Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.45 FtUSD402.41 FtCHF443.07 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz J.D. Borda #3554. hozzászólásáraKomolyan kérdezve: Az a terv, hogy 5-10 év alatt jól megszedni magad, majd földet, tárolót gépeket kiadni bérbe, azt élvezni az életet?
Válasz Büresz #3555. hozzászólásáraUtazom es elvezem az eletet reggeltől estig...a csaladdal. Tudod ha több konzum reszvenyt vettem volna mar most sem kellene melózni... aki tudta fideszes egy életre tele lett tömve. Es igazabol semmi meloval. A föld tovabbra is nagy szerelem majd felkéreckedem valakikhez ha ramjön melózni par napra.
Válasz Büresz #3549. hozzászólásáraÉn időutazó vagyok... mondtam már. Amugy eladáskor tökn lényegtelen... az számit hogy myen állapotban van nem az egy év ide vagy oda.szoval ennis időkapun jarkalok mint pataki Attis.
Köszi. Nagyából visszaolvastam, de én vontatottra gondoltam az kb. 37-38q. Az középkötött földre nem tűnik olyan rossznak. De maga a minőségre tartósságra nem írt rosszat. Majd az EXPO-on meglátjuk élőbe és összehasonlítom a többivel.
Sziasztok! Gondolkozom tavaszra egy rulmako u693.tip. 4,5m. tárcsa vètelèn. Egyenlőre mèg nem tudom, hogy èrdemes előre crossboard simítót rendelni vagy sem. Akinek van róla tapasztalata, vèlemènye az írja meg. Köszi!
Válasz kis Zombi #3543. hozzászólásáraTedd hozzá hogy kúpos lapod van nem gömbsüveges. Szerintem ennyi a magyarázat. A gömbsüveges jobban kever lassabb sebességnél is cserébe talpal, mint a hagyományos tárcsa.
Válasz VMisi #3541. hozzászólásáraÉn AZT tapasztaltam, hogy 10-12 km/h sebességnél a levjobb a munkája az UNIA-nak. (függesztett 3 m L-es ) Egyszer húztam 2. soron 13-14-el, sekélyen (én úszóba húzom, orsó a fix lyukba ), és nekem is hullámos Lett kicsit a pálya.
8 km/h szerintem kevés rövidtárcsához, legalábbis az enyémet kicsit gyorsabban kell húzni.
Válasz határjáró #3535. hozzászólásáraCsak függesztett van. Volt rá példa, hogy húztam kb 15-tel és az is behullámosította maga mögött a földet, de sikerült a hagyományos V tárcsával is ezt megcsinálni úgy, hogy csak sekélyen tárcsáztam határolóval. Itt a tárcsa kerekei kezdték el a bepattogást, a rövidtárcsánál meg a gumibakok.
Amúgy én nem látok különbséget a munkaminőségben a 8 km/h-val és a 14-gyel tárcsázás között, tehát simán lehet kicsivel szélesebb gépet venni, "csak" 8-10-zel húzni és akkor nem fog bepattogni.
Válasz VMisi #3531. hozzászólásáraA függ. kb. 2,5m hosszba be van zsúfolva minden 1 hengerrel, voogelom volt. Most 1 5m horsch van. A horsch támkerekes, dupla u hengerrel. Nem mértem pontosan csak leléptem kb 4m a támkerék tengelye és a hátsó u henger tengelye közt a távolság. Másik hogy a dupla henger simábban fut mint a szimpla.
Válasz Mézga #3533. hozzászólásáraVogel-és a Lemken alkalmazza a fésűt a henger előtt.A fésű egyenletesen elosztja a henger előtt a földet,ami simább futást eredményez.
Válasz VMisi #3531. hozzászólásáralehet attól is ha a henger túrja maga előtt a földet és egy idő után átugrik, meg rossz konstrukciónál is előfordulhat.
A rövidtárcsán az oválisba teszem a 3. pontot a talajkövetés miatt és ha leengedném teljesen a traktoron a függesztőt, akkor az első sor mélyen megy és hengerre nem megy teher.
Válasz Wilde #3520. hozzászólásáraha pedig egy henger munkája azon múlik,hogy van e hátul 2db gumikerék ami súlyban szinte SEMMI pl egy 6m széles hengerre nem jut ló..asz sem.
Válasz VMisi #3519. hozzászólásáranekem grúberom van ,de úgy gondolom,hogy úszóban húzva semmit nem tart a traktor függesztőszerkezete.sőt nálam a henger rudazatán lehet a mélységet állítani(pöttinger syncro 3030).elől pedig a függesztő orsóval lövöd be a vizszintet,hogy ne húzza be magát Kináig.
Válasz Wilde #3517. hozzászólásáraAttól függ, hogy melyik fajta vontatott. Amelyiknek leghátul van a kereke annál igen, de ezeknél jelentkezik a bepattogás.
A függesztettnél bizonyos tömeget a traktor tart.
