Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1436. hozzászólásra
Szia,köszönöm a választ,a felni kérdést már sikerült megoldani,amugy egy fordson super dextára kerestem volna első 16-os 6-lyukas felnit,de nem is lett volna jó hozzá az rs 09-es traktoré mert a dextán 12cm a közéső lyuk és 6cm a csavarok távolsága lyukszéltöl lyukszélig.
a középső lyuk átmérője 16cm, a felni csavarok közötti távolság lyukszéltől lyukszélig pedig 8cm. Csak centivel mértem nem tolómérővel, szóval ha esetleg pontosabb adat kellene akkor szólj. Egyébként, ha felnit keresel nekem van 2 első eladó.
Sziasztok, egy kis segitségre lenne szükségem,az rs 09-es traktor első felnijének a középsőlyuk méretére lennék kiváncsi,és a felni csavarok közötti távolságra lyukszéltöl lyukszélig,ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném!!
Üdv!Látván h erőleadó tengelyt keresel nekem szerintem van egy felesleges csak kellene tudni pontosabban h milyen hosszú v valami skiccelt rajz,mert úgytudom h ezekből több változat is van és nem sok a különbség.
Üdv!
Tud valaki egy biztos kezű szerelőt Pest megyében (Albertirsa közelében) aki ki tudná szedni és takarítani a 4 hengeres RS-09 trakim adagolóját és végre el tudnánk indítani és eladni mivel nincs rá szükségem és szeretném eladni valakinek aki gondját viselné és használná?! Még a tél előtt szeretném rendbe tenni...várom a jelentkezőket :)
Visszaolvasva a fórumban azt találtam, hogy nem egyezik meg a kettő.
Esetleg azt meg tudná mondani valaki, hogy mennyit nyom egy kéthengeres RS-09 komplett motorjának (önindítóval együtt) a súlya? (lehet, hogy futárral vennék egyet)
Villáskulcsot forgattam és egy segítő tekerte a kormányt is ide oda. Lehet van jobb módszer, én így vettem le, vissza meg már nem kellett tennem, így nem is agyaltam jobb módszeren.
Megpróbáltuk kiszedni az adagolót de valami miatt szorul?!erről valakinek valami infó hogy miért lehet...fel lehet húzni 4-5cm-re és utána valami megszorul és nem jön ki...ötlet?
Válasz #1362. hozzászólásra
Szia/sztok!
Részemről rendben! Van könyvkötő ismerős, aki szétszedés digitalizálás és másolás után eredeti állapotba hozza a másoltat és reprodukálja a szakma ismeretei (könyvkötő) szerint.
Így tettem szert az órás szakmai ismeretek című könyvre is. .. .bla, bal, bal.
SEGÍTSÉG!
Keresek plató alatti szerkezetről ( ami a gerendelyen van) rajzot, ami alapján elkészíthetem. A gépem raklapja fix sajnos, amit billenthetővé ( eredeti állapotot reprodukálva) szeretnék varázsolni.
Köszönettel: Csalabek :)
Válasz #1393. hozzászólásra
Gondolom mi a baja! NDK betegség.A sok állásban leszorult az adagolóban a fogasléc!! Rángasd meg a gáz rudazatot,hogy lehessen hallani,hogy mozog a fogasléc.Utána indul.Ilyen az IFA is!
A következő kérdéssel fordulok önökhöz! Nemrégiben sikerült beszerezni egy RS 56-2 -s traktort! Maga a traktor most 4 hengeres de akár hogy is kutakodtam csak 2 hengeres változatokat találtam. A kérdésem az, hogy nem jelent ez a 4 henger problémát a meghajtásnál és a váltónál? ( értem ez alatt azt hogy nem e fogja szétszaggatni? ) A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ezen a gépen a kardán kapcsolgatása a jobb oldalon lent található lábnál de nem igazán tudok rájönni, hogyan tudom az elsőt és a hátsót kapcsolni, valamit a sebességet állítani, persze ha van rá mód! Kérem aki rendelkezik ilyen géppel és van egy kis ideje, az segítsen! Előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Van egy 4 hengeres Rs-09 traktorom.A problémám az hogy állt kb 2 évet és amikor el akartuk indítani valami dugulás keletkezett az üzemanyag ellátásban mert az adagolóig elmegy a nafta de az adagoló már nem nyomja a gázolajat.Valószínűleg felszívott valamit a tankból és eldugult.Esetleg tudja valaki hogy kell kiszedni az adagolót?Én nem nagyon értek hozzá mikor vettük pöcre ment és ez egészen így is volt amíg nem lett kényszerpihenőre ítélve 2 évre...és most már nem is megy.Szeretném elindítani újra és utána értékesíteni mert nincs rá már szükségem....keveset használt jó állapotú.
