Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.69 FtUSD395.41 FtCHF442.09 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Mitől van az ha a piactéren beírom a keresőbe pl hogy landini (összes kategória) beledob rögtön a gép kategóriába/landini? Én az összes hirdetésre kíváncsi lennék azért nem kategorikusan keresek…
Illetve egy jó ideje nem nyitja meg a képeket az iphone saját böngészője csak sötétség van…
Másik böngészővel jó
Válasz Fórumleső #7310. hozzászólására110%-ék alatt. Az a gond akik itt pénzel is vannak, azok nézik szerintem 75-és 125 nagyítás között. Rájuk kéne összpontosítani, nem a csóró okostelefonos okosokra.
Válasz Fórumleső #7307. hozzászólására"Fontos számunkra a véleményed, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél szebb, jobb és tartalmasabb legyen az oldalunk, illetve javítjuk a hibákat. Kollégánál van már a hiba jegy, jelentkezem amint megnézte javította."
Válasz kulakman #7306. hozzászólásáraFontos számunkra a véleményed, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél szebb, jobb és tartalmasabb legyen az oldalunk, illetve javítjuk a hibákat. Kollégánál van már a hiba jegy, jelentkezem amint megnézte javította.
Válasz Fórumleső #7305. hozzászólásáraElnézést ha szarkasztikus leszek, én együtt tudok élni a problémával,
de kösz a sok foglalkozást amit miattam tettél!
Az alkalmazásoknál azt írja a mozzillára ,hogy 112.0.1 20230417 jelentsen ez bármit!
Válasz Fórumleső #7303. hozzászólásáraVerziót nem , frissítve akkor van amikor a gép úgy kapcsol , vagy ki vagy be ,hogy kér frissítést, amúgy nem szoktam sokat foglalkozni vele, üdv
Válasz Fórumleső #7291. hozzászólásáraNos ha 67%-ra leviszem a nagyítást akkor látszik a főoldal címsora-benne a piactér felirat- (podcast, hírek fórum stb) de ha pl 80% vagy nagyobb nagyítást használok, -asztali gép, idős olvasó szemüveg -stb akkor erre a fősorra ráteszi a sárga förmedvényt, azaz a "fiókom" feliratot, amit szerintem az elmúlt hónapokban sokan kifogásoltunk , (ha jól emlékszem az a jobbfelső sarokban volt valaha) emlékszem még valami reklámok is megjelentek , de itt valaki azt tanácsolta, hogy használjak erős reklámblokkolót , és tényleg azóta csak ez a fiókom felirat zavart, de most ,hogy rájöttem erre a nagyítás változásra valahogy elleszek , mert a piacteret meg használom , nemrég itt néztem ki pl egy tenyészbikát, itt adtam el traktort stb!
üdv
Válasz Fórumleső #7291. hozzászólásáraMobilon fent a zöld sávban lévő piactér feliratra, ha rákattintok nem nyitja meg. Jobbra fent lévő 3 vízszintes csíkra kattintva már megnyitható a piactér.
Emberek! Főleg az oldal üzemeltetőitől kérdezem , hova lett a piactér, nem akarjátok ,hogy itt megnézve vegyek vagy adjak el valamit????
Mi olvasók nem vagyunk informatikusok, pl a fiókom nevű sárga förmedvény még mindig ott virít kb fél év óta , azt elértem egy erős reklámblokkolóval ,hogy lépten-nyomon ki kelljen kapcsolnom a futó utálatosképet, de lehet ez vitte el a piacteret???
Sziasztok megint fel ugrál a hirdetés minden kattintásnál, nem lehet kezdeni vele valamit? Mert mielőtt bármit olvasni tudnék először x elni kell. Sőtt most írás közben is fel jött.
7781 hozzászólás
Sziasztok!
Mitől van az ha a piactéren beírom a keresőbe pl hogy landini (összes kategória) beledob rögtön a gép kategóriába/landini? Én az összes hirdetésre kíváncsi lennék azért nem kategorikusan keresek…
Illetve egy jó ideje nem nyitja meg a képeket az iphone saját böngészője csak sötétség van…
Másik böngészővel jó
Válasz csontii #7328. hozzászólásáraÜdv!
Töröltem a legutóbbit ami jelentve volt.
Modi.
