Hirdetés
Fórum
- Grubber új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Eke minden mennyiségben új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- AKG támogatás új
- Búza termény felvásárlási árak új
664 hozzászólás
koszonom nagyon szepen a bealitasokat. A palinkat hol iszuk meg?
vajon sok lenne ha el kernem a bealitasokat a kovetkezoknek: napraforgo, szoja, osziarpa es zab.
elore koszonet.
Válasz #261. hozzászólásra
Válasz #261. hozzászólásra
Sziasztok!Milyen beállítások kellenek egy A202 vetőgépnek hogy loheret es lucernat tudyak vetni? bocsanat ha nem irok heiesen. Erdelybol vagyok.
Válasz #259. hozzászólásra
Most, hogy írod, már eszembe jutott, hogy a magkidobó suberon is lehet állítani... Kösz.
Válasz #256. hozzászólásra
A bodenklappenstellung a vetönyelvet jelenti,aminek az állitója a vetögép közepén van,a schieberstellung a magsubereket ami a korongok mögött van.
Válasz #257. hozzászólásra
Válasz #250. hozzászólásra
Dunantuli a KIRALY ! Mindent tud e saxoniarol halas koszonetem!
Neked is koszonom csoppika
Válasz #253. hozzászólásra
Egyszerű.Kiválasztod a géped munkaszélességét. Aztán a gépen vetésre használni kívánt magkidobók számát. Legyen példa a mustár. Föld-csörlő állás , gondolom ez a csoroszjanyomást jelentheti, 1-esben. A bütykös henger alatti nyelv (schieberstellung=tolózár) 1-esben. Munkaszélesség nálam 2,5méter. Mondjuk 10 sort használok vetésre(dupla gabona sortáv). Így A 10 -es sebességben 10,5kg magot vet, ha minden igaz...
Válasz #254. hozzászólásra
Fortschritt A-591 a típusa...
Válasz #253. hozzászólásra
Egy 1964-es gép papírja, de a szisztéma ugyanaz...
Válasz #251. hozzászólásra
Válasz #250. hozzászólásra
00-val kezdted?
Válasz #249. hozzászólásra
nem csorgot a tel.
ebli7@freemail.hu
Válasz #247. hozzászólásra
Már rájöttem,hogy Szerbia próbáltam hívni móbilról ezt a számot,de valami nem jó,mert nem veszed fel.Írj egy
mail számot nekem!
Már rájöttem,hogy Szerbia próbáltam hívni móbilról ezt a számot,de valami nem jó,mert nem veszed fel.Írj egy
mail számot nekem!
Milyen géped van?
Válasz #245. hozzászólásra
Válasz #245. hozzászólásra
szerbia. azert irtam hogy csak csorgess es viszahivlak hogy az enyem legyen a tel. kolcseg
Válasz #244. hozzászólásra
Ez milyen telefonszám?Melyik ország hívószáma?
Válasz #243. hozzászólásra
sziasztok! ha valaki meg tudna magyarazni hogy kell leolvasni a saxoniahoz mellekelt tablazatot nagyon megkoszonnem! tel +381631810000 csorogjon ram aki tud segiteni, es en visszahivom. elore is koszonom!
Köszönöm a segítséget!!!
Válasz #240. hozzászólásra
Válasz #237. hozzászólásra
be kell illeszteni ha feltöltötted! szerintem elfelejtetted
Válasz #237. hozzászólásra
A feltöltés után a kép mellet megjelenik a "Beillesztés" felirat, arra még kattints rá!
Válasz #236. hozzászólásra
Felvittem a saját gépre,mint kép,ide fel is töltötte,de lehet valamit elrontottam?
Válasz #235. hozzászólásra
Milyen formátumban van?
Vagy csak nyomtatva van?
Segítenék de nem tudom feltenni,hogyan tudnám feltöltenni a beállítást!!!!!!!
Válasz #232. hozzászólásra
sziasztok!
Saxonia vetőgépen búzavetéshez hova állítsam a nortonszekrényt? 3-10-400 vagy3-20-400 állásba? Meylik állásba mennyit vet? Köszönöm előre is.