Ha valaki tud kérem segítsen a traktor Albertirsán van. e-mail: irsastrucc@gamil.com
A zöld rendszámhoz kell egy gépkönyv amit elég kinyomtatni is, kell egy biztosítást kötni az éves díja kb 10 500 ft és az okmányirodában kell fizetni 19500 ft-ot, majd 3 évente 3500 ft-ba kerül a meghosszabítás.
Nem mindegyik okmányirodában adják meg rá a zöld rendszámot.
Válasz #1386. hozzászólásra
A zöld rendszámhoz regisztrált termelőnek kell lenni, éa nem tűnt fel, hogy ilyen drága lenne. Az OT-t felejtsd el szerintem. A piroshoz pedig valamilyen származási papír kell, illetve hogy az országban forgalomban volt. Persze lehet, hogy okmányirodája válogatja. :) Mindenesetre engem is érdekel a dolog.
3437 hozzászólás
Válasz #1436. hozzászólásra
Szia,köszönöm a választ,a felni kérdést már sikerült megoldani,amugy egy fordson super dextára kerestem volna első 16-os 6-lyukas felnit,de nem is lett volna jó hozzá az rs 09-es traktoré mert a dextán 12cm a közéső lyuk és 6cm a csavarok távolsága lyukszéltöl lyukszélig.
Válasz #1435. hozzászólásra
Szia,
a középső lyuk átmérője 16cm, a felni csavarok közötti távolság lyukszéltől lyukszélig pedig 8cm. Csak centivel mértem nem tolómérővel, szóval ha esetleg pontosabb adat kellene akkor szólj. Egyébként, ha felnit keresel nekem van 2 első eladó.
Üdv
Sziasztok, egy kis segitségre lenne szükségem,az rs 09-es traktor első felnijének a középsőlyuk méretére lennék kiváncsi,és a felni csavarok közötti távolságra lyukszéltöl lyukszélig,ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném!!
Válasz #1432. hozzászólásra
Szia! nekunk van eleg sok rs09 alkatreszunk veszprem megye/ajka
Sziasztok! Keresek olyan tagot aki RS-09-en használja a hátsó kardánkihajtást. lenne pár kérdésem hozzá előrei is köszönöm.
Sziasztok,
2 hengereshez keresek önindítót, légszűrőházat és kipufogót. Van esetleg valakinek ezekből bármelyik eladó?
Üdv
Válasz #1430. hozzászólásra
Szia! Köszönöm szépen ,de már sikerült beszerezni egyet.Már csak csapágyat kellene cserélni benne és helyére kerülhet
Válasz #1421. hozzászólásra
Üdv!Látván h erőleadó tengelyt keresel nekem szerintem van egy felesleges csak kellene tudni pontosabban h milyen hosszú v valami skiccelt rajz,mert úgytudom h ezekből több változat is van és nem sok a különbség.
Érdekelne a hidraulika rendszer,hol van helyileg, és mennyi lenne az ára?
Üdv.
Eladó 50 db túlméretezett gyári új kompresszió gyűrű.
81 mm x 2.5 mm
Nem mind van fotózva.
Ha kell valakinek!!!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/6280112/RS-09-4-hengeres.html
Válasz #1418. hozzászólásra
Szia árat képet lehet kapni?
Válasz #1423. hozzászólásra
Milyen árra gondoltál? képet tudnál küldeni?
Jó napot Minden kedves Rs traktorosnak.
