Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Keresek 1-2db 1000-es IBC-t aminek rossz a csapja, teteje, esetleg a felső részen repedt. Jó csak a műanyag bödön is magában. Teteje le lesz vágva, szilárd anyag szállításra kellene. Nem számít mi volt benne, de azért ne a vegyszeres tartály legyen. Fejérben. Nem ingyen kell, de azért nem is új tartály árában.
A NH CS540 kombájnom variátor tárcsája 5 perc után tűz forró.A Kúpcsapágy gyűrű háza súrlódik a variátor belső tárcsájával (homlokfelületen,negyed ívben).Miért???
Sziasztok!
Bonyhád-Székesfehérvár útra keresnék fuvart egy 2 tengelyes kb 2,5t önsúlyú, 6,5m hosszú trágyaszórónak. Tudtok esetleg normális fuvarost közeli kiállással?
neve alapján német cucc a gigakasza.
Videókon láttam hasonlókat, hogy alpesi legelőkön csapatnak vele az ipsék.
Én arrafelé néznék szét használtban hátha van
New holland kockabálázó hajtómű kimenő tengelyt keresek. Illetve ennek a hajtókart tartó bordás részt tartalmazó végéből elég lenne egy 200 mm-es darab. Minden más is jó ami 80-as átmérő és 25 bordás. A Nh ez a méret. De ha valaki roncs, ilyen tengelyt tartalmazó hajtóműről tud, kérem ossza meg velem.
Válasz csoppika #6434. hozzászólásáraNem valószinű! Egyébként Juni 15től lehet illetékes jegyzőtől "viszonylati dijmentességet kérni",amit megállitáskor kell bemutatni. Mindenesetre érdemes utánajárni,mert dijfizetés nélkül 140től indul a bírság.
Srácok!
A tetőkamerás közutas go-box? figyelők szerintetek veszik a lassú járműveket is büntetés céljából, ha pl (ki)tiltott útvonalon megy? Mennyi a kontó kb ilyen esetben?
Sziasztok! Adott egy Hardi Master permetező, amin nem megy feljebb a nyomás 1,8ba-nál teljesen feltekert nyomásszabályzónál sem! A szűrők tiszták, a szivattyú szinte új, azt egyenlőre kizárnám hogy annak baja lenne! Dugulásra tippelnék, de egyenlőre sehol sem találtam! Ha valaki esetleg tudna segiteni, azt megköszönném!
Válasz kevesa #6427. hozzászólásáraa szivattyúház öntvény,arra vigyázz..meneteket fújd meg...
Nem bír felépülni a nyomás. Valamelyik,vagy mindegyik szelep visszaenged az 90%....vagy leázik róla a rozsda vagy a vegyszerkő,és egyszercsak megjavul,vagy nem.
Az új ára 300körül van egyébként.
Válasz Sötét Paraszt #6428. hozzászólásáraDe én kiiktattam azt a csapot nekem már ami a tartályból jön cső nem arra a csapra van kötve hanem egyből a szűrőbe megy. Egy hibával kevesebb mert nekem is levegős volt ott állandóan.
Válasz Matyi50 #6426. hozzászólásáraaz a baj szinte mindig kell és nincs rá idő de már szétkapom csak nem lehet annyira bonyolult bár 12 éves és még nem volt szétszedve elég alaposan összerohadt szerintem ott belül minden.
Válasz kevesa #6425. hozzászólásáraWazze,már egy hónapja egy másik topicban meg lett mondva a tuti erre a problémára neked.
Azóta nem csináltad meg? A kismanók éjjel nem fogják szétszedni és megjavítani :D
Forrás 2000 axi permetező luktetve szór az óra is ugrál mi baja lehet?
Szűrők újak, nyomásszabályzó teljesen új minden benne, légüst is új fel is fújva.
Levettem azt a csövet ami a szivattyúból jön és megy a nagynyomású szűrőbe már ott lüktetve jön a víz.
Szóval ez szivattyú gond az egyik szelepnél beakadhatott valami?
