Hirdetés
Fórum
- Agrártámogatások kifizetése új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
- Grubber új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Eke minden mennyiségben új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- AKG támogatás új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Búza termény felvásárlási árak új
664 hozzászólás
Válasz #313. hozzászólásra
Válasz #309. hozzászólásra
Válasz #309. hozzászólásra
Lajta vetőgép aprómag műanyag kerekeit vettem én is avval vetek már 5éve ez jó hozzá.
Válasz #2. hozzászólásra
Saxonia 21 soros vetogep beallitasa vetshez buzahoz arpahoz es zabhoz.Elore koszonom a segitseget.
Válasz #307. hozzászólásra
Én a Habinál tudtam beszerezni. Üzleti cikkszáma:91124
Bruttó:429ft
Ha valakinek bármilyen kérdése lenne, én már vettem búzát, zabot, árpát, repcét, lucernát, füvet a bütykös elemmel, 3-280kg-ig és minden kikelt szépem. Viszont azt nem tudom, hogy hol lehet hozzá jutni apró mag elemhez, ha valaki tud erről valamit mondani az kérem jelezze.
Válasz #190. hozzászólásra
a gép telyes széleségébe potyog a 2,5 kiló
Válasz #304. hozzászólásra
A 261-264 hozzászólásnál megtalálod,egyszer már feltettem!!!!!
Saxonia A.200 vetőgéphez keresek vetési útmutatot.
Elöreis köszönöm
Kérem aki tud segitsem.
poczeferenc38@gmail.com
HA van rá igény készítek majd egy magyar nyelvű táblázatot az A201-es vetőgéphez!:)
Saxonia A561-es vetőgéphez keresek használati útmutatót, vagy a beállításáról valamit. Búzát kellene vetni vele. Kérem, aki tud segítsen!
zomisa@gmail.com
Sziasztok! Saxonia A 201-es géphez keresnék magyar használati útmutatót, vetésí táblázatot ha valaki tudna küldeni, nagyon megköszőnném! emailcim:
titusz571@freemail.hu
Saxonia A-200 vetőgéphez keresek gépkönyvet .
Tud valaki ebben segíteni.
Elérhetőségem : pazaurekeva@hotmail.com
Előre is köszönöm.
Sziasztok! Saxonia A 201-es géphez keresnék magyar használati útmutatót, vetésí táblázatot ha valaki tudna küldeni, nagyon megköszőnném! emailcim: matheau@freemail.hu!
Sziasztok!
Tudna valaki Saxonia A 201 vetőgéphez, vetőtáblázatot küldeni? Előre is köszönöm!
sadam19900922@gmail.com
Válasz #296. hozzászólásra
523
Válasz #293. hozzászólásra
Sziasztok! Búzát szeretnék vetni, de nem tudom beállítani a gépet.
Saxonia A200-as a gép, 270 kg-ra kéne beállítani.
Tud nekem segíteni valaki?
Peti
Sziasztok!
Szükségem lenne Saxonia A-202 vetőgép beállitáshoz- búzához !
E-mail cimem : ylinda@vipmail.hu
Köszönöm előre is !
Válasz #-2 hozzászólásra
Válasz #292. hozzászólásra
Lapozz vissza egy oldalt feltettem a táblázatokat!A búzát 521-es beállítással vettem.
Válasz #233. hozzászólásra
Szia!Az a kérdésem lenne hogy a saxonia vetőgépen milyen beállítással veted a búzát?
sziasztok saxonia A 201-es hez vetésí táblázatot ha valaki tudna küldeni ha lehet magyar nyelvűt nagyon megköszőnném emailcim:volenszkipisti@citrommai.hu
Lucerna vetéshez mik a beállítási értékei a saxonia A 201-es vetőgépnek?
Válasz #285. hozzászólásra
Haci ezen a számon érdeklődjél +36209315641
Válasz #286. hozzászólásra
A lucernához gabonakorong kell.
Nagyon nagy koszonet!
Válasz #285. hozzászólásra
Gabonához: http://www.agroroll.hu/termekek/15272
Lucerna, aprómag: http://www.agroroll.hu/termekek/15274
Kukorica, bab, szója: http://www.agroroll.hu/termekek/15275
Hello!Ocsi a nevem egy Saxonia A 201 -hez 3m keresek magkihordokat.Megkoszonem ha valaki segitenne abban hogy hol lehet ilyet vasarolni.
Válasz #282. hozzászólásra
Üdv Sanyi nekem van Saxonia 21 soros 2,5 méter, ha erről van szó, szívesen segítek. Küldj elérhetőséget.
