Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR413.39 FtUSD393.08 FtCHF444.84 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #891. hozzászólásra
Mikor nálunk 5 éve mentek műszakira, a vizsgabiztosnak a harmadik után már minden baja volt hogy még hány ekkora bazi gépre kell felmásznia. (Összesen 6 db volt).
Gondoltam kicsit előrébb hozom már a topicot,hát az RSTÉK a jók ilyenek. Mai termés, ép készülünk a holnapi műszaki vizsgára. holnapra nyomok fel egy sorozatot a vizsgáról.
Válasz #879. hozzászólásra
Gyárilag lehet hogy drótkötél volt rajtuk, valaminke lenni kell, amik nálunk vannak azokon cső van, de azokon már szinte minden át van alakítva.
3121 hozzászólás
Válasz #916. hozzászólásra
Válasz #921. hozzászólásra
Lehet,tán még húz is hozzá.
Válasz #918. hozzászólásra
Te Janix ! Neked ez komád !!!
Válasz #917. hozzászólásra
Válasz #918. hozzászólásra
Hopp! ezt nem ideakartam bocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #916. hozzászólásra
Válasz #915. hozzászólásra
Olajnnyomás, meg vízórának a "Yenkay" a legjobb, annál ninncs elektromos gond.
Válasz #913. hozzászólásra
Az méri a sbváltó olajnyomást,na ítt a 2001sel víritok ez király jól el lett találva de még jobb lenne ha 320as lenne.
Válasz #902. hozzászólásra
A jobb felső nyomásmérő meg szovjet :))
Válasz #910. hozzászólásra
a kirovetzé jó rá??
Válasz #909. hozzászólásra
amúgy az a baj hogy test hiányos azért esil az olaj nyomás a hőfok meg 10 c vel feljebb megy
Válasz #909. hozzászólásra
Helló cseréld le a generátort egy kirovec vagy new hollandéra és jó lessz.
Válasz #908. hozzászólásra
A kövesúton mentünk vizsgáztatni,rajta volt a villany látod az olajnyomás is eset egy felett.
Nem túl erős a töltése.
Válasz #906. hozzászólásra
2001esünk is úgy néz ki.
Válasz #903. hozzászólásra
Így van ,nekem kétévente ki kell venni az első szélvédőt mert a sarkokban mindig elreped.
Válasz #903. hozzászólásra
Az enyém 89es de szerintem az is igy néz ki!!
Köszi, mondjuk tudtam milyen a magyar fülke. Szerintem gyengébb minőségűek lettek a magyar fülkék.
A 77esnek ilyen a műszerfala.
Válasz #899. hozzászólásra
Az hogy van hogy az egyik Steiger KITÉs a másik meg IKR-es. Mindkettőnek nem lehetettek egyszerre tagjai.
Válasz #899. hozzászólásra
Csak azért gondoltam, mert a képen olyannak tűnt, bár messziről van, meg voltak sima ablakkal is amerikaifülkések.
Válasz #897. hozzászólásra
Már az nem, a zöld olyan müszer falas az 75ös kiadású.
Válasz #896. hozzászólásra
Le jár a müszakija, piros rendszámosak.
Válasz #895. hozzászólásra
Akkor jól tippeltem, amerikai műszerfalas, amennyire látni. Nálunk is csak fékezni kellett.
Nektek miért kell vizsgáztatni? Nekem a 3 nagygép közül egiyknek sincs rendszáma.
Válasz #894. hozzászólásra
Szevasztok,az enyém mögötti 77es.Mi akkori vizsgakor csak meg kellet reptettni és satu fék, meg lámpák és kész.
Mikor nálunk 5 éve mentek műszakira, a vizsgabiztosnak a harmadik után már minden baja volt hogy még hány ekkora bazi gépre kell felmásznia. (Összesen 6 db volt).
Jó kép. Nálunk majd nyár végén jár le a műszakijuk. Ami a tied mögött áll az mikori? ÉN 76 v. 77-nek tippelem.
Komoj gép park!!! Én is befizetnék egy ijenre....
Gondoltam kicsit előrébb hozom már a topicot,hát az RSTÉK a jók ilyenek. Mai termés, ép készülünk a holnapi műszaki vizsgára. holnapra nyomok fel egy sorozatot a vizsgáról.
Válasz #888. hozzászólásra
http://www.agrolux.fw.hu/
Válasz #888. hozzászólásra
agrolux.hu
Válasz #887. hozzászólásra
.hu? Nem jön be.
Válasz #886. hozzászólásra
Az agrulux-on több kép is van róla. Megkeresheted.
Válasz #885. hozzászólásra
oksa
Válasz #884. hozzászólásra
Nem, csak én fényképeztem.
Válasz #883. hozzászólásra
ez a tiéd tomszi ??
Válasz #881. hozzászólásra
Így:
Válasz #881. hozzászólásra
Lehet hogy gyárilag drótköteles volt.
Válasz #880. hozzászólásra
Mi csak nagyon ritkán használunk kombinátort. Ősszel soha, tavasszal meg csak ha bedolgozós vegyszert rakunk ki, amúgy csak borona.
Van egy 6,6-os kombim is, de azt is csak 1x használtuk. Csővel kell rögzíteni a szárnyait?
Válasz #879. hozzászólásra
Gyárilag lehet hogy drótkötél volt rajtuk, valaminke lenni kell, amik nálunk vannak azokon cső van, de azokon már szinte minden át van alakítva.
Válasz #878. hozzászólásra
ööööööööö, nem tudom. Valami drótkötél volt rajta, ahogy emlékszem. Még nem használtuk.
Válasz #876. hozzászólásra
Nem látszik jól a képen, de a kombi szárnyára egy drótkötél van feltekerve amivek ki lekk kötni a szárnyat munkahelyzetben?
Köszi!!
A Kondor tényleg pöpec. A kombi is használható, bár eléggé ütött-kopott. Végülis ezt grátiszba adták.
Válasz #871. hozzászólásra
ez a condor nagyon jónak néz ki !!!
ismerem a képeket látam már öket
gratulálok hozzájuk és egészségel nyüjedd öket :)))))