Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Hirdetés
Az Alföld legszárazabb részeinek egyikén is jól teljesít ez a napraforgó-hibrid
A jövő évi vetéstervben is szerepel.
Hirdetés
315 hozzászólás
Válasz #264. hozzászólásra
megint kettőből lesz egy
Válasz #263. hozzászólásra
Ma hazahoztuk a két ekét!
Válasz #262. hozzászólásra
HAAAAAAAAAAAAAa
Válasz #257. hozzászólásra
Az utcába se jöhet egy se,nem hogy a portára!!!
Ha mégis odatéved,még az idén alászántom!!!
Lemken mind
Válasz #259. hozzászólásra
Látom , hogy sok a kék , de hol van és ha nem titok milyen típus.
Itt van eke,kék is, akár 6 fejes is, csak éppen nem Rabe :)
Válasz #253. hozzászólásra
akkor gyülik a vas a portán csak a végén ne hogy meglepjen a kisebbség egy kcr-s ifával!
Válasz #255. hozzászólásra
oké
Válasz #254. hozzászólásra
Üdv!
Valakivel összekeversz valószínü,mert Én 2DB.4 fejes kéket vettem,amin 3 fej volt,és arra senki sem licitált.
Egyébként meg ha eldöntötted hogy neked mennyit ér,akkor nem az árát vered fel ha licitálsz rá,hanem meg szeretnéd venni.
Válasz #253. hozzászólásra
A nagyobbat nem adod tovább 6 fejes , mert én arra licitáltam csak nem akartam feljebb verni az árát.
A New Holland T8.300-as után kellene egy eke.
Válasz #252. hozzászólásra
Két valamirevaló ekét vettem,a többit meghagytam az okosoknak.
Itt nem provokátorok voltak,hanem tájékozatlan emberek,természetesen nem mindenki,de volt jópár.
Több dolog van kevesebb pénzért a piacon,mint ahová csapkodták ott az árat,de hát akinek van erre felesleges pénze,az csak vásároljon be minél jobban
Válasz #251. hozzászólásra
és volt bot?
megjegyzem meg szoktak provokátorok is ilyen alkalmakor lenni
Válasz #250. hozzászólásra
Volt ott egy pár elmeháborodott ember
Talán túl sokan is voltak Bólyban , de hogy egy 8011-es pótkocsi majdnem csak alváz 900000 Ft-ért kelljen el .
Szeretnék kérdezni a tisztelt kollégáktól , hogy nem tud-e valaki Renault Ares 836-os alkatrész katalógust.
Szét kellet szednem az első hajtást és rendelni kellene alkatrészt , de cikkszám így nem tudható.
Köszönöm a segítséget előre is
Condor ekékből lesz bőven a többi mind ócskaság a Bólyi árverésen az alábbi képeken...De ez nem is érdekes mert akkor is rengetegen lesznek mivel sokan itt találkoznak össze egy kis eszmecserére, rá is férne Bólyban,Bólynak,Bólyról egy kis "eszme csere"...
Képek BÓLY árverés
Válasz #242. hozzászólásra
csak 2500at faragtak le miaz
hipphopp pótolható
szóval a rábé conndóm--------
Válasz #241. hozzászólásra
és még hozzágyün az ellopott tizenvalahányezer
Válasz #239. hozzászólásra
mostanába köllene
bijjentyű meg 1 vót csak
most megy a 2.
de még az 1. is bevethető keminy fajta az huhú birja ám
bevessük?
azon jobban ment az agrotársalkodás mint olyan hehehe
vigetek lenne
Válasz #239. hozzászólásra
a 3,14csába hány billentyűzetet nyirhatott a ki
Válasz #238. hozzászólásra
mikorra tervezed a 25e-iket?
Válasz #233. hozzászólásra
Az miben jó ha ott a versenytárs gyára a másik mellett?
Ha közel vannak átáramlik az őserő meg az elpusztithatatlanság mint olyanok az egyik ócskavasból a másikba?
Válasz #236. hozzászólásra
Csak előbb utóbb kivégzi a traktor függesztőszerkezetét legalábbis ha benne van az enyag.Ha meg nincs...majd kiderül mi lesz vele.Ezek az árak az andest 2005bt árai.
Válasz #235. hozzászólásra
A ballánál ami van az félig függszetett kivitel! Függesztettben az 5 fej az öngyilkosság!!!
Lemken Europal 8 4+1 N100 típusú 5 vasú függesztett váltvaforgató eke RAKTÁRON! listaár:21.900.-EUR+Áfa akciós ár:16.500.-EUR+Áfa
Válasz #233. hozzászólásra
Igen az is törik, több havernál is cserés volt a váz!!!
Válasz #232. hozzászólásra
Ne kövezzetek meg érte ha tévedek, de 1 esetben láttam meg több embertől hallottam hogy a réselt válltozatnál a pálcák néha eltörnek, és nem a szétkopott állapotban. Ismételném csak 1 esetben láttam egy új bemutató gépen és csak hallomásból tudom ezt. Ha igaz Ez sem egy bizalomgerjesztő dolog.Ennyi pénzért meg pláne.De ahogy olvastam a fórumon a v&n is hajlamos a váz szétszakadásra.Pedig mellettük ott a versenytárs gyára...
