Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.45 FtUSD398.88 FtCHF440.92 FtGBP500.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6753. hozzászólásáraA tábla utáni szakaszra nyerhettek, a falumban is pár napja tettek ki ilyet, 600m-re nyertek a főutca végéig, ahol a busz megfordul 20 percenként .
Válasz szanberg #6748. hozzászólásáraSzia. Köszi a segítséget, de ezeken már sajnos túl vagyunk. A nagynyomásút kellett levenni, el lett küldve tegnap felújításra.
Válasz Pippó89 #6740. hozzászólásáraAkkusaruk, testkábelek fő pozitívok mindent nézzetek végig, mert ha valahol kontakt van oxidációból eredően akkor ott alapból feszültség esés lesz.
Kösd ki az áramtalanítót is direktbe csavarral húzasd össze a kábeleket, nekünk is most ment szét 11. évére a 6497-en, egyszerűen nem ment át rajta normális áram, belül volt kontaktos/elégett már a kapcsoló, tényleg rendelnem is kellessz egyet rá...
Válasz vénkabi #6745. hozzászólásáraHa el nem nézem az órát, akor "jelenésre" készen álok.
Ha az ember nézelődik a gépek közöt, akor az órát nem szoktam nézni. Ebédre se nem időre megyünk, hanem amikor éhesek vagyunk
Válasz Sk Laci #6741. hozzászólásáraNem kötelező, sőt még a téli gumi sem előírás! De normális ember ilyen kiszámíthatatlan időben nem tükörradiállal közlekedik.
Ne feledd 2-kor az Agroinform standon a G pavilonban jelenésed van!
Megtörtént a diagnosztika részben.
A traktort nem tudtuk sajnos beindítani. Az első az volt, hogy kiderült, hogy a motorvezérlő biztosítéknál nem volt kontakt, ezért nem is nyomott a nagynyomású pumpa anyagot. A bizti foglalat nem volt megfelelő, ezt korrigáltuk, utána egy pillanatra beröffent, aztán egyből leállt.
A diagnosztika szerint inditozas közben leesik a feszültség 9 voltra és már el is veszi az áramot a motorvezerlo.
Holnap próba új akksikkal, mert a mostaniak megsínylették a mai napot, napközben is mar töltöttem őket, de sajnos nem sikerült teljesen feltoltődjenek. Úgyhogy holnap folyt köv.
Akinek egyèb ötlete van, ne tartsa magában.
Válasz Vinkó75 #6737. hozzászólásárasajnos 1 rossz injektorral még nincs nagy gond,szinte észre se veszi,de ha már a második is sokat elenged vissza a résolajon akkor már észrevehető tüneteket produkál,ép most vagyok így egy vivaró-val 2 kukás
Válasz Pippó89 #6736. hozzászólásáraNem jellemző hogy mindegyik injektor egyszerre behaljon. Előbb egy diag. Lehet csak egy apró gond, és nem kommunikál rendesen az ECU-val. Egy szenzor...vagy kábel probléma. Legyen ez a legrosszabb forgató könyv.
Válasz Pippó89 #6731. hozzászólásáraNekem a Perkins 1006.6-nál amikor nem bírt menni, állt lefelé, az adagolónál van egy kis szűrő a gázolaj csőnél, az volt eldugulva. (szerintem a te traktorodban is ilyen motor van) Én 2x cseréltem délután gázolaj szűrőt rajta, nekem is ismerősöm mondta hogy JCB traktornál ő is ezzel küszködött. Aztóta jól megy a gép (kop, kop...)
Válasz Pippó89 #6725. hozzászólásáraAz elöb megosztott linken írja : 157 on my Perkins tier 3 with similar symptoms was cured by a clean and change to the fuel pre filter element.
Ennyi legyen a legnagyobb bajod ezzel a traktorral!
Válasz Vinkó75 #6715. hozzászólásáraÉn injektor problémára gondolok sajnos. Az e betű az engine hibakód lesz az tuti. Hát holnap kiderül, hétvégén nem veszik fel a szerelők...
Hát ebből lehet kód olvasás lesz. Főleg ha a kód két részre van osztva. Pl....nyomásszabályzó szelep...vagy üzemanyagszűrő probléma (víz a szűrőben..pl)Előbb a szűrőkkel foglalkozz esetleg magával az üzemanyag rendszerrel. Ha ott jön a nafta rendesen akkor előrébb lesz a gond. Ez egy tipp !
Üdv. Egy hibakód megfejtésében tudna nekem valaki segíteni?
MF6480, 2007, perkins motor.
E157, ezt írja ki, azonnal leáll a gép, de mar előtte elkezd gyengélkedni.
Alig tudtam vele hazajönni a szantasbol.
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
Válasz Cumiló #6706. hozzászólásáraAz egységes területalapú kérelem felületén a KR dokumentum nyomtatása funkciót használva pdf dokumentumot kell belőle generálni.
Válasz Cumiló #6706. hozzászólásáraCsak egy tipp: próbáld meg megnyitni másik programmal. Mi a kiterjesztés? Ha pl. .pdf, akkor Acrobat Reader, Chrome, Edge, Foxit Reader, stb.