Válasz fannika0172 #7324. hozzászólásáraÜdv!
Kérlek a szakmai topicba ne spamelj ott az Offtopica politikának stb.
Modi.
Válasz agro-help #7326. hozzászólásáraNem lehet és folyamatosan hagyják is neki az ámokfutást.
Válasz fannika0172 #7324. hozzászólásáraHa legközelebb találsz ilyent tudsz linket küldeni ? :)
Modi.
Nem lehetne megértetni ezel a fannika nevű nickkel, hogy a szakmai topikok nem az ellenzék politikai propaganda felületei?
Válasz fannika0172 #7324. hozzászólásáraÜdv!
Ez egy google hirdetés volt megnézem megpróbálom tiltani.
Modi.
Válasz Fórumleső #7323. hozzászólására Hirdetésben jött fel Orbán fotó s rendkívüli bejelentés szöveggel azért kérdeztem hogy ez vírus
Válasz fannika0172 #7322. hozzászólásáraÜdv!
Ezt hol láttad ?
Modi.
lizhko4dityam
Цей сайт використовує cookie для зберігання даних
Ez mi vírus ????
Válasz Gumóka #7313. hozzászólására
Válasz Fórumleső #7315. hozzászólására
Válasz Gumóka #7318. hozzászólásáraNincs mit!
Válasz Fórumleső #7317. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Gumóka #7316. hozzászólásáraElőször tedd fel kép nékül mert nem bírja neted és azért lesz idő túllépésed.
Modi.
Válasz Fórumleső #7314. hozzászólásáraIgen!
Válasz mtz1221 #7312. hozzászólásáraÜdv!
Már meg van a hiba javítás alatt!
Modi.
Válasz Gumóka #7311. hozzászólásáraÜdv!
Kepékkel próbáltad együtt feltölteni?
Modi.
Válasz mtz1221 #7312. hozzászólásáraNa kössz
Válasz Fórumleső #7310. hozzászólására110%-ék alatt. Az a gond akik itt pénzel is vannak, azok nézik szerintem 75-és 125 nagyítás között. Rájuk kéne összpontosítani, nem a csóró okostelefonos okosokra.
Telefonról chromeon nem sikerült hírdetést feladni, egy nagy fehér lapon angol valami service feliratot kaptam.
Válasz mtz1221 #7309. hozzászólásáraÜdv!
Milyen nagyításnál ? :D
Modi.
Válasz Fórumleső #7307. hozzászólásáraMond neki hogy azért egy hagyományos 1920-1080-as monitoron nézze, mint itt az adófizetők jó nagy aránya.
Válasz Fórumleső #7307. hozzászólására"Fontos számunkra a véleményed, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél szebb, jobb és tartalmasabb legyen az oldalunk, illetve javítjuk a hibákat. Kollégánál van már a hiba jegy, jelentkezem amint megnézte javította."
Ez azért nem mindig igaz.
Válasz kulakman #7306. hozzászólásáraFontos számunkra a véleményed, folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél szebb, jobb és tartalmasabb legyen az oldalunk, illetve javítjuk a hibákat. Kollégánál van már a hiba jegy, jelentkezem amint megnézte javította.
Modi.
Válasz Fórumleső #7305. hozzászólásáraElnézést ha szarkasztikus leszek, én együtt tudok élni a problémával,
de kösz a sok foglalkozást amit miattam tettél!
Az alkalmazásoknál azt írja a mozzillára ,hogy 112.0.1 20230417 jelentsen ez bármit!
Válasz kulakman #7304. hozzászólásáraÜdv!
Egy böngésző frissítést próbálj meg, én továbbítottam a problémát a kollégának!
Modi.
Válasz Fórumleső #7303. hozzászólásáraVerziót nem , frissítve akkor van amikor a gép úgy kapcsol , vagy ki vagy be ,hogy kér frissítést, amúgy nem szoktam sokat foglalkozni vele, üdv
Válasz kulakman #7301. hozzászólásáraHmm
Nagyon érdekes!
Böngészőverziót tudsz írni, illetve mikor volt frissítve?
https://www.mozilla.org/hu/firefox/new/
Modi.
Válasz mtz1221 #7300. hozzászólására
Válasz Fórumleső #7298. hozzászólásáraKörülményesen de igen!
