Válasz J.D. Borda #3412. hozzászólásárarosszul fogalmaztam. én is horsch jokert vennék, de kicsi a keret rá. viszont most fogok hozni külföldről egy 3,5 fx-et, már csináltatom az útlevelet
Válasz Sz.Gyula #3414. hozzászólásáraAz első vágókéses szériával is voltak gondok...aztan megjavitották...remelem mar minden jó... majd kiderül mikor hullik atomjaira:)
Válasz Mézga #3410. hozzászólásáraNem győzött meg a vader a jokerrel szemben... pedig vader L.t neztem. Szóval ez vagyon...bednárral erölködtek meg de azt el sem hoztam az van itt kettő hullanak atomjaikra...meg hat axis vagyokbelégberősen a kapsolat jó arban is jókat kapok már... ahhoz kepest mintha alig vettem volna stb... komplex dolog ez. Ez olyan mint a kulti... nekem a terrano 4fx tök jó elég pedig van brutálabb is a horschnak.. mindenkinek a maga földjein és művelésén kell jónak lenni a többi nem számít... trakimál ugyan ez... fendt jd mf stb... mindenkinek magának kell eldönteni...
Válasz J.D. Borda #3409. hozzászólásáraén amikor vettem egy áron voltak, a jokerbe
az jobban tetszett hogy középen van a kerekei de viszont a szeletelő felfogatása gyenge volt.
Válasz Sz.Gyula #3407. hozzászólásáraVadert és jokert neztem... mindegyiket teszteltem és nalam a veder nem vegzett jobb munkát igy lett a joker. Pedig vaderhez huzott a szivem először... mondjuk 5msnel 10ezer eurral drágabb a vader kb.
Válasz szanberg #3404. hozzászólására1 gep az nem gep egyszerre kell több helyen menni egy traki kevés es nem lesz mindig ilyen ráerős idő....jövőre mar lehet a mostani helyett 900 bermunka lesz... én megtanultam aratasnál is mindrnki egyszerre akar egy gép nem gép...
Válasz Dns8 #3381. hozzászólásáraazért ez 4 méter, akárhogy vesszük, 8 ekefej... hol van a 350-be, de akár a 390-be annyi tartalék, hogy a 8 ekefej mellé még elhúzzon egy rt-t, sebességgel... sehol.
és nem idei kemény tarlón fekszik meg a 939 előtte, hanem általában elég neki.
ha veszel, mindenképp olyat vegyél, amit függesztőszáron húzol, nem kell félni tőle, 3 ponttal ki tudod emelni eléggé forduláskor, és így legalább rá tudod emelgetni gépre, ha szükséges. meg vonuláskor is ezerszer kényelmesebb, nem csattog, nem baszkalódik annyira.
Válasz Dns8 #3381. hozzászólásárakukorica utánról nincs, ott szántás van.
amilyen mélyen el bír menni, nem akarlak kiábrándítani, de messze van a 35-től (száraz, kemény, öntéstalaj tarlón, egy menetbe)... huszon közepe-vége, azt amilyen gyarkan csak bírod, olyan sűrűen pöccögeted...
homokosabb, vályogosabb földön más a tészta, ott vagy le tudod tenni, vagy tudsz haladni, de rt-t ott sem bírsz tolni magad előtt, egyrészt sztem a sebesség sincs meg hozzá, meg az erő sem, bár ez a kettő ugyan az, ugye...
6377 hozzászólás
Válasz Dns8 #3426. hozzászólására

Válasz Mézga #3424. hozzászólásáraMikor kellett utoljára az eun belül vízum?
Válasz J.D. Borda #3418. hozzászólásáraköszi, neked is
Válasz Dns8 #3420. hozzászólásáravízum se kell?
Válasz Dns8 #3421. hozzászólásáraFaluba van egy magnum elegedettek vele jo gep szerintem.
Válasz Dns8 #3421. hozzászólásáraJa jó már van benne 6500 és jó erős dög...magnumot nem veszek agro bekes invest nem szerviz...
Válasz J.D. Borda #3419. hozzászólásáraA puma jó gép? Magnumot nem próbáltad ha igen mi volt a baja?
Válasz Mézga #3416. hozzászólásáraHa Eu bol hozod elég a személyi.
Válasz Sz.Gyula #3417. hozzászólásáraEppen aki majd ráér vagy a cvx225 vagy a jd.
Válasz Mézga #3416. hozzászólásáraGratula sok hibamentes hekit vele
Válasz J.D. Borda #3415. hozzászólásáraa 6méterest mennyi pacival húzod?
Válasz J.D. Borda #3412. hozzászólásárarosszul fogalmaztam. én is horsch jokert vennék, de kicsi a keret rá. viszont most fogok hozni külföldről egy 3,5 fx-et, már csináltatom az útlevelet
Válasz Sz.Gyula #3414. hozzászólásáraAz első vágókéses szériával is voltak gondok...aztan megjavitották...remelem mar minden jó... majd kiderül mikor hullik atomjaira:)
Válasz J.D. Borda #3413. hozzászólásáraLehet hogy változtattak rajt akkor még csak demoba volt nekik
Válasz Sz.Gyula #3411. hozzászólásáraÉn a mostani jokeren ezt nem vettem észre és nem tapasztaltam...
