Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Poénok új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Mezőgazdasági idénymunka új
- Szőlő felvásárlási árak új
- Robotkormány új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Műtrágya árak új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025 új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
748 hozzászólás
Válasz #195. hozzászólásra
De mit mosnak a lajtoskocsiból??
Válasz #191. hozzászólásra
Én tulméretezett szűrővel oldottam meg:)
Válasz #194. hozzászólásra
Úgy értem : Úgy biza!
Válasz #191. hozzászólásra
van ismerős 106-al, azok viszik magukkal a lajtoskocsit és naponta többször mossák
Válasz #189. hozzászólásra
te mit jajgatsz fáj a fejed:)
Válasz #190. hozzászólásra
holnap este felhívlak! köszi
Válasz #187. hozzászólásra
részletre még ismerősnek se, nemhogy idegennek
Válasz #182. hozzászólásra
Ez így van,száraz kuk.ban szoktunk magunkal vinni + még 1légszürő betétet,és délután cseréltük,nem hülyeség elhihetitek,motortol függetlenül.
Válasz #186. hozzászólásra
06 30 4151482 Ez a számom ha elküldöd a számodat akkor felhívlak amint beszéltem vele .
Na léptem esetleg később még benézek
Ajaj!
Válasz #183. hozzászólásra
Ja!
Válasz #186. hozzászólásra
5ért adapterestől de hitelezni szerintem sehogy már . Esetleg a gazdával egyezkedni részlet fizetésről .
Válasz #184. hozzászólásra
kuki adapterrel 5-ért?
számla nélkül elég gázos, mert nem lehet behitelezni (talán még azzal se)
Lusta vagyok rá . Zsírozni is csak két naponta szoktam kivéve a törőhengerek tűgörgős csapágyait
Válasz #181. hozzászólásra
Én ha most vennék akkor megvenném egy 5 körül
A múltkor azt mondta a csávó hogy szála csak 1,5 milla körüli összegről lenne
Válasz #177. hozzászólásra
te is itt vagy mán:)
Válasz #176. hozzászólásra
ne szédits már hogy nem csinálod meg minden nap,ugy kell kjezdeni a reggelt fujás,zsirzás,ez egy nap alatt ugy teleszedi magát hogy nagyon.
Válasz #178. hozzászólásra
megköszönném
mennyit érhetne meg?
azért egy 4 soros asztalért is sok az 1,6
Válasz #168. hozzászólásra
Ez is minimális olajat csíp,2005ben vettem a régi tulaja kivágta a számlát'mint K.. a bárcát'a motor felújításról,aztán a menetével szenvedtünk,de az idén nyárra +oldódott 80as hidróját kapta,de ez a motor nagyon gyökér!Amúgy 250ha ment az idén.
Válasz #177. hozzászólásra
Ismerős két évente ledobálja a variátor szíjat róla én az idén egy olynnal mentem amit ő ledobott és még jó volt . Jövőre veszek én is új szíjat de a mostani megmarad baj esetére
Válasz #175. hozzászólásra
Sok is bár nagyon jó állapotú gép .
Ha gondolod holnap felhívom és este megmondom hogy meg van-e még és ha meg van akkor mi az ára . Aztán ha érdekel akkor eljössz és megnézed az enyémet meg az ismerősét és utána meg azt .
Válasz #156. hozzászólásra
...és vágott vele vagy 50 hektárt...
Válasz #171. hozzászólásra
Nem fújom naponta csak minden szezon előtt és ekkor kimosom a hűtőt és ezért azt se fújatom naponta
Válasz #174. hozzászólásra
én azért nagyon sokallom a 4 millát
Válasz #169. hozzászólásra
Mondta hogy enged de azt nem hogy mennyire
Válasz #169. hozzászólásra
Németből hozta a JD-t
Válasz #170. hozzászólásra
jó az csak kevesebbet tud,nem kategoria.Azért hasra na vágódj már a 106-ostól.
Válasz #168. hozzászólásra
de azért gondolom a levegö szüröt minden nap kifujod?:)
Válasz #164. hozzászólásra
bátyámnak 514-es van nekem 106-os dominator,tudom a különbséget,de 514 ingyen se kellene.
