Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sz.Gyula #3407. hozzászólásáraVadert és jokert neztem... mindegyiket teszteltem és nalam a veder nem vegzett jobb munkát igy lett a joker. Pedig vaderhez huzott a szivem először... mondjuk 5msnel 10ezer eurral drágabb a vader kb.
Válasz szanberg #3404. hozzászólására1 gep az nem gep egyszerre kell több helyen menni egy traki kevés es nem lesz mindig ilyen ráerős idő....jövőre mar lehet a mostani helyett 900 bermunka lesz... én megtanultam aratasnál is mindrnki egyszerre akar egy gép nem gép...
Válasz Dns8 #3381. hozzászólásáraazért ez 4 méter, akárhogy vesszük, 8 ekefej... hol van a 350-be, de akár a 390-be annyi tartalék, hogy a 8 ekefej mellé még elhúzzon egy rt-t, sebességgel... sehol.
és nem idei kemény tarlón fekszik meg a 939 előtte, hanem általában elég neki.
ha veszel, mindenképp olyat vegyél, amit függesztőszáron húzol, nem kell félni tőle, 3 ponttal ki tudod emelni eléggé forduláskor, és így legalább rá tudod emelgetni gépre, ha szükséges. meg vonuláskor is ezerszer kényelmesebb, nem csattog, nem baszkalódik annyira.
Válasz Dns8 #3381. hozzászólásárakukorica utánról nincs, ott szántás van.
amilyen mélyen el bír menni, nem akarlak kiábrándítani, de messze van a 35-től (száraz, kemény, öntéstalaj tarlón, egy menetbe)... huszon közepe-vége, azt amilyen gyarkan csak bírod, olyan sűrűen pöccögeted...
homokosabb, vályogosabb földön más a tészta, ott vagy le tudod tenni, vagy tudsz haladni, de rt-t ott sem bírsz tolni magad előtt, egyrészt sztem a sebesség sincs meg hozzá, meg az erő sem, bár ez a kettő ugyan az, ugye...
Válasz szanberg #3372. hozzászólásáraMit szólsz hozzá mester ha a tiger as elé pótsuly helyett tennék az elejére egy rt át szalmát kuk szárat bekeverni aprítani Kongs gyárt ilyesmit
Válasz Sz_Pisti #3370. hozzászólásáraVáz ugyan az, a hengerét találom talán kicsivel gyengébbnek, szorulnak a csapágyak nem futnak a tengely végek 100%-ba. Festése nem olyan igényes. 5 métereseket nézegetem.
Válasz gergő07 #3365. hozzászólásáraEzeket már én is néztem, a vogel terradisc más néven. Az a kérdés, hogy ezek beragadt gépek átmaricázva vagy gyártanák is?
Beyne Terra Disc Pro tárcsát használ valaki, látta közelről? Vétel előtt vagyok. Ki milyen hengerrel venne tárcsát? Beynénél van lehetőség dupla ékgyűrűst választani, horschnál dupla u profil hengert. Magágy készítésre is RT használok.
6360 hozzászólás
Válasz J.D. Borda #3409. hozzászólásáraén azt vennék ha 4,5-nél több pénzem lenne az 5 méteresre
Válasz Sz.Gyula #3407. hozzászólásáraVadert és jokert neztem... mindegyiket teszteltem és nalam a veder nem vegzett jobb munkát igy lett a joker. Pedig vaderhez huzott a szivem először... mondjuk 5msnel 10ezer eurral drágabb a vader kb.
Válasz Mézga #3406. hozzászólásáraJaja ma foglalóztak le...
Válasz J.D. Borda #3403. hozzászólásáramás tipusokat is néztél, ha igen mi döntött a joker mellett
Válasz J.D. Borda #3405. hozzászólásáraeke, henger elkelt?
Válasz szanberg #3404. hozzászólására1 gep az nem gep egyszerre kell több helyen menni egy traki kevés es nem lesz mindig ilyen ráerős idő....jövőre mar lehet a mostani helyett 900 bermunka lesz... én megtanultam aratasnál is mindrnki egyszerre akar egy gép nem gép...
Válasz J.D. Borda #3403. hozzászólásárade minek veszel kettőt?
Inkább vettél volna egy 8 méterest a 370 után...
Hány hektárt is művelsz?
Válasz szanberg #3402. hozzászólásáraEgy 6 és egy 5
Válasz J.D. Borda #3397. hozzászólására6méteres lesz?
Válasz gergő07 #3400. hozzászólásáraJaja
Válasz J.D. Borda #3397. hozzászólásáraRT?
Válasz Mézga #3398. hozzászólásáraHát az idei év draga jézuska...
Válasz J.D. Borda #3397. hozzászólásáradrága jézuskád van
Válasz Dns8 #3394. hozzászólásáraIgen decben jön.
joker-ba csakis hd...
Válasz Dns8 #3394. hozzászólásáraaz teccene nekem is, vágókés nélkül. csak az ára nem
Válasz Mézga #3393. hozzászólásáratippem a vágókéses joker
Válasz J.D. Borda #3392. hozzászólásárami lesz helyette?
Válasz Mézga #3391. hozzászólásáraDolgozik nem áll meg ha erre vagy kiváncsi.
Válasz J.D. Borda #3390. hozzászólásárahomokba mit csinál a henger?
