Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.16 FtUSD375.23 FtCHF434.59 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok. Köszönöm az eddigi segitseget. Most egy ujabb kerdes merult fel. Eljutottam odáig hogy kellene ékszíj a motorra. Valaki tudja a gyári méretét? Rs09 4hengeres motorra!? A főtengely. ventillátor és feszítő van rajt. Tehát minden gyári. Köszönöm.
Sziasztok!
Az első kerék felfogatási méreteire lenne szüksége, azaz a tehermentesítő váll átmérőire és a csavarok lyukkörére.
Esetleg ha van valakinek két első felnije, esetleg súlyokkal, vevő lennék rá. 6.00x16-os méretű kerék van az én Ursus-omon is, hátha jó lenne rá...
Köszönöm a segítséget. 14 éves vagyok, tudok egy kicsit, de nagyon érdekel. Apámnak van rs09, ami működik. Nem sokat tudok, ezért kérdezem. Lengyelországban keveset tudni erről a traktorról. Talán csak mi vagyunk 100 km-en belül. Lengyelországban nincs normális fórum, ezért úgy döntöttem, hogy kompetensebb országokhoz fordulok. Köszönöm mégegyszer
Válasz zalkac2006 #3053. hozzászólásáraA 2 számú egy kapcsoló kar!Ha átváltod,akkor megszűnik a hajtás,hiába van sebességben a váltókar,a gép nem mozdul! Az 1 számú a kardán kuplung,azzal kapcsolod be a hajtást! A mellette levő 2 rövid kar állítja a kardánok hajtását elől hátul.Variálható!!!Remélem jól fordítod!
JÓ regelt tudom nem ide tartozik.De már irtam sok oldalba hátha it, tudna nekem valaki segiteni,Magyarba nem lehet kapni porlaszto csucsot, vagy amivel lehetne hejetesiteni ,Egy VM motor ,motorkod RA392 a porlaszto száma DLL160VM8, válaszukat elöre is köszönöm
Válasz medikus #3031. hozzászólásáraIgen tisztában vagyok vele. Mind alapméretes még. Ugyhogy ha esetleg valakinek lenne alapméretes az lenne az igazi!
Sziasztok. Nos főtengely marad! Egyedül a hosszanti lógás volt kifogásolható! Egy k3rdés viazont lenne. Valakinek. Eladó használt dugattyú henger páros van e? Az 1olajlehúzós kellene. Es vagy 2 vagy 3 kompresszió gyűrűs. Az sem baj ha a csapszegje megvan. De az nem lényeges. Viszont az hogy ne egy szénné égett dugattyú legyen az jó lenne. Olyanom van nekem is. Ill ne legyen agyonkopott sem. EgSzóval használható.
3428 hozzászólás
Válasz vinchi #3073. hozzászólására Nézd át amiket küldtem. Ott mindenre megtalálod a választ !
Válasz medikus #3076. hozzászólásáraBelső méret Li,külső ha a szíjtárcsák külső felén mérsz,La!!
Válasz vinchi #3072. hozzászólásáraKörbeveszed egy madzaggal,és már tudod is hány mm!x10-12-es szélesség.
Válasz vinchi #3073. hozzászólására A legjobb a kétfokozatú ásványolaj SAE 15W-40
Válasz zavo #3071. hozzászólására161/205
Válasz buzsér #3070. hozzászólásáraTehát akkor inkább sae 50 ásványi? Mint sae 30?
Sziasztok. Köszönöm az eddigi segitseget. Most egy ujabb kerdes merult fel. Eljutottam odáig hogy kellene ékszíj a motorra. Valaki tudja a gyári méretét? Rs09 4hengeres motorra!? A főtengely. ventillátor és feszítő van rajt. Tehát minden gyári. Köszönöm.
Sziasztok!
Az első kerék felfogatási méreteire lenne szüksége, azaz a tehermentesítő váll átmérőire és a csavarok lyukkörére.
Esetleg ha van valakinek két első felnije, esetleg súlyokkal, vevő lennék rá. 6.00x16-os méretű kerék van az én Ursus-omon is, hátha jó lenne rá...
János
Válasz vinchi #3069. hozzászólásáraMindenképpen valami ásványi olajt ajánlanék. SAE 15-40 ( Diesel!)vagy SAE 50 Semmiképpen ne használj szintetikus olajat!
Sziaaztok. Motorolajat milyet ajánlotok? Sae 30ast ajánlottak az jó lenne? Rs 4hengeresbe.
Válasz zalkac2006 #3067. hozzászólásáraEz az oldal ezért van!Segítsük egymást!
Köszönöm a segítséget. 14 éves vagyok, tudok egy kicsit, de nagyon érdekel. Apámnak van rs09, ami működik. Nem sokat tudok, ezért kérdezem. Lengyelországban keveset tudni erről a traktorról. Talán csak mi vagyunk 100 km-en belül. Lengyelországban nincs normális fórum, ezért úgy döntöttem, hogy kompetensebb országokhoz fordulok. Köszönöm mégegyszer
Válasz buzsér #3065. hozzászólásáraKöszi,segítsünk Lengyel barátunkon!
