Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ami rajta volt az 42 centis orosz kapa volt nagyon kopott és életlen
lett hamar pedig fel volt hegesztve az éle.Ez ami most van orthman
amerikai(állítólag)52 centis nem kopik és borotva éles mindig ennek
is fel van rakva az éle.Több gyomot elér a szélesebb kapa.De sorvédő tárcsa nélkül kicsi napraforgóba nem lehet használni.Nekem ez az erős
kapa azért kell mert nagyon kötöttek a földjeink egyébként gyengébb
is megtenné.Ez vagy az orthman képes kikötni a traktor sokat is eszik
a gép 5-6 liter/ha.
Válasz #1893. hozzászólásra
Korábbi hsz ben írtad hogy a 47cm -es kapát cserélted le ezekre, szabad tudni hogy az milyen kapa volt és mi a tapasztalat a két tipus között, ez hogy vált be, van e fotód a munkájáról? Érdemes volt e lecserélni erre a nagyobbra?
Szerintetek?Sorművelőre szeretem 12 db szórófejet a szivattyú
max 4 bárt tud hányas fúvókát kellene vegyek hogy 80-100 liter
lé mennyen ki hektáronként?Gomba és lombtrágyára használnám.
Ha nap végén nem takarítod ki márpedig ki fogja minden nap kiszedni belőle a maradékot. Ha nem ázik be akkor is képes összeállni benne a cucc. Akkor pedig elkezd dolgozni...
Lehetséges,de ahogy figyelem a műtrágyaszórós festett magyar gépeket,azok se rohadnak ki. Igazábol pontosan nem is tudom mennyi az árkülömbség,mert két cégtől kaptam ajánlatot,az egyik inox a másik nem. De az egyik alku előtti,a másiknál a kereskedő hívott mi a végső ára.
Az a baj ha az alja nem rozsdamentes, mert azt biztos kikezdi előbb utóbb. A műtrágyaszóróknak is a legalja rozsdamentesből van. Nem tudom mennyivel kerül többe a mentes, bár nálunk van hely bent mert direkt építettünk egy raktárat a gépeknek tavaly. Azért csak a rozsdamenteset választanám, nehogy utána megbánjam... Én azt veszem meg amelyiknek nagyobb masszívabb kereke van, mert más tekintetben mindkettő jó, csak kerekeket nem néztem Bábolnán...
Gaspardo amit néztünk annak rozsdamentes volt a tartálya? Van belőle festett kivitel is? Az miért jobb? Konkrét árat még nem kaptunk de nagyon egy szinten van a kettő, elsőre amit mondtak listaárat egy volt a kettő. Azonos felszereltség mellett. Mi 8 sorosat veszünk valószínűleg ott gondolom a sfoggia-nál is van rásegítés, ha nincs akkor gaspardo a nyerő...
1. nem reklámoztam, 2 bárki aki beirja egy gép nevét az akkor ugye reklámoz? ezetúl ne fogadjak el hozzászólást senkitől, csak ugy ha beirja, h hmhm tipusú gépről beszélünk
3. a traktoros még most dolgozott véle az első párszáz méteren akkor készült a film, azóta nagyon sok ha földet megmüveltek véle és nem szedi fel a fóliát
3665 hozzászólás
Válasz #1914. hozzászólásra
Az a kapa keréknyomba ment kb 5-8 cm
Válasz #1913. hozzászólásra
A középső képen milyen mélyen volt járatva?
Válasz #1911. hozzászólásra
Ami rajta volt az 42 centis orosz kapa volt nagyon kopott és életlen
lett hamar pedig fel volt hegesztve az éle.Ez ami most van orthman
amerikai(állítólag)52 centis nem kopik és borotva éles mindig ennek
is fel van rakva az éle.Több gyomot elér a szélesebb kapa.De sorvédő tárcsa nélkül kicsi napraforgóba nem lehet használni.Nekem ez az erős
kapa azért kell mert nagyon kötöttek a földjeink egyébként gyengébb
is megtenné.Ez vagy az orthman képes kikötni a traktor sokat is eszik
a gép 5-6 liter/ha.
Válasz #1910. hozzászólásra
Hogyne,tavaly,Pécs környékére adtak el kb.15 db.-ot.Mi 4-et hoztunk.
Válasz #1893. hozzászólásra
Korábbi hsz ben írtad hogy a 47cm -es kapát cserélted le ezekre, szabad tudni hogy az milyen kapa volt és mi a tapasztalat a két tipus között, ez hogy vált be, van e fotód a munkájáról? Érdemes volt e lecserélni erre a nagyobbra?
Válasz #1909. hozzászólásra
Az nem drága.
Oszt van e példány náluk ami kibirt 2 szezont?
3150 eur
Válasz #1903. hozzászólásra
Én egy Letákot Kértem kölcsön még is jó lett ,a köles sok volt benne azért kellett sorköz művelni.
Üdv
Így össze is húzza a gazt?(alsó kép)
Válasz #1904. hozzászólásra
Nemigaz hogy nem birnak rátenni vlm normális autókereket
Mennyi az ára neki L. ??
Válasz #1904. hozzászólásra
Külön kérésre van.És így olcsóbb is .
A talicska kerék opciós tétel volt?
Válasz #1899. hozzászólásra
perszepersze
oszt kendteknek mé nincs ilyen?
Válasz #1900. hozzászólásra
Szólsz a kisebbségnek és megszerzik neked.
Válasz #1898. hozzászólásra
Nagyharangot ásót kitü?
