Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem van GJ 600-as függesztett. Mekkora a legnagyobb függesztett? Nekem elég a 10 m keret, mert sok a jelzőoszlop a területeimen, de a vízkihordásom a problémás.
Feri!
A dolog megvalósítható és működik. A környéken egy cég teljesen erre építette fel a gyomirtási technológiáját, állításuk szerint 60%-kal olcsóbb így a gyomirtás kukoricában. De legalább kétszer kell megjárni a területet. Azonkívül elég költséges kérdés. A permetezőp része nem annyira, de a sorkövető kultivátor az gáz. Sok millió.
Kultivátorozni tudom a4-6 leveles kukoricát,6-8cm-s napraforgót védőtárcsával.Ebben az időszkban a gyomok fejletsége csirázástól a négyleveles állapotig van.Ezek gyomok naprában IMI kukoricában pedig többféle módszerrel tökéletesen irthatóak.Nem az agronómiai része kényes a témának,hanem a technikai kivitelezése!
359 hozzászólás
Válasz #8. hozzászólásra
1100liter/ 18 fullhidraulikus
Válasz #6. hozzászólásra
Nekem van GJ 600-as függesztett. Mekkora a legnagyobb függesztett? Nekem elég a 10 m keret, mert sok a jelzőoszlop a területeimen, de a vízkihordásom a problémás.
Feri ezt írta: "autómata vezetőtöl független sorkövetéssel"
Na ez a költséges! nem a kultivátor meg a sáv- permetező.
Válasz #5. hozzászólásra
Annyira nem vészes. nálunk türhető áron van kulti is, meg olasz permetező is Garden Jet
Feri!
A dolog megvalósítható és működik. A környéken egy cég teljesen erre építette fel a gyomirtási technológiáját, állításuk szerint 60%-kal olcsóbb így a gyomirtás kukoricában. De legalább kétszer kell megjárni a területet. Azonkívül elég költséges kérdés. A permetezőp része nem annyira, de a sorkövető kultivátor az gáz. Sok millió.
Válasz #3. hozzászólásra
Van rá technikai megoldás, permetezőgépekkel is foglalkozunk és ezek mechanikus gyomirtóeszközök házasitásával
Kultivátorozni tudom a4-6 leveles kukoricát,6-8cm-s napraforgót védőtárcsával.Ebben az időszkban a gyomok fejletsége csirázástól a négyleveles állapotig van.Ezek gyomok naprában IMI kukoricában pedig többféle módszerrel tökéletesen irthatóak.Nem az agronómiai része kényes a témának,hanem a technikai kivitelezése!
szerintem mikor sorközmúvelsz, már a gaz sok vizet elszívott a növénytől.
Kukorica napraforgó kultúrákban szeretném alkalmazni a következő technológiát: Sorközök mechanikus müvelése autómata vezetőtöl független sorkövetéssel.Sorok permetezése sávpermetezővel! Várom tapasztalataitokat,véleményeteket.