Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz JD 4630 #7149. hozzászólásáraNem minden esetben szürkül be csak hig lesz. Ha szerinted pàr liter belement inkàbb cserèlj olajat is. Van olajnyomàsmèrő? Akkor làtod'hogy olyane mint mikor megtartotta a vizet is.
Válasz .Szabi. #7145. hozzászólásáraA himbaszárnál fújt be a gőz az olajtérbe a szelepfedél tetejében volt némi rittyó, de az olaj tiszta benne, nem lett szürke trutyi.
Ráadásul nem ment sokat hamar észrevettűk szerencsére pont párban melóztunk egymás mellett 2 géppel.
Üdv mindenkinek lenne egy érdekes feladványom:
Az egyik gépnél terhelésnél a kartergàz kivezetőn vizgőz jön ki, de a kémènyen nem jön fehér füst olaj víz tiszta,víz egyèbbkènt nyilvàn fogy.
Válasz VMisi #7118. hozzászólásáraSzombaton eljössz a trakival,felvonulsz kapsz egy ebédet és egy ötösért megmérik a gépet.
Esetleg begyűjtesz pár kupát is.
A nap fénypontjaként pedig elviszed a tombola főnyereményt.
Na vége az álmodozásnak kupa nuku főnyeremény kicsi esély de a többi áll.
100 mm -es kerékagykulcsa vagy dugókulcsa nincs valakinek egy pár napra kölcsön, B. csaba környékén??
Nem kívánom ingyen! De egy alkalomra nem akarnék venni!
Válasz _NB_ #7131. hozzászólásáraNem kérdeztem még őket.
Na az idáig fel se tünt, hogy 2 féle késtartó is van, igaz a 16-os az csak FX 30 40 50 be van, ugyhogy nekem a másik van mert fx48 a gép.
Azokan a verőléceken azért vannak a 8-as anyák, mert extraként még lehet fogni rájuk valami sineket, hasonlo felszinnel, mint a kombájn dobsinek.
Köszönöm a tippeket!
Válasz sanyeee #7129. hozzászólására
Na igen így más a helyzet.
Még tegnap kerestem interneten, itthoni elérést nem dobott fel sajna, a környéken csak ha jól emlékszem lengyelben és ukrajnában, dobott találatot, azokat te is láttad gondolom.
Közben megláttam a belső felét, a sarkain van erősítés és a "verőlécnek" vagy mi a manónak meg anyák hegesztve
Válasz _NB_ #7128. hozzászólásáraSajnos fogalmam sincs, hogy sima vas-e, mert egy darab sincsen meg, ha lenne legalább egy mintának, akkor megprobálnám legyártatni
Sima vas vagy valami acélosabb ?
Ha sima vas akkor nem tudnád otthon megcsinálni, nem tűnik bonyolultnak, vág, fúr, mérlegen kibalanszíroz.(persze ha nincs hozzá eszközöd, akkor az más tészta:)
Amolyan "hidegen hajlított L" vas, acél, idomacél, szelvény -nek néz ki
(a hidegen hajlítottaknál rádiuszos a hajlítás és végig egyforma az anyagvastagság, a melegen hajlítottnál meg sarkos a hajlítás és a saroknál vastagabb és van, hogy annak irányába növekszik a vastagsága)
pár hidegen hajlított
https://www.timarvasker.hu/hidegen-hajlitott-l-acel/k
Üdv mindenkinek!
Nagyon sürgősen szükségem, lenne New Holland FX silozóhoz a képen látható alkatrészre. Az apritókések alatti lemezről van szó. Cikkszáma 86503031 Case IH-ban is van ezzela cikkszámmal. Ha valakinek lenne, vagy esetleg tipp, hogy hol próbáljam meg keresni, akár bontottat is az ne tartsa magában.
Érdeklődni szeretnék, hogy hol lehet megnézni, hogy egy adott településen kik vannak bent a járási agrárgazdasági bizottságban? A NAK oldalán nem találok ilyen keresőt...?!
