Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv. Orbitos kormányra átalakított T-150 problémája miatt érdeklődnék, hogy a kormányhidraulika körben van-e külön nyomáshatároló szelep vagy az orbit látja el ezt a feladatot és mennyi a kormány hidraulikaszivattyú nyomása és literteljesítménye .Köszönöm.
Üdv nemrég vettünk egy rábát az a kérdés hogyan vannak benne a sebességek? :) terep stb... 8.4 es ásóborona van utánna akasztva,de szerintem picit lassan viszi.
Hello
Valaki tudna nekem egy RABA 250-es gépkönyvet küldeni digitalizált formában? egyik ismerősömnek kellene.
Előre is köszönöm a segítőkész úriembernek :)
be lehet tenni a Rába az 12v os csak indításkor van 24v de az csak az önindítónál ,a műszerfal alatt van egy rahedli biztosíték lámpázz le egyet amelyiken áramtalanítás után mindig van 12v és kösd rá az ülés áramkörét aztán go
Nem férek el a kormány előtt,a kormányt nem lehet előre tolni,tehát egy olyan ülés kell amit konkrétan Rábába gyártanak .A 12vólttal nincs gond mert ez gyárilag 12vóltos csak indításkor van 24vólt.
Csak segíteni próbált...Láttál Te már Rába motort 2500 pörögni, meddig fogja bírni...?????
ui: ha valaki ért a Rábához az Imi, mert a Rába motorhoz többen is, eresz meg egy bocsánat kérést Neki úgy illene!!!!!!
Válasz #2077. hozzászólásra
Az nem ért hozzá, a 245-ös is volt hogy 2450-re lőték be az ikresek, de az 245-ös neki lehet pörögni, az úgy is nyúlóka, ő nem tárcsázik hatodikkal ahol én.
3121 hozzászólás
Üdv. Orbitos kormányra átalakított T-150 problémája miatt érdeklődnék, hogy a kormányhidraulika körben van-e külön nyomáshatároló szelep vagy az orbit látja el ezt a feladatot és mennyi a kormány hidraulikaszivattyú nyomása és literteljesítménye .Köszönöm.
Ma bekopogott a jó öreg Rábánknak a motorja kibirtam röhögés nélkül
Mit látsz rajta?
Nálunk annyi az eső, hogy csak javítani lehet.
Elő is vettük a nagyvasakat......
Válasz #2118. hozzászólásra
Dominator motoron hány fok a befecskendezési szög? Hogy a leg egyszerűbb beállítani.Ezen 20 fok körül van!
Válasz #2047. hozzászólásra
DLLA 35S2180
Válasz #2116. hozzászólásra
Üdv nemrég vettünk egy rábát az a kérdés hogyan vannak benne a sebességek? :) terep stb... 8.4 es ásóborona van utánna akasztva,de szerintem picit lassan viszi.
Hello
Valaki tudna nekem egy RABA 250-es gépkönyvet küldeni digitalizált formában? egyik ismerősömnek kellene.
Előre is köszönöm a segítőkész úriembernek :)
Válasz #2110. hozzászólásra
be lehet tenni a Rába az 12v os csak indításkor van 24v de az csak az önindítónál ,a műszerfal alatt van egy rahedli biztosíték lámpázz le egyet amelyiken áramtalanítás után mindig van 12v és kösd rá az ülés áramkörét aztán go
Válasz #2111. hozzászólásra
Nem férek el a kormány előtt,a kormányt nem lehet előre tolni,tehát egy olyan ülés kell amit konkrétan Rábába gyártanak .A 12vólttal nincs gond mert ez gyárilag 12vóltos csak indításkor van 24vólt.
Válasz #2111. hozzászólásra
áttudsz lépni a légrugós ülés fórumra?:)
Válasz #2110. hozzászólásra
Ha Mtz-be lehet akkor a Rábába miért is ne lehetne,de a 12voltra kell figyelni
üdv!
érdeklődnék, rábába belelehet tenni grammer légrugós ülést?ha igen, mit és hogyan kell átalakítani?
