Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrárjog új
- Dohánytermesztés új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Teleszkópos rakodógépben melyik a jobb? új
- Direktvetés, no-till. új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
- Kukorica várhatóan........! új
- Körbálázót, de milyet? új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
735 hozzászólás
Válasz #382. hozzászólásra
Burgonyatöltővel az felejtős, profilozós bakháthúzó kell rotációs késekkel.
Hogy öntözöd?
hiaba legalab szazevel levagyunk maradva :(:(::(:hozzatok kepest,legalab is ami a mezogazdasagot illeti(::(fingom sincs hogy nezhet ki egy simito:(:(
Válasz #381. hozzászólásra
SIMITÓ, NEM HENGER.,a szántás utáni egyenetlenségeket doldozod el vele.a bakhát pedig annyira tömör,h gond nélkül vethető a beállitott 1,5-2 cm mélységbe.
A vetőgép tömöritője pedig annyira jó, hogy nem indokolt újabb hengerezés, meg persze bakhátnál nem is kivitelezhető
nalam az ontozes megvan oldva,bakhatat is lehet huzni azthiszem a rendes burgonya feltoltovel csak nem ertem ,hogy nem e lesz tul laza a vetoagy:(:(
na ez maris jo ,sokat segitetel.szoval ti eloszor hengerezitek,azutan kultivatorozatok?????a masik kerdesem meg az volna ha felormozatok vagy ahogy nalatok mondjak bakhatoztok.........nem lesz tul laza a fold a kis magvaknak,ugyanis en azert nem talajmarozom mert akor a mag lemegy 10 cm-re es onan az isten se keleszti ki:(:(::(
Válasz #379. hozzászólásra
Passz, nincs tapasztalatom, mi simitózunk 8m -es simitóval,aztán 6m es kombinátor,amilyen mélyen csak lehet,aztán bakháthúzó meg ikersoros vetés.
Viszont a klasszikus müvelésü répára asszem errefelé nem hibridet vetnek, hanem a Fancy fajtát, mert azért a hibridek szeretik az ideális feltételeket, viszont a Fancy alkalmazkodóképes
tudod en a zoldseg helyet mindig loval berenaltatom,pedig az penzbe kerulD::D:de tegnap kijot az ileto hogy bernalja a foldemet csak ugy pattogot a fold tetejen,pedig mar ki volt olvadva afold:(:(::szerinted ha traktoral kultivatorozom le nem nyomja le nagyon a foldet???mert en nem bakhatra vetek
Válasz #377. hozzászólásra
Ne kimélj
igen,legalab is gondolom,megprobalom dual keverve raceral .lessz amilesz...............vagy kimegy a zoldseg vagy nem lesssz gyom:D:D::D:de lene meg egy kerdesem..........de csak mert jofej vagy:)
Válasz #374. hozzászólásra
Félretéve a viccet, a sárgarépádra találtál megoldást?
Vetés, gyomirtás megoldott???
Válasz #374. hozzászólásra
No comment
azert a keto kozot nagy kulombseg van:).de mindegy hagyjuk legyek csak ate szemedbe gyengeelmelyu
Válasz #372. hozzászólásra
TE KEZTED A JÓPOFÁZKODÁST
draga adorex azert mert valaki meg nem hallot errol a vetomag forgalmazo cegrol,nem igen kene gyenge elmelyuzni.szerintem tizbol egy halot errol a cegrol es az te vagy,biztos boldog ember vagy hogy te a nem gyenge elmelyu emberek koze tartozol...........
Válasz #370. hozzászólásra
Mi van, juttok vlm.re???
Válasz #369. hozzászólásra
http://www.vilmorin.com/english.aspx
Csupán a gyöngébb értelmi képességüeknek....
vilmoniros:D::D:D::D:D::Dkomolyan mondom jopofa vagy gyerek:)
Válasz #366. hozzászólásra
VILMORINOS SÁRGARÉPA,szerinem a legjobb
na hgaylak adorexke:)ha csak egyedul vagy olyan uncsi........gondolom neked is hianyoznak:D:D::D::D:
bolerot?????kezdek felni toled:)
Válasz #364. hozzászólásra
A Bolerót mán elvetetted?Legyomirtóztad???
ok,remelem igy mar nyugodtan alszol majd:]
Válasz #362. hozzászólásra
Szerinted? de ha válaszolsz vlmire vagy vlkinek akkor nyomjá má előtte VÁLASZ ERRE zöld szinü feliratra,lécci
ugye te nem engem gyerekezel?????