Válasz medikus #7119. hozzászólásáraPont ez az, hogy nem. Felújítás után kicsit gyengébb a gép mint előtte. Az a kérdés, hogy valóban gyengébb-e mint a gyári teljesítménye? Lehet, hogy az előző tulaj esetleg állított az adagolón.
Egykörös légfékes pótkocsival így jártunk, hogy eltörtük a képen látható alkatrészt, de nem tudom hogy ezt minek nevezik, így azt se tudom hogyan keressem. Örülnék, ha valaki tudna segíteni.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7112. hozzászólásáraazért robosztusabb egy cater.minimális dizájn külömbség van a b-c között,motor egyszerű perkins,azért a huntracó egy jó háttér ilyen öregebb gépekhez biztos kell ez+az
Válasz Claastra. #7111. hozzászólásáraHát nemtudom, nekem dolgozott mindkettő, talán MF finomabban ügyesebben mozgolódott, gémkínyúlása is 6.5m ha jól emléxem. Cat-nek nemtudom mennyi. Caterból nagyon sok fut azt látom, b-c között csak évj. különbség van vagy egyéb apróságok??
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7110. hozzászólásáralehet drágább a cater dazért az sokkal jobb és minden van hozzá raktáron,6 évig nyúztam 428b-t akkor olcsó volt javítani 1 szivattyú javítás volt húzósabb
Válasz Ákos1 #7107. hozzászólásáraAz a típus amit lejjebb fel raktál, de biztos lehetsz benne hogy jól működik,mert nem azért eladó mert rossz hanem mert nem foglalkoznak tovább ezzel "műfajjal"
Békés megye Csanádapáca a helység
13055 hozzászólás
Válasz JD 4630 #7154. hozzászólásáraHà köll bele egy.
Válasz .Richard. #7152. hozzászólásáraNincs benne rendes nem fárasztja az embert fölös infókkal, pedig néha jó lenne.
Amúgy is cserélni akartam.
Válasz máris szomszéd #7138. hozzászólásáraHol lesz ez?
Válasz JD 4630 #7149. hozzászólásáraNem minden esetben szürkül be csak hig lesz. Ha szerinted pàr liter belement inkàbb cserèlj olajat is. Van olajnyomàsmèrő? Akkor làtod'hogy olyane mint mikor megtartotta a vizet is.
Válasz JD 4630 #7150. hozzászólásáraHehe...csak kérdeztem
Válasz csoppika #7148. hozzászólásáraNem szenteltvíz a Vatikánból
Mi más lenne benne?
Válasz .Szabi. #7145. hozzászólásáraA himbaszárnál fújt be a gőz az olajtérbe a szelepfedél tetejében volt némi rittyó, de az olaj tiszta benne, nem lett szürke trutyi.
Ráadásul nem ment sokat hamar észrevettűk szerencsére pont párban melóztunk egymás mellett 2 géppel.
Válasz JD 4630 #7144. hozzászólásáraFagyálló van benne?
Válasz .Szabi. #7145. hozzászólásáraHüvely gumigyűrű, mint nekem?
Válasz .Szabi. #7145. hozzászólásáraIgy van. Kigőzöli de az olaj melegen higabb lesz. Elbassza.
Válasz JD 4630 #7144. hozzászólásáraHa a kartergázcsövön gőz jött, akkor lenni kellett víznek az olajban.
Válasz .Richard. #7143. hozzászólásáraNincs viz az olajban a tömités volt elöregedve látszik a hiba szépen.
Válasz JD 4630 #7139. hozzászólásáraKartel le,vizrendszer megnyomat,lesni kell a csöppenèst.dràga meló találomra cserèlgetni.
Válasz máris szomszéd #7138. hozzászólásáraHoppá lemaradt
https://www.facebook.com/zakanyszekitraktorosok/photos/a.286773998360585.1073741828.286760068361978/648178548886793/?type=3&theater
Válasz 4755 #7140. hozzászólásáraAzzal kieggyeznék
Válasz JD 4630 #7139. hozzászólásáraÜdv nekem két szakadt hengerfej csavarom volt anno hasonló jelenség volt
Üdv mindenkinek lenne egy érdekes feladványom:
Az egyik gépnél terhelésnél a kartergàz kivezetőn vizgőz jön ki, de a kémènyen nem jön fehér füst olaj víz tiszta,víz egyèbbkènt nyilvàn fogy.
