Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
hamár itt tartunk ti nem érzitek úgy hogy nem tömörit eléggé vissza a vogel noot tárcsa?nekem olyan mintha nem jutna elég súly a hengerekre vagy csak én gondolom?meg olyan bajom is van hogy pattogni is szokott főleg ha sekélyen akarom járatni nincs valakinek valami ötlete hoygan lehet ezeket kiküszöbölni?
Akkor jelenleg most ugy állnak a dolgok hogy 610es laphoz nem is lehet hozzájutni???Valakinek ki kéne tölteni ezt a piaci rést mert elég sok vogel tárcsa van eladva.Ha valakinek sikerül valami újat megtudni tudassa velem is.Köszi mindenkinek a segitséget mostantól 560as lappal fog szaladni a kicsike,hétfőn érkezik belőle 1db felteszek körbenézem és lerendelem a maradék 47et
Válasz Mézga #2852. hozzászólásárarendeltem is belőle de csak egyet hogy felpróbáljam meg megnézzem milyen,remélem birja úgy mint a gyári
akkor nem lesz baj.Kellett kivenni azokból a klipszekből??
Válasz Haboczky #2851. hozzászólásáraframest-re tippelnék
ami rajta van skf csapágy az 98-as osztókörrel van és 6 furatos. no olyan csapágy van 4 furatosba és a köckerling 610-es tárcsalap az 4 furatos és 98-as osztású
szerintem elég az 56 centis, nagyon jól dolgozik
A kép nov. 22-én készült szántásokat zártunk le.....jól rá is basztunk a sok csapadék miatt.Enyhébb telek után eddig mindig jobb volt az öszi lezárás,most nagyon lecserepesedett a föld utána.
Válasz VMisi #2846. hozzászólásáraMéretéböl adódóan a munkamélység intervallum megváltozott pár centivel.De a munkája ugyanolyan ugyanannyival birja huzni a gép,ugyanannyit fogyaszt vele.Még az élettartamát nem tudjuk mennyivel fog tovább tartani.
Válasz Haboczky #2843. hozzászólásáraA lapokat még vagy 4 éve a gyárbol tudták megmenteni a fiuk tölük vettük garnitúrába, csak tavaly lettek még felszerelve
Válasz Haboczky #2841. hozzászólásáraAz egyik képen látszik hogy a tárcsa gerendely felfogatása a váz baloldalán van távtartó nélkül(610es lap),a másikon távtartóval a váz jobboldalán(510es lap).igy vágott közé a hátsó tárcsasor az elsőnek.
Válasz Haboczky #2839. hozzászólásáraNa megnéztem az 510es laphoz volt betéve a pogácsa.A 610eshez ki kell venni mert ugy vág össze egyik a másik közé.
tudnál mutatni esetleg róla képet,hogy hová kellett berakni azt a betétet,nekem most 510es van de 610eset szeretnék rá,mondjuk egyenlőre nem találok :(
nem én voltam aki már kereset 610 lapot vogel nootra,de én is keresnék egy garnitúrát 6m géphez,ha valakinek még kéne lehet össze kéne többen fogni mert 2-3 garnitura lappal már jobban foglalkozik mindenki,gondoltam arra is hogy a Frank hungáriával kéne csináltatni,de egy garnitúráért nem igen csinálnak pedig sokkal jobb rá mint a 510es ha valakinek más forrásból sikerülne beszereznivagy valami ötlete kérem ossza meg veleünk,esetleg valami más gyártó lapjával nem kompatibilis a tárcsa?
Válasz Feri #2815. hozzászólásáraA hd és a pro-t nem lehet összehasonlítani teljesen más a kettő a pro-t az joker rt -vel lehet, de meg fogsz lepődni ha kiprobálod ha eddig a pro-t egy jo tárcsának tartottad.
Én húztam joker 6HD-t, ha egy igazi nehéztárcsát akarsz kiváló választás nem ragadt be nem dur be soha nincs előtte akadály.
A központi kerék miatt jol fordul és jó vele vonulni stabil.
Attól függ mire akarod használni?
Válasz Feri #2819. hozzászólásáraérdeklődtem én is az axiálnál 5 méteres után, azt mondták, hogy a hd nagy lapjaihoz sovány lesz a 200 lóerőm, de nem jutottunk el a próbáig...
Válasz mtz1221 #2796. hozzászólásáraAz sts henger nekem 4 m-es Köc. allrunderen van egy sorban közte a laprugós simítóval normál esetben szépen zárja a felszínt csak akkor ragad be ha a traktorkerék is keni a földet de akkor már tünés az aszfaltra .Jó dolog
Üdv . nekem csak egy 3 m-es simasági van a laprugós kivitelben ékgyűrűs hengerrel,a gabonatarlót keveri aprítja tökéletesen a henger nyáron jól visszazárja a tarlót, a vizes kukorica tarlót 10-12cm -ig bírja ez alatt már kezdi a szárat felvenni. Ár-érték arányban a gép szerintem jó vétel.
