Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Direktvetés, no-till. új
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
- Agrárjog új
- Lucerna telepítése, termesztése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Vizszintes tengelyű szárzúzó új
- Körbálázót, de milyet? új
- Dohánytermesztés új
735 hozzászólás
Válasz #230. hozzászólásra
én nem bakhátra rakom..
Válasz #229. hozzászólásra
Én is a kiskundorozsmai nagybanira járok..
Válasz #162. hozzászólásra
Vagy a Babettát.
Válasz #228. hozzászólásra
Én tudom mert sajnos nekem is úgy kell vennem és a másodost vettem 350ért csütörtökön...A káposzta 7500ft +fa
Válasz #223. hozzászólásra
mert igenis viszik ez biztos !
te is bakhaton termeszted a zoldseget???
en elhiszem neked............akik nagyba hordjak arepat toletek mind szegedet mondot talan ot olcsoban megkapjak ,vigyoroghatsz de hid el mar hogy igazta mondok
hat ez nagyon erdekes.de biztos ugy van ha te mondod.en meg a realis arakat mondtam neked elhiheted.ebol a kaposzta fajtabol menyi volt 2500 szem????
Válasz #225. hozzászólásra
hallod..itt a szép zöldség 450-500forint...
Válasz #219. hozzászólásra
Az egyik krumplitermelő barátomtól háztól viszik a burgit hozzátok..
11000-et irtam kaposztanak 6-8000 ezret irtam a krumplinak es 14 000 a sargarepanak a petrezsejem 40000 lej azaz280 ft korul
Tavaly még vittek..Idén még nem volt szerencsém...De kérdezték mi az ára..Jó nekem itt a beszélgetés...Köszönöm..Nekem elég gyors ez...
és nyáron ?
Válasz #218. hozzászólásra
na most ha én odavinném akkor mennyiért tudnám eladni???10000vagy 14000lejér???
http://docler.hu regelj ide it gyorsaban megy a beszelgetes............
nem szoktam kamuzni,amit irtam az ugyvan gyere el es bizonyododj meg rola
ja,es krumplit nem hoznak toletek
70 ft=10000 lej ok meg adjak 14000lejert 25 ft nyernek kilojankent szorozd be mazsakal tonakal..............szerintem nagyon is jokat kaszalnak a bisznicen
de mondok en meg valamit nalunk a vetomagvak is joval olcsobak en autonom quint hasznalok nalunk 6000 ft-ba jot ki nalatok meg 9000 ft sokarta olcsobak nalunk es erdeti csomagolasba vanak,meg mielot valaki bedobja hogy hamisitvanyok:(
Válasz #215. hozzászólásra
32éves vaok..Sárgarépa 70-80..fejes 70-80..Krumpli 50-60.../kg Akkor mi a poén benne hogy ide jártok vásárolni???Itt még drágább..
jancsika,te hany eves vagy?szoktal chatelni??
Válasz #212. hozzászólásra
http://www.alfaluc.hu/i-fejesk-lion.htm
8000 lej az olyan 50 ft-nak felel meg......................tudod nalunk volt penzvaltas uj penz van de meg mindig regi erteket mondjuk 155 a ft azaz 100000ft=15 milio lej uj penzbe 1500 lej uj penzbe
Válasz #208. hozzászólásra
És a 6-8ezer lej az kilóra értendő krumplinál???Na most nem értek semmit.......
a lion milyen cegtol van?meg sose halotam rola valami lapos kaposzta volna??
a fejeskaposzta 11000 lej a nagybanin olyan 70 ft
kilora mond mert igy nem tudom
1000 lej regipenzbe olyan65 ft
Válasz #205. hozzászólásra
1800 a répa úgyszintén a káposzta és 1500 a krumpli...
Válasz #203. hozzászólásra
1000lej az mennyi forintba???Lion fajta káposztám van...Tudod mi az érdekes???Csütörtökön voltam szegeden,és pont a fejest vették a Románok..Szegény csajnak úgy dobáltuk be a mikrobuszba ömlesztve a fejest minél több férjen..
a repat,kaposztat krumplit menyibe adod nalatok a piacon??
hamar it vagy akkor mit mondsz??dual egyedulvagy stomp,utana meg post a 4 liter racert meg dobjam a kukaba??
a krumpli meg nagyon olcso 6 es 8 ezer lejbe megy mert hozzak lengyelbol a szart.kaposztad milyen fajtad van?en juniort tetem ,az iden nem ettem sokat mert vagy harom eve bebasz nekunk a macedon kaposzta az se nem kel se nem rendes kaposzta
Válasz #199. hozzászólásra
Látod...És biztos vagyok benne hogy az afalon is besegített..legmagasabb dózist használtam ha jólemléxem..Talán ezt nem szabadott volna..
