Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kukorica vetőmagok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Lamborghini traktorok új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Direktvetés, no-till. új
- Fakitermelés, erdők újratelepítése új
- Agrárjog új
- Lucerna telepítése, termesztése új
- Vizszintes tengelyű szárzúzó új
Cikkajánló
Figyelem! Megjelent a külterületi utak fejlesztése pályázati felhívás
Egyéni művelet esetén akár 150 millió forint is lehet a vissza nem térítendő...
Hirdetés
735 hozzászólás
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-02-28 12:49:14
Válasz #282. hozzászólásra
Szóval nem is JOPOFA vagy hanem Nagy Sándor, most naaagyon megleptél
Válasz #277. hozzászólásra
Mert hogyhogy????
Te is 1 dagadt disznó vagy?
Azok hisznek ilyen hülyeségeket........
2010-02-28 12:49:32
2010-02-28 12:49:49
Válasz #276. hozzászólásra
Lécci, klikk VÁLASZ ERRE, hogy ne keljen visszaolvasni a fél lodalt, meghogy kiderüljön kivel is kötözködsz,
Aztán használj lécci ékezeteket, mert nagyon 2 értelmü amit itt közzéteszel
Válasz #277. hozzászólásra
Te csak 1 kis piacozós ...... vagy. hehehehehehehe
Megennéd magad alól a xart is ismerem a fajtátokat.....
2010-02-28 12:50:41
2010-02-28 12:51:15
2010-02-28 12:52:30
2010-03-01 17:02:53
Válasz #271. hozzászólásra
Mond hol és mikor kötöttem Beléd???, én valahogy nemigen emlékszem.
2010-02-28 12:51:26
Válasz #269. hozzászólásra
Próbáltam diplomatikusan a tudtodra hozni a véleményem, de Te..............................
Maradj csak Transzilvániában, jó ott Neked, úgy látom,mi meg valahogy majdcsak kibirjuk Nélküled
2010-02-28 12:52:59
2010-02-28 12:52:05
2010-02-28 12:53:38
Válasz #267. hozzászólásra
Vedd már észre magad gyerek, sokan segitettek Neked, de Te valahogy túlpolotizálod meg túlmagyarozod a témát.
Ez a fórum ment nélküled is, meg menni is fog ezután is, csak vlhogy senki sem dijjazza az személyeskedő hozzászóllásaidat. Szivd jól mellre a dolgokat, gondold át, aztán.....
Ha meg a modi törli a dolgaid, csak magadnak köszönheted, meg ajánlanám elolvasni a moderálási alapelveket....
2010-02-28 12:52:19
Válasz #265. hozzászólásra
JÓPOFA, húzz mán át valami más topikba,vagy ha itt maradsz, légy tárgyilagos.
2010-02-28 12:50:59
folotebb erdekesD::D:D:d
Válasz #262. hozzászólásra
ki és mibe?
2010-02-28 12:09:08
Válasz #260. hozzászólásra
Maradj má csöndbe, nem a te topikod ez, h. kisajátíthasd...
Inkább kérdezzé vlm.t máma is...
2010-02-28 11:58:58
Ennek az is lehetne a címe, h.
Írtó jó gyomírtót keresek de írtózatos gyorsan, mert mindenkit kiírtok ha nem lesz az infó írtógyorsan beírva!
Menjetek a offba má tényleg az ilyen témával vagy a politikába.
Már az 50edik ilyen engem is kezd idegesíteni, akkor gondolhatjátok a többi jóérzésű répázó répást mennyire........
Válasz #255. hozzászólásra
Látom érzelmi beállítottságú ember vagy, de nem baj. Abban akartam segíteni, hogy az anyaországi plebsz gondolkodását megértsd, nem sikerült, mindegy. Amúgy nem magamról beszéltem, mert engem már gyerekként 89 előtt is kivittek és tudom a különbséget Partium és Erdély között, meg ilyesmi. De egy biztos, én elmentem dec. 5 én és igennel szavaztam, sőt még kampányoltam is mellette, de úgy nehéz, ha egy áttelepült meg a nemre buzdított a buszon, mondván ti is szenvedjetek meg érte....erre mondtam, hogy jött aljanép is...amúgy az igen volt többségben, úgyhogy annyira nem kéne az anyaországiakra haragudni, mert ha egyszer lesz egy nemzeti kormány Mo-n, annak ez alapján tudnia kell, hogy mi a dolga...
