Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.37 FtUSD402.25 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akkor azt mondod ilyet se vegyünk?
Pedig kellene már egy r.t. mert csak nekünk nincs még az utcában aztán emiatt semmibe se néznek.
Mutass valami ár érték arányban kiemelkedő r.t.-t
Szerintem ha uniós őrszád akkor vámot nem kell hizetni sőt ha Hu -s adoszámot kérsz áfát sem kell kifizetni.
Az unás rövidtárcsa árait nem ismerem de az ékgyürüs hengere elég gyengére sikeredett szerintem.
Nehéz a döntés a metawolfos 320 as sima tárcsa 1.3 körül van kisebb átméröjü pálcás henger van hozzá . A simba rövidtárcsa meg 4-5 mill .
Az uniára vissza térve a cross M
Munkaszélesség: 3 m
Tárcsa átmérő: 510 mm
Henger átmérő: 500 mm
Teljesítmény igény: 66 kW (90LE)
Tömeg:
1280 kg
Megnéztem ma a tárcsája jó erős az ékgyürüshenger is erős én is az ősztömegét keveslem de így mtz vel is lehet használni. Szerintem van mód potsulyozni is.Hát nézegetem mit érdemes venni de sajnos ennél olcsobban csak pálcás-hengereset találni
Itt 1280kg-nak írják hengerrel, bár én könnyebbnek néztem. Ezt talán még az mtz meg is emeli. Magágykészítésre, meg homokos földekbe jó lehet.
De ha tényleg 2,5 az ára akkor nagyon sok. Kb 1 hónapja a vogel pro-t kérdeztem 10.000 eu. volt és az több mint 20q, hidraulikus rögtörő állítás, pálcasor, oldallemez.
2 szer járjuk meg carrierrel egyszer egyik szögbe de jó nagy szögbe utána amikor kijött az árvakelés utána másik irányba nagyszögbe eltünik teljesen a szár maradvány (igaz érésgyorsitóval volt fújva igy jobban apritja!) utána rapiddal vetjük bele a búzát!
gondoltunk a szögre is, megpróbáljuk következőleg, de a szárzúzó jobb ötletnek tűnik.
az a baj, h vastag és zöld a szár, és a tárcsa nem tudja szétverni, elvágni
Válasz #1368. hozzászólásra
3m-es metal-fach, 15el húztuk és a vastag még zöld szárral nem csinált szinte semmit, ahogy mondod te is.
a föld írtó száraz és kemény
A felsö képen jól kivehető a sarló helyzete nem gondoltam hogy ilyen magasan kell lennie.Mondjuk ez is eltér valamenyire az enyémtől, úgylátszik ezt sokféle változatban gyártották.
Az húzós, tavaly volt fent egy 3,6ért ha jól emlékszem egy újszerű lapokkal. Az ötmilláson nincs egy m3es baciszóró tartály meg kijuttató egység hozzá. Mert akkor azt már vagy 3 éve hirdetik.
6360 hozzászólás
Válasz #1409. hozzászólásra
Nem,mindjárt megyek tökmagot mosni,szárítani.Éjszakás vagyok!
Válasz #1408. hozzászólásra
Nem érsz rá?
Válasz #1407. hozzászólásra
Dolgozzál te,ne velem ásassál!
Válasz #1406. hozzászólásra
Ássál má 1mes gödröt haddlássuk a profilt
Egymenetbe zúzás nélkül.
Nem most kezdték a szakmát.
Válasz #1400. hozzászólásra
Válasz #1401. hozzászólásra
Nehogy azt hidd,hogy csak a márkás gép a jó.Sajnos sokan ebbe a csabdába esnek.Mind egy kaptafára készül.Hasonlízsd össze a gütler evers tárcsával.
Válasz #1400. hozzászólásra
Igen.
Válasz #1399. hozzászólásra
Ha vas árban adják jó, mert nem bukik rajta a vevő. többet szerintem nem ér...
Válasz #1399. hozzászólásra
Rángatózik a traktor után, ilyen szárazba nem menne bele a földbe.Neked is ilyen van ?
Válasz #1398. hozzászólásra
Válasz #1390. hozzászólásra
Pallada
Válasz #1385. hozzászólásra
Rövidtárcsa 3m 2,5 mill Gruber 3,5m 2,5mill
cross m 3m 2-1 14000 euró a két gépet helyetesitheti ezaz egy ??
Válasz #1394. hozzászólásra
Csak a vaderesek képtelenek a gumimhengerig eljuttni...a
vogel terradisc pro-ból egy 5méteressel boldog lennél nem kicsit!
Én ilyenből egy 6méterest választanék még a függesztett 5-ös mellé a nagyobbik gépnek
Válasz #1393. hozzászólásra
1x mindenki a vaderéktól indult ki............
Válasz #1386. hozzászólásra
Rabe Field Bird...
Válasz #1389. hozzászólásra
Áhh az nem is traktor
hát nemtom
nem vlm zsamós ez a kikk vlm végett
kérjünk meg vlkit aki idepakolja az összeset amihez hozzáférhetünk vételügyileg
oszt lehet turkálni mint a gyesznyók 2012ben a lőréses kukoricábannnn.........
Válasz #1388. hozzászólásra
Akkor azt mondod ilyet se vegyünk?