a kaposzta nem igen megyenmert megjelent egy honapja a macedon uj kaposzta,a szep zoldseg amit szegedrol hoznak 14000 lejbe megy,azt nem tudom hogy menyire,de betort szelvedorol meg torot kezrol ne almodoz ez nem texas:D:D::D
Válasz #194. hozzászólásra
Aztán betesznek örökre a hűvösre...
en meg szivesen segitek ,barmikor szolsz ,lesz anyi idom hogy elugrok veled:)az afalonra vissza terve meg azt irta az egyik oldalon hogy afalonal ajanlatos akor permetezni ha a repa csira centi masfelcentire vana foldtol ,igaz par csira pusztul de hatasos.de hogy vetes utan permetezted.es megis pusztitota azoldseget ez nagyon furcsa:(:szinte hihetetlen,hisz kimondotan zoldsegre is valo
Válasz #189. hozzászólásra
Szavadon foglak!!!Ha most vinnék fejest krumplit répát...milyen árat kapnák érte???
Válasz #189. hozzászólásra
Szavadon foglak!!!!Én is halottam hogy keverik a stompot meg a racert...De még nem csináltam..Én csak arról írok beszámolót amivel kapcsolatban van tapasztalatom.Sőt afalon használható vetés után kelés előtt is...Azt probáltam egy kis darabon..Azt nem ajánlom..Nagy meleg volt keléskor.Lehet az is barakott neki.Szépen kikelt és sorba száradt el..80%elment..De mint mondtam egy kis próbadarab volt!!Viszont gaz egy szál sem volt!!!!
heccmaster ha egy vilagklasszis sportolotokat erdelybe leszurnak..biztos vagyok bene mas falyta megnyilvanulas latot volna napvilagot
ne kelljen mar neked bemutassam a magyar rendorok munkasagat.......ez van nalunk is.most ezel a penzugyi krizissel mindig azt lesik mivel buntethetnek hogy gyujtsek a penzt,a tolvajokal persze nem fogalkoznak mert folosleges papirmunka es az ugyesz ugy is szabadon engedi meg mielot birosagra jutna mert nincs hely a bortonbe........buntetest meg hiaba anak az ilyeneknek mert semisincs a neven.ezt is az egyik jo baratom mondta,es szerintem nem beszelt a levegobe.szerintem ez nagyon szomoru hogy idegen allampolgarsaguak verik a magyart magyarorszagon:(:(::(:(
Válasz #192. hozzászólásra
Pl. előkapod a kalasnyikovot oszt tökmakkon lövöd mindet.
Válasz #190. hozzászólásra
Jó is néztünk vóna ki ha magyaroznak............
tenyleg szoktatok torentezni??volna egy meghivom
Válasz #188. hozzászólásra
De én amit láttam ott 5en voltak egyen...Na erre valami jótanács???
es meg valami hidjetek el nem a roman a szarhazi,ne vegyetek egy kalap ala a romanokat a ....okal,nekem a komandosok ezredes jo baratom,vamos ezredes rendor barataim vanak mind romanok,es tiszteletel beszeltek a magyarokrollasd mikor megoltek kozmat,ok se magyaroztak,sot sokak meglepetesere semilyen soviniszta szo nem hagyta el a fiu apja szajat:(
Moderálta: (3932) 2013-11-15 11:36:11
eggyet mondhatok,ha valamikor raveszed magad hogy eljosz ,en veled tartok.......es nem csak dumalok,nagyon megfogsz lepodni,azt garantalhatom:)
Válasz #186. hozzászólásra
Az a lényeg, h. az 1.-t Te üsd...
És lehetőleg ez legyen az utolsó is...
1ből KO.
segits mar jancsika,te zoldseges is vagy...........ha a racert meg a stompot keverem........mert azt irtak a neten hogy lehet.arthat a kulturnovenynek??nem fitotoxikus ket vegyszert ossze keverni,ugy hallotam ma hogy kukoricaba ,napraforgora siman keverik az egy es ketsziku irtokat.e;egem van hogy minden evbe begazlik az alomany mert eggyenletlen a keles es mire mind eleri azta bizonyos meretet hogy afalonal vegigmenjek rajta adigra derekig er a gyom mondjuk leperzseli .de ha nem huzigaljuk ki ujra gyokeresedik
Válasz #180. hozzászólásra
Oké de akkor áruval megyek....megmondom őszintén..mi bajára járunk piacra...Ott vannak Román árusok..Sok jó tapasztalatom nincs róluk..Én láttam már hogy addig ütötték a magyart mert nem akarta átadni egy szabad asztalt nekik amíg mozgott.És nem csak a férfit hanem a fiát is kergették,csak az megtudott lépni..Szerinted ha ilyeneket látok,ne gondoljam hogy nálatok nem fordulhat elő ilyen???