Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
szerintem annak már nem sok értelme van én biztos nem eröltetném , őszre szépen visszapottyannak az árak oda ahonnan elindultak aztán megint lehet lesz számolgatni a minuszokat
Hol a Pi csába készülnek ezek a videók???!! A következö forumos találkozóra mostmár tényleg hozzon magával mindenki egy egy darabka földet ki ki ahonan érkezett!!! Attol félek a leg durvább kategoriát sikerül elvinünk..
Tulajdonképen a szántás minöségénél kell kezdeni a dolgot!! Ha jol emlékszem neked már akkor igazán jol nézet ki a területed!!{:thumbup :} De pl képzeljétek el azt amit néhány napja láttam hogy egy bazi nagy FERGA csak 4 ekefejel camogot és még most is eröltetik...
Felénk semmi gondod nem lenne a 9 km/h val!! Egyrészt nem tudnál anyira fölgyorsulni... Ha mégis tuti hogy nem döcögne hisz levágna tutira vagy 30-40 cm-et!!
mármint 8000 mm es
dobd ki a billentyűt már kihagy az is nemcsak az enyim................. ennyi után?????? nanááááá
9el tuti beszarválnánk a szántáson
Válasz #139. hozzászólásra
attól függ milyen géppel csinálja a paraszt , jelen esetben egy 800 mm-es munkagép napi területteljesitményét irtam le
ha szélesebb a munkagép akkor arányosan javúl a terület teljesitmény is
Ma délután 4 kor kimentünk simitózni, a feltételek ugyan nem ideálisak, de elfogadhatóak voltak, aztán 2 mm es zápor és haza is jöttünk annak rendje és módja szerint
Válasz #127. hozzászólásra
A Cat hány lovas? Nem is gondoltam bele eddeg ha egy kisseb gép kínlódik valamivel ennyivel töbet eszik,
Most én is hasonló cipőben járok JD 6330-hoz, van egy 3m Unia idea XL vetőgép, most tavasszal használtuk elősször, megkínlódik vele, volt hogy csak 7-8 km/h-val húzta, hosszútávon valami változtatva lesz mert így nem halad, a fogyasztás is 15L lett.
465 hozzászólás
Válasz #164. hozzászólásra
Zselízd STS
Válasz #163. hozzászólásra
Ezt zsir ujonnan vetted mi?
Honnét?
Válasz #161. hozzászólásra
Lehet hogy neked van igazad
Válasz #156. hozzászólásra
nagyfogas+kembridzs henger....aztán vetés előtt kultivátor
Válasz #160. hozzászólásra
6al mikor?
9 méteres ez?
nemcsak 8?
Válasz #159. hozzászólásra
6-8 km, 9 m Érted?
Válasz #158. hozzászólásra
az aztán igaz
pedig gondoltam elkaplak.....
mennyivel húzza?
Válasz #157. hozzászólásra
Ezt egy hete szántottuk. Ahozképest nagyon jó
Válasz #155. hozzászólásra
ójé
szokott jobb is lenni vagy mindig ilyen hantos?
későn startoltál Maestroo......
Válasz #151. hozzászólásra
hát ha elsimizzük a szántást
Te mit csinálsz Győzi a szántással????
Válasz #150. hozzászólásra
Tegnapelőtt kérdezted hogy kezdtük e már? Igen
Válasz #153. hozzászólásra
hát máskül nem raktad vóna ide be
nem köll ehhöz nagy logika.....
Válasz #150. hozzászólásra
épp ezen agyaltam az előbb
Válasz #148. hozzászólásra
ugyanott ahol ez
amugy mi nálatok a simitózás?
Válasz #144. hozzászólásra
kéne 1 ilyen henger is lenne spéci munkája.....
vlmre befognánk......
Válasz #145. hozzászólásra
szerintem annak már nem sok értelme van én biztos nem eröltetném , őszre szépen visszapottyannak az árak oda ahonnan elindultak aztán megint lehet lesz számolgatni a minuszokat
Válasz #146. hozzászólásra
Hol a Pi csába készülnek ezek a videók???!! A következö forumos találkozóra mostmár tényleg hozzon magával mindenki egy egy darabka földet ki ki ahonan érkezett!!! Attol félek a leg durvább kategoriát sikerül elvinünk..