Válasz #167. hozzászólásra
és nem számolták be a 514-et?
nem érdeklődtél, hogy mennyire engednék le az árát?
Válasz #166. hozzászólásra
Nem tudom hogy ilyen perkins mibe van még dele a kalappal tavasz óta fél liter olajat evett meg pedig 120 Ha-t lenyomtam a torkán
Válasz #165. hozzászólásra
Mert vett egy 1177-es JD-t .
Válasz #161. hozzászólásra
Az enyémben az van ami a régi Bourgion(lehet rosszul irtam)csőtörőkben van,az újabbakban is ez a motor van csak turbós,és eleve több lovas.
Válasz #160. hozzászólásra
miért adják el?
Válasz #163. hozzászólásra
amit lehet lapni 106-ost az nagyon le van harcolva
Válasz #157. hozzászólásra
van egy ismerős gazdálkodó ő 512 ess majd ,514 esse volt,de végül egy 85-ös dominátornál kötött ki.Úgyhogy csakis claast!egy jó állapotú 106-ost kapsz 2,5 milláért,az 514 esek meg 1,5-2 milla.A kettő között azért van különbség rendesen.
Válasz #161. hozzászólásra
Nekem sem zúzós az adapterem
Válasz #158. hozzászólásra
Nekem 6 hengeres turbós 125 lovas és a 80 mázsás kukiban 2.-ban teljesen neki variálva döngettem a 4 sorral
Válasz #157. hozzászólásra
Ültem is benne mert bementem megnézni . Érdekelt a szecskázója . Klímát 300-ba tették bele a telephelyen kiszállással 2 év garival
Válasz #153. hozzászólásra
Ha tavasszal átnézed rendesen akkor véletlen kell csak a területen javítani .
Bár ha 2-3 évente szétdobod és megnézed a csapágyakat a belében akkor + a tavaszi átnézés akkor gond nélkül kell mennie .
Ha rendszeres az átnézés nem érhet meglepetés
Válasz #132. hozzászólásra
Üdv!Milyen perkins van a tiedbe??Az én 85ösömbe sima 6hengeres 125le van,de 1rakás sz..!!!130-150es kuk.ba úgy beledöglött,ahogy illik zúzó nélkül!
Válasz #154. hozzászólásra
a Szeged mellettit láttad már közelebbről is?
Válasz #150. hozzászólásra
Havernak két év óta van meg az 514-es és egy variátorszíjat kellet csak csrélni!!
Válasz #153. hozzászólásra
ja és mindenképpen szalmaszecskázós kell és klimás
Válasz #150. hozzászólásra
Merz basznak a gépre és ezért mindig szezonban javítanak . Én se sokat foglalkozozk vele de azért végig viszi a szezonokat . Vagy a szíj rossz minőségű vagy túl spanosak .
Dob kosarat meg az osztályzó rostát kell benne csrélni bár sokan nem használják a rostát és úgy is lehet menni szépen . Én terményenként cserélem a rostát ( fél óra )
Válasz #152. hozzászólásra
a teljesítménnyel tisztában vagyok nem is lényeges, mert mig várok másra az is napokig tart
én szerelni rühellek nyáron a földön 50 fokban
Válasz #149. hozzászólásra
Sok kombájn után látszik hogy hol ment el de utánam esezleg a forgón látszik egy két folt hogy ott ürítettem .
Géza nem egy nagy teljesítményt képvisel a 14-es de lehet 2 nappal tovább aratsz de ekkor is akkor aratsz amikor akasz és nem kell könyörögni senkinek hogy jöjjön
Válasz #149. hozzászólásra
a rostákat kell benne állandóan csrélni?
Válasz #148. hozzászólásra
ismerek olyanokat akiknek van 514, 512
mindegyiknek fekete a keze állandóan és egy külön ember kell, aki viszi utána az ékszíjakat
Válasz #148. hozzászólásra
Ja,és lehet vele min veszteséggel dolgozni monitor nélkül!