Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Napraforgó ára új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Lucerna telepítése, termesztése új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Aszály új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
Cikkajánló
Hirdetés
236 hozzászólás
Válasz Bzsr #132. hozzászólásáraHány méteres ?
Nekem ilyen van
Válasz Bzsr #132. hozzászólására2meteres tehát 50-et.ugy lesz 100meter.
Srácok!
Akinek Semo 99 van, aprómagos kerékkel. Hatszög tengellyel a magkeréknél. Megmérhetné nekem, hogy mekkora a hatszög tengely laptávolsága, a magkidobó kerék átmérője a (nagy)fogakkal együtt, a fogak nélkül, és mennyi a magkidobó kerék szélessége. Köszönöm.
Válasz Bzsr #132. hozzászólásáraPassz...
Kurbli megvan?
Milyen széles?
Reform Semo 77en hogy van a leforgatás? Mennyit kell a keréken forgatni?
Válasz Cajg #130. hozzászólásáraInkább semo88, az olajnortonos már. Ha aprómagot akarsz, semo99 vagy 100... De a 99nél a nortonba van vmi műanyag biszbasz talán a racsninal, ami elkopik, oszt 60e ha kapni... Inkább 100...igaz az húzós...
Nekem 88 van, buzara jó, csak az enyém 2.5m...
Válasz csoppika #129. hozzászólásáraigen, eddig lajtával vetettem de sok idő az átszerelés.
Válasz Cajg #127. hozzászólásáravenni akarsz?
Válasz Cajg #127. hozzászólásáraA magkidobóra csatolható átfolyás szűkitő mandzsettával olyan 4kg le lehetett menni. Fajtarepcéhez elment...
Reform 77-el lehet repcét vetni? azon is kombi kerék van vagy cserélni kell?
Válasz bobo77 #17. hozzászólásáraSZia tudnál nekem privát elérhetőséget adni? A leforgatásról szeretnék érdeklődni.
Válasz mtz1221 #124. hozzászólásáraKüldtem privit.
Válasz csoppika #123. hozzászólásáraAlaxandar hivatalosan szasának hívjuk.Nincs főnöke,még asszonya sem szülei sincsenek.
Válasz mtz1221 #122. hozzászólásáraMost Szása v Alexander? Szerintem neki van vmi főnöke...
Válasz csoppika #121. hozzászólásáraŐ vele,csak lassú mint a halál.Ha éppen jár arra mikor beszélsz vele,akkor lefoglalózza és meglesz.De ha nem akkor mire oda jut,általában el van adva.
Válasz mtz1221 #119. hozzászólásáraKivel kell tárgyalni, ha fuvar kell németből v franciából?
Válasz mtz1221 #119. hozzászólásáraEz az Alexander vitte el a trágyaszórómat hozzátok...
Válasz csoppika #118. hozzászólásáraŐk azok.Kicsi a világ,hogy találkoztál velük ??
Válasz mtz1221 #117. hozzászólásáraFehér Merci sprinter, 3 tengős forgózsámolyos rác gyártású tréler, cseheken át jár németbe, franciába. (telót nemigen veszi fel...spórol...) Haverja osztrákba jár sárga autómentő talán mercivel, meg újszerű tréler, autókért,(osztrákba kell az újszerű járgány, drága a rendőr)
Válasz csoppika #116. hozzászólásáraSzásához,fehér kombi két tengelyes utánfutó ?? Haverok vagyunk.
Válasz mtz1221 #115. hozzászólásáraFelétek sok ilyen "fuvaros" van? Nekem egy bizonyos Alexanderhez volt szerencsém...
Válasz csoppika #114. hozzászólásáraA franciáknál kezd szemét lenni.Ha talál fuvarost nagyon jó árban hazakerül.
Válasz mtz1221 #112. hozzászólásáraAzokhoz előbb talál cuccot... De gondolom a reform van nyerőbb árban...
Válasz Sárközi Róbert #111. hozzászólásáraUgyanaz az elv,mint az spc....cseberből vederbe...ráadásul ehhez alkatrészt se kapsz,max kintről bontottat,gyárit már nem,mert nem gyárt a Reform gyár vetőgépet pár éve ,spc-hez meg még mindent kapsz.
