Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1959. hozzászólásra
A legkisebb talán a 2400-as ez olyan 10q körül van nekem tetszik csak az 5-es tervbe van benne, legutobb 1,3m+áfa-t dobaltak, a többiel szembeni előnye, hogy állítható szögű...nagyobbakról nincs sajnos infom, ha jól tudom az osydis forgalmazza!
Agro masz-ból a bt27 a gyűrűs hengerrel jó lehet mtz után? Középkötött földre vetőmag bekeverésre és magágy készítésre? Akár nedvesben is amikor traktort már bírja a föld
Csak akkor vedd meg, ha a traktor fel bírja emelni, ezt vásárlás előtt próbáld ki! Meg persze menj egy kört, hogy mennyire lesz levegőben a gép eleje, hogy bírsz kanyarodni - nehogy aztán legyen meglepi!
Milyen márkában gondolkodsz?
Akkor valami könnyebb függesztettet nézzél, ne legyen több 15q-nál. Így elég sok gyártó ki fog esni, mert kb 20 q-ak a 3m-es függesztettek.
Komoly hengerrel csak vontatottban gondolkozz.
Forgatni meg a gömsüveges forgat jobban, igaz kicsit jobban is rögöl.
Újat, használtat?
100 le traktorhoz 3 m-est mit ajánlanátok mert arra gondoltam hogy napra földet 1 szer megtárcsáznám vele aztán 50 cm lazítás, tavaszal simító vagy röv tárcsa és magágynak kuki alá mégegyszer, szintén t árpa alá
Legjobb szármaradvány eltüntető érdekel?.
Ez a Pallada minek a koppintása? Jó minőségbn kever? Búza vetőmagot ilyesmit érdemes vele bekeverni? Milyen nedvességnél lehet vele dolgozni?
Mondjuk jobban tetszik az egyenes vagy kúpos lapos, de a gömbsüveges is jó ami alá is nyúl nem csak egyenesen mint a sima V tárcsánál.
Fix karos is mozog,csak sokan nem gondolják.Miért eladó?Több pénz áll benne,mint amennyit használjuk.Magágyat grúberral csinálunk.Minden rövid tárcsa egy kaptafára készül,egyik 19,másik 1 híján 20. Vannak akik a márkáért képesek milliókat fizetni.
Én is rövidtárcsát szeretnék vásárolni és most volt lehetőség kiprobálni egy pár márkát joker hd , vogel terradisc pro, rabe field bird-et
de nem gondoltam volna hogy ezek a rövidtárcsák ennyire kérik a loerőt, persze nem 5 cm huzogattam öket.Az uj carrier xl-t is megszeretném probálni remélem lesz rá lehetőség.
De ezek nem tűntek száraznak, de olyat már hallottam, hogy lazítózott területeket télen, száraz fagyon átjárták gruberrel, hogy a egyenletes legyen a felszín tavaszra.
Válasz #1936. hozzászólásra
Helló,én már kérdeztem a ter.képviselőt. U30:4000eur+950 eur az ékgyűrüs henger hozzá.Alapból pálcás hengerrel szerelik.1350 kg.Az u30 -as elképzelhető,hogy jövőre lesz vontatott kivitelben,legalább is tervben van.
forduláskor a hengeren marad,és az elejét emelem ki.Nem pattog be,és nagyon fontos,hogy nem jár félre,nem húz oldalra.GPS automata kormány miatt fontos!
Forduláskor a kerékkel emeled ki, vagy csak az elejét megemelve a hengeren fordítod? Illetve így, hogy a kereket teljesen fel tudod emelni a henger fölé, kevésbé pattog be nagyobb sebességnél?
Nem mered kiírni, hogy a vogel megette a vadert !?
Ez a 2 R.T. az ami szóba jöhet hosszabb távon gondolkodóknak a ma kapható R.T. közül. Itt is volt a környékemben nyáron 1000 féle de ez a 2 jól vizsgázott, minden körülmények közt. A vogel egy kicsit jobb.
Rövidtárcsába érdemes a fix karos függesztőlapú tárcsát nézni, mint az Everts tárcsák vagy érdemes a rugós/gumibakos függesztésűt venni Carrier? MTZ után kellene. Amint látom cssk ékgyűrűs hengerben érdemes gondolkodni. 90 lóhoz meg 2.7es szélesség.
Ez engem is érdekelne! Én még a kvernelandot nézegettem, de szerintem túl sokat kérnek érte. Itt egy kolléga tesztelte a lemkent, nagyon dicsérte. Az invest akciózta a stromot jó áron, viszont nemigen van senkinek sem.
tárcsalapok nagysága befolyásoló volt,a nagytárcsalap jobb,a lapok sikja nem volt meghatározó,a henger esetében az ékgyűrüs késes henger,megverte a DD -hengert!