Kérdés hol lehet a hiba?
Válasz VMisi #7118. hozzászólásáraSzombaton eljössz a trakival,felvonulsz kapsz egy ebédet és egy ötösért megmérik a gépet.
Esetleg begyűjtesz pár kupát is.
A nap fénypontjaként pedig elviszed a tombola főnyereményt.
Na vége az álmodozásnak kupa nuku főnyeremény kicsi esély de a többi áll.
PIGOLI szemenkénti vetőgéphez keresek alkatrészt,állítólag Vajdaságban valahol árulnak hozzá. Hol?
Válasz Tobszi #7134. hozzászólásáraKeres egy yto ost ahoz alapdól adtak
A turbó helyzete mennyire térhet el a függőlegestől?
Mármint az olajkifolyás.
100 mm -es kerékagykulcsa vagy dugókulcsa nincs valakinek egy pár napra kölcsön, B. csaba környékén??
Nem kívánom ingyen! De egy alkalomra nem akarnék venni!
Valaki szedett már szét Krone 282 vagy 283 kasza meghajtó házat?
Válasz _NB_ #7131. hozzászólásáraNem kérdeztem még őket.
Na az idáig fel se tünt, hogy 2 féle késtartó is van, igaz a 16-os az csak FX 30 40 50 be van, ugyhogy nekem a másik van mert fx48 a gép.
Azokan a verőléceken azért vannak a 8-as anyák, mert extraként még lehet fogni rájuk valami sineket, hasonlo felszinnel, mint a kombájn dobsinek.
Köszönöm a tippeket!
Válasz _NB_ #7130. hozzászólására
A hivatalos NH-s Agrotec-et vagy a Case-s Invest-et vagy más nagyobb céget Bábolna kérdezted, hátha megszállta őket a kis angyal ? :)
Válasz sanyeee #7129. hozzászólására
Na igen így más a helyzet.
Még tegnap kerestem interneten, itthoni elérést nem dobott fel sajna, a környéken csak ha jól emlékszem lengyelben és ukrajnában, dobott találatot, azokat te is láttad gondolom.
Közben megláttam a belső felét, a sarkain van erősítés és a "verőlécnek" vagy mi a manónak meg anyák hegesztve
Nyúl parts online fx45
link
érdekes ezen az angol oldalon van kétféle késtartó 1-s és a 16-os.
link
itt meg a lemez (de a lengyel a legolcsóbb amiről a képed is származik)
link
Válasz _NB_ #7128. hozzászólásáraSajnos fogalmam sincs, hogy sima vas-e, mert egy darab sincsen meg, ha lenne legalább egy mintának, akkor megprobálnám legyártatni
Válasz sanyeee #7127. hozzászólására
Sima vas vagy valami acélosabb ?
Ha sima vas akkor nem tudnád otthon megcsinálni, nem tűnik bonyolultnak, vág, fúr, mérlegen kibalanszíroz.(persze ha nincs hozzá eszközöd, akkor az más tészta:)
Amolyan "hidegen hajlított L" vas, acél, idomacél, szelvény -nek néz ki
(a hidegen hajlítottaknál rádiuszos a hajlítás és végig egyforma az anyagvastagság, a melegen hajlítottnál meg sarkos a hajlítás és a saroknál vastagabb és van, hogy annak irányába növekszik a vastagsága)
pár hidegen hajlított
https://www.timarvasker.hu/hidegen-hajlitott-l-acel/k
http://ferromark-ker.com/nyitott-szelveny/l-szelveny/
Üdv mindenkinek!