A jobb sarokban ha 67%-on van a beállításokban a képernyő, a másik ha 80 %
Asztali gépen netezek!
Válasz mtz1221 #7299. hozzászólásáraHát ilyen nincs. Most hogy innen nyitottam meg, működik, ha a piactérről akkor meg nem.
Válasz Fórumleső #7298. hozzászólásáraHirdető összes hirdetése lehetőség, nem tudna visszajönni ??? Így nem ér semmit az egész, nem látom mi mindent lehetne ott megnézni ha elmegyek.
Pl itt sem találom.
Válasz kulakman #7297. hozzászólásáraÜdv!
Tudsz képernyőképet készíteni ?
Több módon teszteltem és nálam tökéletes.
Modi.
Válasz Fórumleső #7296. hozzászólásáraMozilla,firefox
Válasz kulakman #7294. hozzászólásáraÜdv!
Milyen böngészőből próbálod?
Modi.
Válasz csontii #7292. hozzászólásáraÜdv!
Értem, de milyen nagyításon? és milyen platform IOS vagy Android ? melyik verzió ? melyik böngésző ?
Modi.
Válasz Fórumleső #7291. hozzászólásáraNos ha 67%-ra leviszem a nagyítást akkor látszik a főoldal címsora-benne a piactér felirat- (podcast, hírek fórum stb) de ha pl 80% vagy nagyobb nagyítást használok, -asztali gép, idős olvasó szemüveg -stb akkor erre a fősorra ráteszi a sárga förmedvényt, azaz a "fiókom" feliratot, amit szerintem az elmúlt hónapokban sokan kifogásoltunk , (ha jól emlékszem az a jobbfelső sarokban volt valaha) emlékszem még valami reklámok is megjelentek , de itt valaki azt tanácsolta, hogy használjak erős reklámblokkolót , és tényleg azóta csak ez a fiókom felirat zavart, de most ,hogy rájöttem erre a nagyítás változásra valahogy elleszek , mert a piacteret meg használom , nemrég itt néztem ki pl egy tenyészbikát, itt adtam el traktort stb!
üdv
Válasz kulakman #7290. hozzászólásáraAz vitte el. Mert pár hete átkerült a fórum feliratról, a piactérre.
Válasz Fórumleső #7291. hozzászólásáraMobilon fent a zöld sávban lévő piactér feliratra, ha rákattintok nem nyitja meg. Jobbra fent lévő 3 vízszintes csíkra kattintva már megnyitható a piactér.
Válasz kulakman #7290. hozzászólásáraÜdv!
Kérlek írd le pontos hibát nálam jól működik a piactér!
Modi.
Emberek! Főleg az oldal üzemeltetőitől kérdezem , hova lett a piactér, nem akarjátok ,hogy itt megnézve vegyek vagy adjak el valamit????
Mi olvasók nem vagyunk informatikusok, pl a fiókom nevű sárga förmedvény még mindig ott virít kb fél év óta , azt elértem egy erős reklámblokkolóval ,hogy lépten-nyomon ki kelljen kapcsolnom a futó utálatosképet, de lehet ez vitte el a piacteret???
Válasz Fórumleső #7288. hozzászólásáraKözben BNC már megelőzött az AÖP topicban, de azért köszi!
Válasz Bárány #7286. hozzászólásáraItt a teljes cikk és a videók: https://www.agroinform.hu/palyazatok/minden-egy-helyen-az-agroinform-aop-webinariumrol-63841-001
Válasz Bárány #7286. hozzászólásáraÜdv!
Igen!
Linkelem majd ide hol elérhető!
Modi.
A mai AÖP webináriumot vissza lehet nézni? Lenne rá igény.
Sőt! Mire a válaszokra kattintanék, pont lenyílik és folyton megnyitom. Még a végén az AI felvesz a reklámimádók adatbázisába.
Sziasztok megint fel ugrál a hirdetés minden kattintásnál, nem lehet kezdeni vele valamit? Mert mielőtt bármit olvasni tudnék először x elni kell. Sőtt most írás közben is fel jött.
Jó volna ha a moderátorok kicsit figyelnének mert megint kezd csatatér lenni a fórum
Válasz csontii #7282. hozzászólásáraMár jelentettem, hogy töröljék!