Válasz Ganajos #6130. hozzászólásáraT5 120dinamic command
Tarlóhántásra, és vetésre nehéztárcsa után.
Gyakorlatilag 10-12km
Gyorsabban is elhúzná de vagy megülni nemtudsz a gépben vagy a vetőgéppel nemlehet rohanni. Kuhn premia 3000van utána.
Válasz Gandhy #6116. hozzászólásáraTolmet mekkora 3 méteres félig függesztett?
Hány lóval húzod milyen sebességgel?
Úgy néz ki jövő 7 végén meglesz a gép nagyon kíváncsi vagyok már
Válasz rtamas1976 #6115. hozzászólásáraIlyenek vannak: 3/3, 3/2, 2/2, 2/3. Nekem cat kettes a függesztőm és minden eszközöm cat3-as és láss csodát, használom is őket.
Válasz Ganajos #6096. hozzászólásáraVannak Rolmako gépeim(kompaktor, grúber), nyugodtan megveheted. Gondolom az U963-as tárcsa, bár tetszett, de ezt éppen nem vettem meg, mert ennél jobb a Tolmet Astat, de tavaszra(ha nem szárad el a kukoricám teljesen) lesz egy U671-es nehéztárcsám tőlük.
Válasz rtamas1976 #6097. hozzászólásáraVolt már róla szó igen, de most hogy élőben megláttam elbizonytalanodtam kicsit.
Vetőgép függesztés nincs rajt, mert ez használt, de nagyon jó karban van.
Válasz Ganajos #6096. hozzászólására3 méteres függesztett Landstal tárcsám van. JD 5090M dolgozik vele, elbírja, nem erősödik. Közlekedni rossz vele egyedül, de szerencsére nincsenek messze a földek. Ha tényleg nincsenek nagy dombok akkor ne félj tőle.
Válasz rtamas1976 #6097. hozzászólásáraNemadják oda kipróbálni?
Nekünk a 2 húzócsapot lekellett szedetni.
Cat 3as golyóhoz volt. Azt nézdmeg!
Leszedettük 28mm re .
Válasz Ganajos #6096. hozzászólásáraBeszéltünkmár róla.
A 3m tárcsákat a 90le simán elviszi.
Ami gondotszokott okozni az az emelése.
Itt megoldott a dolog.
Nemfogod megbánni!
Nekünk ilyenvan vetőgépfüggesztéssel.
Ha teheted vedmeg a függesztőt is.
A 3m simatárcsát is simán elviszi.
Üdv!
Ma néztem egy rolmako 3 méteres félig függesztett tárcsát, 2,2 tonna kerekítve, hát most láttam előszőr élőben, nagyon robosztusnak tűnik nekem, nem tudom, hogy elvinné e a 90 le-s nyugati…
Átlagos talaj, nincs semmi kiugró, dombok sincsenek.
Valakinek van 3 méteres rolmako félig függesztettben, vagy hasonló, mivel húzzátok és milyen mélyen?
Köszi
Válasz $HMP$ #6093. hozzászólásáraVennék én ha nem horror áron adnák…
A terület ahhoz kicsi hogy jónevűt vegyek újan, használtan meg szinte 3 méteresben nincs semmi
Válasz MTZ1221.3 #6089. hozzászólásáraBeszéltem telón vele, korrektnek tűnk, románból hozzák, szállítás és átvétel után kell fizetni, nincs előleg stb
3 m félig függesztett 1700 kg ékgyűrűvel, 560 as lap gondozásmentes csapágy 3,4 unios adószámmal leszállítva
Válasz Ganajos #6086. hozzászólásáraEz az elado ugy hirdeti magat, hogy van proba lehetoseg vasarlas elott. Lehet erdemes beszelni vele.
En egyebkent erre nem cserelnem le a v tarcsam. Ha lenne. De ha neked tetszik probalj alkudni a hirdetovel, korrekt embernek tunik.
Válasz Gumóka #6087. hozzászólásáraitt meg hozzá a lengyel gyártó honlapja Rol-ex
én így vettem magamnak soraljművelőt direktben a lengyel gyártótól.
Láttam egy magyar hirdetést -> google -> írtam a gyártónak, és jól megvettem az itthon hirdetett ár alatt 1millával, házhoz hozva.
2-3 e-mailt megért
Válasz Ganajos #6081. hozzászólásáraPersze.
De ha azt nézem, alkatrészenként venném meg, itthon raknám össze, se biztos, hogy sokat nyernék rajta.
Drága a vas is
6383 hozzászólás
Jövő hét végén nálam lesz a gép ha minden igaz, nagyon kiváncsi vagyok.

