Hirdetés
Fórum
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- S.O.S. új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Robotkormány új
- Akkumulátor töltő bikázó új
- MTZ 1221 traktor új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025.02.15. új
- Terménytároló csarnok, szín, épület tervezés, építés, szigetelés új
- Kertészeti géptámogatás új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
438 hozzászólás
Válasz #37. hozzászólásra
Akkor ráfestjük h. HARDI és ő fog permetezni!
Elbír húzni 3000 lityó mérgezett vizet????
Válasz #36. hozzászólásra
Kinek a navigátora?Az én navigátorom jó,a fiam szokott navigálni
Navigatorok nagyon szarok?
Mit szóltok okosok?
Válasz #33. hozzászólásra
Bocs félreérthetően irtam,hátul a szórókereten,kellene lennie,ebben közösítik össze a jeladók kábeleit, a vastag százlábú innen indul
Válasz #33. hozzászólásra
Kontaktspray ?
Válasz #32. hozzászólásra
szerintem ezen nincs olyan.e kábel megy a fülkébe,kerékjel,átfolyásmérő,egy sokérintkezős valami.
a kijelző alatt van a kapcsolók doboza,az alatt scan box.
Válasz #31. hozzászólásra
Hátul a kereten egy szürke doboz abba mennek a vezetékek ,a szakaszoló elektronikáé.az átfolyásmérőé,satöbbi,10X20cm-es kb
Válasz #30. hozzászólásra
m ilyen elosztóra gondolsz?
a kijelző alatt?
Válasz #29. hozzászólásra
valami érintkezés,az elosztódobozt is nézted?
Válasz #28. hozzászólásra
kivettem,megnéztem,forgáskor villog rajta a led.
a kijelzőn legtöbbször 0 van,de néha elkezd fel-le számolni,és néha rövid ideig jól is mér.
Válasz #27. hozzászólásra
Ő gondolom ért hozzá,esetleg nem szorult meg az átfolyásmérő turbina,nekem egyszer szarakodott
Válasz #26. hozzászólásra
kösz.
nem beállítással van a baj valami bexart,de nem tudom,hogy a szenzor-e ,vagy a vezérlő.
a sebesség jeladó működik,de a hektárt nem értem mér nem számolja!
Válasz #25. hozzászólásra
hali,hivd fel Imrét 06302173315,az enyémet ő állitotta be ,ő Szexszárdon mérnök az Ikr-nél
Hardi Commander szakértőt keresek!
HC 2500 vezérlővel.
Nem méri a litert,és a hektárt,de a sebességet igen,csak manuálban lehet vele dolgozni,de legalább lehet.
mi lehet a gond?
Válasz #23. hozzászólásra
Sziasztok köszi mindenkinek meg probálok felteni egy képet rola ha sikerül
Válasz #15. hozzászólásra
Szevasz! Ha még mindíg nics elég infó,dobj föl egy képet a vezérlőkről,ha olyan amilyen nekünk volt,akkor tudok segíteni,mert ismerős vette meg a hardit,csak látnom kéne a monitorokat.
Müller elektronik magyarországi forgalmazója:
Doffek András Tel:06 1 203 5000
Válasz #20. hozzászólásra
Uni Controll Müller letöltő központ
igaz nincs magyar nyelvű, de van német, angol....
Válasz #10. hozzászólásra
Uni Controll Müller
Nem tudom, h ez a link segít é?
Válasz #18. hozzászólásra
jd megelőzött
Cím: 4130 Derecske
Rózsakert 3.
Tel.: (+36)54/411-203
Fax: (+36)54/411-681
Központ-Derecske (önjárók):
Győri Sándor
Tel.: (+36)30/525-2022
E-mail: gyori.sandor@kasz-coop.hu
Válasz #14. hozzászólásra
Köszi szép és ennek a cégnek nem tudsz valami elérhetőséget vagy valamit az még jó lenne de köszi hogy meg utána jártál
Válasz #13. hozzászólásra
Szia norbika. Megkérdeztem a kezelésit nincs az ikr nek mivel az nem a hardy gyári elektronikája. A kassz coop forgalmazza ezt az elektronikát velük kell beszélned ők biztos tudnak adni hozzá kezelésit
Válasz #12. hozzászólásra
Szia az jó lenne meg köszöném mert igy egy kicsit nehéz dolgozni vele ha nem tudom mi mirre valo én is futotam egy kört az ikr nél de semmi de lehet neked nagyobb szerencsédlesz előre is köszi
Szia norbika. Megkérdezem az ikr es szerelőt (szomszéd) hogy van e neki elfekvőbe ha nem tudsz felhajtani sehonnan azt le tudom másolni és el tudom küldeni
cs.palota?
Válasz #9 hozzászólásSziasztok még mindig fontos lenne ha valaki tud segiteni az jó lenne ez a komjuter uni-control muller elektronik ez van rá írva tobbb részbol áll van ami nyitja a kerteket akkor szakaszolo meg egy digitális kijelző ha valaki tud segitsen köszi
Válasz #8. hozzászólásra
Már nem sürgös neki
Válasz #1. hozzászólásra
Szerintem annak még nem hc 2500-as monija van,nekünk volt 3500/18-asunk,olyantályi születéssel.Jó lenne még néhány infó róla!
szenteste még sürgős volt vazze!
Válasz #3. hozzászólásra
cs.palota?
Válasz #4. hozzászólásra
Válasz #3. hozzászólásra
te is pont ma akarsz permetelni,hagy már a faxba,majd jövöre ráérsz,ha kell segítek,de ne most!
Németországbol hoztam aztán nincshozá semmi használati utasitásom az kénne hozzá
Válasz #1. hozzászólásra
Szia nekünk tr 2000 hardynk van hc 2500 as elekronikával. Mibe kellene segíteni?
Helló szeretnék segítséget kérni ha valaki tud segitsen vetem hardi tipusu permetezőt 3500 Ty tipusut 1998 24méteres kerretel kénne hozzá egy használati utmutato meg a számito géphez valami utmutató ha valakinek van ilyen tipusu gépe vagy ismer valakit akinek van akkor szoljon vagy írjon a jacsmann@citromail.hu cimre előre is köszönöm