6360 hozzászólás
Válasz J.D. Borda #3559. hozzászólásárade jó ha van
Válasz Berkó_ #3557. hozzászólásáraA pénz amugy sem minden.
Válasz Berkó_ #3557. hozzászólásáraIgen kiadok majd mindent ez a terv. Remelem addig nem patkolok el
Válasz J.D. Borda #3554. hozzászólásáraKomolyan kérdezve: Az a terv, hogy 5-10 év alatt jól megszedni magad, majd földet, tárolót gépeket kiadni bérbe, azt élvezni az életet?
Válasz Büresz #3555. hozzászólásáraUtazom es elvezem az eletet reggeltől estig...a csaladdal. Tudod ha több konzum reszvenyt vettem volna mar most sem kellene melózni... aki tudta fideszes egy életre tele lett tömve. Es igazabol semmi meloval. A föld tovabbra is nagy szerelem majd felkéreckedem valakikhez ha ramjön melózni par napra.
Válasz J.D. Borda #3554. hozzászólásáraÉs utána mit csinálsz?
Válasz Büresz #3553. hozzászólásáraTarcsa az tökéletes minőség. Én meg 5-10 ev melót adok magamnak 1 perccel sem többet. Addig kitart.
Válasz J.D. Borda #3552. hozzászólásáraAzt nem tudhatod mit hoz a jövő, és a tárcsa.
Válasz Büresz #3551. hozzászólásáraEz már az en paraszt palyafutásomat kiszolgalja...nem adom el.
Válasz J.D. Borda #3550. hozzászólásáraBeszámításkor az év adja meg az alapárat.
Válasz Büresz #3549. hozzászólásáraÉn időutazó vagyok... mondtam már. Amugy eladáskor tökn lényegtelen... az számit hogy myen állapotban van nem az egy év ide vagy oda.szoval ennis időkapun jarkalok mint pataki Attis.
Válasz J.D. Borda #3548. hozzászólásáraVan pofájuk ezt ráírni? Eladáskor jól köhet.
Itt a jokerem adattablája ...ami mar a jövőből jött 2019.
Köszi. Nagyából visszaolvastam, de én vontatottra gondoltam az kb. 37-38q. Az középkötött földre nem tűnik olyan rossznak. De maga a minőségre tartósságra nem írt rosszat. Majd az EXPO-on meglátjuk élőbe és összehasonlítom a többivel.
Válasz szasza8308 #3545. hozzászólásáraKönnyű. Homokba és középkötöttbe való. Bárány jókat írt róla, olvass vissza.
Sziasztok! Gondolkozom tavaszra egy rulmako u693.tip. 4,5m. tárcsa vètelèn. Egyenlőre mèg nem tudom, hogy èrdemes előre crossboard simítót rendelni vagy sem. Akinek van róla tapasztalata, vèlemènye az írja meg. Köszi!
Válasz kis Zombi #3543. hozzászólásáraTedd hozzá hogy kúpos lapod van nem gömbsüveges. Szerintem ennyi a magyarázat. A gömbsüveges jobban kever lassabb sebességnél is cserébe talpal, mint a hagyományos tárcsa.
Válasz VMisi #3541. hozzászólásáraÉn AZT tapasztaltam, hogy 10-12 km/h sebességnél a levjobb a munkája az UNIA-nak. (függesztett 3 m L-es ) Egyszer húztam 2. soron 13-14-el, sekélyen (én úszóba húzom, orsó a fix lyukba ), és nekem is hullámos Lett kicsit a pálya.
8 km/h szerintem kevés rövidtárcsához, legalábbis az enyémet kicsit gyorsabban kell húzni.
Válasz Dinnyés Laci #3532. hozzászólásáraÉkgyürüs henger nem homokra való :-)))
Válasz határjáró #3535. hozzászólásáraCsak függesztett van. Volt rá példa, hogy húztam kb 15-tel és az is behullámosította maga mögött a földet, de sikerült a hagyományos V tárcsával is ezt megcsinálni úgy, hogy csak sekélyen tárcsáztam határolóval. Itt a tárcsa kerekei kezdték el a bepattogást, a rövidtárcsánál meg a gumibakok.
Amúgy én nem látok különbséget a munkaminőségben a 8 km/h-val és a 14-gyel tárcsázás között, tehát simán lehet kicsivel szélesebb gépet venni, "csak" 8-10-zel húzni és akkor nem fog bepattogni.
Sziasztok!
Nekem egy 6m-es Kuhn Optimer van aprómag vetőegységgel, én nagyon megvagyok vele elégedve! És ár érték arányba is versenyképes!
Válasz Dinnyés Laci #3529. hozzászólásáraNálam segít, ha a homokos részen visszaveszem a sebességet.
