Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv Mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. Gépvásárlás előtt állok és nagyon tetszenek ezek az eszközhordozó traktorok. Rs vagy T16? Melyiket ajánlanák? Alkatrész ellátás melyikhez jobb? Illetve mire figyeljek oda vásárlásnál? Nagyon köszönöm a segítséget!!
Válasz Janek17 #2265. hozzászólásáraKöszönöm a jó szándékot! Lehet kicsit túlreagáltam a dolgot, mivel nem volt se szíjtárcsa, se csapágyak a házban, csak a dinamó végén volt háromszögletű belsővel egy gumibölcső tengelykapcsolónak. A többit hozzá kilogikáztam.
Válasz medikus #2258. hozzászólásáraKöszönöm szépen a segítséget bár még nem vagyok tisztában a hidraulika kapcsolójával ugyanis meg van számozva és nem tudom melyik szám melyik munkahengert működteti.
Válasz kisfröcs #2253. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget! Címem: pozsgai.bela@gmail.com Telefon: 06-70/283 60 77 Levélcím: Pozsgai Béla 9313. Rábacsanak Kossuth u. 8.
Szia RS-ek! Mostanában lettem tulajdonosa egy 1971-ben gyártott RS-09/124 kistraktornak. Méhészkedéshez, erdőgondozáshoz használnám kiközelítő járműnek. A traktor eddig egy Állami Gazdaság zártkerti gyümölcsösében szolgált, soha nem volt forgalomba helyezve. Nincsenek iratai. Szeretném lepapírozni, zöld rendszámmal forgalomba helyezni. Tud valaki tanácsot adni?
Válasz apailaci99 #2249. hozzászólásáraHa tudsz keresni a fórumon, akkor írd be: #602 Vagy lapozz vissza dátum alapján ide: 2011-12-10 07:57:58 A fórumtárs szépen leírja a dolgokat. Olvass :) Olaj témában is van bejegyzés. Figyelmedbe ajánlom, hogy a téli átállás ideje van. Sok sikert kívánok!
Tisztelt fórumtársak!
Olyan felújítót tudtok-e aki kéthengeres motort jó áron és megfelelő minőségben meg tud csinálni?
Ezúton is köszönöm Csaba segítségét a szerelési leíráshoz!
Válasz jocek26 #2237. hozzászólásáraHello,3 méter magasan tud emelni,és valóban 300kg az emelhetö suly,de én rátekertem a szivattyura és igy 5 mázsát is mozgatja,csak kormányzás már elég nehézkes.
Válasz jocek26 #2237. hozzászólásáraTudtommal 300 kg hasznos terhet emel. Maga a kanál vagy 80-100 lehet. Kérdés: mennyi a bála? :)
A magasság olyan 2,5 m lehet, még nem próbáltam az enyémet.
Sziasztok!
Suhajda Béla Telefonszámát szeretném megtudni.
Aki Akasztón Rs 09 esekkel Foglalkozik.
Kicsit sürgős lenne.
Ha esetleg valaki ismeri az illetőt legyen szives szoljon!
ottyo@citromail.hu ra írjon köszönöm
3433 hozzászólás
Válasz citroxm #2282. hozzászólásáraHa első és vezérgépnek vennéd, akkor arra figyelj, hogy egyiket se vedd meg, ha jót akarsz magadnak!
Üdv Mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni. Gépvásárlás előtt állok és nagyon tetszenek ezek az eszközhordozó traktorok. Rs vagy T16? Melyiket ajánlanák? Alkatrész ellátás melyikhez jobb? Illetve mire figyeljek oda vásárlásnál? Nagyon köszönöm a segítséget!!
Eladó Rs09 típusú traktorhoz:
- Gyári homlokrakodó, munkahengerekkel. Ára: 140.000 Ft
- 3 soros sorművelő kultivátor gyári tartószerkezettel. Ára: 60.000 Ft
- 600 literes gyári permetezőtartály eredeti 3 dugattyús permetezőszivattyúval, karbantartást igénylő állapotban. Ára: 100.000 Ft
Boldog karácsonyi kìvánok mindenkinek! Az RS-eseknek duplán :)
Válasz medikus #2263. hozzászólásáraÉn is láttam Bírta,csak megerősíteni tudom!!
Válasz kiraly1212 #2277. hozzászólásáraHa fordítva ülsz rá,akkor megoldható!univerzális gép,ezen minden megoldható!
Üdv!
Olyan ügyben szeretnék érdeklődni, hogy RS-09 es hajtóművet, hogy lehet megoldani hogy elől legyen a motor ? Vagy egyáltalán lehetséges-e ?
Előre is köszönöm a válaszokat !
Üdv! Valakinek esetleg elfekvöveb nemvolna egy 2 hengeres rs-09 öninditóhoz behuzótekercse?
Válasz Janek17 #2274. hozzászólásáraAz miatt állítódik el!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz atti212. #2273. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm! Gondolom függ a tárcsa vastagságától! Holnap viszem ferrodoloztatni remélem tudják milyen vastagra kell!
Válasz Janek17 #2272. hozzászólásáraÉn ez alapján állitottam be és jól működik.
Sziasztok! Segítség kellene! Kuplungozom a traktort és nem tudom hogy milyen távolságra állítsam a kuplungszerkezeten a 3 villát.
itt a generátor képe #1
Válasz Bélabácsi #2260. hozzászólására
Válasz csalabek #2268. hozzászólásáraKöszi!
Válasz szaboandras05 #2267. hozzászólásáraSzia! Mindenki elvackolt télire :)
A kérdésedre a válasz: 5-5,5 mkg
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogy a hengerfej csavarokat milyen nyomatékkal kell meghúzni?