Üdv.:
Válasz #282. hozzászólásra
Üdv Sanyi nekem van eredeti német ha 3méteres 25soros a géped akkor jó hozzá.
#1. hozzászólás, norbi_92 küldte be 2013-08-29 20:03:56-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok!
Tudna nekem valaki Saxonia A202-höz vetési táblázatot küldeni??
Köszi előre is!
Köszönöm a segítséget mindenkinek, azt hiszem innen már menni fog :) :)
Válasz #277. hozzászólásra
A hajtó gumikereket kapcsolgatáskor érdemes megmozgatni, elforgatni. A sorrend szerintem lényegtelen.
Küldtem egy emailt szívesen segítek,hívj fel!
Üdv hát én a százast ,a tizest és a egyest állítom sorba persze ha kivan kopva a tengely amin állítasz akkor nehéz és mikor állítasz mindig ellenőrizd a hajtókeréken hogy viszi-e a magledobó kereket.Lucernánál kereket kell válltani,tartálynyílás1,kerékledobás,1, beállítás100-20-4 20kg,búza 1-es,4-es,beállítás500-10-4 260kg, tritikálé 1-es ,4-es, 500-10-4 250kg,
Ó köszi, igazából az lenne a kérdés hogy a norton szekrényen van 3 kapcsoló és nem mindegy milyen sorrendbe kapcsolom őket össze, mert valamikor nem engedi egyiket-másikat elfordítani, lucerna, árpa, búza és tritikálé lenne még a kérdésem azokat mennyire állítsam be? egyébként köszi hogy válaszoltál :)
Válasz #275. hozzászólásra
Üdvözöllek ha a német nyelvű meg van az jó,a tartálynál kezdem ,ahogy húzod felfelé,finom,közép,durva,a tartály közepén van egy kar ezen a kimenő magot tudod állítani 1,2,3,4,5,lefelé többet enged felfelé kevesebbet a németnyelvűn meg van az állítás pl,a búzát én 500-10-4,a tartály nyílás 1,kerékledobó3 vagy4-es álláson van ez 260kg.Kérdezzé ha van még valami szivesen segítek én két évig gyakoroltam míg rájöttem mennyit kell állítani hogy jó legyen
Szia, 2,5 méter, 21 soros 3 állású norton szekrény, nem igazán értek hozzá, szeretném az alapóktól kezdeni, mit hol tudok rajta beállítani vetőnyelv, ilyenek, remélem nincs sok különbség a modellek között, tudnál segíteni?
Válasz #273. hozzászólásra
SZia Hofi Rambo nekem is saxoniám van 3m-es 25soros és milyen a norton szekrénye 3-om állítású ha igen akkor tudok segíteni
Tisztelt Géza!
Most vettem egy Saxonia 250 vetőgépet és kéne hozzá egy magyar nyelvű útmutató, legyen szíves küldje el nekem is: hoffmandaniel95@gmail.com
Segítségét előre is köszönöm!
Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni egy Saxonia 250 kezelésében, és beállításában? német nyelvű tájékoztatót kaptam, de azt nem nagyon értem, esetleg tudna nekem küldeni egy magyar nyelvűt, ha van? E-mail címem: hoffmandaniel95@gmail.com előre is köszönöm a választ.
Üdv mindenkinek érdeklődöm nekem is saxoniám van 25-soros tavaszra akarok vetni baltacint mennyit kell vetni 1h-ba és mit hova kell állítani aki csinált már ilyet segíthetne
egyenlore ez ele, de jo lenne ha a tobi is meg lenne.... ki tudja?.... ha van fix telefn szamod le adod, vagy e-mail?
Válasz #268. hozzászólásra
Nagyon kedves vagy Áron,hogy nekem készítenél málna pálinkát!Csak azért kértem azt,mert 2 éve egy ismerősöm hozott Erdélyből és nagyon finom volt.Az ősziárpát ugyanúgy vetettük,mint a tavaszit,de lehet vetni még :hagymát,babot,spenótot,sárgarépát.Ha lesz időm felteszem azt is.Nagyon szívesen segítettem.Ha esetleg elromlik valamelyik alkatrész cikkszám listám is van hozzá.
nagyon szepen koszonom. en szilva palinkat csinalok, de jovore maid malna-bol is fogok csinalni erted.:P. asztan varlak. egy igazi kincs vagy. koszi.
Válasz #264. hozzászólásra
A jó málna pálinkát elkortyolgatnám!!!
Válasz #264. hozzászólásra
Nagyon szivesen!
segithetek en is informatiokal a kukurica szedorol SIP sempeter tornado 40 eol, vagy kukurica vetogep SPC4, vagy.... kerdezetek. Bacsi-i Marai Aron