Pedig kellene már egy r.t. mert csak nekünk nincs még az utcában aztán emiatt semmibe se néznek.
Mutass valami ár érték arányban kiemelkedő r.t.-t
Válasz #1387. hozzászólásra
Te a traktor miatt tetted be a videókat.
Válasz #1387. hozzászólásra
ahogyan pattog a heccszinű ugy ugrál a tárcsa is hehe
Válasz #1386. hozzászólásra
Ez miröl van koppintva? Vélemény?
Válasz #1383. hozzászólásra
Mi van a cross m-mel?
Válasz #1381. hozzászólásra
Szerintem ha uniós őrszád akkor vámot nem kell hizetni sőt ha Hu -s adoszámot kérsz áfát sem kell kifizetni.
Az unás rövidtárcsa árait nem ismerem de az ékgyürüs hengere elég gyengére sikeredett szerintem.
Nehéz a döntés a metawolfos 320 as sima tárcsa 1.3 körül van kisebb átméröjü pálcás henger van hozzá . A simba rövidtárcsa meg 4-5 mill .
Az uniára vissza térve a cross M
Válasz #1380. hozzászólásra
Az uniának a könnyebbik tárcsája az ares L régebben kapható volt ilyen hengerrel is 1,2 M-ért, és az is 1200 kg.
Válasz #1380. hozzászólásra
nálunk a hudik válalat etöl komoljabat árul 5000euroé csak nem tom a határon menyit kel fizetni vámot
Munkaszélesség: 3 m
Tárcsa átmérő: 510 mm
Henger átmérő: 500 mm
Teljesítmény igény: 66 kW (90LE)
Tömeg:
1280 kg
Megnéztem ma a tárcsája jó erős az ékgyürüshenger is erős én is az ősztömegét keveslem de így mtz vel is lehet használni. Szerintem van mód potsulyozni is.Hát nézegetem mit érdemes venni de sajnos ennél olcsobban csak pálcás-hengereset találni
Válasz #1376. hozzászólásra
Elég foghíjas az a henger, és átmérőbe is lehetne egy kicsit nagyobb!
Válasz #1377. hozzászólásra
Itt 1280kg-nak írják hengerrel, bár én könnyebbnek néztem. Ezt talán még az mtz meg is emeli. Magágykészítésre, meg homokos földekbe jó lehet.
De ha tényleg 2,5 az ára akkor nagyon sok. Kb 1 hónapja a vogel pro-t kérdeztem 10.000 eu. volt és az több mint 20q, hidraulikus rögtörő állítás, pálcasor, oldallemez.
Válasz #1376. hozzászólásra
mennyi pénz ez így?
és milyen nehéz henger nélkül?
rövid tárcsa
http://sokoro.co.hu/images/stories/set-30.jpg
Ehhttp://www.agroinform.com/forum.php?act=addAddon&tid=1361#hez mit szoltok 2.5 mill ért{:rolleyes:}
2 szer járjuk meg carrierrel egyszer egyik szögbe de jó nagy szögbe utána amikor kijött az árvakelés utána másik irányba nagyszögbe eltünik teljesen a szár maradvány (igaz érésgyorsitóval volt fújva igy jobban apritja!) utána rapiddal vetjük bele a búzát!
Válasz #1365. hozzászólásra
Mivel húzod?
gondoltunk a szögre is, megpróbáljuk következőleg, de a szárzúzó jobb ötletnek tűnik.
az a baj, h vastag és zöld a szár, és a tárcsa nem tudja szétverni, elvágni
(szavazz a bukósisakos naprára)
Válasz #1367. hozzászólásra
És ha adnál neki szöget?
Válasz #1369. hozzászólásra
A Cerrier után is ez van,de 3.ra eltünik!!
Válasz #1368. hozzászólásra
3m-es metal-fach, 15el húztuk és a vastag még zöld szárral nem csinált szinte semmit, ahogy mondod te is.
a föld írtó száraz és kemény
Válasz #1367. hozzászólásra
Miféle tárcsa ez? Egyenes vagy gömbsüveges lapos?
Milyen gyorsan húzza? Sztem azért nem fullos az átvágás...
MF 3m rövidtárcsa munkák:
1: napraforgó után
2: kukorica után 1menet
3: kukorica után menet-jövet
Válasz #1365. hozzászólásra
Kösz.
A felsö képen jól kivehető a sarló helyzete nem gondoltam hogy ilyen magasan kell lennie.Mondjuk ez is eltér valamenyire az enyémtől, úgylátszik ezt sokféle változatban gyártották.
CNH a kért képek!
Kenő2 vagy?
Adj már valami elérhetőséget.
Válasz #1361. hozzászólásra
Az húzós, tavaly volt fent egy 3,6ért ha jól emlékszem egy újszerű lapokkal. Az ötmilláson nincs egy m3es baciszóró tartály meg kijuttató egység hozzá. Mert akkor azt már vagy 3 éve hirdetik.
A Carrier X miben külömbözik a vontatott carriertöl,term azon kivül hogy függesztett?
Válasz #1360. hozzászólásra
Ma olvastam az újságban egy Vader 4,25-ös carriert bruttó 5,3 milka de 8 éves a gép