Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR410.85 FtUSD391.7 FtCHF442.28 FtGBP492.61 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #12475. hozzászólásáraBiztos van olyan ami bírja, persze az olaj itt is számít milyen típus, pl: nedves fékes traki lamellák, és a power-shiftes lamellák is olyanok, dehogy milyen erő mellett működnek azaz csavarokon lévő spirál rugó elég feszítést adna neki azt nem tudom.
Válasz mtz1221 #12475. hozzászólásáraJa én a habinál tudtam külön venni ferodollapot, van több méretben is nekik, de a régi mezőgépes kardánhoz nem kaptam, így vettem sima mtz fékferodolt.
Kuplungos kardánokhoz lehet külön kapni egyébként.
Válasz Gumóka #12474. hozzászólásáraHogy vegyem ki a fémrészét 120 mm-re, napokig nem csiszolgatom. Meg ennek van 2 válla belül, a külseje lenne mindegy mekkora. Van Rzabadkán egy rendes lamellás, aki ferradolt cserél, ha megy valaki eljüldöm a rajzot neki .Az lett volna a fő kérdésem, van e olyan anyag ami bírja az olajat is ilyen helyen megcsúszás nélkül. Van valahol az IMTtől kimaradt tlt lamella ami olajban forog, de meg nem találom. Lehet az lenne az igazi ide.
Válasz mtz1221 #12472. hozzászólásáraÉn annyira nem vittem túlzásba, fémkörzőm van, kirajzoltam a külső és a belső átmérőt is, aztán egyenes csiszolóval nekiestem.
Nem lett teljesen pontos, de nem is igazán lényeg, tudjon csúszni, ha kell.
Válasz _NB_ #12470. hozzászólásáraNagyon tudsz, köszöntem. Ha nem küldöd a fényképet rá sem jövök hogy kettő van, úgy rávolt a belső gyógyúlva az agyra.
Válasz Gumóka #12469. hozzászólásáraAz van tervben, hogy kiszúratom a közepét 120ra, csak még nem mértem be hogy a vastagságát kiadja e. Ezek max 5-6-7mm lehettek fénykorukban.
Válasz ..,-:) #12465. hozzászólásáraTiédben van ??? Akkor kéne a mérete, úgy is tartozom még egy ebéddel/vacsorával. 120 belső 180-190 külső kéne nekem. H9lnap kifőzöm őket és hagy mennyen. Azt mondom akkor hagyjam a fenébe ezt az egy láncot, és mennyen szárazon ??? Nem nagy tétel, majd cserélgetem. Lánckerék mellett vannak, ha kenem, mindenképp rácsepeg.
Válasz mtz1221 #12464. hozzászólásáraKeresgéltem a neten és találtam egy ilyen borítót, miszerint
https://www.ebay.fr/itm/256536655251?customid=&toolid=10050
Egy bálázót több márka is futtat, ma sincs ez másképp.
RIVIERRE - CASALIS : RC90, RC120A, RC121 ,RC151
M.F. : 1630,1640,1650
Renault : 54-75, 54-80A, 54-81, 54-85
Vicon : RP 900, RP 1200, RP 1500
Persze ez nem jelenti, hogy van hozzá alkatrész, de hátha könnyebb a keresés beazonosítás.
Ez a RC 90 alias 54-75
Válasz _NB_ #12463. hozzászólásáraÉn is úgy tippelném, hogy kikopott közülük 1-1 tarcsa. Meg kell (fém)tisztára pucolni, csiszolni smirglivel, tárcsa közé, meghúzni faxán és gggooooo
Válasz _NB_ #12463. hozzászólásáraAmi a képen van felül, az a surlódó tárcsa. Az helyett szeretnék újat csináltattni (csinálni)mert nem lehet már húzni rajta elkopott. Csak nem tudom mi lenne jó, ami fogna ha olaj is kerül rá. Régi renault bálázó, nincs ehhez már semmi anyag a neten, és alkatrész sem.