Ha feltekerem a nyomást 40 bar környéké van esély hogy kiköpi ha van ott valami?
M135 szivattyú mennyire nehéz szétszedni?
Válasz Claaastra #6423. hozzászólásárajobban átnézve total agri 15-40 17bruttó,de van az axinak sajátmárkás Ister márkanevű olaja,15-40-es 11e ft,és Eni embléma van rajta,itt Mtz Ifa kategóriában tökéletes
Válasz bandigh #6415. hozzászólására20 liter br. 35 eft szerintem nem rosz, (áfa vissza jön) évente csere van, motor pipec( hogy el ne kiabáljam) 3300 óra van benne. Kombelt sem adná tömegben szerintem. Ahhoz túl sokan ismerik és sok a vevője....
Válasz gazda001 #6413. hozzászólásáraCsak ha nagyon jó áron van. Nincs kihajtva a motor, meg ha évente cseréled úgyis akkor jó lehet. Igazából amit mindenhova ajánlanak... A CF-4 meg pont 20 éve lett megszüntetve. Ha jó áron van mehet, kárt nem csinál.
Válasz gazda001 #6412. hozzászólásáraAz adatai alapján sokkal többet tud, mint huszonéve előírás volt gyárilag.
Webshopot néztem, 200 L 350eFt. Azért annyira nem olcsó. Te jobb árat kaptál?
13055 hozzászólás
Válasz ..MZ/X.. #6454. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/egyeb/egyeb/ibc-tartaly-elado/h_6762507
Sziasztok!
Keresek 1-2db 1000-es IBC-t aminek rossz a csapja, teteje, esetleg a felső részen repedt. Jó csak a műanyag bödön is magában. Teteje le lesz vágva, szilárd anyag szállításra kellene. Nem számít mi volt benne, de azért ne a vegyszeres tartály legyen. Fejérben. Nem ingyen kell, de azért nem is új tartály árában.
Válasz zoli6886 #6452. hozzászólásárahaudek üsd be a gogliba
Üdv!!!
Ismertek olyan szakműhelyt,szerelőt,elromlott a
mechanikus üzemóra számlálóm /STEYR 8070/
és megszeretném javíttatni,a sebesség,fordulat ok!!!
Válasz Claastra. #6450. hozzászólásáravelük gyártattam 2-es lyukkalhttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/veto-ulteto-palantazo-gep-alkatreszek/maximaplantergaspardoagricolamatermacckvernelandkleinemulticornvogelnoot-vetotarcsa/h_6500825
Válasz Mf-es? #6448. hozzászólásáramár nem divat a fúrás,a jobbak lézerrel vágják
Válasz Mf-es? #6448. hozzászólásáraFO 32 oszloposon!!!!
Fúrnak valahol vetőtárcsát?
Sziasztok! A jan-agro kft-vel volt már valakinek dolga? Hirdetnek itt egy új mtz-t, megbízható a ceg? (Dijbekero miatt kerdezem)
Keresnék 89-94 miliméter közötti külső átmérővel fúrószárcsövet vagy teherautó gardán csövet 1,5-2 méter hosszút
Segítséget szeretnék kérni!
A NH CS540 kombájnom variátor tárcsája 5 perc után tűz forró.A Kúpcsapágy gyűrű háza súrlódik a variátor belső tárcsájával (homlokfelületen,negyed ívben).Miért???
Én nekem is jó lenne a száma mert van méhészkonténerem ami 7 méter hósszú
Válasz ..MZ/X.. #6442. hozzászólásáraOk Mostmár meg van bármikor hívhatsz szerintem korrekt ember lehetetlen nincs nála.
Válasz Maszek Zs #6441. hozzászólásáraKöszönöm! Teljesen pontosan Izmény, de az a 10x km nem oszt a végeredményen. Este felé rád csörgök.
Válasz ..MZ/X.. #6440. hozzászólásáraHa Bonyhádról kell akkor szerintem tudok ki írom a számot névvel azt ha fel hívsz meg adom
Sziasztok!