6360 hozzászólás
https://www.youtube.com/watch?v=KTpKtFDaAgw
itt van nekem igy szokta csinálni
Válasz GREVEN #2858. hozzászólásáranehéznek??? hát nekünk homokunk nincs de én mindennek mondanám csak nehéznek nem,érdekes azért.
Válasz Haboczky #2857. hozzászólásáraMi túl nehéznek is érezzük a hengerét. Nedves földet, homokot kegyetlenül meg tudja nyomni.
Pattogni néha be tud,de csak 12-14 km/h fölött. Annyival meg nem nagyon szoktuk húzni, meg akkor a földet már majdnem hogy a traktor tetejére hányja.
hamár itt tartunk ti nem érzitek úgy hogy nem tömörit eléggé vissza a vogel noot tárcsa?nekem olyan mintha nem jutna elég súly a hengerekre vagy csak én gondolom?meg olyan bajom is van hogy pattogni is szokott főleg ha sekélyen akarom járatni nincs valakinek valami ötlete hoygan lehet ezeket kiküszöbölni?
Akkor jelenleg most ugy állnak a dolgok hogy 610es laphoz nem is lehet hozzájutni???Valakinek ki kéne tölteni ezt a piaci rést mert elég sok vogel tárcsa van eladva.Ha valakinek sikerül valami újat megtudni tudassa velem is.Köszi mindenkinek a segitséget mostantól 560as lappal fog szaladni a kicsike,hétfőn érkezik belőle 1db felteszek körbenézem és lerendelem a maradék 47et
Távtartókra gondolok amikkel a sorokat tudod jobbra ill balra tolni ha veszel ki belőle jobb az átfedés elvileg.
Válasz Haboczky #2853. hozzászólásáramilyen klipszekből? minden lap stimmelt
Válasz Mézga #2852. hozzászólásárarendeltem is belőle de csak egyet hogy felpróbáljam meg megnézzem milyen,remélem birja úgy mint a gyári
akkor nem lesz baj.Kellett kivenni azokból a klipszekből??
Válasz Haboczky #2851. hozzászólásáraframest-re tippelnék
ami rajta van skf csapágy az 98-as osztókörrel van és 6 furatos. no olyan csapágy van 4 furatosba és a köckerling 610-es tárcsalap az 4 furatos és 98-as osztású
szerintem elég az 56 centis, nagyon jól dolgozik
Válasz Mézga #2849. hozzászólásárajó lenne valahogy 610eset szerezni,azt nem tudsz? :D
Válasz Mézga #2849. hozzászólásáraköszi,király vagy!!
Válasz Haboczky #2838. hozzászólásáraitt
A kép nov. 22-én készült szántásokat zártunk le.....jól rá is basztunk a sok csapadék miatt.Enyhébb telek után eddig mindig jobb volt az öszi lezárás,most nagyon lecserepesedett a föld utána.
Válasz VMisi #2846. hozzászólásáraMéretéböl adódóan a munkamélység intervallum megváltozott pár centivel.De a munkája ugyanolyan ugyanannyival birja huzni a gép,ugyanannyit fogyaszt vele.Még az élettartamát nem tudjuk mennyivel fog tovább tartani.
Válasz Zolicsizi #2844. hozzászólásáraÉs melyik a könnyebb húzású? Milyen különbséget vettél még észre?
Válasz Zolicsizi #2844. hozzászólásáramunkájában mit tapasztalsz? 510vs610
Válasz Haboczky #2843. hozzászólásáraA lapokat még vagy 4 éve a gyárbol tudták megmenteni a fiuk tölük vettük garnitúrába, csak tavaly lettek még felszerelve
Válasz Zolicsizi #2842. hozzászólására
köszi,te hol szerezted be a lapot?vagy igy vetted a tárcsát?
Válasz Haboczky #2841. hozzászólásáraAz egyik képen látszik hogy a tárcsa gerendely felfogatása a váz baloldalán van távtartó nélkül(610es lap),a másikon távtartóval a váz jobboldalán(510es lap).igy vágott közé a hátsó tárcsasor az elsőnek.
Válasz Zolicsizi #2840. hozzászólásáraértem mennyit kellett kivenni?
Válasz Haboczky #2839. hozzászólásáraNa megnéztem az 510es laphoz volt betéve a pogácsa.A 610eshez ki kell venni mert ugy vág össze egyik a másik közé.
Válasz Zolicsizi #2833. hozzászólására
köszi szépen!
Válasz Mézga #2834. hozzászólására
nagyon patent szabad tudni honnan van és milyen tipusú tárcsáé???Köszi!