Nagyon sürgősen szükségem, lenne New Holland FX silozóhoz a képen látható alkatrészre. Az apritókések alatti lemezről van szó. Cikkszáma 86503031 Case IH-ban is van ezzela cikkszámmal. Ha valakinek lenne, vagy esetleg tipp, hogy hol próbáljam meg keresni, akár bontottat is az ne tartsa magában.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy hol lehet megnézni, hogy egy adott településen kik vannak bent a járási agrárgazdasági bizottságban? A NAK oldalán nem találok ilyen keresőt...?!
Válasz medikus #7123. hozzászólásáraAzon a 100 órán már túl vagyunk. Tegnap csináltam meg a szelephézag állítást de ott sem volt hiba.
Válasz MtzMakai #7122. hozzászólásáraÚgy néz ki, hogy ők lesznek a befutók. Normál árat mondtak rendes hozzáállással.
Válasz VMisi #7121. hozzászólásáraLehet még járatós!
Válasz VMisi #7118. hozzászólásáraSzabit Kft. Nekem permetező monitort javítottak, de foglalkoznak a te problémáddal is.
Válasz medikus #7119. hozzászólásáraPont ez az, hogy nem. Felújítás után kicsit gyengébb a gép mint előtte. Az a kérdés, hogy valóban gyengébb-e mint a gyári teljesítménye? Lehet, hogy az előző tulaj esetleg állított az adagolón.
Válasz VMisi #7118. hozzászólásáraAgroecopower
Válasz VMisi #7118. hozzászólásáraItt akkor nagy a baj?
Teljesítménymérést ki csinál még rajtuk kívül?:
axiál, traktorpower, odisys, agrobékés
Elsősorban keleten, mert a legtöbbnél ugyanannyi a kiszállás mint az amúgy sem olcsó mérés.
Válasz Claastra. #7115. hozzászólásáraIlyen gyors és ilyen pontos segítségre nem számítottam
Köszönöm, ezért egyszer még meghívlak egy sörre!
Válasz Claastra. #7115. hozzászólásáraGratulálok Uram!
Válasz MFM #7114. hozzászólásáraszerintem ez a fékszelep ,talán ő lenne???Ő
Egykörös légfékes pótkocsival így jártunk, hogy eltörtük a képen látható alkatrészt, de nem tudom hogy ezt minek nevezik, így azt se tudom hogyan keressem. Örülnék, ha valaki tudna segíteni.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7112. hozzászólásáraazért robosztusabb egy cater.minimális dizájn külömbség van a b-c között,motor egyszerű perkins,azért a huntracó egy jó háttér ilyen öregebb gépekhez biztos kell ez+az
Válasz Claastra. #7111. hozzászólásáraHát nemtudom, nekem dolgozott mindkettő, talán MF finomabban ügyesebben mozgolódott, gémkínyúlása is 6.5m ha jól emléxem. Cat-nek nemtudom mennyi. Caterból nagyon sok fut azt látom, b-c között csak évj. különbség van vagy egyéb apróságok??
Válasz F-A-R-M-E-R \ #7110. hozzászólásáralehet drágább a cater dazért az sokkal jobb és minden van hozzá raktáron,6 évig nyúztam 428b-t akkor olcsó volt javítani 1 szivattyú javítás volt húzósabb
Üdv. Cater 428 b-c, vagy Fermec 860-t ismeri használ valaki??? Gondolkodom, kéne 1-et venni a portára, milyen nyűgjei szoktak lenni ezeknek...???
Válasz apuci #7108. hozzászólásáraElérhetőséget tudnál adni?
Vagy itt az enyém, 0620-355-8312
Válasz Ákos1 #7107. hozzászólásáraAz a típus amit lejjebb fel raktál, de biztos lehetsz benne hogy jól működik,mert nem azért eladó mert rossz hanem mert nem foglalkoznak tovább ezzel "műfajjal"
Békés megye Csanádapáca a helység
Válasz apuci #7106. hozzászólásáraÉrdekel! Esetleg egy fényképet tudsz róla küldeni.Melyik faluban van?
Válasz Ákos1 #7099. hozzászólásáraNálunk van a faluba,600000ft-ért árulják!