A bálázó felszedőjének milyen lamellája van akkor ez a kérdés
Milyen bálázó, nincs valami a neten róla ?
Difiben szokott lenni fém lamella, de az csak spéci olajjal működik.
Itt meg lehet a két fém között volt valami súrlódó tárcsa féleség ?
Válasz csabahegeszt #12456. hozzászólásáraNekem spirálrugós 5 tonnás 3 oldalra bellentő román pótkocsim van, a plató elején volt az egyik szám, másik az alváz elején, de nekem egy kicsit mássabb az alváza.
Válasz R Sándor #12437. hozzászólásáraOk magadnak megcsinálod.
De karmantyút senki nemgyárt bele szivesen.
Ingoványos a talaj,főleg ha nemők rakják össze.
Inkább nemválalja.
Ha találsz javítót egy próbát megér.
Válasz rtamas76 #12435. hozzászólásáraAzért néha nem árt szétnézni. Pl valtra 8550 fékhenger komplett, kb 120 0000 től 70 000 ig/ 2 db kell/. A karmantyúlya megegyezik a nissan navarra kuplung munkahengerrel . kb 2500 ft.Azért ilyen is van kb 6 -8 éve cseréltem.Azóta is jó.
Válasz medikus #12416. hozzászólásáraKét fajta főfékhengerrel jöttek, ki, az első szériát hamar lecserélték, és csak az elsőhöz van gyári javítókészlet.
12930 hozzászólás
Válasz Gumóka #12476. hozzászólásáraCsak 160-as van nekik most, abból hozattam volna ha lett volna 180-as.
https://webaruhaz.habi.hu/termekek/15985/veglehajtas_csonk_toldo_ferodol_4_8mm_d_160_mm_d_100.html
Válasz mtz1221 #12464. hozzászólásáraTalajmaró lamella. Howard az pl. rèz betètes.
Válasz mtz1221 #12475. hozzászólásáraBiztos van olyan ami bírja, persze az olaj itt is számít milyen típus, pl: nedves fékes traki lamellák, és a power-shiftes lamellák is olyanok, dehogy milyen erő mellett működnek azaz csavarokon lévő spirál rugó elég feszítést adna neki azt nem tudom.
Válasz mtz1221 #12475. hozzászólásáraBiztos van olyan anyag, csak én se tudom, hogy nevezik azt .
De szerintem nagy változás nem lehet benne, mtzben is van olajos ferodol, meg akár a motorok kuplungja is, simson vagy bármi.
Válasz mtz1221 #12475. hozzászólásáraJa én a habinál tudtam külön venni ferodollapot, van több méretben is nekik, de a régi mezőgépes kardánhoz nem kaptam, így vettem sima mtz fékferodolt.
Kuplungos kardánokhoz lehet külön kapni egyébként.
Válasz Gumóka #12474. hozzászólásáraHogy vegyem ki a fémrészét 120 mm-re, napokig nem csiszolgatom. Meg ennek van 2 válla belül, a külseje lenne mindegy mekkora. Van Rzabadkán egy rendes lamellás, aki ferradolt cserél, ha megy valaki eljüldöm a rajzot neki .Az lett volna a fő kérdésem, van e olyan anyag ami bírja az olajat is ilyen helyen megcsúszás nélkül. Van valahol az IMTtől kimaradt tlt lamella ami olajban forog, de meg nem találom. Lehet az lenne az igazi ide.
Válasz mtz1221 #12472. hozzászólásáraÉn annyira nem vittem túlzásba, fémkörzőm van, kirajzoltam a külső és a belső átmérőt is, aztán egyenes csiszolóval nekiestem.
Nem lett teljesen pontos, de nem is igazán lényeg, tudjon csúszni, ha kell.
Válasz _NB_ #12470. hozzászólásáraNagyon tudsz, köszöntem. Ha nem küldöd a fényképet rá sem jövök hogy kettő van, úgy rávolt a belső gyógyúlva az agyra.
