Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.18 FtUSD394.32 FtCHF441.5 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Fórumleső #7477. hozzászólásáraA kapkodás helyett meg kellett volna nézni a telefonszámot amit belinkeltem, amiről az állítólagos mtz 1221 üzenetet küldött nekem.
98-al kezdődik, ami ha országhívószám, akkor Irán.
De majd mtz 1221 tisztázza a dolgot.
Kérünk benneteket, hogy ne kattintsatok a linkre, amit SMS-ben kaptok! Ha megnyitottátok és beléptetek vagy regisztráltatok az adott oldalon változtassátok meg a jelszavatokat az Agroinfrom.hu oldalon!
Egyébként fölmerült már rajtam kívül másban is az a kérdés, vajon egy hirdetés esetében miért nem lehet megadni email címet, illetve miért nem jelenik meg a hirdetésnél email cím, miért csak az agroinformon keresztül lehet kapcsolatba lépni?
Válasz Fórumleső #7466. hozzászólásáraNa pont az a lényeg,hogy én nem akarom elfogadni,.Csak hát mikor végig kell görgetni és 100 szor klikkelni hogy nem járulok hozzá a sütikhez azt senki nem teszi meg,mert k.rva sok idő. Így szépen hozzájárul.
Nem hiszem,hogy nem lehet az oldalon lecserélni a sütik elfogadása lehetőséget egy (max öt)kattintátos "nem járulok hozzá "megoldásra.
Válasz Fórumleső #7465. hozzászólásáraMindent értek! Csak azt nem,hogy egy kattintással miért nem tudom a betakarító gépeket megtalálni,miért kell jelölgetni!Ha külön lenne a tartozék,akkor nem kellene válogatni a javak között!Utoljára! Miért van traktor,és miért van traktor tartozék oldal külön!!!Azt is tehetnétek akkor így,mint a betakarító gépet!
Válasz #7464. hozzászólásáraHosszú!! Át vettétek az agrárkereső oldalát!Még mindig kérdés! Miért nincs külön,mint a traktor tartozékok! Nézd már meg!Traktor tartozék! A kukorica,napraforgó adapter,nem betakarító gép,hanem tartozék!De hagyjuk az egészet!
Válasz Fórumleső #7460. hozzászólásáraGondolom nem a google dönti el milyen megoldást használtok. Én erről beszélek,egy kattintással letudom azt,hogy elutasítom a sütiket. Amelyik oldal azzal szórakozik,hogy több mint öt kattintással tudom megoldani azt nem olvasom. Remélem érthető. Egyenlőre veletek kivételezek.
Válasz Fórumleső #7461. hozzászólásáraIdáig ezt csináltam! A traktor tartozékoknak van külön oldal! Miért,ha a betakarítógépeknek nem tudtok egy oldalt létrehozni,mint Betakarítógép tartozékok!
Válasz Fórumleső #7450. hozzászólásáraJól működik,de nem az amit mondtam!A kukorica adapter nem betakarító gép! Még mindig nem az! A napraforgó adapter sem!Mondtam külön oldal kellene,úgy mint ahogy van traktor tartozékok is!Nem a traktorok között van!Érted?
Mikor felmegyek a betakarító gépek oldalra,és csak kukorica,meg napraforgó adapter van 8 hirdetve, engem bosszant! Mert nem azt keresem!
Válasz medikus #7444. hozzászólásáraUN053-at nyitó sem változott, lerakják mint eb a szaharát, és lehet kerülgetni a plusz topikokat , pedig érdektelenség és klónsága miatt törölhetnék frissiben .
Válasz Zoli 63 #7442. hozzászólásáraHiába reklamálsz,nem mész semmire!Én is így jártam!Hagyd rá!Nem akarják érteni a problémát!Amit nem akarnak,nem is fognak!
Válasz Zoli 63 #7437. hozzászólásáraNem kell ahhoz 50-nek lenni.
Én is fiatalabb koromban a saját súlyomat felvettem a földről a fejem fölé, meg zsákoltam nem keveset egyedül máig is, aztán múltkor meg este lefeküdtem aludni, reggel meg nem bírtam a gatyát magamra húzni, mert úgy megfájdult a derekam, a lábaim meg egyszerre zsibbadtak, húzta a görcs, meg mintha izomlázasak lettek volna.
7781 hozzászólás
Válasz az őrző #7479. hozzászólásáraÜdv!
Ez mind eldobható szám mindenkinek más más számról küldték.