6360 hozzászólás
Válasz #1959. hozzászólásra
A legkisebb talán a 2400-as ez olyan 10q körül van nekem tetszik csak az 5-es tervbe van benne, legutobb 1,3m+áfa-t dobaltak, a többiel szembeni előnye, hogy állítható szögű...nagyobbakról nincs sajnos infom, ha jól tudom az osydis forgalmazza!
Válasz #1958. hozzászólásra
Nem tdok árat meg nem is tudom ki forgalmazza.
Az orosz cirka palladában nem is gondolkodtal?
Válasz #1956. hozzászólásra
Tudsz árakat mondani? A vadkertes még erdekelhet is, ők biztos gyártanak 2,7 m körülit is.
Válasz #1954. hozzászólásra
SOKORO , AGRO MASZ, MANDAM, SOLTVADKERT AGRO vontatott, ebből a négyből egy. De a SOKOROS az nagyonn drága.
Agro masz-ból a bt27 a gyűrűs hengerrel jó lehet mtz után? Középkötött földre vetőmag bekeverésre és magágy készítésre? Akár nedvesben is amikor traktort már bírja a föld
Válasz #1953. hozzászólásra
Csak akkor vedd meg, ha a traktor fel bírja emelni, ezt vásárlás előtt próbáld ki! Meg persze menj egy kört, hogy mennyire lesz levegőben a gép eleje, hogy bírsz kanyarodni - nehogy aztán legyen meglepi!
Milyen márkában gondolkodsz?
Válasz #1952. hozzászólásra
Hát az újnál maradnék mert hitelt kell rá mindenképp.
Válasz #1951. hozzászólásra
Akkor valami könnyebb függesztettet nézzél, ne legyen több 15q-nál. Így elég sok gyártó ki fog esni, mert kb 20 q-ak a 3m-es függesztettek.
Komoly hengerrel csak vontatottban gondolkozz.
Forgatni meg a gömsüveges forgat jobban, igaz kicsit jobban is rögöl.
Újat, használtat?
Válasz #1949. hozzászólásra
46g 100le stejer emel vagy 1,5t 3m es ben gondolkozom közép kötött talajra.
Válasz #1947. hozzászólásra
Nekem 3.5m-es van 1025-ös Mtz után.
Nem mondom partnak fölfelé hiányzik lóerő,de egyenes terepen sima menet!
Válasz #1948. hozzászólásra
Függesztett, vontatott? Mennyit bír emelni a hidraulika? Hány q a traktor? Milyen traktor? Homokos vagy kötött talajra? ...
Na mi a hejzet senkinek semi véleménye a 3 méteresről?
100 le traktorhoz 3 m-est mit ajánlanátok mert arra gondoltam hogy napra földet 1 szer megtárcsáznám vele aztán 50 cm lazítás, tavaszal simító vagy röv tárcsa és magágynak kuki alá mégegyszer, szintén t árpa alá
Legjobb szármaradvány eltüntető érdekel?.
Válasz #1945. hozzászólásra
Ez a Pallada minek a koppintása? Jó minőségbn kever? Búza vetőmagot ilyesmit érdemes vele bekeverni? Milyen nedvességnél lehet vele dolgozni?
Mondjuk jobban tetszik az egyenes vagy kúpos lapos, de a gömbsüveges is jó ami alá is nyúl nem csak egyenesen mint a sima V tárcsánál.
Válasz #1944. hozzászólásra
Fix karos is mozog,csak sokan nem gondolják.Miért eladó?Több pénz áll benne,mint amennyit használjuk.Magágyat grúberral csinálunk.Minden rövid tárcsa egy kaptafára készül,egyik 19,másik 1 híján 20. Vannak akik a márkáért képesek milliókat fizetni.
Válasz #1920. hozzászólásra
Az nem fix karos? Hogyan tud rugózni? Csinál olyan munkát mint egy hasonló süveges lapos rt?
Ti miért adjátok el? Nem jó? Vagy van komolyabb gép?
Hello mindenkinek!
Én is rövidtárcsát szeretnék vásárolni és most volt lehetőség kiprobálni egy pár márkát joker hd , vogel terradisc pro, rabe field bird-et
de nem gondoltam volna hogy ezek a rövidtárcsák ennyire kérik a loerőt, persze nem 5 cm huzogattam öket.Az uj carrier xl-t is megszeretném probálni remélem lesz rá lehetőség.
Válasz #1940. hozzászólásra
De ezek nem tűntek száraznak, de olyat már hallottam, hogy lazítózott területeket télen, száraz fagyon átjárták gruberrel, hogy a egyenletes legyen a felszín tavaszra.
és 1 echte ritkaság
Regent sógor, ....nem ócsón
6m 41 mázsa
elég lehet jó lehet?
