Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1290. hozzászólásra
65 centinél már csak 5-5 centi van oldalanként, ott szerintem már a legprofibb pilóta is sokat kaszabolna. Eleve az ekézőnek is meg a vetőgépnek is van pár centi holtjátéka.
Én is 56 centire kinyitva ekézek de vezetőtárcsa nélkül eléggé oda kell figyelni ezzel a komáromi féle ekézővel. Robosztus nehéz a váz meg a kocsik is és hamar félre tudja húzni a traktort.
akkor nem látsz a szavak között,én nem írtam hogy lemken ,hanem lemken kék a kettő nem ugyanaz,amúgy ha bármilyen állapotú lemkent tudnál 250-ért szólj
Nem szeretném rontani az üzletedet, de ez nem lemken, hanem inkább letákos gyártmány. A kettőt nem lehet egy lapon említeni egymással. Vagy nincs igazam?
nincs művelőkerekem a kistrakihoz ,ha kicsit nagyobb az állomány taposom ezért a haverok megoldották nekem,a tapasztalat: ujraperselyeztem a műanyagokat mert lötyögöt most már használható
3665 hozzászólás
Válasz #1297. hozzászólásra
Igen, a kapák sarka.
Válasz #1313. hozzászólásra
Korekt válasz
Válasz #1312. hozzászólásra
a 4 sorost 1 65 lovas viszi ekézésbe turatásba jo hogy elég neki 10 is
Válasz #1311. hozzászólásra
Vagy áruld el, h mivel húzgálod ide oda 20-al vagy beszéljünk inkább a hüvelygombáról
Válasz #1309. hozzászólásra
rendes akarok leni nehogy szart vegyetek ere kamuzok amugy kép 1223 as hozászolásnél
Válasz #1307. hozzászólásra
Hogyan? Az A parcellából a B parcellába? Mi húzza azt a vasat???
Válasz #1307. hozzászólásra
persze
én meg 27el műtrágyázok
én nem kamuzok
node Te...........
Válasz #1306. hozzászólásra
Azoknál láttam anno, de már telefont se találni rájuk
Válasz #1304. hozzászólásra
az nincs valamejik nap tet valaki piros szinü olvas visza az enyém 500hekin tul van és ezt 20km huzuk
Válasz #1305. hozzászólásra
gardendzsett nem azt árulja?
garfield aszondja hajlik a szajré
Válasz #1304. hozzászólásra
Pont ezt szerettem volna lereagálni.............
Válasz #1303. hozzászólásra
kipet mutass
nem köll ide a duma
Válasz #1302. hozzászólásra
az 1 puha szar ha rendes kel csak imt tét és örök mint a nyomor
Válasz #1301. hozzászólásra
Semmi konkrétat, csak foglalkozok a Agromerkuros vas gondolatával
Válasz #1299. hozzászólásra
mit vajaztá le?
Válasz #1299. hozzászólásra
azé kérdeztél
érezted véremben a terepismeret
Válasz #1298. hozzászólásra
Bizonyos megérzéseim eddig is voltak, de most már tudom is
Válasz #1295. hozzászólásra
Te mondtam má h. talán szerbiábul jöttek ősheccék???
Válasz #1293. hozzászólásra
a legszéle 50 cm?
Válasz #1295. hozzászólásra
traktorra föl oszt sarabolás keresztül a mindenségen hehe
Válasz #1294. hozzászólásra
Mesélj, hogy importálok szerbiából egy vasdarabot -saját fogyasztásra szánt- kategóriába
Válasz #1293. hozzászólásra
foszlik má a omikron szijje?
50 cm, de én kezdő vagyok ebben. Amúgy meg 9-9,5 km/h-tól a lúdtalp már úgyis egy kicsit rátöltöget a tövekre, úgyhogy maradok így.
65 centinél már csak 5-5 centi van oldalanként, ott szerintem már a legprofibb pilóta is sokat kaszabolna. Eleve az ekézőnek is meg a vetőgépnek is van pár centi holtjátéka.
Én is 56 centire kinyitva ekézek de vezetőtárcsa nélkül eléggé oda kell figyelni ezzel a komáromi féle ekézővel. Robosztus nehéz a váz meg a kocsik is és hamar félre tudja húzni a traktort.
ez nem
Válasz #1280. hozzászólásra
Ez eladó? (Naprában ki mennyire nyitja ki a kapákat? Nálam 55cm sávot visz a 76cm sorból...Van aki 65-re is kinyitja?)
Válasz #1287. hozzászólásra
Válasz #1287. hozzászólásra
volt annyi kes a kezemben
Válasz #1280. hozzászólásra
És mennyiért számolták be a Valtrát?
Válasz #1285. hozzászólásra
100 heki után vörös lenne a nyakam, én lennék a rednek
Válasz #1283. hozzászólásra
minimum fünfzig jahre alt..
Válasz #1277. hozzászólásra
bexartam
Válasz #1282. hozzászólásra
azért olyan sokat nem
ez eszik vagy fél vödörrel-naponta..
Válasz #1279. hozzászólásra
boxer diesel
Válasz #1278. hozzászólásra
http://unisuper.piczo.com/?g=31741767&cr=4
Briggs motoros...
ez, csak van hozzá kormánykerekes sorművelő{:thhttp://unisuper.piczo.com/?g=31741767&cr=4umbupcool:}
Válasz #1276. hozzászólásra
qrva jó,ha meglátod nevetőgörcsöt kapsz
Válasz #1275. hozzászólásra
mi az a smoci?
Válasz #1274. hozzászólásra
na ja az helti,tegnap megcsinálták a haverok a kultizást,most már nem kell eladom,jövőre kész a Schmotzer önjáró kulti ,az nyomja majd
Válasz #1272. hozzászólásra
én 3-ba eladtam tegnap a heltit
Válasz #1272. hozzászólásra
jo a szöveg lemken kék ezt megjegyzem én is
Válasz #1271. hozzászólásra
akkor nem látsz a szavak között,én nem írtam hogy lemken ,hanem lemken kék a kettő nem ugyanaz,amúgy ha bármilyen állapotú lemkent tudnál 250-ért szólj
Válasz #1270. hozzászólásra
Elolvastam még egyszer. Tartom az előző véleményemet.
Válasz #1269. hozzászólásra
olvasd el rendesen az írásomat
Válasz #1268. hozzászólásra
Hello!
Nem szeretném rontani az üzletedet, de ez nem lemken, hanem inkább letákos gyártmány. A kettőt nem lehet egy lapon említeni egymással. Vagy nincs igazam?
Válasz #1267. hozzászólásra
nincs művelőkerekem a kistrakihoz ,ha kicsit nagyobb az állomány taposom ezért a haverok megoldották nekem,a tapasztalat: ujraperselyeztem a műanyagokat mert lötyögöt most már használható
Válasz #1266. hozzászólásra
mi a baj vele mik a tapasztalatok?
van egy Lemken kék 5+2 soros kézzel felcsukható ujszerű kultim eladó 250 pénzért