Modi.
Válasz apuci #7478. hozzászólásáraÜdv!
MI a gond vele ? :)
Modi.
Válasz Fórumleső #7477. hozzászólásáraA kapkodás helyett meg kellett volna nézni a telefonszámot amit belinkeltem, amiről az állítólagos mtz 1221 üzenetet küldött nekem.
98-al kezdődik, ami ha országhívószám, akkor Irán.
De majd mtz 1221 tisztázza a dolgot.
A munkagépek tűzvédelme biztosan kell ide?
Válasz A.I. #7471. hozzászólásáraÜdv!
Kérünk benneteket, hogy ne kattintsatok a linkre, amit SMS-ben kaptok! Ha megnyitottátok és beléptetek vagy regisztráltatok az adott oldalon változtassátok meg a jelszavatokat az Agroinfrom.hu oldalon!
Modi.
Egyébként fölmerült már rajtam kívül másban is az a kérdés, vajon egy hirdetés esetében miért nem lehet megadni email címet, illetve miért nem jelenik meg a hirdetésnél email cím, miért csak az agroinformon keresztül lehet kapcsolatba lépni?
Korábban állítólag mtz 1221 üzent nekem az alábbi zelefonszámról:
Érdeklődő telefonszáma: ........
Moderátor által módosítva: 2023-11-30 10:57:12
Válasz Gumóka #7473. hozzászólásáraNyilván a linkre azért csak rá nyomtunk a közelgő ünnepekre való tekintettel!
Válasz A.I. #7471. hozzászólásáraNem ők, de én is kaptam.
Válasz A.I. #7471. hozzászólásáraÉn is kaptam ilyet, csak más a hívószám.
Sziasztok.
Ha moderátor/rendszergazda van a közelben, akkor nézzen már ennek utána:
Gyanítom nem Ti küldözitek! Vagy igen?
Válasz máris szomszéd #7469. hozzászólásáraÜdv!
Sütiből csak egy van. :)
Modi.
Válasz Fórumleső #7466. hozzászólásáraNa pont az a lényeg,hogy én nem akarom elfogadni,.Csak hát mikor végig kell görgetni és 100 szor klikkelni hogy nem járulok hozzá a sütikhez azt senki nem teszi meg,mert k.rva sok idő. Így szépen hozzájárul.
Nem hiszem,hogy nem lehet az oldalon lecserélni a sütik elfogadása lehetőséget egy (max öt)kattintátos "nem járulok hozzá "megoldásra.
Válasz csontii #7426. hozzászólásáraÜdv!
Csak reklámblokkoló lehet vagy valami plugin, bővítmény kavarhat be.
Milyen eszköz?
Milyen böngésző?
Milyen verzió?
Modi.
Válasz Fórumleső #7465. hozzászólásáraMindent értek! Csak azt nem,hogy egy kattintással miért nem tudom a betakarító gépeket megtalálni,miért kell jelölgetni!Ha külön lenne a tartozék,akkor nem kellene válogatni a javak között!Utoljára! Miért van traktor,és miért van traktor tartozék oldal külön!!!Azt is tehetnétek akkor így,mint a betakarító gépet!
Válasz máris szomszéd #7463. hozzászólásáraÜdv!
Értem amit mond, de a google helyez fel különféle dolgokat az oldalon és emiatt kéri de ha egyszer elfogadja utána többször nem fogja kérni erre.
Modi.
Válasz medikus #7462. hozzászólásáraÜdv!
Itt vannak a kategóriák:
Modi.
Válasz #7464. hozzászólásáraHosszú!! Át vettétek az agrárkereső oldalát!Még mindig kérdés! Miért nincs külön,mint a traktor tartozékok! Nézd már meg!Traktor tartozék! A kukorica,napraforgó adapter,nem betakarító gép,hanem tartozék!De hagyjuk az egészet!
Válasz Fórumleső #7460. hozzászólásáraGondolom nem a google dönti el milyen megoldást használtok. Én erről beszélek,egy kattintással letudom azt,hogy elutasítom a sütiket. Amelyik oldal azzal szórakozik,hogy több mint öt kattintással tudom megoldani azt nem olvasom. Remélem érthető. Egyenlőre veletek kivételezek.
Válasz Fórumleső #7461. hozzászólásáraIdáig ezt csináltam! A traktor tartozékoknak van külön oldal! Miért,ha a betakarítógépeknek nem tudtok egy oldalt létrehozni,mint Betakarítógép tartozékok!