Válasz medikus #3064. hozzászólásáraElküldve.
Válasz buzsér #3060. hozzászólásáraAkkor küldheted Németül!
E-mail zalkac2006@outlook.com Az lenne a legjobb németül. nagyon köszönöm.
Válasz medikus #3061. hozzászólásáraMilyen nyelven jó neked?
Válasz zalkac2006 #3057. hozzászólásáraKüldj Email címet!
Válasz medikus #3059. hozzászólásáraHa kapok email címet akkor szívesen. Magyar,német és cseh nyelven vannak.
Válasz buzsér #3028. hozzászólásáraLengyel barátunknak küldhetnél hasznos anyagot az Rs-ről!
Válasz zalkac2006 #3057. hozzászólásáraTalálsz itt,olvass vissza!
Csinál akárki volna egy könyv óta rs09? Felhasználói kézikönyv például. Küldje el pdf vagy fotók. üdvözlettel
Válasz medikus #3054. hozzászólására Köszönöm
Válasz zalkac2006 #3053. hozzászólására1908 számon találsz fotót is róla!
Válasz zalkac2006 #3053. hozzászólásáraA 2 számú egy kapcsoló kar!Ha átváltod,akkor megszűnik a hajtás,hiába van sebességben a váltókar,a gép nem mozdul! Az 1 számú a kardán kuplung,azzal kapcsolod be a hajtást! A mellette levő 2 rövid kar állítja a kardánok hajtását elől hátul.Variálható!!!Remélem jól fordítod!
.
Jó reggelt. Mi az 1 tőkeáttétel és mi a tőkeáttétel 2? szegény fotó. Elnézést
Válasz medikus #3049. hozzászólására Értem. nagyon köszönöm. Néha lesznek kérdéseim.
Válasz zalkac2006 #3048. hozzászólásáraHa függőlegesen mozog,(rudazat) Az a diferenciál zár!
Válasz medikus #3047. hozzászólására Holnap elküldöm. Ma nem lehet. Köszönöm, hogy segíteni akartál.
Válasz zalkac2006 #3045. hozzászólásáraKép, vagy rajz?
Lengyel vagyok, és az internetről fordítok szöveget.
Üdvözlöm. Vannak kérdéseim. Az RS09 az ülés alatt egy ilyen pin, amely egy kicsit mozog. Mire használják?
Válasz medikus #3043. hozzászólásáraEnnél a vonóerő osztálynál szerintem mindegy
Válasz Nyomasek Bobo #3042. hozzászólásáraAz elején?
Válasz medikus #3041. hozzászólásáraAttól még egy szkréper ládát elhuzhat
Válasz vinchi #3038. hozzászólásáraHidraulika sincs rajta!(hátul)
Válasz csipi145 #3039. hozzászólásáraSzia anak ugyan az a száma rá kerestem nem kapni azt se
Válasz Sanyi #3037. hozzászólásáraSzia!
Bemész bármelyik autós boltba és ALFA Romeo 33 típushoz, 1.8 dieselhez kérsz/rendelsz porlasztó csúcsot.
Válasz bozga #3036. hozzászólásáraArra szerintem van sokkal jobb gép.. maga a konstrukcioja szerintem egy t16 nak jobb.
JÓ regelt tudom nem ide tartozik.De már irtam sok oldalba hátha it, tudna nekem valaki segiteni,Magyarba nem lehet kapni porlaszto csucsot, vagy amivel lehetne hejetesiteni ,Egy VM motor ,motorkod RA392 a porlaszto száma DLL160VM8, válaszukat elöre is köszönöm
Tanya környékén az utat egyengetni, földet-trágyát hordani.
Válasz bozga #3034. hozzászólásáraMit akarsz vele?
Sziasztok, most készülök venni egy 4 hengeres RS-t, van valami buktató ami fontos lehet?
Üdv!
A segítségeteket kérem, adagolóst keresek!
Válasz medikus #3031. hozzászólásáraIgen tisztában vagyok vele. Mind alapméretes még. Ugyhogy ha esetleg valakinek lenne alapméretes az lenne az igazi!
Válasz vinchi #3030. hozzászólásáraA hengereknek illik azonos méretűnek lenni!
Sziasztok. Nos főtengely marad! Egyedül a hosszanti lógás volt kifogásolható! Egy k3rdés viazont lenne. Valakinek. Eladó használt dugattyú henger páros van e? Az 1olajlehúzós kellene. Es vagy 2 vagy 3 kompresszió gyűrűs. Az sem baj ha a csapszegje megvan. De az nem lényeges. Viszont az hogy ne egy szénné égett dugattyú legyen az jó lenne. Olyanom van nekem is. Ill ne legyen agyonkopott sem. EgSzóval használható.
Válasz buzsér #3028. hozzászólásáravinchi@citromail.hu előre is köszönöm.