Válasz #231. hozzászólásra
Pedig a Lemken nem ócsóóóóóóó 6 fejest a Ballánál kérdeztem 7 milla+fa!!!
Válasz #230. hozzászólásra
Ahogy mondod.Csak a technika fejlődésével kinőttük a 4es ekét.Igazából egy hatos condor vagy kleiber lenne jó de magtárat kéne csinálni és egyenlőre egy bővítő tag vagy esetleg 2 lenne most a leg egyszerűbb megoldás.Évente meg az a 100-120 ha ami van 6os ekével kényelmesen megoldható.Jövő hétre felszántom a maradék földeket utána feldobom a 4est hirdetésre aztán ha elviszik akkor majd keresek valami nagyobbat.De 1v2 tagnak jobban örülnék.Nagyon jók ezek az ekék.Itt a tsz ben kivitték a 6os lemkentEstére elfogyott róla a vas.A szomszéd faluban meg 2 év után nekiállt repedni a váz.Ezek az ekék meg belemennek a 15 centis fagyásba is és max pár csavar szakad....Remélem találok valamit majd.
Válasz #229. hozzászólásra
Tudod nagyon sokat fejlödik a teknika.. De vannak örök munka eszközök amik az idö múlásával mit sem változnak mivel a fekete föld az továbra is cudar marad..
Válasz #228. hozzászólásra
Pont ez a problémám.Nemigen van az az ember aki eladná.Idén bebizonyosodott hogy többet érnek ezek az ekék mint a manapság gyárott super ekék.Azért hátha.
Válasz #227. hozzászólásra
Az enyémben van egy plusz pilanatnyilag..Mivel az idöjárás ki babrál velünk évek óta.. De bizva a jó szerencséban..Még meghagyom..
Nem tud, esetleg nincs) valaki/valakinek kühne condorhoz eladó bővítő tagja? Már ha van olyan aki hajlandó lenne megvállni tőle.Sok esélyt nem adok magamnak.
Válasz #225. hozzászólásra
Ezt igy kell csinálni..Mondani is akartam..Csak a mai világban csak az egyik müveletet szeretik fizetni és nem mind kettöt!!De ha hozzá adod azt hogy ösze tudod barmolni a jó állapotú ekédet..Akkor ez a verzió mégiscsak járhatóbb!!Csak kell egy megrendelö aki csengese a pénzt érte!!
Vagy még lehet ugy is jobban járnék ha előtte meglazitanám sekélyen(35-40cm) Szántás is könnyebb lenne, nem érne kár. Ami gázolajat rászánnék, a másikoldalt lehet visszajönne! Mert a lazitoban nagy kárt nem tud csinálni.
Válasz #222. hozzászólásra
Akkor meg csapj bele és keresd meg hol van a legg gyengébb lánc szem az ekéden!! Nekem most öszel akkorát fogott a KONDOR hogy a nyiró csavarok cseréje után jöttem rá hogy az eke test mozdúlt ki a szárhoz képest..És orolni kezdett bitangúl..
És első lépésben az 5 fejből 1 et lelökni a 240lóerőhöz...
Ott Körül gondolkodunk az árban, de ez az eke javitás mentes, még sehol nincs tákolva, egy repedés sincs rajta! Olyan hattyunyakat, meg lehetne vágatni, csak a problema a heggesztett ekefejjel van....És ez ugy látom hogy gyári.
Válasz #220. hozzászólásra
Én a hagyományos kopó és törhetö alkatrészeken kivül csak a hatyú nyakat sajnálnám ebben a mutatványban!!Nekünk volt ilyen ekénk annak az öszes nyak része meg volt pántolva törés miatt!!Egyébként azt a mélységet birnia kell!! A másik menyit akarnak érte fizetni..?? Mert bitang drága az olaj..És a törési károkat is hozzá kell majd számolnod..Igy kalkulálj..Sztem ez 40E -ft alatt felejtős!!!
Hello! Szerintetek mennyire lenne "öngyilkosság" egy tuskó mentes, gyökeres területet kiszántani 40cm mélyen a jó öreg rabewert kleber(hattyunyakas) ekével? Véleményetek szerint mennyi az a mélység amit át bír forditani?
Hali! Ma lattam a szomszed faluban is elovettek a jo idore valo tekintettel a regi IH ekeket az uj Fendt-ek utan...(ha jol emlekszem felig fuggesztett valtvaforgo ekekkel szoktak nyomulni:-))) )
Válasz #217. hozzászólásra
Hétfőn megmérem
A vastagsága ugyanaz mindnek,csak a lapjának a formájában van eltérés.
Válasz #216. hozzászólásra
minden érdeköll
Válasz #214. hozzászólásra
Van összesen 4 féle szár a Condorhoz,mármint az egyenes száruhoz