Na akkor ezekkel mi a pöcs lehet Imi hm?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3521435/gumi-raba.html#
Válasz #2107. hozzászólásra
há figyeed vegyetek rá szileset akkor
Válasz #2106. hozzászólásra
Kicsi, keskeny.
Válasz #2105. hozzászólásra
Titan indus gagyik
Mibajuk?
Válasz #2102. hozzászólásra
20.8x34-es, akkor még nem de már Taurus se volt, most meg még van az Indus. de mind kettő gagyi.
Válasz #2097. hozzászólásra
köszi IMI!
Válasz #2100. hozzászólásra
Rá köll cuppanni niha vlmire ....
Válasz #2099. hozzászólásra
Titan milyen?
Más márka nem is volt?
Smilek
Válasz #2098. hozzászólásra
vittél felvidékre egy teknikát,nagyon érdekel a 800x32-es
Válasz #2098. hozzászólásra
Négyen Taurus, egyen meg Titan.
Válasz #2097. hozzászólásra
Milyen fajta gumik vannak a rábikon Imő?
Válasz #2096. hozzászólásra
Ahol a Ford volt az hozta, egyenesen Angliából.
Válasz #2087. hozzászólásra
Bors-ban vettétek vagy a másik román telepen?a nagy kék Ford nem volt jó??
Válasz #2093. hozzászólásra
Mit vonsz meg a kimaradást vagy az eltávot?
Válasz #2093. hozzászólásra
Nem a fene a tököd.
Válasz #2091. hozzászólásra
Fenyítés a Sándoroknak,de ahogy elnézem mi se hozzuk meg a jót
Válasz #2091. hozzászólásra
Sajnos még egy darabig az lesz.
Válasz #2089. hozzászólásra
Ne köszönöd, én köszönöm a jókívánságokat!
Ne is mond...kész tél van.
Válasz #2088. hozzászólásra
Meg lesz, persze de azt néztem hogy kisebb mint a 20.8x34-es,de 20.8x38-as iker kereket akarnak alá rakni.
Válasz #2086. hozzászólásra
Köszönöm Sanyi a ki állást mellettem, és utólag is Sok Boldog Név Napot Kívánok, nem hoztad a várva várt meleget.
Válasz #2087. hozzászólásra
Akkor sok szerencsét hozzá,majd készíts videót is róla.Ikerkerekek is megvannak hozzá?
Válasz #2085. hozzászólásra
Csak váltó baja volt, de már kész.
Válasz #2081. hozzászólásra
Csak segíteni próbált...Láttál Te már Rába motort 2500 pörögni, meddig fogja bírni...?????
ui: ha valaki ért a Rábához az Imi, mert a Rába motorhoz többen is, eresz meg egy bocsánat kérést Neki úgy illene!!!!!!
Válasz #2083. hozzászólásra
Mennyire van szétesve a románbol vett zöld vas? Miket javítotok rajta?
Válasz #2082. hozzászólásra
Mi van?
Válasz #2081. hozzászólásra
Jó csak olyan hülyeség hogy egy adagolós a 250-as adagolóját 2500-ra pörgeti fel.
Válasz #2080. hozzászólásra
Na baz+ Imi
Ez szerintem egy forum és azért van hogy lehesen kérdezni ,beszélgetni.Én nem kértem hogy te válaszolj a kérdéseimre fasz imi.
Te bazd meg csak szórakozol velem!
Az nem ért hozzá, a 245-ös is volt hogy 2450-re lőték be az ikresek, de az 245-ös neki lehet pörögni, az úgy is nyúlóka, ő nem tárcsázik hatodikkal ahol én.
Na ez érdekes, én még csak 2300ig tornáztam fel de nem sokáig ment, jó az a 2150 terhelve.
ez 2500 fordulatal pörög ,igy állitotta be az adagolos
Válasz #2075. hozzászólásra
Azzal is 24, parkettán 60 körül kel lennie.
holnap megcsináljuk ujra jön egy ficko annak van elkon
Válasz #2073. hozzászólásra
Meg a kapiláris csővel azt a henger felőlit nézed ami zárva van, lendkerék felől.