Válasz .Szabi. #2836. hozzászólásárajól is dolgozik a masina. a szélére hagytam egy 46 centis lapot, de spekizek, hogy az is kicserélem nagyra
Válasz Mézga #2835. hozzászólásáraFasza! Ilyen kell nekem is.
Válasz .Szabi. #2832. hozzászólására
Válasz .Szabi. #2832. hozzászólására
Válasz Haboczky #2830. hozzászólásáraHolnap feltétlenül lefényképezem.
Válasz Mézga #2831. hozzászólásáraMutasd!
Válasz Haboczky #2829. hozzászólásárataláltam 560-as lapot. teljesen kompatibilis
Válasz Zolicsizi #2700. hozzászólásáraSzia
tudnál mutatni esetleg róla képet,hogy hová kellett berakni azt a betétet,nekem most 510es van de 610eset szeretnék rá,mondjuk egyenlőre nem találok :(
Köszi
Sziasztok
nem én voltam aki már kereset 610 lapot vogel nootra,de én is keresnék egy garnitúrát 6m géphez,ha valakinek még kéne lehet össze kéne többen fogni mert 2-3 garnitura lappal már jobban foglalkozik mindenki,gondoltam arra is hogy a Frank hungáriával kéne csináltatni,de egy garnitúráért nem igen csinálnak pedig sokkal jobb rá mint a 510es ha valakinek más forrásból sikerülne beszereznivagy valami ötlete kérem ossza meg veleünk,esetleg valami más gyártó lapjával nem kompatibilis a tárcsa?
Köszi előre is!
volt itt valaki, aki keresett 610-es lapot vogel rövidtárcsára. a kérdésem az lenne, hogy sikerült?
Válasz GREVEN #2826. hozzászólásáraIGY VAN
Válasz GREVEN #2825. hozzászólásáraJah látom most már a 3 típust.
Van a Joker rt classic, hátul van a kereke
Joker Rt középen van a kereke és lerakható
Joker HD középen van a kereke, ennek nem rakható le ha jól látom, mert a hengert a kerék alá forditja.
Válasz Sz.Gyula #2824. hozzászólásáraAminél a henger előtt van a szállító kerék én arra gondolok.
Válasz GREVEN #2823. hozzászólásáraAz új joker rt-nèl igen
Válasz Sz.Gyula #2821. hozzászólásáraAz új Joker-nél a szállítókerék az lerakható munkafolyamat közben ha megsüppedne az ember?
Válasz Feri #2815. hozzászólásáraA hd és a pro-t nem lehet összehasonlítani teljesen más a kettő a pro-t az joker rt -vel lehet, de meg fogsz lepődni ha kiprobálod ha eddig a pro-t egy jo tárcsának tartottad.
Válasz Feri #2813. hozzászólásáraHali Feri
Én húztam joker 6HD-t, ha egy igazi nehéztárcsát akarsz kiváló választás nem ragadt be nem dur be soha nincs előtte akadály.
A központi kerék miatt jol fordul és jó vele vonulni stabil.
Attól függ mire akarod használni?
Válasz Feri #2819. hozzászólásáraérdeklődtem én is az axiálnál 5 méteres után, azt mondták, hogy a hd nagy lapjaihoz sovány lesz a 200 lóerőm, de nem jutottunk el a próbáig...
Válasz kis Zombi #2817. hozzászólásáraA hatos nagy lenne,5m-be gondolkodom majd demo teszt után eldöl.
Válasz VMisi #2816. hozzászólásáraHa tudok váltani,akkor az is lexi lesz,de nem mindenáron.
Válasz Feri #2813. hozzászólásáraÚjat, vagy használtat keresel ? Nyíregyházán az Axiálnál van egy 6 m-es, nem néz ki rosszul.
Válasz Feri #2815. hozzászólásáraVárjuk majd az eredményt! Megvan a lexiutód?
Válasz VMisi #2814. hozzászólásáraKi szeretnék próbálni egy ilyen demo gépet,természetesen összehasonlitva a pro-val.
Válasz Feri #2813. hozzászólásáraPro helyett?
Horsch Joker tárcsát használ valaki? a 62cm-s lappal a, HD tipus érdekelne!
Válasz mtz1221 #2796. hozzászólásáraAz sts henger nekem 4 m-es Köc. allrunderen van egy sorban közte a laprugós simítóval normál esetben szépen zárja a felszínt csak akkor ragad be ha a traktorkerék is keni a földet de akkor már tünés az aszfaltra .Jó dolog
Üdv . nekem csak egy 3 m-es simasági van a laprugós kivitelben ékgyűrűs hengerrel,a gabonatarlót keveri aprítja tökéletesen a henger nyáron jól visszazárja a tarlót, a vizes kukorica tarlót 10-12cm -ig bírja ez alatt már kezdi a szárat felvenni. Ár-érték arányban a gép szerintem jó vétel.