Válasz Gumóka #12469. hozzászólásáraAz van tervben, hogy kiszúratom a közepét 120ra, csak még nem mértem be hogy a vastagságát kiadja e. Ezek max 5-6-7mm lehettek fénykorukban.
Válasz ..,-:) #12465. hozzászólásáraTiédben van ??? Akkor kéne a mérete, úgy is tartozom még egy ebéddel/vacsorával. 120 belső 180-190 külső kéne nekem. H9lnap kifőzöm őket és hagy mennyen. Azt mondom akkor hagyjam a fenébe ezt az egy láncot, és mennyen szárazon ??? Nem nagy tétel, majd cserélgetem. Lánckerék mellett vannak, ha kenem, mindenképp rácsepeg.
Válasz _NB_ #12468. hozzászólásáraUpdate
Itt a 19-es számmal jelölt tárcsák hiányoznak neked szerintem.
itt a fórum ahol fent van az egész masina
https://www.lestracteursrouges.com/forum/viewtopic.php?t=12501&start=30
Itt meg a pontos típus átfedések vagy minek nevezem
Válasz mtz1221 #12464. hozzászólásáraMtz féktárcsa ferodol?
Mezőgépes kuplungos kardánba azt rakom, mert ahhoz se lehet kapni.
Meg lehet esztergán meg kéne forgatni a surlódó felületeket.
Síkolni, érdesíteni, aztán mehet.
Válasz mtz1221 #12464. hozzászólásáraKeresgéltem a neten és találtam egy ilyen borítót, miszerint
https://www.ebay.fr/itm/256536655251?customid=&toolid=10050
Egy bálázót több márka is futtat, ma sincs ez másképp.
RIVIERRE - CASALIS : RC90, RC120A, RC121 ,RC151
M.F. : 1630,1640,1650
Renault : 54-75, 54-80A, 54-81, 54-85
Vicon : RP 900, RP 1200, RP 1500
Persze ez nem jelenti, hogy van hozzá alkatrész, de hátha könnyebb a keresés beazonosítás.
Ez a RC 90 alias 54-75
Válasz _NB_ #12463. hozzászólásáraÉn is úgy tippelném, hogy kikopott közülük 1-1 tarcsa. Meg kell (fém)tisztára pucolni, csiszolni smirglivel, tárcsa közé, meghúzni faxán és gggooooo
Válasz mtz1221 #12464. hozzászólásáraOlajtól távol kell tartani. Valamivel takard le, fedd le, burkold körbe.
Válasz mtz1221 #12464. hozzászólására
Válasz _NB_ #12463. hozzászólásáraAmi a képen van felül, az a surlódó tárcsa. Az helyett szeretnék újat csináltattni (csinálni)mert nem lehet már húzni rajta elkopott. Csak nem tudom mi lenne jó, ami fogna ha olaj is kerül rá. Régi renault bálázó, nincs ehhez már semmi anyag a neten, és alkatrész sem.
Válasz mtz1221 #12462. hozzászólásáraElsőre PickUp, mint autóra gondoltam, mondom ezek már megint mit újítottak be
A bálázó felszedőjének milyen lamellája van akkor ez a kérdés
Milyen bálázó, nincs valami a neten róla ?
Difiben szokott lenni fém lamella, de az csak spéci olajjal működik.
Itt meg lehet a két fém között volt valami súrlódó tárcsa féleség ?
Válasz mtz1221 #12461. hozzászólására
Fiatalok bállázó pickapjánál a kuplungba milyen anyagú lamella kellhet ??? Porban fut, és a láncról olaj is jut rá.
Válasz Sk Laci #12458. hozzászólásáraGondolom ahány darab annyi féle.
Válasz Sk Laci #12458. hozzászólására
Válasz csabahegeszt #12456. hozzászólásáraNekem spirálrugós 5 tonnás 3 oldalra bellentő román pótkocsim van, a plató elején volt az egyik szám, másik az alváz elején, de nekem egy kicsit mássabb az alváza.