Válasz Mézga #3389. hozzászólására510
Válasz J.D. Borda #3386. hozzászólásáramekkora lapok vannak rajta?
Válasz envagyok2 #3379. hozzászólásáraMondjuk a 939 szerintem egy cseppet sem tud többet a nagy magnumtól.
Válasz Dns8 #3375. hozzászólásáraAmeddig le nem rakod addig jó lesz súlynak hehe
Válasz Mézga #3382. hozzászólásáraHasznaltuk de váltottunk... ennyi le van irva had menjen...mas gepeket veszünk.
Válasz Dns8 #3381. hozzászólásáraazért ez 4 méter, akárhogy vesszük, 8 ekefej... hol van a 350-be, de akár a 390-be annyi tartalék, hogy a 8 ekefej mellé még elhúzzon egy rt-t, sebességgel... sehol.
és nem idei kemény tarlón fekszik meg a 939 előtte, hanem általában elég neki.
ha veszel, mindenképp olyat vegyél, amit függesztőszáron húzol, nem kell félni tőle, 3 ponttal ki tudod emelni eléggé forduláskor, és így legalább rá tudod emelgetni gépre, ha szükséges. meg vonuláskor is ezerszer kényelmesebb, nem csattog, nem baszkalódik annyira.
Válasz envagyok2 #3383. hozzászólásáraOk. Köszi.
Válasz Dns8 #3381. hozzászólásárakukorica utánról nincs, ott szántás van.
amilyen mélyen el bír menni, nem akarlak kiábrándítani, de messze van a 35-től (száraz, kemény, öntéstalaj tarlón, egy menetbe)... huszon közepe-vége, azt amilyen gyarkan csak bírod, olyan sűrűen pöccögeted...
homokosabb, vályogosabb földön más a tészta, ott vagy le tudod tenni, vagy tudsz haladni, de rt-t ott sem bírsz tolni magad előtt, egyrészt sztem a sebesség sincs meg hozzá, meg az erő sem, bár ez a kettő ugyan az, ugye...
Válasz J.D. Borda #3380. hozzászólásáraha nem használtad, akkor miért vetted?
Válasz envagyok2 #3379. hozzászólásáraMilyen mélységben? Nincs képed a munkájárol kuk után?
Válasz szanberg #3372. hozzászólásáraMinek tartsam meg? Nem hasznalom semmire sem... jó állapotúak most kell eladni nalam csak a helyet foglalja...
Válasz Dns8 #3378. hozzászólásárabőven elég neki az önmagába
939 kötött öntéstalajon meg akar elleni előtte
Válasz envagyok2 #3376. hozzászólásáraMég nincs as de 4 m lesz 340 a gép
Válasz Dns8 #3375. hozzászólásárahttps://youtu.be/tT8Z3d3FzV4
Válasz Dns8 #3375. hozzászólásáramekkora a gép, mekkora az as?
Válasz szanberg #3372. hozzászólásáraMit szólsz hozzá mester ha a tiger as elé pótsuly helyett tennék az elejére egy rt át szalmát kuk szárat bekeverni aprítani Kongs gyárt ilyesmit
Válasz envagyok2 #3373. hozzászólására
buzderka
Válasz szanberg #3372. hozzászólásáraFőni, akkor kényelmesen ülsz a fotelba? akkor jönnék térdepelni, ha nem zavarok...
Válasz J.D. Borda #3367. hozzászólásáraMiért adod el a szerszámokat borda?
Válasz Sz_Pisti #3370. hozzászólásáraVáz ugyan az, a hengerét találom talán kicsivel gyengébbnek, szorulnak a csapágyak nem futnak a tengely végek 100%-ba. Festése nem olyan igényes. 5 métereseket nézegetem.
Válasz gergő07 #3369. hozzászólására Mit mesélnek róla, miben tér el a Vogel-Noot-tól?
Pontosan melyiket szeretnéd megvenni?
Milyen árat mondtak rá?
Válasz VMisi #3366. hozzászólásáraBelgiumba gyártják... Hanki-ker kft
Válasz k-roy90 #3362. hozzászólásárafasza tárcsa robosztus erős
Vn terradiscem eladó a nevem alatt lathatjatok...
Válasz gergő07 #3365. hozzászólásáraEzeket már én is néztem, a vogel terradisc más néven. Az a kérdés, hogy ezek beragadt gépek átmaricázva vagy gyártanák is?
Ki forgalmaz ilyet? Újba gondolkodsz?
Beyne Terra Disc Pro tárcsát használ valaki, látta közelről? Vétel előtt vagyok. Ki milyen hengerrel venne tárcsát? Beynénél van lehetőség dupla ékgyűrűst választani, horschnál dupla u profil hengert. Magágy készítésre is RT használok.
Bednar swifterdisc xo van valakinek?
https://www.youtube.com/watch?v=ZoldN2CGfcg
Sziasztok, ismeri valaki a RODA nevű rövidtárcsát? Ha igen küldjön infót.
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/kivalo-minosegu-roda-lengyel-rovidtarcsa-hazhozszallitva/h_6875590?ref=9d97bb0d
Üdv!
Egy kérdésem lenne, van valakinek tapasztalata a PALLADA 3200 tárcsáról?
Előre is köszönöm! :)
Új Lemken rövidtárcsa: rubin 10