Van egy gyári új 2 hengeres motorhoz való vezérműtengelyem eladó.
Ha valakit érdekel, ír !
Szép napot.
Üdv!
Tud valaki egy biztos kezű szerelőt Pest megyében (Albertirsa közelében) aki ki tudná szedni és takarítani a 4 hengeres RS-09 trakim adagolóját és végre el tudnánk indítani és eladni mivel nincs rá szükségem és szeretném eladni valakinek aki gondját viselné és használná?! Még a tél előtt szeretném rendbe tenni...várom a jelentkezőket :)
köszönettel:
Ádám
lotux83@gmail.com
Sziasztok!
Komplett erőleadó tengelyt keresek,ha valaki bont rs-t erre vevő vagyok!
Sziasztok!
RS 09 kormányzást, mennyire lehet feljavítani? Mi a legkisebb holtjáték, amit el lehet érni rajta?
Jó estét!
Véletlenül nincs valakinek elfekvőben 1 két hengeres rs hez való billentőtuskója?
Van egy rs-09 kéthengereshez való komplett hidraulika emelő szerkezetem.
Eladó.
Ha valakit érdekkel.
Eladó 4 hengeres blokk 5 gyűrűs a 79,91-es dugókkal, új gyűrűkkel, új porlasztócsúcsokkal, 1db henger hüvely és kipuf/levegő csonkok nélkül. Irányár.
http://olx.hu/hirdetes/rs-09-4-hengeres-traktor-motor-motorblokk-alkatresz-egyben-ID2uRLB.html#1e85e08765
Válasz #1415. hozzászólásra
150 kg-ra emlékszem.
Válasz #1413. hozzászólásra
Visszaolvasva a fórumban azt találtam, hogy nem egyezik meg a kettő.
Esetleg azt meg tudná mondani valaki, hogy mennyit nyom egy kéthengeres RS-09 komplett motorjának (önindítóval együtt) a súlya? (lehet, hogy futárral vennék egyet)
Segítséget előre is köszönöm.
Üdv
Válasz #1384. hozzászólásra
Szia!
Van egy négyhengeresem Bodonyban.Én sem használtam még barkácsolom.....Ha érdekel valami szólj!
Sziasztok,
nem tudja véletlenül valaki, hogy a kéthengeres motorhoz kompatibilis-e a négyhengeres motor önindítója?
Üdv
Válasz #1411. hozzászólásra
Földi öcsi
Tudnátok segíteni rs 09 kis traktor motorjának a beállításához
szükséges gépkönyvet hol tudom beszerezni?Ellőre is köszönöm.
Válasz #1409. hozzászólásra
Köszi, azóta sikerült megoldanom.
Válasz #1408. hozzászólásra
Akkor vágjál egyet valami vastagabb laposvasból, csak nincs annyira rátépve h kinyíljon a vas...
Válasz #1406. hozzászólásra
Köszi, de sajna az én villásom be se fér oda. Csőkulccsal meg úgyszintén nem férek hozzá.
Üdv!
4 hengeres motorhoz keresnék egy pár kipuff leömlőt, esetleg dobokat is!
30/23-58-343
Válasz #1405. hozzászólásra
Villáskulcsot forgattam és egy segítő tekerte a kormányt is ide oda. Lehet van jobb módszer, én így vettem le, vissza meg már nem kellett tennem, így nem is agyaltam jobb módszeren.
Sziasztok,
kormányművet cserélt már valaki RS-09-en? Egy 36-os anya van a végén, de sehogy nem férek hozzá. Van valami tapasztalatotok ezügyben?
Üdv
Válasz #1403. hozzászólásra
az adagoló a gázrudazat egy bizonyos állásában jőn ki
Válasz #1396. hozzászólásra
Megpróbáltuk kiszedni az adagolót de valami miatt szorul?!erről valakinek valami infó hogy miért lehet...fel lehet húzni 4-5cm-re és utána valami megszorul és nem jön ki...ötlet?
Válasz #1395. hozzászólásra
atti212@gmail.com ra írj, segítek amiben tudok
Én tavaly májusban vettem 1 rs t de sajnos nem tudom használni mert rossz a motorja.
