illetőnek aki törölte.Nem életbevágó,csak tudod(tudja)az a fránya kíváncsiság.MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM A VÁLASZT.
Válasz szg1 #4401. hozzászólásáraFolyamatosan írtjuk. Gyakorlatilag most is csak 1 hirdetése van.
Válasz EDE34 #4402. hozzászólásáraAz adott moderáció felhasználói moderáció volt.
Az adott témában tevékenykedő admin felhasználóra lenne szükség.
Mi csupán a kiemelt figyelmet igénylő témákat ellenőrizzük.
Van az oldalon 3-4 olyan felhasználó akik szintén moderálhatnak.
Üdvözletem.Moderátor urat,vagy hölgyet kérdezném,hogy a japán kistraktor fórumbol, miért lett a 27037-es hozzászólásom törölve.Ha jól emlékszem,sem trágár szavak, sem sértegető megjegyzés nem szerepelt benne.Ha válaszol legalább megpróbálhatom nem elkövetni ezt a hibát.Előre is köszönöm.
Ezeket a hirdetéseket kelene gyomlálni, felhasználóstól. Kamu mind. Vagy tízet már jeleztem .. ha megfigyelitek, gyk. egyik hirdetése sem 0 vagy 00 végű összeg. Ez is lehetne automatizáláshoz egy szabály.
Válasz apuci #4398. hozzászólásáraDolgozok rajta. Volt egy félre küldött infó azért hajított be ode egy nagyobb adagot.
Utolsó bekezdés első sorát kérném megsemmisíteni..
Link
A Hirdetésekben a 45 le fölöttiek tele vannak 45le alattiakkal,ha már szét szedtétek hogy jobban átlátható legyen akkor tartsátok tartassátok be is a SZABÁLYOKAT!!!!
Válasz Farkas István. #4396. hozzászólásáraValaki ??????????????????? köszi
kérnék egy törlést az mtz 41420-ra. Köszi.
A BRUDER játéktraktorok, gépek topic gyakorlatilag semmi másról nem szól, mint bruder mester törlések ellenére is megújuló reklámjairól. Szerintem törlendő, mint ahogy volt már ilyenekre példa.
Szürkét mi a fenéért eresztettétek megint szabadon ??????
csak nálam csinálja az oldal hogy mindig valamilyen 500-as hibákat ír ki?
Esetleg van itt még egy modi ébren ??????,
Takarítót kérünk a 2. sorba!
LINK
Válasz Szeni #4388. hozzászólására???????????????????????????????????????????????
Egy képet akartam betenni, de az oldalára állítja, mikor beteszem. Tudja valaki, mit lehet ilyenkor tenni?
Hartmy, itt vagy ? Kellene egy kis segítség.
Nálatok is állandóan átvált teleképernyőn játék felkinálásra ?
Régebben az adatlapon lehetett látni az illető telefon számát is, mostanában meg nem sajnos sokszor jó lenne. Üdv 74 Misi.
Moderátoroktól kérdezném, hogy lenne létjogosultsága egy új topic-nak,használt gép információcsere témában?
Konkrét használtgépekre, hirdetésekre gondolok, hogy valaki ismeri vagy tud infót egy bizonyos gépről, annak az előéletéről.Vagy volt ő is megnézi azt a gépet, és ezt vagy azt látott rajta, több szem többet lát alapon.Esetleg ismeri az eladót, és eltudja mondani hogy gondos gazda aki vigyáz a gépeire, de akár azt is ha kókány gépgyilkos.
Természetesen nevek nélkül. Vagy félő hogy személyeskedésbe, köpködésbe fajulna a dolog?
Nagy segítség lehetne, ha nem párszáz km kocsikázás után derülne ki valamiről hogy csak a fényképeken nézett jól ki.