Válasz #146. hozzászólásra
ilyet láttunk Lalával szombaton
messziröl megismertem , de Lala nem tudta miféle jószág ez , mondtam neki addig jó amig ilyet csak autóbol lát
Válasz #142. hozzászólásra
azt én elhiszem h. megy neked
de kistraktorban helyrerázna a 9
ez se rossz
Válasz #140. hozzászólásra
Tulajdonképen a szántás minöségénél kell kezdeni a dolgot!! Ha jol emlékszem neked már akkor igazán jol nézet ki a területed!!{:thumbup :} De pl képzeljétek el azt amit néhány napja láttam hogy egy bazi nagy FERGA csak 4 ekefejel camogot és még most is eröltetik...
Válasz #141. hozzászólásra
Felénk semmi gondod nem lenne a 9 km/h val!! Egyrészt nem tudnál anyira fölgyorsulni... Ha mégis tuti hogy nem döcögne hisz levágna tutira vagy 30-40 cm-et!!
Válasz #141. hozzászólásra
pedig 9volt az a kedvedért megnéztem
Válasz #140. hozzászólásra
mármint 8000 mm es
dobd ki a billentyűt már kihagy az is nemcsak az enyim................. ennyi után?????? nanááááá
9el tuti beszarválnánk a szántáson
Válasz #139. hozzászólásra
attól függ milyen géppel csinálja a paraszt , jelen esetben egy 800 mm-es munkagép napi területteljesitményét irtam le
ha szélesebb a munkagép akkor arányosan javúl a terület teljesitmény is
én 8-9 km alatt nem szoktam menni
Válasz #138. hozzászólásra
persze...... 1 órás műszak alatt mi?
mármint 50 60...........
Válasz #136. hozzászólásra
5-6 heki megszokott lenni egy műszak alatt
Válasz #136. hozzászólásra
0ha/óra,0liter gázolajjal!elhúzás helyett elúszik
No és mekkora a teljesítmény szántáselhúzásban???
én ma elvetettem az árpát.
Ma délután 4 kor kimentünk simitózni, a feltételek ugyan nem ideálisak, de elfogadhatóak voltak, aztán 2 mm es zápor és haza is jöttünk annak rendje és módja szerint
Válasz #132. hozzászólásra
Itt ma volt egy kis tárcsázás, trágya szórás,egy kis szántás. Nem mondom, hogy a legjobb, de tűrhető.
Válasz #131. hozzászólásra
0-km/h val!! Képtelenség bármiféle Mg munkátis végezni!!
ti hány km/h-val vetitek az árpát?
Válasz #129. hozzászólásra
Nálunk már kb ott körül járnak a loeröben!!
Válasz #128. hozzászólásra
330-350...
A 4-es Rapid elé szerintem minimum kemény talajon a 230-250...
Válasz #127. hozzászólásra
A Cat hány lovas? Nem is gondoltam bele eddeg ha egy kisseb gép kínlódik valamivel ennyivel töbet eszik,
Most én is hasonló cipőben járok JD 6330-hoz, van egy 3m Unia idea XL vetőgép, most tavasszal használtuk elősször, megkínlódik vele, volt hogy csak 7-8 km/h-val húzta, hosszútávon valami változtatva lesz mert így nem halad, a fogyasztás is 15L lett.
Válasz #124. hozzászólásra
Hát ...
A 170 -es NH 11-ből járt az őszön ...
(neki kicsit sok volt)
De emeznek ez nem lenni ellenfél...
Válasz #124. hozzászólásra
Nem lesz az egy kicsit sok !!!!
Válasz #122. hozzászólásra
Még nem . Nem akarlak megelőzni
Válasz #123. hozzászólásra
Ja ! -és a fogyi 5,5 liter/ha...
Válasz #121. hozzászólásra
Ma mi is...
Őszi tárcsázásba , agyag - dombos , előkészítés nélkül, 2q MAS kiszórva délelőtt.
Chall+Rapid 4-es , 15km/h , mindenestől 5ha/h
Du 2 kor indult és este 10 előtt végzett, elment kb 38-40 heki.
lyagripapa is simizik?
(Vácon ma már vetettek is tavaszi árpát)
http://kepkezelo.com/images/664u04luloftlad0tquy.jpg
na itt van 1 linkkel
Válasz #117. hozzászólásra
nem én húztam akkor de talajtól függ 10-11-ik a 8230-as se birja jobban húzza csak nem pörög vagy 1800-at
Válasz #116. hozzászólásra
frankó !hanyadikban huzod a kék csodát??
Válasz #115. hozzászólásra
Na ezaz kössz a segítséget