A javítása folyamatban van.
Én tavaly májusban vettem 1 rs t de sajnos nem tudom használni mert rossz a motorja.
Válasz #1362. hozzászólásra
Szia/sztok!
Részemről rendben! Van könyvkötő ismerős, aki szétszedés digitalizálás és másolás után eredeti állapotba hozza a másoltat és reprodukálja a szakma ismeretei (könyvkötő) szerint.
Így tettem szert az órás szakmai ismeretek című könyvre is. .. .bla, bal, bal.
SEGÍTSÉG!
Keresek plató alatti szerkezetről ( ami a gerendelyen van) rajzot, ami alapján elkészíthetem. A gépem raklapja fix sajnos, amit billenthetővé ( eredeti állapotot reprodukálva) szeretnék varázsolni.
Köszönettel: Csalabek :)
Válasz #1396. hozzászólásra
Nem biztos hogy a fogasléc szorult le hanem maga az elem is lehet.
Gondolom mi a baja! NDK betegség.A sok állásban leszorult az adagolóban a fogasléc!! Rángasd meg a gáz rudazatot,hogy lehessen hallani,hogy mozog a fogasléc.Utána indul.Ilyen az IFA is!
Üdv mindenkinek!!
A következő kérdéssel fordulok önökhöz! Nemrégiben sikerült beszerezni egy RS 56-2 -s traktort! Maga a traktor most 4 hengeres de akár hogy is kutakodtam csak 2 hengeres változatokat találtam. A kérdésem az, hogy nem jelent ez a 4 henger problémát a meghajtásnál és a váltónál? ( értem ez alatt azt hogy nem e fogja szétszaggatni? ) A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ezen a gépen a kardán kapcsolgatása a jobb oldalon lent található lábnál de nem igazán tudok rájönni, hogyan tudom az elsőt és a hátsót kapcsolni, valamit a sebességet állítani, persze ha van rá mód! Kérem aki rendelkezik ilyen géppel és van egy kis ideje, az segítsen! Előre is köszönöm!
Ajjaj, két éve én sem indítottam, mostanában készülök. Figyelek a tapasztalaidra, segíteni most még nem tudok.
Üdv mindenkinek!
Van egy 4 hengeres Rs-09 traktorom.A problémám az hogy állt kb 2 évet és amikor el akartuk indítani valami dugulás keletkezett az üzemanyag ellátásban mert az adagolóig elmegy a nafta de az adagoló már nem nyomja a gázolajat.Valószínűleg felszívott valamit a tankból és eldugult.Esetleg tudja valaki hogy kell kiszedni az adagolót?Én nem nagyon értek hozzá mikor vettük pöcre ment és ez egészen így is volt amíg nem lett kényszerpihenőre ítélve 2 évre...és most már nem is megy.Szeretném elindítani újra és utána értékesíteni mert nincs rá már szükségem....keveset használt jó állapotú.
Ha valaki tud kérem segítsen a traktor Albertirsán van. e-mail: irsastrucc@gamil.com
Válasz #1390. hozzászólásra
Szia, az egyik haverom is Dunakeszin lakik, szoktunk is nála lenni. Ha esetleg úgy van, valamikor megnézhetném a géped?
Üdv
A zöld rendszámhoz kell egy gépkönyv amit elég kinyomtatni is, kell egy biztosítást kötni az éves díja kb 10 500 ft és az okmányirodában kell fizetni 19500 ft-ot, majd 3 évente 3500 ft-ba kerül a meghosszabítás.
Nem mindegyik okmányirodában adják meg rá a zöld rendszámot.
Dunakeszin van egy készülő négyhengeresem. Van némi szakirodalmam is.
Dunakeszin van egy készülő négyhengeresem.
A zöld rendszámhoz regisztrált termelőnek kell lenni, éa nem tűnt fel, hogy ilyen drága lenne. Az OT-t felejtsd el szerintem. A piroshoz pedig valamilyen származási papír kell, illetve hogy az országban forgalomban volt. Persze lehet, hogy okmányirodája válogatja. :) Mindenesetre engem is érdekel a dolog.