Válasz VMisi #3531. hozzászólásáraA függ. kb. 2,5m hosszba be van zsúfolva minden 1 hengerrel, voogelom volt. Most 1 5m horsch van. A horsch támkerekes, dupla u hengerrel. Nem mértem pontosan csak leléptem kb 4m a támkerék tengelye és a hátsó u henger tengelye közt a távolság. Másik hogy a dupla henger simábban fut mint a szimpla.
Válasz Feri #3536. hozzászólásáraa lemkennél mindkét tárcsasor után van fésű
Válasz Mézga #3533. hozzászólásáraVogel-és a Lemken alkalmazza a fésűt a henger előtt.A fésű egyenletesen elosztja a henger előtt a földet,ami simább futást eredményez.
Válasz VMisi #3534. hozzászólásáraHa a kerék nincs teljesen a tárcsa fölött akkor is lehet bepattogás nem? vagy billenés előre hátra.
Válasz Dinnyés Laci #3528. hozzászólásáraNálad milyen sebességnél jött elő a bepattogás?
Válasz VMisi #3531. hozzászólásáralehet attól is ha a henger túrja maga előtt a földet és egy idő után átugrik, meg rossz konstrukciónál is előfordulhat.
Válasz Mézga #3530. hozzászólásáraaz enyémen ékgyűrűs van egysoros..
ott le kell de csak ritkán,azt is csak akkor ha másodjára megy
Válasz Mézga #3527. hozzászólásáraAkkor mitől lehet a bepattogás?
Válasz Dinnyés Laci #3529. hozzászólásáraa lemkenen dupla U henger van és nem kell lerakni a kereketa homokban
Válasz Wilde #3521. hozzászólásáravan amikor vékony homokon le kell tenni a kereket mert megáll a henger...
van ott azét súly
tárcsa 6 méter....
Válasz Mézga #3527. hozzászólásáratiéden dupla henger van már nem?
az egysoros ék gyűrüsnél azért előfordul egyszer kétszer
Válasz VMisi #3526. hozzászólásárapróbaképpen 14-el is húztam. a vogel bepattogott
Válasz Mézga #3523. hozzászólásáraA hullámzástól féltél?
Milyen sebességgel húzod?
Válasz kis Zombi #3522. hozzászólásáraPontosan! Libikóka elv.
Válasz Wilde #3520. hozzászólásáraOtt a 3. pont támaszt be. A grubbert én is úszóban húzom, a henger tartja a mélységet.
A rövidtárcsán az oválisba teszem a 3. pontot a talajkövetés miatt és ha leengedném teljesen a traktoron a függesztőt, akkor az első sor mélyen megy és hengerre nem megy teher.
Válasz VMisi #3519. hozzászólásáraez a hülyeség miatt féltem a lemkentől. ez így nem igaz!
Válasz Wilde #3521. hozzászólásáraAzért ez így nem igaz. Egyrészt nem kispolszki kerekek vannak egy tárcsán, van Ott még kerékagy, tengely, váz.
És Ami a lényeg ez a súly munka helyzetben egy erökaron helyezkedik el.
Válasz Wilde #3520. hozzászólásáraha pedig egy henger munkája azon múlik,hogy van e hátul 2db gumikerék ami súlyban szinte SEMMI pl egy 6m széles hengerre nem jut ló..asz sem.
Válasz VMisi #3519. hozzászólásáranekem grúberom van ,de úgy gondolom,hogy úszóban húzva semmit nem tart a traktor függesztőszerkezete.sőt nálam a henger rudazatán lehet a mélységet állítani(pöttinger syncro 3030).elől pedig a függesztő orsóval lövöd be a vizszintet,hogy ne húzza be magát Kináig.
Válasz Wilde #3517. hozzászólásáraAttól függ, hogy melyik fajta vontatott. Amelyiknek leghátul van a kereke annál igen, de ezeknél jelentkezik a bepattogás.
A függesztettnél bizonyos tömeget a traktor tart.
Válasz Gergő, #3516. hozzászólásáraelég tág ez a 400-700 plusz.400 vagy majdnem duplája?sacc/kb
Válasz Gergő, #3516. hozzászólásáraés a +7mázsa a hengerre helyezi a súlypontját??
Nálunk is amíg függesztett volt a 3méteres addig 2100kg volt most hogy van hozzá hordozó kocsi legalább van 2500-2800kg
Válasz Wilde #3513. hozzászólásáravan rajta kerék
Válasz Wilde #3513. hozzászólásárapontosabban egy méretnél a függasztettnél a hegeren miért van kisebb tömeg?
Válasz VMisi #3510. hozzászólásáramivel van nagyobb tömeg a vontatotton??
Válasz Feri #3511. hozzászólásáraHolnap mázsáld le Fb 36 az sokallós prospi numero.
Válasz VMisi #3510. hozzászólásáratavaly vettem 1 4m-s HORSH joker függesztett csukhatót,gumihengerrel 36g a súlya.140le-s Valtra boldogul vele probléma megoldó eszköz,nedves talajviszonyok mellett.