Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem csókos kereskedőkről beszélünk, hanem olyanokról, akiket azért hívtunk ide, hogy ha valaki felszólal, akkor tudjanak reagálni ők is.
Egy kicsit alakítunk a szabályzaton éppen. Jövőhéten az is ki lesz hirdetve, illetve ellenőrizhetőség szempontjából is javítunk egy kicsit.
Valahogy azért meg kéne jelölni, kik is azok! Meg fórumszabályzatban leírni, ki és milyen feltételekkel reklámozhat itt, különben a "legálisakra" hivatkozva bárki simán nyomulhat.
Ez így elég kaotikus.
Jelenleg a fórum moderálását az Agroinform saját erőforrásból is igyekszik támogatni. Egy ember folyamatosan ketten pedig kérdéses esetben vagy pedig időnk engedtével szól bele a dolgokba.
Megkérek mindenkit, akinek joga van moderálni, hogy a fórum eddigi rendes működését figyelembe véve éljen a jogaival!
KIEGÉSZÍTÉS:
Az itt jelenlévő cégek, Cégnévvel írogató felhasználók nem véletlen maradtak a rendszerben és a hozzászólások között.
Őket mi invitáltuk, hogy mutatkozzanak. Kérek mindenkit, hogy az ő felhasználóikat ne tiltsuk ki, ne moderáljuk ki a hozzászólásaikat. Ha nagyon kérdéses a dolog, inkább írjatok emailt a hartman.gabor@agroinform.com vagy az ugyfelszolgalat@agroinform.com címre. Az ő esetükben az intézkedés jogát hagyjátok meg nekünk.
Hozzászólás módosítása funkció lesz valamikor ? Ha küldés után max 1 óráig lehetne módosítani, az is bőven elég lenne. Ha kifelejtek, vagy elírok valamit, nincs lehetőség javítani.
Válasz #4245. hozzászólásra
Na de ha el akarok adni valamit, akkor fel szoktam nézni a hirdetésemre havonta, így nem nagy fáradtság, ha látom hogy lejár lassan akkor frissítek. Marad a helyén a hirdetés, nem sorolódik előre. De csak egy ötlet volt. Így biztosan kevesebb lenne fent olyan kacat amit már eladott a hirdető.
Én inkább a 3 hónapra szavazok.
Így is pocsék már az apró, bőven elég idegesítők azok akik minden nap feladják a portékájukat, bár én már ezek miatt nem olvasom az aprót egy hónapja.
Ráadásul szerintem nem könnyű használt gépet eladni 1 hónap alatt, még 3 alatt sem.
Ahogy MZ/X is mondja elég az 1 hónap. Ha eladja a termékét akkor úgysem okoz gondot a törlés, ha még megvan akkor meg illik havonta egyszer "ránézni" a hirdetésre, és aktiválni. Így szerintem megoldódna a gond.
Így "súlyozottan" lehet szavazni. Aki többször nyom, azt jobban érdekli a téma.
Tudom, hogy süket, demagóg érv, de a mai politikai viszonyok között így érvelünk.
Volt egy kis fennakadásunk ebben a témában. Most az apróhirdetésben ha bementek egy kategóriába, mondjuk Gép és azon belöl Traktorok 45 LE felett, akkor a kategória fa alatt ott egy keresés szűkítés. Ide fog megjelenni még pár tulajdonság.
Ahogy Bárány is említette, min-max formában a LE keresés például.
3 hónap után inaktív lesz a hirdetés.
Ha három hónapig nem nyúl hozzá, akkor a rendszer automatikusan inaktívvá teszi. Jelenleg az is meg van már oldva, hogy ha google-ben keresel valamit és az agroinform oldalon lévő inaktív hirdetést hoz fel találatnak és arra kattintasz, akkor ki van írva, hogy az adott hirdetés inaktív.
Régebbi hirdetés azért lehet még ott, mert a tulajdonos frissítgeti.
Eladott termékekkel nem tudunk mit csinálni sajnos. Ha a feladó nem törli mert eladta, akkor ezt nem tudjuk szűrni. Esetleg felhasználói bejelentést lehet tenni, hogy ráfutott egy ilyen hirdetésre valaki és akkor mi felhívjuk a bejelentés alapján a hirdetőt, hogy valóban így van-e. Ha igen, akkor töröljük.
Súgok: ezek nálunk is léteznek, csak még nincsenek lenyitva. Eddig azért nem volt minden lenyitva, mert a hirdetések 99%-a nem volt rendesen besorolva. Lévén, hogy a régi oldalról lettek áthozva. Fokozatosan nyitjuk az újabb szinteket lefelé. Hamarosan a talajművelőknél is fel fognak tűnni az általad említett kategóriák.