Bonyhád-Székesfehérvár útra keresnék fuvart egy 2 tengelyes kb 2,5t önsúlyú, 6,5m hosszú trágyaszórónak. Tudtok esetleg normális fuvarost közeli kiállással?
Válasz Pilátus #6438. hozzászólásáraSzia,
neve alapján német cucc a gigakasza.
Videókon láttam hasonlókat, hogy alpesi legelőkön csapatnak vele az ipsék.
Én arrafelé néznék szét használtban hátha van
Üdv!
Ezta a GIGA kaszát keresem ill van e valahol csak az adapter???http://www.profistroje.cz/horska-svahova-sekacka-brielmaier_1647.html?bookmark=contact-form#bookmarks
New holland kockabálázó hajtómű kimenő tengelyt keresek. Illetve ennek a hajtókart tartó bordás részt tartalmazó végéből elég lenne egy 200 mm-es darab. Minden más is jó ami 80-as átmérő és 25 bordás. A Nh ez a méret. De ha valaki roncs, ilyen tengelyt tartalmazó hajtóműről tud, kérem ossza meg velem.
Válasz Matyi50 #6435. hozzászólásáraEz a mentesség gépjárműre vonatkozik...engem nem érint...
Válasz csoppika #6434. hozzászólásáraNem valószinű! Egyébként Juni 15től lehet illetékes jegyzőtől "viszonylati dijmentességet kérni",amit megállitáskor kell bemutatni. Mindenesetre érdemes utánajárni,mert dijfizetés nélkül 140től indul a bírság.
https://hu-go.hu/articles/article/mezogazdasagi-dijmentessegrol
https://www.hu-go.hu/articles/article/brsgols
Srácok!
A tetőkamerás közutas go-box? figyelők szerintetek veszik a lassú járműveket is büntetés céljából, ha pl (ki)tiltott útvonalon megy? Mennyi a kontó kb ilyen esetben?
Sziasztok! Adott egy Hardi Master permetező, amin nem megy feljebb a nyomás 1,8ba-nál teljesen feltekert nyomásszabályzónál sem! A szűrők tiszták, a szivattyú szinte új, azt egyenlőre kizárnám hogy annak baja lenne! Dugulásra tippelnék, de egyenlőre sehol sem találtam! Ha valaki esetleg tudna segiteni, azt megköszönném!
Válasz RkTomi #6431. hozzászólásáraez egy konténerrögzítő,konténeres pótkocsira ezzel lehet rögzíteni az un tengeri konténereket
Tegnap húzatás közben találták a kollégák tudja valaki hogy minek lehet az alkatrésze?
Válasz kevesa #6427. hozzászólásáraa szivattyúház öntvény,arra vigyázz..meneteket fújd meg...
Nem bír felépülni a nyomás. Valamelyik,vagy mindegyik szelep visszaenged az 90%....vagy leázik róla a rozsda vagy a vegyszerkő,és egyszercsak megjavul,vagy nem.
Az új ára 300körül van egyébként.
Ez alapján szét tudod szedni:
http://www.forrasgepek.hu/uploads/webshop/documents/M135%20Robbantott%20%C3%A1bra.pdf
Itt meg az alkatrészek hozzá:
http://www.forrasgepek.hu/hu/permetezes/szivattyu-alkatreszek/m135?page=1&ipp=12
Válasz Sötét Paraszt #6428. hozzászólásáraDe én kiiktattam azt a csapot nekem már ami a tartályból jön cső nem arra a csapra van kötve hanem egyből a szűrőbe megy. Egy hibával kevesebb mert nekem is levegős volt ott állandóan.
Válasz kevesa #6425. hozzászólásáraNekünk levegőt szívott a tisztavizes tartálybó mer szaru zárt a műanyag váltócsap akkó vót ilyen.
Válasz Matyi50 #6426. hozzászólásáraaz a baj szinte mindig kell és nincs rá idő de már szétkapom csak nem lehet annyira bonyolult bár 12 éves és még nem volt szétszedve elég alaposan összerohadt szerintem ott belül minden.