Válasz csabahegeszt #12456. hozzászólásáraAhová majd belevered, ott lesz.
Van valakinek ilyen pótkocsija?
Hol lehet ezen az alvázszám?
Állítólag román 3 oldalra billent.
Válasz Maszek Zs #12454. hozzászólásáraKössz! Írtam!
Válasz .Richard. #12449. hozzászólásáraKüldtem emailt!!
Válasz VMisi #12450. hozzászólásáraKüldtem emailt !!!!
Válasz VMisi #12450. hozzászólásáraDe még megkérdezek egy cimborámat, hátha ő tud mobilszámot. Már én is régen hívtam.
És bocs!!!!
Válasz VMisi #12450. hozzászólásáraAkkor nem tudom!!!
Válasz Maszek Zs #12446. hozzászólásáraA hívott számokon előfizető nem kapcsolható.
Válasz Maszek Zs #12446. hozzászólásáraköszi!
Válasz Maszek Zs #12445. hozzászólásáraNekem ilyet csinált[kep1]
Válasz Maszek Zs #12445. hozzászólásáraNekem ilyet csinált
Válasz .Richard. #12428. hozzászólásáraNeked is elküldtem próbáld meg. Azért,ha juttok valamire szóljatok!
Mert,ha nem jó akkor én is dobom a számot!
Válasz VMisi #12444. hozzászólásáraKüldtem emailt először próbáljátok meg felhívni hátha nem is jó.
Válasz R Sándor #12437. hozzászólásáraA valtra karmantyúja megegyezik a wartburgéval, azt tettünk bele.
Válasz rtamas76 #12435. hozzászólásáraA RUMED nél gyátranak poliuretán -ból az birja a fékolajat .
Válasz VMisi #12434. hozzászólásáravan egy ilyen cikkszán : 655 342.0 de ez komplett dugattyú és nincs a kombelt nél
Válasz envagyok2 #12438. hozzászólásáraA hidraulikus kuplung szinten fékolajjal működik.
Válasz R Sándor #12437. hozzászólásáraOk magadnak megcsinálod.
De karmantyút senki nemgyárt bele szivesen.
Ingoványos a talaj,főleg ha nemők rakják össze.
Inkább nemválalja.
Ha találsz javítót egy próbát megér.
Válasz VMisi #12434. hozzászólásárahttps://www.rostagyartas.hu/fofekhenger-kb-005336?search=694573.0 ez van csak a katalógusban külön nem szedi szét
Válasz R Sándor #12437. hozzászólásárade olvasd el, fékről van szó. fékolajról.
Válasz rtamas76 #12435. hozzászólásáraAzért néha nem árt szétnézni. Pl valtra 8550 fékhenger komplett, kb 120 0000 től 70 000 ig/ 2 db kell/. A karmantyúlya megegyezik a nissan navarra kuplung munkahengerrel . kb 2500 ft.Azért ilyen is van kb 6 -8 éve cseréltem.Azóta is jó.
Válasz VMisi #12434. hozzászólásáraHa a facebokon rá irsz hogy mit keresel, küldenek cikkszámot,
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraKimondod a szót "fékhenger"
Senki nemválalja.
Énsem válalnám.
Fillérekért pereskedni utánna?
Én nemjavítom csere.
Válasz R Sándor #12430. hozzászólásáraSzerintem ők csak csak cikkszám alapján dolgoznak, de rákérdezek.
Válasz A.I. #12427. hozzászólásáraRákérdezek, köszi!
Válasz Maszek Zs #12419. hozzászólásáraHa megtalálod szívesen fogadom. Tedd itt közzé, hátha később is olvassa majd valaki.
Válasz medikus #12416. hozzászólásáraKét fajta főfékhengerrel jöttek, ki, az első szériát hamar lecserélték, és csak az elsőhöz van gyári javítókészlet.