Hirdetés
Fórum
- Grubber új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Gaspardo vetőgép-munkaeszközök. új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Napraforgó ára új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
3428 hozzászólás
Válasz medikus #2727. hozzászólására85w140 hajtómű olajra gondoltam
Válasz Ádám_86 #2726. hozzászólásáraKözönséges motor olajat tegyél bele,vastagot!
Válasz medikus #2725. hozzászólásáraEmulzió. Fúrógép kenésre tökéletes
Válasz Ádám_86 #2724. hozzászólásáraElég érdekes színe van!
Válasz medikus #2723. hozzászólásáraKöszi! Az megvolt. Meg se akart mozdulni kifelé. Végül csak engedett az erőszaknak, de volt hozzá meglepetés is. A használtgép vásárlás nagy előnye: vajon milyen olaj van benne? Moshatom ki a féket
Válasz Ádám_86 #2722. hozzászólásáraNem itt!Belül körben a sok csavar anyát szedd le!
Üdv! Tudna valaki segíteni, hogy 09-esen hogy lehet a "sonkát" levarázsolni a helyéről?
Válasz kovika87 #2720. hozzászólásáraPorlasztó?
Üdv segítséget szeretetnék kérni van egy 4hengeres rs motorom izzítok és indúl szürkéseset füstől és a motorja kicsit kopogós hangja van. Ha leállitom újra izzitani kell mert nem indulbe
Boldog új évet mindenkinek!
Akinek RS-e van annak pedig duplán jár a jókívánságom.
Egy ehhez hasonló gépet üzemben tartani nem kis öröm/fáradtság.
Megérdemli mindenki aki maga és környezete örömére, a hazai gazdák tudásának és gépek iránti szeretetének tanújaként még foglalkozik/ fenntart egy "old-timer" gépet.
Még egy apróság: Az öröm és a siker sem az utcáé, hanem elsősorban azé aki tesz érte. Így van ez ugyebár az élet minden területén. Nem lehet ez itt sem ""másféleformaképpensem""
Segítségeteket kérem! A négyhengeres RS-09 eredeti izzítógyertyájának hengerbe nyúló hosszát szeretném megtudni!
Rs 056 Gyári motorháztetőt keresek!
06209341650
Válasz medikus #2715. hozzászólásáraEltört a főtengely. Egybe az ára 250.e
Válasz kov56 #2714. hozzászólásáraMi baja a motoroknak?Mit kérsz érte?
Van egy párdarab alketrészem és egy kéthengeres valmint egy négyhengere motorhibá ERS -se eladnám ha érdekel vakit.
Plató eladó gyári tartóival. Jelenleg egy alvázon van, az nem eladó. A magasító viszont igen :) Nem az enyém, csak közvetítek. Az eladó irányára 45 eFt.
Válasz medikus #2711. hozzászólásáraKöszönöm az infót !Tiszteletem !
Válasz medikus #2710. hozzászólásáraW50 IFA elektromos vízóra is beépíthető!!!!
Válasz zsirosbeci0411 #2709. hozzászólásáraA blokkba passzol a Csepel óra adója!A műszerfalba meg az óra!
Válasz medikus #2708. hozzászólásáraKöszönöm a Tippet!Csak az a baj az én gépemen az órából kijövö spirált is elbarmolták az elődök.A Blokbabemenö csatlakozo megvan,majd csak össze lehet hozni más tipussal valahogyan .
Válasz zsirosbeci0411 #2707. hozzászólásáraCsepel vagy bár milyen mechanikus vízóra!
Szép jó estét mindenkinek!Kérdezni szeretném ,2 hengeres RS gépbe valakinek nincsen e Olaj hőmérö órája felesleges?? Vagy milyen más tipust tudnék beépiteni ? Köszönöm
Válasz mikulangy #2705. hozzászólásáraÍrtam!
Válasz medikus #2704. hozzászólására mikulangy@gmail.com
Válasz mikulangy #2703. hozzászólásáraAdj egy Emailt!
Válasz medikus #2702. hozzászólására Nincs messze.Mako mellett vagyok.
Válasz mikulangy #2700. hozzászólásáraLehet messze van neked!Pest alatt!?
Válasz Bandi 093 #2696. hozzászólásáraKüldtem képet. Válasz?
Válasz medikus #2699. hozzászólásáraEsetleg valami elérhetőséget címet tel számot kaphatnék? Belefolyik az olaj a váltóba. Előre is köszönöm.
Válasz mikulangy #2698 hozzászólásár Igen.
Érdeklődöm hidraulika szivattyút újít e fel valaki?
Válasz Bandi 093 #2696. hozzászólásáraÍrtam.
Válasz GSA #2695. hozzászólásáraRendben köszönöm.
Válasz Bandi 093 #2694. hozzászólásáraA képekkel együtt küldök.
Válasz GSA #2692. hozzászólásáraRendben. Elérhetőséget tudsz küldeni a paizskrisztina@freemail.hu-ra??
Válasz GSA #2692. hozzászólásáraRendben. Elérhetőséget tudsz küldeni a paizskrisztina@freemail.hu-ra??
Válasz paizskrisztina #2687. hozzászólásáraTaláltam egy ismerősnél gyári platót az eredeti gyári tartókkal. Csinálok képet, és elküldöm, ha érdekel. (esetleg valaki mást)
Válasz GSA #2689. hozzászólásáraBocsi előtte a nejem fiókjáról írtam.
Válasz GSA #2689. hozzászólásáraElérhetöséged meg tudnád addni vagy esetleg képet küldeni a platóról???
Válasz paizskrisztina #2687. hozzászólásáraSzia!
Nekem van négy platóoldalam - eredeti, de alul kissé avittas. Leveheted róla a méreteket, de kis javitás után használható is. Dunakeszin van.
Válasz krisz444 #2066. hozzászólásáraÜdv Neked krisz444!
Még nagyon új vagyok a fórumon nekem is van egy 4 hengeres RS-em még tanulom a gépet de sajnos nincsenek meg hozzá a magyar nyelvű kezelési, javítási és alkatrész katalógus könyvek ha tudnál benne segíteni szkennelve vagy digitalizálva nagyon megköszönném
Üdv mindenkinek! Érdeklődnék hogy kinek lenne eladó, gyári plató felépítménye Rs09-es traktorhoz? vagy ha nincs eladó, akkor ha valaki megtudná adni a gyári méreteit? Előre is köszönöm.
Ez normális multicárnál??
Válasz GSA #2683. hozzászólásáraMegoldódott.
Üdv,nincs elfekvőbe valakinek 2 hengereshez önindítólya,mert szívesen megvenném.Elsősorban Baranya megye közelébe,de minden lehetőség érdekel.Előre is köszönöm.
Kis segítség kellene. Lejárt a három éve kiadott indítási napló a zöld M rendszámhoz. Hogy megy ennek a hosszabbítása? Kell hozzá valami?
Kösz: GA
Válasz csoppika #2681. hozzászólásáraHát, ez igaz! :)
Válasz GSA #2680. hozzászólásáraNem mondtam hogy ilyen... Igaz vontatott, de 2 szekrényt ki lehet akasztani a szélére... Csak egy 5let volt...
Válasz csoppika #2677. hozzászólásáraAz 591 az vontatott, ha jól tudom. Az RS gerendelyre szerelhető gépe az a761.
Válasz csoppika #2677. hozzászólásáraVetőgép van egy Isaria. Meg felétek nem megyek. De őfelé 2hetente egyszer.