Ha nem tudsz tárcsásat venni,akkor inkább tartsd meg az spc-t,
Válasz Sárközi Róbert #111. hozzászólásáraNéz rá előbb a Nodettokra is.
Üdv.! Nem biztos hogy tudtok segíteni, Egy Reform Omega 4 soros szemenkénti vetőgépet nézegetek a régi spc helyett . Esetleg valakinek van tapasztalata vele, miként állítható ezen a magmennyiség. Köszi Robi
Srácok. Másnál is probléma, hogy mikor letekeri a gépet. Az a mag egy részét a csoroszjákhoz köpi(odapattog)... Főleg szójánál vettem észre, de gabonánál is csinálja. Ha gép döntéssel (vagy a kidobó billentésével) kísérletezek, javul, de sosem tökéletes... Az előző Stegsteden nem volt ilyen gond...
Válasz csoppika #108. hozzászólásáraHa normál gabona sortávval vetsz...
Válasz botikabiro #99. hozzászólásáraNézd meg a képet nagy monitoron. Ha jóla sasolom 3mnél 40 tekerést ír...
Válasz botikabiro #104. hozzászólásáraKijön az egy hektárra kivetendő mennyiség kg-ban.
Pl: 42-őt forgatsz és leméred ami kijött, legyen 6 kg. 6x40=240 kg/ha.
Válasz csoppika #105. hozzászólására
Válasz botikabiro #101. hozzászólásárahttps://sprzedajemy.pl/reform-semo-88-2-5m-dabrowa-tarnowska-e30984-nr49218062
Válasz sirhanzoltan #103. hozzászólásáraÉs miután összeszoroztam?
Válasz botikabiro #99. hozzászólásáraSzia, nekem Semo 99 van, én keréken hajtok 42-őt és szorzom 40-nel vagy 84-et és szorzom hússzal. Keréken a legpontosabb a leforgatás.
Válasz botikabiro #101. hozzászólására
Válasz csoppika #100. hozzászólására3 m
Válasz botikabiro #99. hozzászólásáraMilyen széles?
Válasz madle #90. hozzászólásáraReform semo 88 as vetogepem van hanyat kell hajtani? Es mi szerint kell allitani?
Válasz csoppika #97. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz Pap Tamás #96. hozzászólásáraA 77-es száraz nortonos, a 88 olajfürdőben fut...(tovább bírja) Szerintem mindegy. Aprómagból lucernán kívül nemigen tudsz mást vetni vele... Gabonára, borsóra tökéletes...
Üdv mindenkinek. Szeretnék venni egy reform semo vetőgépet. Mi a különbség a 77 és a 88 között, és melyiket érdemes venni 10 ha körül ejsősorban gabona vetésre köszi
Válasz vasvarikriszta #94. hozzászólásáraIlyen szerintem nincs hozzá senkinek...Ha segítség kell a beállítással kapcsolatban írhatsz privátot is vagy hívj.
gépkönyve ,alkatrész katalógus nincs véletlenül valakinek?
Válasz bobo77 #91. hozzászólásáraköszönöm a segítséget
Válasz bobo77 #91. hozzászólásáraIgen, ezzel én is így jártam, mint kezdő vetőgépész.
Válasz vasvarikriszta #89. hozzászólásáraA mankó ott van de nehogy az alapján használd mert negatív meglepetés ér. Mindig forgasd le!!!! Ott van hogy hányszor kell. A kurbli megvan a leforgatáshoz?
Válasz vasvarikriszta #89. hozzászólásáraEz van beleragasztva a gépbe, max google fordító, sima ügy! :)
Válasz madle #88. hozzászólásáramagyar nyelvű nincsen véletlenül?De azért ezt is köszönöm.
Szia, bocs a csuszasert, remelem fel tudom tolteni a Reform Semo 100 vetesi tablazatot...
Válasz madle #86. hozzászólásáraköszönöm előre