Sziasztok! Néhány napja vettünk egy A202 vetőgépet, s gépkönyvet nem kaptunk hozzá. Tudnátok küldeni e-maliben egy példányt? Milyen beállítások kellenek tritikálé, árpa esetén?
Köszönöm a választ!
e-mail: utemez@citromail.hu
Válasz #229. hozzászólásra
Balzinak elküldtem postán,mert én nem tudom feltenni.
Válasz #229. hozzászólásra
mit akarsz vetni?
Válasz #228. hozzászólásra
Nagyon megköszönnénk ha feltennéd, nagy szükség lenne rá mert mindjárt kezdődik a vetés :D
Sziasztok nekem van egy német nyelvű katalógus,ami tartalmazza a különböző növényféleségek mennyiségének beállítását./borsó,árpa,búza,rozs,repce,spenot,bab,mák,lucerna.../Növényféleségenként esetleg feltehetem.
Válasz #226. hozzászólásra
Még nekem sem sikerült találnom, így ha te sikerrel jársz légyszi küldd ár el nekem is!
Előre is köszönöm!
Email címem: baljoz@citromail.hu
A napokban vásároltunk egy a202 es vetőgépet de sajnos kezelési és beállítási útmutató nincs hozzá. Kerestem a neten is de sehol sem találok. Esetleg akinek van és szívesen megosztaná az kérem küldje el. e-mail címem: david0615@freemail.hu Előre is köszönöm!
Édesapám vett egy Saxonia A201-es vetőgépet,de nem kapott hozzá használati útmutatót.
Ha valaki tudna nekem küldeni kezelési útmutatót, azért nagyon hálás tudnék lenni.
E-mail címem: adorjanemilia@vipmail.hu
Előre is köszönöm segítségtek.
Édesapám vettem egy Saxonia A201-es vetőgépet,de nem kapott hozzá használati útmutatót.
Ha valaki tudna nekem küldeni kezelési útmutatót, azért nagyon hálás tudnék lenni
E-mail címem: adorjanemilia@vipmail.hu
Most vettem egy Saxonia A201-es vetőgépet,de nem kaptam hozzá használatit.
Ha valaki tudna nekem küldeni kezelési útmutatót, azért nagyon hálás tudnék lenni
E-mail címem: baljoz@citromail.hu
Segítséget szeretnék kérni Saxonia A-200 vetőgéphez.Lucerna,aprómag vetéséhez táblázatot,vagy egy adatot beállításhoz.Aki tud kérem segítsen.SOS.Választ várok borda-bea@vipmail.hu,vagy telefonon 06 30 334 8002
Elnézést az imént eltévesztettem az email címet.
A helyes:szantodaniel11@freemail.hu
Nekem egy saxonia A200-as vetőgépem van ha valaki tudna
erre az email címre:szantodaniel1@freemail.hu küldeni egy kezelési útmutatót azt megköszönném.
Válasz #197. hozzászólásra
Milyen kezelési útmutatód van? Nekem SAXONIA A202-es vetőgépem van. Ha ehhez a típushoz van jelezz vissza a kelemena78@gmail.com email címre.
Válasz #206. hozzászólásra
Nekem is van SAXONIA A202-es vetőgépem ,de nincs hozzá használati útmutatóm légyszíves küld már el a következő email címre: kelemena78@gmail.com.Köszi!
Nekem is Saxsonia A201 -es vetogépem van, ha valaki tudna kuldeni hozzá táblazatot azt koszonném kosar.richard@gmail.com
Sziasztok!Ez volna az áldozat amiről kezelési utmutató kellene,ha tud valaki valamit ezzel a típussal kapcsolatban vagy volt már benne része vagy a kép alapján felismeri írjon.(Saxonia A600 pneumatikus nyomórendszerű szemenkénti vetőgép) Köszi
Sziasztok!
Ugyanabban a cipoben járok.(Saxonia A600-hoz keresünk útmutatót) Az interneten nem találtam.Van valakinek?
Előre is köszi