Válasz #1897. hozzászólásra
Itt
Válasz #1896. hozzászólásra
Az a gyártó neve,ÉN is tőle vettem a kapát.
Egyáltalán mik vannak eladósorba a piacon?????
Válasz #1895. hozzászólásra
bábolnai gép nem lenne jobb?
Válasz #1894. hozzászólásra
komáromi gép
1 kopasz kultira kitől érdemes müszarszóró dobozt szerezni?
Kész a sor permetező.
Válasz #1891. hozzászólásra
2-es sárgát
Szerintetek?Sorművelőre szeretem 12 db szórófejet a szivattyú
max 4 bárt tud hányas fúvókát kellene vegyek hogy 80-100 liter
lé mennyen ki hektáronként?Gomba és lombtrágyára használnám.
Melyikőtök alkalmazza a következő perverzitást.....
A VGről lekapja a nagytartályt és rárakja a kultira......
HM?
Válasz #1884. hozzászólásra
Mondjál róla valamit,régóta megvan? Kb,mennyi ha van benne? Perselyek bírják?
Válasz #1887. hozzászólásra
Ez nem kérdés!Monosem
Helló véleményt kérnék ki melyik gépet venné ami közt nem tudok dönteni az a monosem és a gaspardo
Válasz #1885. hozzászólásra
Válasz #1883. hozzászólásra
Ahogy irod,szép zöld kertbe citromsárgára festve-disznek
Válasz #1837. hozzászólásra
A ventilátor csak + egy meghibásodási lehetőség! Nekem Sfogia van de nem dugult soha.
No-1 kultivátor.
Válasz #1879. hozzászólásra
Ha nap végén nem takarítod ki márpedig ki fogja minden nap kiszedni belőle a maradékot. Ha nem ázik be akkor is képes összeállni benne a cucc. Akkor pedig elkezd dolgozni...
Válasz #1878. hozzászólásra
Kb 7 éve csináltam mütrágya adaptert IH 6200 vetőgépből! Tapasztalat? Eredetifestéssel alja rozsdamentes, spiáter öntvények birják!
Válasz #1878. hozzászólásra
Lehetséges,de ahogy figyelem a műtrágyaszórós festett magyar gépeket,azok se rohadnak ki. Igazábol pontosan nem is tudom mennyi az árkülömbség,mert két cégtől kaptam ajánlatot,az egyik inox a másik nem. De az egyik alku előtti,a másiknál a kereskedő hívott mi a végső ára.
Válasz #1877. hozzászólásra
Az a baj ha az alja nem rozsdamentes, mert azt biztos kikezdi előbb utóbb. A műtrágyaszóróknak is a legalja rozsdamentesből van. Nem tudom mennyivel kerül többe a mentes, bár nálunk van hely bent mert direkt építettünk egy raktárat a gépeknek tavaly. Azért csak a rozsdamenteset választanám, nehogy utána megbánjam... Én azt veszem meg amelyiknek nagyobb masszívabb kereke van, mert más tekintetben mindkettő jó, csak kerekeket nem néztem Bábolnán...
Válasz #1876. hozzászólásra
Van,nem jobb csak olcsóbb. Ha nem kint tárolod,akkor szerintem nem kell rozsdamentes.
Válasz #1875. hozzászólásra
Gaspardo amit néztünk annak rozsdamentes volt a tartálya? Van belőle festett kivitel is? Az miért jobb? Konkrét árat még nem kaptunk de nagyon egy szinten van a kettő, elsőre amit mondtak listaárat egy volt a kettő. Azonos felszereltség mellett. Mi 8 sorosat veszünk valószínűleg ott gondolom a sfoggia-nál is van rásegítés, ha nincs akkor gaspardo a nyerő...
Drisa!
Nézz már rá a a 1837-es hsz-re. Igaz nekem már tárgytalan,de érdekelne a véleményed.
Válasz #1873. hozzászólásra
Üdv , én nem fóliásban használnám, de jó is lenne kipróbálni.:)
Egyébként a bakhát művelésű dohányban elterjedt ez a megoldás.
Válasz #1872. hozzászólásra
1. nem reklámoztam, 2 bárki aki beirja egy gép nevét az akkor ugye reklámoz? ezetúl ne fogadjak el hozzászólást senkitől, csak ugy ha beirja, h hmhm tipusú gépről beszélünk
3. a traktoros még most dolgozott véle az első párszáz méteren akkor készült a film, azóta nagyon sok ha földet megmüveltek véle és nem szedi fel a fóliát
Válasz #1871. hozzászólásra
De nem a fórumban testvér.....
A gépedre meg elkelne egy fóliavédő, mert a videó utolsó másodperceiben elég destruktiv hatást fejt ki a talajtakaró fóliára.
Válasz #1870. hozzászólásra
hát persze hogy lehet, ki van fizetve
Válasz #1869. hozzászólásra
..............meg lehet reklámozni is, rendületlenül..........
Hogy is van ez????
és aktiv müvelőelemes kultivátorok mennyivel jobbak a merev kapásoknál
lehet vélük töltögetni is gyomot irtani, és talajt szellőztetni
Válasz #1857. hozzászólásra
felénk nem divat a húzatás én most erőltetném lehet gyenge de ha így haladok 100évig kibírja ha meg durvát fogok ott a ksmk
Válasz #1866. hozzászólásra
Ezért jó a lúdtalpas mert ez megy mindenhol.
Válasz #1864. hozzászólásra
Értem, felénk valóban lehet a rugóssal is dolgozni, de azért itt is akad fogós talaj, hidd el