Válasz #1934. hozzászólásra
Ez kb arra jó, hogy ha nincs ki a 90 liter gázolaj hektáronként, akkor gyorsan találjunk ki valami tök felesleges dolgot még az év végén.
Válasz #1936. hozzászólásra
Helló,én már kérdeztem a ter.képviselőt. U30:4000eur+950 eur az ékgyűrüs henger hozzá.Alapból pálcás hengerrel szerelik.1350 kg.Az u30 -as elképzelhető,hogy jövőre lesz vontatott kivitelben,legalább is tervben van.
a vértesrekettyei M i C uk I cég ősszel ezt mennyiért akciózta?
kinél van kéznél újság?
Válasz #1935. hozzászólásra
szerintem hóban fölösleges lezárni a talajt ilyen hengerrel, sőt bármilyen hengerrel!
ott segít a fagy!!!!
Üdv..
Erről esetleg valaki valamit??????
Köszi....
subidubi
ezt ki vállalja be?
Válasz #1932. hozzászólásra
A munkája ékgyúrüs késes hengerrel kifogástalan,csak nagyon megszámolja a lovakat. PL:helyben a 6m Rubint 8630JD,vagy a JD motoros Rába mozgatja!
Válasz #1929. hozzászólásra
és a munkája a többihez képest?
Válasz #1930. hozzászólásra
Gumihengeres vagy ehez is lehet már rendelni ékgyűrüst?
Amazone Catros 6002 +
Válasz #1927. hozzászólásra
De próbáltam,de az ötméteres kikötötte a valtrát! A 4m-t meg kicsinek talátam!
Válasz #1926. hozzászólásra
forduláskor a hengeren marad,és az elejét emelem ki.Nem pattog be,és nagyon fontos,hogy nem jár félre,nem húz oldalra.GPS automata kormány miatt fontos!
Válasz #1913. hozzászólásra
Feribácsi a rubint nem próbáltad?
Forduláskor a kerékkel emeled ki, vagy csak az elejét megemelve a hengeren fordítod? Illetve így, hogy a kereket teljesen fel tudod emelni a henger fölé, kevésbé pattog be nagyobb sebességnél?
Itt az öreg C. kókányol
Dehát Stadlervödöréknél ugyi nem cél a szuper minőség szemre , csak hogy 0,1 centire hántoljunk....
Válasz #1923. hozzászólásra
Biztos Feribátyóról van szó
Pöttingert senki se mert?
Válasz #1922. hozzászólásra
Nálam 1 se vót..............
Viszont volt aki rendelt 1-től, majd utána vagy 5-öt kért mástól demózni................
Válasz #1921. hozzászólásra
1000féle?
A létező összes kereskedőt felültetted,hogy vennél 1-et,de előtte szigorúan DEMO
Válasz #1906. hozzászólásra
Nem mered kiírni, hogy a vogel megette a vadert !?
Ez a 2 R.T. az ami szóba jöhet hosszabb távon gondolkodóknak a ma kapható R.T. közül. Itt is volt a környékemben nyáron 1000 féle de ez a 2 jól vizsgázott, minden körülmények közt. A vogel egy kicsit jobb.
Válasz #1917. hozzászólásra
Az Everts tárcsák is ugyan úgy mozognak,mint a gumibakkos.Nekem van.Lehet annyit nem,de rugózik.
Válasz #1911. hozzászólásra
És a tárcsalap felfogató szár helyzete befolyásoló?Lap elején,vagy hátulján felfogatva.Vagy ezeknél mind a hátulján volt?
Tetszik!!!!! Ilyen kéne ide is
Rövidtárcsába érdemes a fix karos függesztőlapú tárcsát nézni, mint az Everts tárcsák vagy érdemes a rugós/gumibakos függesztésűt venni Carrier? MTZ után kellene. Amint látom cssk ékgyűrűs hengerben érdemes gondolkodni. 90 lóhoz meg 2.7es szélesség.
Tudom ajánlani az Amazon Catros 6002 + rövidtárcsáját. Kötött és laza talajon is kíváló munkát végez.
gondolom el kellett menni jó messzire,hogy ilyen gyomos napratarlót találjatok demópályának
Válasz #1902. hozzászólásra
http://www.agromerkur.com/hu/termekek/24-leveles-tarcsa
Válasz #1912. hozzászólásra
Akkor nézegessétek!
Válasz #1906. hozzászólásra
Ez engem is érdekelne! Én még a kvernelandot nézegettem, de szerintem túl sokat kérnek érte. Itt egy kolléga tesztelte a lemkent, nagyon dicsérte. Az invest akciózta a stromot jó áron, viszont nemigen van senkinek sem.
Válasz #1909. hozzászólásra
tárcsalapok nagysága befolyásoló volt,a nagytárcsalap jobb,a lapok sikja nem volt meghatározó,a henger esetében az ékgyűrüs késes henger,megverte a DD -hengert!