http://www.youtube.com/watch?v=RcBS2d42cBU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RcQ_X2GnnzM&feature=related itt a masik video............es enm akarki meselte el magyarorszag helyzetet
40 evig nem tudtatok rolunk.legalab ezt ne mondtad volna,ez nem szemelyeskedes volt csupan tortenelem,ha negyven evig nem tudtal az elszkadt magyarokrol akor azt jelenti semitse tudsz a magyar tortenelemrol.es hagyjuk mar a szekusokat hogy jonek ide????? erdekes a romanok tudtak hogy a kisinioijak romanok,legalab ne nevetesd magad http://www.youtube.com/watch?v=LAFEcwXOWpE&feature=related nezd meg azt .feltetek a munkahelyeteket,errol szolt az egesz meg hogy bekoltozik a sok erdelyi,csak ara nem gondoltatok hogy ha unio tag les romania,es akinek penze van siman atkoltozik ha akar............ http://www.youtube.com/watch?v=LAFEcwXOWpE&feature=related volt mar ....miniszteretek.........es ez csak a kezdet
Moderálta: (3932) 2013-11-15 11:35:58
Válasz #202. hozzászólásra
Az afalon úgy müxik, hogy a levélen felszívódik és egyébként az ernyősvirágúakra is fitotoxikus, csak a levélszerkezet és a viaszréteg miatt nem marad rajta, ha nagy cseppel nyomod ki, hanem legördül és ezért kell több nap napos idő mielőtt kiteszed állományba az anyagot és a bújkáló zöldséget ezért viszi. A személyeskedő vitátokhoz meg annyit, hogy itt 40 évig semmit nem tudhattunk rólatok, majd sokan jöttek, köztük törtetők, szekus besúgók és ez utóbbi két csoport határozza meg a határokon túliakról a képet. Én végtelenül tisztelem, akik a szülőföldjükön maradtak és azokat is , akik a jobb élet reményében átjöttek és tisztességesen gyarapítják az anyaországot pl. ápolók, orvosok stb.
Válasz #252. hozzászólásra
zömét kilózva..Kettő,néha három vetésem van egy évben..Télen betárolom..a répát..Tavaly volt egy későn vetett zöldségem az a földben van még...Majd megjön a jóidő és ha tól egy kis új zöldet elkezdjük szedni mielőtt felmagzik.
Válasz #251. hozzászólásra
sejtettem, hogy nem dobbal
mindegy, hagyjuk !
csomósan adod el zömét ?
Válasz #249. hozzászólásra
Kelesztés csővel megy...Mikor már nagyobb öntözöm dobbal..A sorköz lazítására gondolsz???
Válasz #213. hozzászólásra
Nem csodálkozom rajta, hogy nem értik !
Ha megfogadod a tanácsomat mivel ez egy M.O.-i fórum az árakat HUF-ban add meg .....fölösleges itt komplikálni a dolgokat , hogy új lej meg régi lej meg stb.
Mond azt, hogy RO-ba 60 ft. egy kg akármi és így megértik a h,sz.-aidat ,de azt ne várd el senkitöl , hogy számológépet használjon amikor elolvassa a h.sz.-aidat.
És még 1 dolog : ha egy mód van rá használj ékezeteket, mert akkor talán jobban megértik azt amit írni akarsz
Válasz #248. hozzászólásra
ha ki bírod dobbal keleszteni...
gondolom neked is van akkor késes lazítód
Válasz #247. hozzászólásra
is-is..Valahova le vannak fektetve az öntözőcsövek,valahova a dobot húzom ki..
Válasz #245. hozzászólásra
nem rossz megoldás !
de dobbal öntöd? vagy stabil szórófejjel?
Válasz #244. hozzászólásra
hát nem olyan kis pénz !
Válasz #243. hozzászólásra
Tápoldtaozni én is tudom..A szivattyúnak a szívójára kötöm rá a az ezer literes tartálybabekevert tápoldatot..És egy csappal szabályzom milyen gyorsan mennyen ki a műkaki..
Válasz #243. hozzászólásra
Nálam az a gond hogy nincs a környéken ásógép...Kéne venni egyet...
Válasz #242. hozzászólásra
ja itt a nagyok ásógépezik szántás után a répának való helyet
ha valamikor újra teszek a földbe akkor ki fogom próbálni az ásógépezést !
a mikrót azért mondják jobbnak a szakik mert víztakarékosabb, egy idő alatt nagyobb területet beönt és ez előny főleg szélben míg a répa nincs kikelve, sőt van aki mikrón keresztül még nyomja valami tápoldattal
szerintem a konzol is olyan dobra való amit fel lehet gyorsítani
Válasz #240. hozzászólásra
Marózás előtt fel van szántva...Kéne egy ásógép is..Én öntözőkonzolon gondolkodom...
en csak berenalok,ha talajmarostam mindig silany volt a kelese a zoldsegnek
Válasz #238. hozzászólásra
én se mikróztam pedig az lenne a répa istene .
azért is még mert nem akármilyen dobokkal lehet kikeleszteni
akkor 30 cmtől nagyobb mélységet nem is adsz neki
Válasz #237. hozzászólásra
az elmúlt pár évben maistrot vetettem...
Válasz #236. hozzászólásra
Talajmarózok vetés előtt,és szórófejjel öntözök..Nem mikroszóróval..
es milyen fajtat??en a sirkanat meg a nadrint teszem de nagyon draga amagja(:(:(
Válasz #234. hozzászólásra
aztán te hogy készíted el a talajt a répának ? mikróval öntöd ?