Válasz medikus #7451. hozzászólásáraÜdv!
Ezeket a szűréseket állítsd be:
Moderátor
Válasz máris szomszéd #7415. hozzászólásáraÜdv!
Google részéről kötelező! :)
Modi
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-10-30 15:04:36
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-10-30 11:41:35
Válasz Hús Futár #7456. hozzászólásáraBizony, bizony, mintha csak magam mondtam volna.......
Válasz számkivetett #7455. hozzászólásáraMeg téged ugyan úgy mint őket
Válasz Hús Futár #7454. hozzászólásáraIgazad van. Ki kell ezeket tiltani. Misikét, a tsz elnököt, meg az erdészt is a ......
Moderátor által módosítva: 2023-10-30 11:41:17
Valami írástudónak nem kéne már rendet tenni a "Milesz veled mezőgazdaság " topikban mert kezd az egész fórum .... dühöngője lenni .
Moderátor által módosítva: 2023-10-31 17:14:30
Válasz Ismeretlen #7452. hozzászólásáraKöszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz medikus #7451. hozzászólásáraÜdv!
Értem a problémát, igyekszünk megoldani ezt a kérdést.
Modi.
Válasz Fórumleső #7450. hozzászólásáraJól működik,de nem az amit mondtam!A kukorica adapter nem betakarító gép! Még mindig nem az! A napraforgó adapter sem!Mondtam külön oldal kellene,úgy mint ahogy van traktor tartozékok is!Nem a traktorok között van!Érted?
Mikor felmegyek a betakarító gépek oldalra,és csak kukorica,meg napraforgó adapter van 8 hirdetve, engem bosszant! Mert nem azt keresem!
Válasz medikus #7444. hozzászólásáraÜdv!
A múltkor feltett kérdésedre válaszoltam, jelenleg jól működik.
Modi.
Válasz Zoli 63 #7445. hozzászólásáraÜdv!
Megszüntettem!
Modi.
Válasz medikus #7444. hozzászólásáraÜdv!
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél jobb legyen a Fórum.
Modi.
Válasz medikus #7444. hozzászólásáraNem hogy nem akarják, egyszerűen nem értik, meg szakmabeliek……….hozzáértés az inkább mínusz, mint nulla……
Válasz Zoli 63 #7445. hozzászólásáraArra nem jut moderátor,csak a kitiltásra!
Válasz medikus #7444. hozzászólásáraUN053-at nyitó sem változott, lerakják mint eb a szaharát, és lehet kerülgetni a plusz topikokat , pedig érdektelenség és klónsága miatt törölhetnék frissiben .
Válasz Zoli 63 #7442. hozzászólásáraHiába reklamálsz,nem mész semmire!Én is így jártam!Hagyd rá!Nem akarják érteni a problémát!Amit nem akarnak,nem is fognak!
Válasz Fórumleső #7441. hozzászólására
Válasz Fórumleső #7439. hozzászólásáraCsak trágyaszóró beírásra feldobott jópár fajtát, azok közt van T088 topik .
Válasz mtz1221 #7433. hozzászólásáraÜdv!
Folyamatban van a javítás!
Modi.
Válasz Zoli 63 #7431. hozzászólására
Válasz Zoli 63 #7431. hozzászólásáraÜdv!
Biztos, hogy nem ez volt a neve mert kerestem. :)
Modi.
Válasz Zoli 63 #7437. hozzászólásáraNem kell ahhoz 50-nek lenni.
Én is fiatalabb koromban a saját súlyomat felvettem a földről a fejem fölé, meg zsákoltam nem keveset egyedül máig is, aztán múltkor meg este lefeküdtem aludni, reggel meg nem bírtam a gatyát magamra húzni, mert úgy megfájdult a derekam, a lábaim meg egyszerre zsibbadtak, húzta a görcs, meg mintha izomlázasak lettek volna.
Válasz mtz1221 #7436. hozzászólásáraJóból is megárt a sok, 50 felett meg jön a sokk , erő emelők is szépen lerobbannak a túlzásoktól .
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-10-09 14:33:45
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-10-09 14:33:33
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-10-09 14:33:29
Gyerekek még tavaly f@szán megcsináltátok hogy a képfeltöltése után bekerül a hozzászólásba. Nem lehetne ezt a link elküldése után is, megoldani ???
Csináltam egy topicot "agrárjog" címmel. Az a kérésem, ne engedjétek ki. Kösz.