Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Fórumleső #7450. hozzászólásáraJól működik,de nem az amit mondtam!A kukorica adapter nem betakarító gép! Még mindig nem az! A napraforgó adapter sem!Mondtam külön oldal kellene,úgy mint ahogy van traktor tartozékok is!Nem a traktorok között van!Érted?
Mikor felmegyek a betakarító gépek oldalra,és csak kukorica,meg napraforgó adapter van 8 hirdetve, engem bosszant! Mert nem azt keresem!
Válasz medikus #7444. hozzászólásáraUN053-at nyitó sem változott, lerakják mint eb a szaharát, és lehet kerülgetni a plusz topikokat , pedig érdektelenség és klónsága miatt törölhetnék frissiben .
Válasz Zoli 63 #7442. hozzászólásáraHiába reklamálsz,nem mész semmire!Én is így jártam!Hagyd rá!Nem akarják érteni a problémát!Amit nem akarnak,nem is fognak!
Válasz Zoli 63 #7437. hozzászólásáraNem kell ahhoz 50-nek lenni.
Én is fiatalabb koromban a saját súlyomat felvettem a földről a fejem fölé, meg zsákoltam nem keveset egyedül máig is, aztán múltkor meg este lefeküdtem aludni, reggel meg nem bírtam a gatyát magamra húzni, mert úgy megfájdult a derekam, a lábaim meg egyszerre zsibbadtak, húzta a görcs, meg mintha izomlázasak lettek volna.
Válasz Fórumleső #7429. hozzászólásáraVolt már , mert előre tudtam hozni, én megtaláltam , ennyi erővel T088 világítás - kardánhiba - hajtásházak - bronzkerék - guminyomás stb is nyitnak majd .
Nyissunk topikokat még " százat, ezeret " , benéznek friss regisztrációval, nyitnak újat 1 kérdésnek, és többet se látjuk őket , mi van itt, facebook lettünk ?
Talán azért nem kellene a kommentelők szabadságát már alpári mélységekben korlátozni. Gondolok itt arra, már arra sincs lehetőség, hogy a mondandónkat tagoljuk.
Válasz csontii #7421. hozzászólásáraVannak emberek aki a születésük pillanatától fogva folyamatosan felejtenek. Ezt hívják negatív tartományú értelmi szintnek.
Mi a fa..om ez az új adatkezelési tájékoztató? Nem lehet alapból két kattintással tiltani. Egy ilyet használó oldal kedvéért nem fogok minden nap sütiket törölgetni. Ha így marad búcsút mondok az oldalnak.
7858 hozzászólás
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-10-30 11:41:35
Válasz Hús Futár #7456. hozzászólásáraBizony, bizony, mintha csak magam mondtam volna.......
Válasz számkivetett #7455. hozzászólásáraMeg téged ugyan úgy mint őket
Válasz Hús Futár #7454. hozzászólásáraIgazad van. Ki kell ezeket tiltani. Misikét, a tsz elnököt, meg az erdészt is a ......
Moderátor által módosítva: 2023-10-30 11:41:17
Valami írástudónak nem kéne már rendet tenni a "Milesz veled mezőgazdaság " topikban mert kezd az egész fórum .... dühöngője lenni .
Moderátor által módosítva: 2023-10-31 17:14:30
Válasz Ismeretlen #7452. hozzászólásáraKöszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz medikus #7451. hozzászólásáraÜdv!
Értem a problémát, igyekszünk megoldani ezt a kérdést.
Modi.
Válasz Fórumleső #7450. hozzászólásáraJól működik,de nem az amit mondtam!A kukorica adapter nem betakarító gép! Még mindig nem az! A napraforgó adapter sem!Mondtam külön oldal kellene,úgy mint ahogy van traktor tartozékok is!Nem a traktorok között van!Érted?
Mikor felmegyek a betakarító gépek oldalra,és csak kukorica,meg napraforgó adapter van 8 hirdetve, engem bosszant! Mert nem azt keresem!
Válasz medikus #7444. hozzászólásáraÜdv!
A múltkor feltett kérdésedre válaszoltam, jelenleg jól működik.
Modi.
Válasz Zoli 63 #7445. hozzászólásáraÜdv!
Megszüntettem!
Modi.
Válasz medikus #7444. hozzászólásáraÜdv!
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél jobb legyen a Fórum.
Modi.
Válasz medikus #7444. hozzászólásáraNem hogy nem akarják, egyszerűen nem értik, meg szakmabeliek……….hozzáértés az inkább mínusz, mint nulla……
Válasz Zoli 63 #7445. hozzászólásáraArra nem jut moderátor,csak a kitiltásra!
Válasz medikus #7444. hozzászólásáraUN053-at nyitó sem változott, lerakják mint eb a szaharát, és lehet kerülgetni a plusz topikokat , pedig érdektelenség és klónsága miatt törölhetnék frissiben .