Mit tegyek ?
Kaptam a MÁK -tól értesitést, hogy érkezett értesitőm, letöltöttem mert tartóstárba akartam tenni az ügyfélkapun, de sajnos mindenféle betű, számok, cirilbetük vagy mi, titkositott szöveg nem tudom olvasni egyáltalán, állitólag valahogy valamit meg kell nyomni, hogy átváltson rendes magyar nyelvre. Ezt hogy kell és hol kell segitsetek ebben. köszi előre is.
13055 hozzászólás
Ugyan nem SOS, de nincs véletlenül valakinek Fejérben 1-2 felesleges IBC kalodája amitől megválna? Birkáknak szénarácsnak kellene.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6753. hozzászólásáraA tábla utáni szakaszra nyerhettek, a falumban is pár napja tettek ki ilyet, 600m-re nyertek a főutca végéig, ahol a busz megfordul 20 percenként .
Ezt a szakaszt szeretném megkeresni..
Valaki tud segíteni hol találom a közút hálózat km szelvénytől-ig kereső weboldalt. Valmelyik évben még megtaláltam most sehogysem.
Válasz vén cigány #6749. hozzászólásáraAkkor már nem is fog!!
Válasz szanberg #6748. hozzászólásáraSzia. Köszi a segítséget, de ezeken már sajnos túl vagyunk. A nagynyomásút kellett levenni, el lett küldve tegnap felújításra.
Válasz Maszek Zs #6744. hozzászólásáraMég nem...
Válasz Pippó89 #6740. hozzászólásáraAkkusaruk, testkábelek fő pozitívok mindent nézzetek végig, mert ha valahol kontakt van oxidációból eredően akkor ott alapból feszültség esés lesz.
Kösd ki az áramtalanítót is direktbe csavarral húzasd össze a kábeleket, nekünk is most ment szét 11. évére a 6497-en, egyszerűen nem ment át rajta normális áram, belül volt kontaktos/elégett már a kapcsoló, tényleg rendelnem is kellessz egyet rá...
Válasz vénkabi #6745. hozzászólásáraHa el nem nézem az órát, akor "jelenésre" készen álok.
Ha az ember nézelődik a gépek közöt, akor az órát nem szoktam nézni. Ebédre se nem időre megyünk, hanem amikor éhesek vagyunk
Mindenkinek köszönöm a felvilágosítást
Válasz Sk Laci #6741. hozzászólásáraNem kötelező, sőt még a téli gumi sem előírás! De normális ember ilyen kiszámíthatatlan időben nem tükörradiállal közlekedik.
Ne feledd 2-kor az Agroinform standon a G pavilonban jelenésed van!
Válasz vén cigány #6600. hozzászólásáraKaptál valamit?
Válasz csoppika #6742. hozzászólásáraCsak ajánlott
Válasz Sk Laci #6741. hozzászólásáraSzerintem csak téli gumi... (az is talán csak ajánlott)
Jövőhéten menék Pestre a kiállitásra autóval. Télen kötelező Magyarországon a hólánc, vagy elég ha az autón téli gumik vanak?
Megtörtént a diagnosztika részben.
A traktort nem tudtuk sajnos beindítani. Az első az volt, hogy kiderült, hogy a motorvezérlő biztosítéknál nem volt kontakt, ezért nem is nyomott a nagynyomású pumpa anyagot. A bizti foglalat nem volt megfelelő, ezt korrigáltuk, utána egy pillanatra beröffent, aztán egyből leállt.
A diagnosztika szerint inditozas közben leesik a feszültség 9 voltra és már el is veszi az áramot a motorvezerlo.
Holnap próba új akksikkal, mert a mostaniak megsínylették a mai napot, napközben is mar töltöttem őket, de sajnos nem sikerült teljesen feltoltődjenek. Úgyhogy holnap folyt köv.
Akinek egyèb ötlete van, ne tartsa magában.
Válasz Claastra. #6738. hozzászólásáraTermészetesen...egy egyszerű diag és máris többet lát az ember.
Válasz Vinkó75 #6737. hozzászólásárasajnos 1 rossz injektorral még nincs nagy gond,szinte észre se veszi,de ha már a második is sokat elenged vissza a résolajon akkor már észrevehető tüneteket produkál,ép most vagyok így egy vivaró-val 2 kukás
Válasz Pippó89 #6736. hozzászólásáraNem jellemző hogy mindegyik injektor egyszerre behaljon. Előbb egy diag. Lehet csak egy apró gond, és nem kommunikál rendesen az ECU-val. Egy szenzor...vagy kábel probléma. Legyen ez a legrosszabb forgató könyv.
Válasz Claastra. #6734. hozzászólására6200 óra van benne. Pontosan 4000 uzemórával korábban volt injektor csere...
Válasz Claastra. #6734. hozzászólásáraAz nem lehet túl drága?
Válasz Pippó89 #6733. hozzászólásáramennyi óra van benne,4000körül sajnos injektor csere szokott lenni
Válasz VW passat #6732. hozzászólásáraEbben 1106 Perkins van. Common rail, itt már nincs adagoló...