Technikai infó: Kb 17 ezer kategóriánk létezik a rendszerben. Traktorok esetében le tudnánk menni egészen a gép típusokig.
Pl: Gép/Traktor 45 Le felett/John Deere/8100
Ezt most a kereső motor próbálja megoldani.
Én már emlegettem, hogy kellene egy ilyen cucc az oldalba. Még nincs sajnos. Esetleg online szavazást tudtok ti is létrehozni és azt be tudjátok linkelni a hozzászólások közé
Szóval szürkét mi eddig direkt nem tiltottuk. Kb kiegyenlített a tábor azok között, akik tiltani akarják és akik azt mondták, hogy maradjon.
Ezért nem szóltunk bele eddig.
Lehetősége van másnak is tiltani a fórumról, vagytok adminok azt hiszem 4-5-en tuti és abból egy kettő mindig itt van.
Ha nagyon szeretnétek, akkor kipurgálom egy időre.
Gábor,annak az idióta szürkének aktuális lenne már egy hét pihi,beleolvastam az spc-és topicba és 5 perc alatt kb 200 lett a vérnyomásom.Mellesleg a többit is sz.rja teli rendesen.
Sziasztok
Az apróhirdetéseknél van nálatok archivum, vagy a törölt hirdetések mennek egyből a kukába?
Mert volt fent egy hodgépes pótkocsi hirdetés ami billencs volt és nekem is olyan pótkocsim van amit át akarok alakitani billncsé és kellenne pár info az átalakitásról, csak már nincs fent a hirdetés.
A hirdetés témához lenne egy kérés: nem lehetne visszaállítani a kategóriánkénti keresés lehetőségét? Úgymint pl.: traktorok 45 le alatt, fölött, talajművelő gépek, permetezés gépei, stb. Így elég nehéz adott kategóriában keresni, vagy csak én nem értek hozzá?
Nem kell itt újat kitalálni. A tuti rendszer már ki van találva csupán másolni és fordítani kellene Németeknek van 1-2 nagyon jól használható oldala. Legjobb dolgok: pl Nem csak az van hogy talajművelő gépek hanem ennek vannak alkategóriái (sie grubber borona stb), ár szerint lehet keresni, hirdetéseket dátum-név-ár szerint lehet oda vissza rendezni
7857 hozzászólás
Válasz #4256. hozzászólásra
Nagyon szívesen
Nem csókos kereskedőkről beszélünk, hanem olyanokról, akiket azért hívtunk ide, hogy ha valaki felszólal, akkor tudjanak reagálni ők is.
Egy kicsit alakítunk a szabályzaton éppen. Jövőhéten az is ki lesz hirdetve, illetve ellenőrizhetőség szempontjából is javítunk egy kicsit.
Válasz #4251. hozzászólásra
udv.MAN!köszönöm szépen a segitséged!!!!!!!!!!ahogy látod sikerült!!
Válasz #4252. hozzászólásra
Nem venném zokon, ha egy bizonyos kereskedőt nem látnék itt többet...!
Válasz #4253. hozzászólásra
Arra gondoltam én is,oldalt egy listába feltenni őket.
Valahogy azért meg kéne jelölni, kik is azok! Meg fórumszabályzatban leírni, ki és milyen feltételekkel reklámozhat itt, különben a "legálisakra" hivatkozva bárki simán nyomulhat.
Ez így elég kaotikus.
Vannak,csókos kereskedők?Vagy mi?
!ADMINOK!
Jelenleg a fórum moderálását az Agroinform saját erőforrásból is igyekszik támogatni. Egy ember folyamatosan ketten pedig kérdéses esetben vagy pedig időnk engedtével szól bele a dolgokba.
Megkérek mindenkit, akinek joga van moderálni, hogy a fórum eddigi rendes működését figyelembe véve éljen a jogaival!
KIEGÉSZÍTÉS:
Az itt jelenlévő cégek, Cégnévvel írogató felhasználók nem véletlen maradtak a rendszerben és a hozzászólások között.
Őket mi invitáltuk, hogy mutatkozzanak. Kérek mindenkit, hogy az ő felhasználóikat ne tiltsuk ki, ne moderáljuk ki a hozzászólásaikat. Ha nagyon kérdéses a dolog, inkább írjatok emailt a hartman.gabor@agroinform.com vagy az ugyfelszolgalat@agroinform.com címre. Az ő esetükben az intézkedés jogát hagyjátok meg nekünk.
Köszönjük!
Képbeszúrásnak utána nézek.
Hozzászólás szerkesztés előbb utóbb várható, de sok minden áll most előtte a sorban egyelőre. Rajta vagyunk.