Válasz Janek17 #2265. hozzászólásáraKöszönöm a jó szándékot! Lehet kicsit túlreagáltam a dolgot, mivel nem volt se szíjtárcsa, se csapágyak a házban, csak a dinamó végén volt háromszögletű belsővel egy gumibölcső tengelykapcsolónak. A többit hozzá kilogikáztam.
Válasz Bélabácsi #2264. hozzászólásáraEnyémen lemérem a tengely vastagságat meg hosszát ha az elég.
Válasz medikus #2263. hozzászólásáraDe, ha egyszer elszabadul...; Lesz ott kutya világ!
Válasz Bélabácsi #2262. hozzászólásáraLáttam olyat is,hogy hidraulika csövet bilincseltek a tengelyek végére!!!!!Bírta!
Válasz medikus #2261. hozzászólására
Válasz Bélabácsi #2260. hozzászólásáraCsinálj!!!2 hardy tárcsával megtudod oldani!
4 hengeres motorhoz keresek olyan tengelyt,vagy méretezett rajzot ami a ventilátort és a generátort hajtja.
Válasz medikus #2258. hozzászólásáraKöszönöm szépen a segítséget bár még nem vagyok tisztában a hidraulika kapcsolójával ugyanis meg van számozva és nem tudom melyik szám melyik munkahengert működteti.
Válasz Janek17 #2257. hozzászólásáraFelemelve akár négyet is!Ahhoz hogy normális szántást végezz,kell tempó is.A 20-22 lóerődnek bőven elég lesz!
Válasz medikus #2256. hozzászólásáraKöszönöm! De a lovasekéből nem bírná el a 3 eke fejet?
Válasz Janek17 #2255. hozzászólásáraA Jófogáson találsz 2 fejes lovas ekét!Át alakítod függesztettre és már kész is!
Sziasztok! Beüzemeltem 4 hengeres Rs trakimat és most ekét keresek hozzá. Segítsetek már ha tudtok.
Előre is köszönöm.
Válasz kisfröcs #2253. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget! Címem: pozsgai.bela@gmail.com Telefon: 06-70/283 60 77 Levélcím: Pozsgai Béla 9313. Rábacsanak Kossuth u. 8.
Bocsi rosszul adtam meg a címemet jozef2@citromail.hu
Válasz pozsgai.bela #2251. hozzászólásáraTudok segíteni ha felhívsz. 06707718315. Vagy jozef@citromail.hu
Szia RS-ek! Mostanában lettem tulajdonosa egy 1971-ben gyártott RS-09/124 kistraktornak. Méhészkedéshez, erdőgondozáshoz használnám kiközelítő járműnek. A traktor eddig egy Állami Gazdaság zártkerti gyümölcsösében szolgált, soha nem volt forgalomba helyezve. Nincsenek iratai. Szeretném lepapírozni, zöld rendszámmal forgalomba helyezni. Tud valaki tanácsot adni?
Válasz apailaci99 #2249. hozzászólásáraHa tudsz keresni a fórumon, akkor írd be: #602 Vagy lapozz vissza dátum alapján ide: 2011-12-10 07:57:58 A fórumtárs szépen leírja a dolgokat. Olvass :) Olaj témában is van bejegyzés. Figyelmedbe ajánlom, hogy a téli átállás ideje van. Sok sikert kívánok!
Sziasztok, valaki esetleg tudja, hogy hol van az olajnyomásállító csavar??? ÉS ki mien olajat használ??
Válasz szabotibor1910 #2245. hozzászólásáraszívesen!
Válasz medikus #2246. hozzászólásáraMinél olcsóbb...
Gondoltam már vannak tapasztalatok felújítók és felújítókkal kapcsolatban...
Válasz szabotibor1910 #2245. hozzászólásáraMi a jó ár?
Tisztelt fórumtársak!
Olyan felújítót tudtok-e aki kéthengeres motort jó áron és megfelelő minőségben meg tud csinálni?
Ezúton is köszönöm Csaba segítségét a szerelési leíráshoz!
Válasz szabotibor1910 #2243. hozzászólásáraigen szerencsére. alkatrész katalógus, szerelési útmutató, kezelési útmutató. mindegyik digitális formában.
Tisztelt fórumozók!
Az RS kéthengere motorról még elérhető valahol leírás, rajz stb?
Üdv. Szaabó T.
Válasz GSA #2241. hozzászólásáraköszi ment válasz
Válasz Jazso84 #2239. hozzászólásáraKüldtem mail-t.
GA
Válasz jocek26 #2237. hozzászólásáraHello,3 méter magasan tud emelni,és valóban 300kg az emelhetö suly,de én rátekertem a szivattyura és igy 5 mázsát is mozgatja,csak kormányzás már elég nehézkes.
Válasz GSA #2236. hozzászólásáraképet tudnál küldeni esetleg. ár is érdekelne mit gondolsz érte. jazso@freemail.hu címre. előre is köszönöm
Válasz jocek26 #2237. hozzászólásáraTudtommal 300 kg hasznos terhet emel. Maga a kanál vagy 80-100 lehet. Kérdés: mennyi a bála? :)
A magasság olyan 2,5 m lehet, még nem próbáltam az enyémet.
Sziasztok!
Rs09 gyári homlokrakodójával lehet pakolni körbálákat, elég erős hozzá? Ha igen milyen magasra tud emelni? Előre is köszi!
Válasz Jazso84 #2233. hozzászólásáraSzia!
Van komplett emelő szerkezetem. Esetleg eladó. Megtekinthető Kötcsén.
GA
Sziasztok!
Suhajda Béla Telefonszámát szeretném megtudni.
Aki Akasztón Rs 09 esekkel Foglalkozik.
Kicsit sürgős lenne.
Ha esetleg valaki ismeri az illetőt legyen szives szoljon!
ottyo@citromail.hu ra írjon köszönöm