Válasz Pippó89 #6731. hozzászólásáraNekem a Perkins 1006.6-nál amikor nem bírt menni, állt lefelé, az adagolónál van egy kis szűrő a gázolaj csőnél, az volt eldugulva. (szerintem a te traktorodban is ilyen motor van) Én 2x cseréltem délután gázolaj szűrőt rajta, nekem is ismerősöm mondta hogy JCB traktornál ő is ezzel küszködött. Aztóta jól megy a gép (kop, kop...)
Na úgy néz ki eddig, hogy nem szűrő probléma van. Már be sem akar indulni sajnos...
Este nézzük majd meg laptoppal az értékeket...
Válasz medikus #6728. hozzászólásáraúgy legyen.
Válasz Pippó89 #6725. hozzászólásáraAz elöb megosztott linken írja : 157 on my Perkins tier 3 with similar symptoms was cured by a clean and change to the fuel pre filter element.
Ennyi legyen a legnagyobb bajod ezzel a traktorral!
Válasz sanyi1965 #6726. hozzászólásáraAzért mert szűrő dugulás van?Ha az van!!!!!!!
Válasz sanyi1965 #6726. hozzászólásáraÉs még finoman is fogalmaztál...
Válasz Pippó89 #6722. hozzászólásárahogy a fene essen MR.PERKINS-be.
Válasz Claastra. #6723. hozzászólásáraAha. Köszi szépen. Kezdek megnyugodni.
Válasz Pippó89 #6722. hozzászólásáravégülis ha dugulás van akkor nincs presszure a rail-ben
Válasz Pippó89 #6722. hozzászólásáraezek az angolok dumálnak sokat rólahttp://farmingforum.co.uk/forums/showthread.php?6026-MF-6480-error-codes
Válasz Pippó89 #6720. hozzászólásáraAzért ez nem valami bizalom gerjesztő:E157 pressure in the fuel rail Contact your dealer.
Válasz sanyi1965 #6719. hozzászólásáraNem volt füst, legalábbis nem lattam. Csak dadogott, majdnem leállt rángatott, azt hittem megorulok míg hazaérek.
Válasz Claastra. #6718. hozzászólásáraHát nagyon megnyugtatna, ha csak szűrő probléma lenne tényleg. Ránézegetek. Köszi.
Válasz Pippó89 #6716. hozzászólásáralevegő is kell neki! füst, lett-változott,közben hogy ezt produkálta?
Válasz Pippó89 #6716. hozzászólásáraüsd be a gugliba,hogy E157 error code,sok választ lehoz,a legtöbb szűrőproblémát hoz ki
Válasz Pippó89 #6716. hozzászólásáraRendben !
Válasz Vinkó75 #6715. hozzászólásáraÉn injektor problémára gondolok sajnos. Az e betű az engine hibakód lesz az tuti. Hát holnap kiderül, hétvégén nem veszik fel a szerelők...
Válasz Pippó89 #6714. hozzászólására
Hát ebből lehet kód olvasás lesz. Főleg ha a kód két részre van osztva. Pl....nyomásszabályzó szelep...vagy üzemanyagszűrő probléma (víz a szűrőben..pl)Előbb a szűrőkkel foglalkozz esetleg magával az üzemanyag rendszerrel. Ha ott jön a nafta rendesen akkor előrébb lesz a gond. Ez egy tipp !
Üdv. Egy hibakód megfejtésében tudna nekem valaki segíteni?
MF6480, 2007, perkins motor.
E157, ezt írja ki, azonnal leáll a gép, de mar előtte elkezd gyengélkedni.
Alig tudtam vele hazajönni a szantasbol.
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
Válasz vén cigány #6708. hozzászólásáraIgen Xml fájl, mit csináljak?
Vén Cigány részére: igen Xml fájl.
Hogy csináljam ?
Nagyon köszöntem sikerült
Válasz Cumiló #6706. hozzászólásáraAz egységes területalapú kérelem felületén a KR dokumentum nyomtatása funkciót használva pdf dokumentumot kell belőle generálni.
Válasz Cumiló #6706. hozzászólásáraMvh oldalán tudod ha belépsz az első főmenübe van lehetőség beolvasni az xmlt.
Válasz Cumiló #6706. hozzászólásáraXml fájl???
Válasz Cumiló #6706. hozzászólásáraCsak egy tipp: próbáld meg megnyitni másik programmal. Mi a kiterjesztés? Ha pl. .pdf, akkor Acrobat Reader, Chrome, Edge, Foxit Reader, stb.
Mit tegyek ?
Kaptam a MÁK -tól értesitést, hogy érkezett értesitőm, letöltöttem mert tartóstárba akartam tenni az ügyfélkapun, de sajnos mindenféle betű, számok, cirilbetük vagy mi, titkositott szöveg nem tudom olvasni egyáltalán, állitólag valahogy valamit meg kell nyomni, hogy átváltson rendes magyar nyelvre. Ezt hogy kell és hol kell segitsetek ebben. köszi előre is.