Ha esetleg nem viszi, ugyan itt tárcsa eladó
Válasz Ganajos #6130. hozzászólásáraT5 120dinamic command
Tarlóhántásra, és vetésre nehéztárcsa után.
Gyakorlatilag 10-12km
Gyorsabban is elhúzná de vagy megülni nemtudsz a gépben vagy a vetőgéppel nemlehet rohanni. Kuhn premia 3000van utána.
Válasz Ganajos #6129. hozzászólásáraÉn függesztett gépeket használok. 110 MTZ le-vel
12,5 km/h 10-12 centin gond nélkül.
Én is ezt vettem volna anno, csak közelinek találtam a tárcsasort. Akkor a vázra 2 év garanciát adott a gyár.
Válasz rtamas1976 #6128. hozzászólásáraFasza gép
Milyen sebességgel bírod húzni milyen mélyen és hány lovas géppel?
Lehet már volt róla szó de nem találtam
Válasz Gandhy #6116. hozzászólásáraTolmet mekkora 3 méteres félig függesztett?
Hány lóval húzod milyen sebességgel?
Úgy néz ki jövő 7 végén meglesz a gép nagyon kíváncsi vagyok már
Válasz Ganajos #6110. hozzászólására

Válasz Ganajos #6112. hozzászólásáraÉkgyűrűs hengerrel van szerelve, ezért a vége is nagyon nehéz és elkönnyül a traktor eleje.
8-10 cm mélyen.
Válasz fexco #6105. hozzászólásáraVagy ha ráhúzod máshová, azt hidd neked is 3-sod van:
Válasz rtamas1976 #6123. hozzászólásáraHa nem okoskodsz neki, lehet hagyná is magát.
Válasz Gandhy #6121. hozzászólásáraAz oroszlánt is meglehet dugni.

Csak legyen aki lefogja!
Válasz Gandhy #6121. hozzászólásáraVan az a pénz, csak nem éri meg
Válasz rtamas1976 #6120. hozzászólásáraMinő szerencse. Mekkora macera lenne egyesével felfúrni 2-ről 3-ra?
Válasz Gandhy #6117. hozzászólásáraNemkerestem, nem is láttam sehol még ilyet.
De van! Basszameg.
Válasz Gandhy #6118. hozzászólására
Válasz rtamas1976 #6115. hozzászólásáramost már te is láttál
Válasz rtamas1976 #6115. hozzászólásáraIlyenek vannak: 3/3, 3/2, 2/2, 2/3. Nekem cat kettes a függesztőm és minden eszközöm cat3-as és láss csodát, használom is őket.
Válasz Ganajos #6096. hozzászólásáraVannak Rolmako gépeim(kompaktor, grúber), nyugodtan megveheted. Gondolom az U963-as tárcsa, bár tetszett, de ezt éppen nem vettem meg, mert ennél jobb a Tolmet Astat, de tavaszra(ha nem szárad el a kukoricám teljesen) lesz egy U671-es nehéztárcsám tőlük.
Válasz Gandhy #6114. hozzászólásáraTe látálmár olyat? Énmég nem.
Válasz rtamas1976 #6103. hozzászólásáracat2-es golyó, cat3-as lyukkal
Válasz rtamas1976 #6107. hozzászólásáranekemt6 van.tudom milyen jó.....