Hozzászólás módosítása funkció lesz valamikor ? Ha küldés után max 1 óráig lehetne módosítani, az is bőven elég lenne. Ha kifelejtek, vagy elírok valamit, nincs lehetőség javítani.
Válasz #4243. hozzászólásra
Azért kiváncsi lennék mit írtál... Jobbak ezek az eszmefuttatások mint a stand up!
Képbeszúrásnál nem lehet álló képet betenni? Legalábbis nekem beforgatta fekvőbe.
Válasz #4245. hozzászólásra
Na de ha el akarok adni valamit, akkor fel szoktam nézni a hirdetésemre havonta, így nem nagy fáradtság, ha látom hogy lejár lassan akkor frissítek. Marad a helyén a hirdetés, nem sorolódik előre. De csak egy ötlet volt. Így biztosan kevesebb lenne fent olyan kacat amit már eladott a hirdető.
Válasz #4244. hozzászólásra
Én inkább a 3 hónapra szavazok.
Így is pocsék már az apró, bőven elég idegesítők azok akik minden nap feladják a portékájukat, bár én már ezek miatt nem olvasom az aprót egy hónapja.
Ráadásul szerintem nem könnyű használt gépet eladni 1 hónap alatt, még 3 alatt sem.
Válasz #4224. hozzászólásra
.Man
Ahogy MZ/X is mondja elég az 1 hónap. Ha eladja a termékét akkor úgysem okoz gondot a törlés, ha még megvan akkor meg illik havonta egyszer "ránézni" a hirdetésre, és aktiválni. Így szerintem megoldódna a gond.
Jó reggelt.
Saját hozzászólásom törlését kérném, kicsit beletenyereltem a titoktartásiba. Az SPC-6 topic 1831 hozzászólásáról lenne szó. Köszönöm.
Válasz #4240. hozzászólásra
Válasz #4235. hozzászólásra
Megvan a megoldás! Nyitni kell neki egy topikot és csak oda irhat, de oda bármit.
Válasz #4238. hozzászólásra
Örökre leköteleztél.
Nagyon szépen köszönöm.
Válasz #4224. hozzászólásra
Miért 3 hónap? Szerintem 1 hónap is bőségesen elég lenne. Aki meg el akar adni az úgyis meghosszabbítja.
Válasz #4213. hozzászólásra
Írtam válasz emailt, remélem jót találtam
Válasz #4236. hozzászólásra
Semmi gond, így már megoldódott a problémám! Köszönöm még egyszer!
Válasz #4232. hozzászólásra
A reszponzivitást csak így lehet sajnos megoldani, hogy bizonyos szélesség alatt eltűnik a kategória fa...
Válasz #4230. hozzászólásra
Így "súlyozottan" lehet szavazni. Aki többször nyom, azt jobban érdekli a téma.
Tudom, hogy süket, demagóg érv, de a mai politikai viszonyok között így érvelünk.
Válasz #4228. hozzászólásra
Mikor történt ez? Nem látom, hogy hol
Naponta egy szavazat.
Válasz #4219. hozzászólásra
Igen, bocsi, igazad van, csak mióta megadta magát a gépünk, azóta tableten nyomom, és állítva nem adta ki, viszont megnéztem fektetve, úgy már jó...!
Engem csak egyszer engedett!
Válasz #4229. hozzászólásra
Egy gépről több szavazat is adható! Így nem lesz reális.
Válasz #4218. hozzászólásra
Tessék
SZAVAZÁS INDUL
Válasz #4215. hozzászólásra
Tettem fel egy kérdést a facebook oldalatokon,ha nem oda illőnek találjátok töröljétek nyugodtan.
Válasz #4226. hozzászólásra
MF-es-nek is:
Volt egy kis fennakadásunk ebben a témában. Most az apróhirdetésben ha bementek egy kategóriába, mondjuk Gép és azon belöl Traktorok 45 LE felett, akkor a kategória fa alatt ott egy keresés szűkítés. Ide fog megjelenni még pár tulajdonság.
Ahogy Bárány is említette, min-max formában a LE keresés például.
Válasz #4222. hozzászólásra
Vagy meg lehetne adni min.-max. lóerőt a kereséshez.
(Ha a programozó kérdezné, nem én mondtam. )
Nem hiszem el hogy ez csak engem bosszant,és még abba is kételkedek hogy a két tábor (menjen-maradjon)kiegyenlítődött.
Válasz #4208. hozzászólásra
3 hónap után inaktív lesz a hirdetés.