Válasz #360. hozzászólásra
Gyerök, Te mán mögint gyütté?
lattom,tema az sehol..........nincs kivel kekeckedni,minden bizonyal nagyon szomoruak lehettek:)
Válasz #358. hozzászólásra
Ha alkoholhoz jutok, meg pont OK a hold állása akkor KO -zom magam , oszt a paparazzik lefotóznak
Vlhol Kambodzsában fényképeztem, tegnap az OFF topicba fenn van a párja is
Válasz #355. hozzászólásra
Te ki ez az Ördög a képen? Hasonlít az egyik ismerősömre... Neki is 20%-os ecet szaga van?
Válasz #356. hozzászólásra
Még a végén én kerülök az agroinformos bárlistára
Válasz #355. hozzászólásra
Miért nem próbáltad csúnyán? Hátha úgy...
Válasz #354. hozzászólásra
EVO, sokat akarsz tudni, a gyerek nem ismeri a cimzett fogalmát, próbáltam érzékenyen rávinni Őt a cimzett hozzászóllásokhoz, de............a hibás nem én vagyok, vagy más értelmi képességei...., hát igen
Válasz #353. hozzászólásra
De ki volt a címzett?
Válasz #352. hozzászólásra
Vlmi kérdés vót feltéve a románozással kapcsolatba, visszagyütt a répabetyár
Válasz #351. hozzászólásra
Nem tudná valaki idézni eme verset ,ami itt valamilyen oknál fogva törlésre került ?
Biztos szép volt , sajna nem láttam...
Ki volt a címzett?
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-03-01 17:16:03
Válasz #296. hozzászólásra
Nagyvárad nem transzilvánia, tudod, csak a gyengébbek kedvéért...
Válasz #348. hozzászólásra
Ajjjj, ha itthon vagyok vazze én is segítettem vóna neked kultúrát fitogtatni .... lemaradtam...
A lényeg , én pont sajnálom az elcsatolt részeket , minden jó emberrel és az ilyen hülyékkel együtt is , de ő minket hibáztatott Trianonért... Mintha mi akartuk volna , vagy nem tudom mi...
Válasz #347. hozzászólásra
Nem szabad ám waze.
Pár 7 múlva is had röhögjek a beírásaimon.....
Válasz #275. hozzászólásra
Ez a beszéd apám!!!
Hülye ez úgy ahogy van , eddig még mindenkivel összeugrott . Nem érdekli ezt a répa csak kötözködni akar...
Ennek a topicnak nyugodtan törölni lehetne a tartalmát mert , csak rontja a fórum hírnevét.(szerintem)
Válasz #345. hozzászólásra
http://www.agro.basf.hu/hu/deploy/media/hu/productfiles/labels/2009/TK09BUTISAN.pdf
en nem ismerek meg semit azert kerdezoskodok:(:(treflant hasznaltam ket even at,csak nalunk is betiltotak,azt hitem van olyan joa dual gold mint a treflan:(:(
Válasz #342. hozzászólásra
A treflan spéci szer volt káposztafélékbe is, a graminicid az egyszikü gyomok elleni gyomirtók gyüjtőneve, minden fejfájás és fytotoxicitás nélkül lehet alkalmazni káposztában,
A butisant ismered?
Válasz #338. hozzászólásra
de,jó a command48,devrinol,fusiláde forte,pendigan,stomp,treflan is jó(csak nem mindegy,hogy mikor)
atreflan tobet vit ki mint a dual????ne haragudj hogy enyit kerdezek,de okosodni szeretnek a masik meg az hogy a gramicid gondolom gyomirtot takar,es ha legyomirtozom a kaposztat postpremergensen nem sargitja meg a levelet??
Válasz #340. hozzászólásra
nem árt, de fölösleges, többre mész pl 14-21 nappal a palántázás után vlmi graminiciddel.
Jó eredmény érhető el Treflan vagy synfloran palántázás előtti bedolgozásával, de már ezek a vegyszerek is a múlté
en ertelek teged ,de ha megis begyomirtozom,artani fog akaposztanak??
Válasz #338. hozzászólásra
Ha palántázod, akkor indokolatlan szerintem
de a dual akor nem jo kaposztara???//
Válasz #332. hozzászólásra
Agil.Focus ultra,Fusilade super,Gallant super,Pantera,Targa super,
azert kosz