Válasz hajosgabor86 #6104. hozzászólásáraRángatja a gépet gondolom
Ezért akarok én félig függesztettet
Milyen mélyen dolgozol vele?
Válasz kis Zombi #6102. hozzászólásáraGyorsabban nem is szeretném húzni, örülnék ha 10-12 vel vinné
Válasz rtamas1976 #6100. hozzászólásáraKi lehet próbálni.
Azt nem is néztem milyen csappal van
Válasz VMisi #6098. hozzászólásáraHát gyorsan nem is terveztem, 10-12km/h körül ha viszi
Válasz rtamas1976 #6097. hozzászólásáraVolt már róla szó igen, de most hogy élőben megláttam elbizonytalanodtam kicsit.
Vetőgép függesztés nincs rajt, mert ez használt, de nagyon jó karban van.
Válasz fexco #6106. hozzászólásáraPedig azzal!
A kategóriájában kurvajó.
5 nh van a cégnél ez a legjobb.
Válasz rtamas1976 #6103. hozzászólásárana nemá hogy a t5 cat2es kampoval van???
Válasz mtz1221 #6101. hozzászólásáraaz azért van,hogy a 3assal tudd húzni a cat2est.
Válasz Ganajos #6096. hozzászólására3 méteres függesztett Landstal tárcsám van. JD 5090M dolgozik vele, elbírja, nem erősödik. Közlekedni rossz vele egyedül, de szerencsére nincsenek messze a földek. Ha tényleg nincsenek nagy dombok akkor ne félj tőle.
Válasz mtz1221 #6101. hozzászólásáraAz van!
Csak a32csapcsegre nehéz ráütni a 28mmes cat2 golyót!
T5.120dynamic command cat2 kampóval
Válasz Ganajos #6096. hozzászólásáraSzerintem 12 km/h nál gyorsabban nem fogod bírni húzni. 110-120 lóval repülne vidáman.
Én 80 lóval elhúzom a 3 m ,1 tonnás Uniát, de próbáltam 95 lóval, az való elé, nem 10-el döcögök, hanem 13-14-el, ott már lényegesen jobb a munkája.
Válasz rtamas1976 #6100. hozzászólásáraMég jó hogy van cat2/3 golyó.
Válasz rtamas1976 #6097. hozzászólásáraNemadják oda kipróbálni?
Nekünk a 2 húzócsapot lekellett szedetni.
Cat 3as golyóhoz volt. Azt nézdmeg!
Leszedettük 28mm re .
Válasz VMisi #6098. hozzászólására3éve megvan ezméd 1xsem pattogot.
Kipróbaáltuk 17el sem pattogott.
10-12 velszoktuk húzni.
Válasz Ganajos #6096. hozzászólásáraA bepattogás miatt túl gyorsan valószínűleg nem fogod húzni.
Válasz Ganajos #6096. hozzászólásáraBeszéltünkmár róla.
A 3m tárcsákat a 90le simán elviszi.
Ami gondotszokott okozni az az emelése.
Itt megoldott a dolog.
Nemfogod megbánni!
Nekünk ilyenvan vetőgépfüggesztéssel.
Ha teheted vedmeg a függesztőt is.
A 3m simatárcsát is simán elviszi.
Üdv!
Ma néztem egy rolmako 3 méteres félig függesztett tárcsát, 2,2 tonna kerekítve, hát most láttam előszőr élőben, nagyon robosztusnak tűnik nekem, nem tudom, hogy elvinné e a 90 le-s nyugati…
Átlagos talaj, nincs semmi kiugró, dombok sincsenek.
Valakinek van 3 méteres rolmako félig függesztettben, vagy hasonló, mivel húzzátok és milyen mélyen?
Köszi
Válasz Ganajos #6091. hozzászólásáraIgen, de sztem némettel is elboldogulnak. Gondolom amilyen zászlók vannak a honlapon :-)
Válasz $HMP$ #6093. hozzászólásáraVennék én ha nem horror áron adnák…
A terület ahhoz kicsi hogy jónevűt vegyek újan, használtan meg szinte 3 méteresben nincs semmi
Válasz Ganajos #6092. hozzászólásáraVegyél inkább egy jónevű beváltat mint egy prototipusszerű utánzatot ami csak próbál a nagyok után menni.
Válasz MTZ1221.3 #6089. hozzászólásáraBeszéltem telón vele, korrektnek tűnk, románból hozzák, szállítás és átvétel után kell fizetni, nincs előleg stb
3 m félig függesztett 1700 kg ékgyűrűvel, 560 as lap gondozásmentes csapágy 3,4 unios adószámmal leszállítva
Válasz ND #6088. hozzászólásáraHmm ez átgondoloandó
Angolul kommunikáltál velük?
Válasz Gumóka #6087. hozzászólásáraJó gépnek tűnik ez is, csak sztem félig függesztettben már 4 felett van az ára, ez a függesztett 3,6+afa
Köszi
Válasz Ganajos #6086. hozzászólásáraEz az elado ugy hirdeti magat, hogy van proba lehetoseg vasarlas elott. Lehet erdemes beszelni vele.
En egyebkent erre nem cserelnem le a v tarcsam. Ha lenne. De ha neked tetszik probalj alkudni a hirdetovel, korrekt embernek tunik.
Válasz Gumóka #6087. hozzászólásáraitt meg hozzá a lengyel gyártó honlapja Rol-ex
én így vettem magamnak soraljművelőt direktben a lengyel gyártótól.
Láttam egy magyar hirdetést -> google -> írtam a gyártónak, és jól megvettem az itthon hirdetett ár alatt 1millával, házhoz hozva.
2-3 e-mailt megért
Válasz Ganajos #6085. hozzászólásáraTaláltam egy ilyet is
https://vm.tiktok.com/ZGeQtFXUk/
Erről esetleg valakinek valami vélemény vagy tapasztalat?

https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/terraking-hummer-3040m-rovidtarcsa-vetogepfelfogatassal-es-gumitomorito-kerekekkel/h_7209185
Hát a rolmako se lett olcsóbb semmivel

U693 3m félig függesztett 560as lap ékgyűrűvel 4,5 miska netto
Válasz Ganajos #6081. hozzászólásáraPersze.
De ha azt nézem, alkatrészenként venném meg, itthon raknám össze, se biztos, hogy sokat nyernék rajta.
Drága a vas is