Ha három hónapig nem nyúl hozzá, akkor a rendszer automatikusan inaktívvá teszi. Jelenleg az is meg van már oldva, hogy ha google-ben keresel valamit és az agroinform oldalon lévő inaktív hirdetést hoz fel találatnak és arra kattintasz, akkor ki van írva, hogy az adott hirdetés inaktív.
Régebbi hirdetés azért lehet még ott, mert a tulajdonos frissítgeti.
Eladott termékekkel nem tudunk mit csinálni sajnos. Ha a feladó nem törli mert eladta, akkor ezt nem tudjuk szűrni. Esetleg felhasználói bejelentést lehet tenni, hogy ráfutott egy ilyen hirdetésre valaki és akkor mi felhívjuk a bejelentés alapján a hirdetőt, hogy valóban így van-e. Ha igen, akkor töröljük.
Én már többször leírtam a véleményem. Oda jutottam, hogy csak néhány topikot olvasok, azokat ahova még nem jár szarni.
Válasz #4221. hozzászólásra
Traktoroknál,legalább 4 LE kategória kell.Így használhatatlan.Lázsd,agrárkereső.hu
Válasz #4210. hozzászólásra
Súgok: ezek nálunk is léteznek, csak még nincsenek lenyitva. Eddig azért nem volt minden lenyitva, mert a hirdetések 99%-a nem volt rendesen besorolva. Lévén, hogy a régi oldalról lettek áthozva. Fokozatosan nyitjuk az újabb szinteket lefelé. Hamarosan a talajművelőknél is fel fognak tűnni az általad említett kategóriák.
Technikai infó: Kb 17 ezer kategóriánk létezik a rendszerben. Traktorok esetében le tudnánk menni egészen a gép típusokig.
Pl: Gép/Traktor 45 Le felett/John Deere/8100
Ezt most a kereső motor próbálja megoldani.
Válasz #4218. hozzászólásra
Na de egy ilyen kérdéssel:
Kirúgjuk-e Szürkét?
a. Igen
b. Nem
Válasz #4212. hozzászólásra
Ha bemész az apróhirdetés oldalba, akkor bal oldalon egy elég részletes kategória lista létezik.
Válasz #4216. hozzászólásra
Én már emlegettem, hogy kellene egy ilyen cucc az oldalba. Még nincs sajnos. Esetleg online szavazást tudtok ti is létrehozni és azt be tudjátok linkelni a hozzászólások közé
Válasz #4213. hozzászólásra
Írj nekem egy emailt, hogy pontosan melyik hirdetésről lenne szó. Bizonyos ideig visszatudom talán keresni.
Az milyen lenne már: tegyél fel egy szavazás modult ide oldalra!
Válasz #4214. hozzászólásra
Most elindulok visszafelé a hozzászólásokban...
Szóval szürkét mi eddig direkt nem tiltottuk. Kb kiegyenlített a tábor azok között, akik tiltani akarják és akik azt mondták, hogy maradjon.
Ezért nem szóltunk bele eddig.
Lehetősége van másnak is tiltani a fórumról, vagytok adminok azt hiszem 4-5-en tuti és abból egy kettő mindig itt van.
Ha nagyon szeretnétek, akkor kipurgálom egy időre.
Válasz #4206. hozzászólásra
Gábor,annak az idióta szürkének aktuális lenne már egy hét pihi,beleolvastam az spc-és topicba és 5 perc alatt kb 200 lett a vérnyomásom.Mellesleg a többit is sz.rja teli rendesen.
Sziasztok
Az apróhirdetéseknél van nálatok archivum, vagy a törölt hirdetések mennek egyből a kukába?
Mert volt fent egy hodgépes pótkocsi hirdetés ami billencs volt és nekem is olyan pótkocsim van amit át akarok alakitani billncsé és kellenne pár info az átalakitásról, csak már nincs fent a hirdetés.
A hirdetés témához lenne egy kérés: nem lehetne visszaállítani a kategóriánkénti keresés lehetőségét? Úgymint pl.: traktorok 45 le alatt, fölött, talajművelő gépek, permetezés gépei, stb. Így elég nehéz adott kategóriában keresni, vagy csak én nem értek hozzá?
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-03-09 05:50:08
Válasz #4204. hozzászólásra
Nem kell itt újat kitalálni. A tuti rendszer már ki van találva csupán másolni és fordítani kellene Németeknek van 1-2 nagyon jól használható oldala. Legjobb dolgok: pl Nem csak az van hogy talajművelő gépek hanem ennek vannak alkategóriái (sie grubber borona stb), ár szerint lehet keresni, hirdetéseket dátum-név-ár szerint lehet oda vissza rendezni
Válasz #4208. hozzászólásra
Egyet értek.