Válasz Mézga #3410. hozzászólásáraNem győzött meg a vader a jokerrel szemben... pedig vader L.t neztem. Szóval ez vagyon...bednárral erölködtek meg de azt el sem hoztam az van itt kettő hullanak atomjaikra...meg hat axis vagyokbelégberősen a kapsolat jó arban is jókat kapok már... ahhoz kepest mintha alig vettem volna stb... komplex dolog ez. Ez olyan mint a kulti... nekem a terrano 4fx tök jó elég pedig van brutálabb is a horschnak.. mindenkinek a maga földjein és művelésén kell jónak lenni a többi nem számít... trakimál ugyan ez... fendt jd mf stb... mindenkinek magának kell eldönteni...
Válasz J.D. Borda #3409. hozzászólásáraén amikor vettem egy áron voltak, a jokerbe
az jobban tetszett hogy középen van a kerekei de viszont a szeletelő felfogatása gyenge volt.
Válasz J.D. Borda #3409. hozzászólásáraén azt vennék ha 4,5-nél több pénzem lenne az 5 méteresre
Válasz Sz.Gyula #3407. hozzászólásáraVadert és jokert neztem... mindegyiket teszteltem és nalam a veder nem vegzett jobb munkát igy lett a joker. Pedig vaderhez huzott a szivem először... mondjuk 5msnel 10ezer eurral drágabb a vader kb.
Válasz Mézga #3406. hozzászólásáraJaja ma foglalóztak le...
Válasz J.D. Borda #3403. hozzászólásáramás tipusokat is néztél, ha igen mi döntött a joker mellett
Válasz J.D. Borda #3405. hozzászólásáraeke, henger elkelt?
Válasz szanberg #3404. hozzászólására1 gep az nem gep egyszerre kell több helyen menni egy traki kevés es nem lesz mindig ilyen ráerős idő....jövőre mar lehet a mostani helyett 900 bermunka lesz... én megtanultam aratasnál is mindrnki egyszerre akar egy gép nem gép...
Válasz J.D. Borda #3403. hozzászólásárade minek veszel kettőt?
Inkább vettél volna egy 8 méterest a 370 után...
Hány hektárt is művelsz?
Válasz szanberg #3402. hozzászólásáraEgy 6 és egy 5
Válasz J.D. Borda #3397. hozzászólására6méteres lesz?
Válasz gergő07 #3400. hozzászólásáraJaja
Válasz J.D. Borda #3397. hozzászólásáraRT?
Válasz Mézga #3398. hozzászólásáraHát az idei év draga jézuska...
Válasz J.D. Borda #3397. hozzászólásáradrága jézuskád van
Válasz Dns8 #3394. hozzászólásáraIgen decben jön.
joker-ba csakis hd...
Válasz Dns8 #3394. hozzászólásáraaz teccene nekem is, vágókés nélkül. csak az ára nem
Válasz Mézga #3393. hozzászólásáratippem a vágókéses joker
Válasz J.D. Borda #3392. hozzászólásárami lesz helyette?
Válasz Mézga #3391. hozzászólásáraDolgozik nem áll meg ha erre vagy kiváncsi.
Válasz J.D. Borda #3390. hozzászólásárahomokba mit csinál a henger?
Válasz Mézga #3389. hozzászólására510
Válasz J.D. Borda #3386. hozzászólásáramekkora lapok vannak rajta?
Válasz envagyok2 #3379. hozzászólásáraMondjuk a 939 szerintem egy cseppet sem tud többet a nagy magnumtól.
Válasz Dns8 #3375. hozzászólásáraAmeddig le nem rakod addig jó lesz súlynak hehe
Válasz Mézga #3382. hozzászólásáraHasznaltuk de váltottunk... ennyi le van irva had menjen...mas gepeket veszünk.
Válasz Dns8 #3381. hozzászólásáraazért ez 4 méter, akárhogy vesszük, 8 ekefej... hol van a 350-be, de akár a 390-be annyi tartalék, hogy a 8 ekefej mellé még elhúzzon egy rt-t, sebességgel... sehol.
és nem idei kemény tarlón fekszik meg a 939 előtte, hanem általában elég neki.
ha veszel, mindenképp olyat vegyél, amit függesztőszáron húzol, nem kell félni tőle, 3 ponttal ki tudod emelni eléggé forduláskor, és így legalább rá tudod emelgetni gépre, ha szükséges. meg vonuláskor is ezerszer kényelmesebb, nem csattog, nem baszkalódik annyira.
Válasz envagyok2 #3383. hozzászólásáraOk. Köszi.
Válasz Dns8 #3381. hozzászólásárakukorica utánról nincs, ott szántás van.
amilyen mélyen el bír menni, nem akarlak kiábrándítani, de messze van a 35-től (száraz, kemény, öntéstalaj tarlón, egy menetbe)... huszon közepe-vége, azt amilyen gyarkan csak bírod, olyan sűrűen pöccögeted...
homokosabb, vályogosabb földön más a tészta, ott vagy le tudod tenni, vagy tudsz haladni, de rt-t ott sem bírsz tolni magad előtt, egyrészt sztem a sebesség sincs meg hozzá, meg az erő sem, bár ez a kettő ugyan az, ugye...
Válasz J.D. Borda #3380. hozzászólásáraha nem használtad, akkor miért vetted?
Válasz envagyok2 #3379. hozzászólásáraMilyen mélységben? Nincs képed a munkájárol kuk után?
Válasz szanberg #3372. hozzászólásáraMinek tartsam meg? Nem hasznalom semmire sem... jó állapotúak most kell eladni nalam csak a helyet foglalja...
Válasz Dns8 #3378. hozzászólásárabőven elég neki az önmagába
939 kötött öntéstalajon meg akar elleni előtte
Válasz envagyok2 #3376. hozzászólásáraMég nincs as de 4 m lesz 340 a gép