Válasz Zoli 63 #7442. hozzászólásáraHiába reklamálsz,nem mész semmire!Én is így jártam!Hagyd rá!Nem akarják érteni a problémát!Amit nem akarnak,nem is fognak!
Válasz Fórumleső #7441. hozzászólására
Válasz Fórumleső #7439. hozzászólásáraCsak trágyaszóró beírásra feldobott jópár fajtát, azok közt van T088 topik .
Válasz mtz1221 #7433. hozzászólásáraÜdv!
Folyamatban van a javítás!
Modi.
Válasz Zoli 63 #7431. hozzászólására
Válasz Zoli 63 #7431. hozzászólásáraÜdv!
Biztos, hogy nem ez volt a neve mert kerestem. :)
Modi.
Válasz Zoli 63 #7437. hozzászólásáraNem kell ahhoz 50-nek lenni.
Én is fiatalabb koromban a saját súlyomat felvettem a földről a fejem fölé, meg zsákoltam nem keveset egyedül máig is, aztán múltkor meg este lefeküdtem aludni, reggel meg nem bírtam a gatyát magamra húzni, mert úgy megfájdult a derekam, a lábaim meg egyszerre zsibbadtak, húzta a görcs, meg mintha izomlázasak lettek volna.
Válasz mtz1221 #7436. hozzászólásáraJóból is megárt a sok, 50 felett meg jön a sokk , erő emelők is szépen lerobbannak a túlzásoktól .
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-10-09 14:33:45
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-10-09 14:33:33
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-10-09 14:33:29
Gyerekek még tavaly f@szán megcsináltátok hogy a képfeltöltése után bekerül a hozzászólásba. Nem lehetne ezt a link elküldése után is, megoldani ???
Csináltam egy topicot "agrárjog" címmel. Az a kérésem, ne engedjétek ki. Kösz.
Válasz Fórumleső #7429. hozzászólásáraVolt már , mert előre tudtam hozni, én megtaláltam , ennyi erővel T088 világítás - kardánhiba - hajtásházak - bronzkerék - guminyomás stb is nyitnak majd .
Válasz Fórumleső #7429. hozzászólásáraA hidro motrost is törölhetnéd úgy látom!Felesleges!
Válasz Zoli 63 #7428. hozzászólásáraÜdv!
Nem lettünk facebook, mivel nem volt még olyan témában topic azért engedtem ki.
Modi.
Nyissunk topikokat még " százat, ezeret " , benéznek friss regisztrációval, nyitnak újat 1 kérdésnek, és többet se látjuk őket , mi van itt, facebook lettünk ?
Válasz csontii #7426. hozzászólásáraÜdv!
Értem, meg kérdezem kollégáim! :)
Modi.
Válasz Fórumleső #7425. hozzászólásáraHasználok, de amikor nemrég jó volt a kép megnyitás, akkor is használtam.
Válasz csontii #7423. hozzászólásáraÜdv!
Használsz reklám blokkolót ?
Modi.
Talán azért nem kellene a kommentelők szabadságát már alpári mélységekben korlátozni. Gondolok itt arra, már arra sincs lehetőség, hogy a mondandónkat tagoljuk.
Többen is reklamáltunk a hírdetéseknél elszürkülő képek miatt. Egy pár hete megjavult , de most megint elszürkül a kép, ha rákattintok.
Válasz csontii #7421. hozzászólásáraVannak emberek aki a születésük pillanatától fogva folyamatosan felejtenek. Ezt hívják negatív tartományú értelmi szintnek.
Válasz erdoagro58@gmail.com #7420. hozzászólásáraEz idő alatt egyre távolabb is került a megvilágosodást.
Válasz csontii #7419. hozzászólásáraAzt a verziót elvethetjük, miszerint azért volt távol, hogy csiszoljon a helyesírásán.
Elszabadult a hajó ágyú. Ezek a hozzászólások ide valók?
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-08-07 09:28:37
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-08-07 09:28:16
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-08-07 09:27:53
Mi a fa..om ez az új adatkezelési tájékoztató? Nem lehet alapból két kattintással tiltani. Egy ilyet használó oldal kedvéért nem fogok minden nap sütiket törölgetni. Ha így marad búcsút mondok az oldalnak.
Válasz ..,-:) #7413. hozzászólásáraÜdv!
Nem, a képek között lehet reklám és amiatt tilthatja le.
Modi.
Válasz Fórumleső #7412. hozzászólásáraTermészetesen.
Egy hirdetés fényképe reklám !?
Válasz ..,-:) #7411. hozzászólásáraÜdv!
Használsz reklámblokkolót ?
Modi.
IOS
Hirdetés fényképekre kattintva már rég nem tölti be.
Válasz quercus1111 #7409. hozzászólásáraAkkor most a 6 vagy az ökör a csoport ???
Moderálási elveink miatt törölve: 2023-07-31 10:33:44