Válasz kevesa #6425. hozzászólásáraWazze,már egy hónapja egy másik topicban meg lett mondva a tuti erre a problémára neked.
Azóta nem csináltad meg? A kismanók éjjel nem fogják szétszedni és megjavítani :D
Forrás 2000 axi permetező luktetve szór az óra is ugrál mi baja lehet?
Szűrők újak, nyomásszabályzó teljesen új minden benne, légüst is új fel is fújva.
Levettem azt a csövet ami a szivattyúból jön és megy a nagynyomású szűrőbe már ott lüktetve jön a víz.
Szóval ez szivattyú gond az egyik szelepnél beakadhatott valami?
Ha feltekerem a nyomást 40 bar környéké van esély hogy kiköpi ha van ott valami?
M135 szivattyú mennyire nehéz szétszedni?
Válasz Claaastra #6423. hozzászólásárajobban átnézve total agri 15-40 17bruttó,de van az axinak sajátmárkás Ister márkanevű olaja,15-40-es 11e ft,és Eni embléma van rajta,itt Mtz Ifa kategóriában tökéletes
Válasz ..MZ/X.. #6421. hozzászólására20 literesről beszélünk nem?http://www.axial.hu/kiadvanyok/prospektusok/alkatreszek/hu
Válasz ..MZ/X.. #6421. hozzászólásáraHordósban néhol olyan cetlit kérsz rá amilyet akarsz...
Válasz Claaastra #6419. hozzászólásáraHordós? Hol?
Válasz gazda001 #6416. hozzászólásáraAz Győrben alfánál asszem az agip 15w40 27 bruttó? Ha jól rémlik...
Válasz gazda001 #6416. hozzászólásáraduplaár az agip-hoz képest,21-ért pedig total van ami most a claas beszállítója
Válasz gazda001 #6416. hozzászólásáraNagy tételben ha vásárolsz, sokkal komolyabbat is tudsz venni, jóval olcsóbban Link
Válasz gazda001 #6416. hozzászólásárahttps://alkatreszek.hu/safari_20lAz MTZ-sek hordják a 15W40-est. Az 5W-30ast az Audisok. Úgy néz ki jó olaj.
Válasz bandigh #6415. hozzászólására20 liter br. 35 eft szerintem nem rosz, (áfa vissza jön) évente csere van, motor pipec( hogy el ne kiabáljam) 3300 óra van benne. Kombelt sem adná tömegben szerintem. Ahhoz túl sokan ismerik és sok a vevője....
Válasz gazda001 #6413. hozzászólásáraCsak ha nagyon jó áron van. Nincs kihajtva a motor, meg ha évente cseréled úgyis akkor jó lehet. Igazából amit mindenhova ajánlanak... A CF-4 meg pont 20 éve lett megszüntetve. Ha jó áron van mehet, kárt nem csinál.
Válasz gazda001 #6412. hozzászólásáraAz adatai alapján sokkal többet tud, mint huszonéve előírás volt gyárilag.
Webshopot néztem, 200 L 350eFt. Azért annyira nem olcsó. Te jobb árat kaptál?
Válasz bandigh #6411. hozzászólásáraezt itt ni, kombelt árulja
Válasz bandigh #6411. hozzászólására15-40 tractor oil, jó áron lenne csak nem ismerem, kb. 30-40 heki/év
Válasz gazda001 #6410. hozzászólásáraÉs melyik olajat gondoltad bele?
Válasz bandigh #6409. hozzászólásáradominátor 85 merci motor soros 6-os sima szívó
Válasz gazda001 #6408. hozzászólásáraValami konkrét tipus esetleg? Mibe?
Válasz gazda001 #6407. hozzászólásárasenkise-e erre-e????
Valakinek van tapasztalata GULF motorolajjal kapcsolatban, szabad ilyet használni????
Kollégák! Valakinek Berthoud Force függesztett permetezőhöz magyar nyelvű kezelésije lenne e valamilyen formában... Természetesen honorálnám