Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Vinkó75 #6495. hozzászólásáraKöszönöm szépen. Egyenesen itt kelene megrendelnem, vagy van valamilyen cég akiken keresztü meg lehet rendelni az alkatrészeket? Kaptam árajánlatot egy alkatrászforgalmazótól, aki 2-3x árat akar az alkatrészért, mint itt van feltüntetve a katalógusban.
Sziasztok. Szükségem lene alkatrészkatalógusra NH T 7030-7070, T 7,225-270, esetleg TM 175-190 traktor első futómü véglehajtásáról. A segítséget előre is köszönöm.
Válasz Claastra. #6488. hozzászólásáraNem értettem félre, Talán még jobb is ha a tengelyt gyártatom le. mert az eredetihez képest módosítani kell vagy a tengelyt, vagy a hajtókart.Tehát nagyon is érdekel a dolog. A komplett hajtómű csak egy kényszermegoldás lenne.
Válasz Claastra. #6486. hozzászólásáramost próbáltalak hívni telefonon de "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" ..... erre varrj gombot!
Hogy érlek el?
Fortsritt 453 vagy 454 bálázó hajtóművet vagy legalább kimenő tengelyt /amelyiken a döngölő hajtókarja van/ keresek. SOS kellene. Az is megoldás lenne ha valaki tud olyan céget amelyik minta alapján legyártaná /forgácsolás, hőkezelés/ a tengelyt Borsod környékén, vagy Pest megyében.
Válasz Bárány #6470. hozzászólásáraAz hogy rendesen felemeli és viszi meg a belerúgsz, oszt hanyatt esik...az 2 különböző dolog... A 80-as muszka is viszi a 900literes permetezőt...de meddig???
Válasz Bárány #6470. hozzászólásáraMilyen paripád van ?
A hátsó tengely bírni fogja, nem ám beelőz a hátsó kerék, majd gyanúsan a kocsma előtt megáll magától
Válasz Bárány #6462. hozzászólásáraHa gyárilag is ki van építve a Kat2 akkor meg nyugodtan próbáld meg, bár nézd át a gépkönyvét, nehogy aztán ugorjon a garancia valamiért (már ha új)
Lazításnál, szántásnál munka közben is kap bőven a csap egy 120 lovas géptől, meg a 20 mázsás függ. rövidtárcsán hátul van súly azt bírja a 3. pont csapja, akkor ezt vígan megtartja. A 3 pont csapja még kisebb átmérőjű mint a húzócsapok ráadásul.
Válasz *** HM *** #6471. hozzászólásáraÉpp az óvatosság a terv. Először ki akarom tapasztalni, mennyit vihetek függesztve, aztán, ha úgy találom, lesz alá egy szállítókocsi.
Ez így is volt tervezve.
Válasz *** HM *** #6469. hozzászólásáraAz nem kérdés, hogy fel tudja-e emelni, sima ügy. Bőven elbírja, és hanyatt sem esik. A biztonságos kormányzás a kérdés.
(Meg a kat.2 csap. )
Válasz Bárány #6462. hozzászólásáraÉrdekes.
Nemtom van e itt akárki is aki 4t szórót vitt valaha is függesztve...
Micsoda spórolós cég gyártmány luk van szeg nuku....
Nem szimp. a 2...
Válasz VMisi #6461. hozzászólásáraNagy traktor vinné 3/2-es golyóval. Műtrágyaszóróról van szó, amin van Kat.3-mas és Kat.2-es furat is, de csap csak Kat. 2-es van hozzá. Másikat esztergáltatni csak jövő héten tudok, más gépé meg pont nem jó hozzá.
A szabványban csak vinoerőről találtam leírást, de az ugye ekére, ilyesmire vonatkozik, ahol nagy vonóerőigény van.
Sima függesztett szállításra nem találtam adatot, ezért kérdeztem, hátha valaki tudja, vagy már kipróbálta.
Szóval Kat.2 csapokkal kb. 4000 kg-mos szórót merjek vinni?
(A "rakj bele kevesebbet!" c. választ én is tudom, most hagyjuk!)
13055 hozzászólás
Válasz D-032-a #6503. hozzászólásáraKöszi !
Válasz D-032-a #6503. hozzászólásáraA bányászkodást erre az ömlesztett katalógusra értettem, mivel nincs robbantott ábrás.
Válasz Vinkó75 #6496. hozzászólásáraHa nincs más, bányászkodni kellene egy kicsit.
Case IH Traktorok alkatrész katalógusa
Vannak benne 1056XL alkatrészek is.
Válasz IH-race #6499. hozzászólásáraJa ezt benéztem, nem nekem írtad
Válasz IH-race #6499. hozzászólásáraKöszi
Válasz IH-race #6499. hozzászólásáraKöszi
https://www.agrilineproducts.com/
Ennél a cégnél vannak ih cuccok.
Sziasztok!
Nekem Hesston 1091 es kaszához jönne jól alkatrész katalógus, és esetleg használati.
Ha fizetős megoldást tud valaki az is érdekel.
Válasz Vinkó75 #6495. hozzászólásáraKöszönöm szépen. Egyenesen itt kelene megrendelnem, vagy van valamilyen cég akiken keresztü meg lehet rendelni az alkatrészeket? Kaptam árajánlatot egy alkatrászforgalmazótól, aki 2-3x árat akar az alkatrészért, mint itt van feltüntetve a katalógusban.
Kollégák IH 1056 XL alkatrész katalógus érdekelne.
Válasz Sk Laci #6494. hozzászólásárahttps://partstore.agriculture.newholland.com/us/parts-search.html#epc::model_find
Sziasztok. Szükségem lene alkatrészkatalógusra NH T 7030-7070, T 7,225-270, esetleg TM 175-190 traktor első futómü véglehajtásáról. A segítséget előre is köszönöm.
Milyen keményfém elektródát használtok?
3,2-es OK 84.78-as esabot használjuk, de vannak ennél olcsóbbak is, megéri váltani?
Válasz Claastra. #6490. hozzászólásáraOké, köszi.
Válasz Claastra. #6490. hozzászólásárade jó a számom is katt a claastra-ra
Válasz vénkabi #6489. hozzászólásáraholnap reggel hívlak
Válasz Claastra. #6488. hozzászólásáraNem értettem félre, Talán még jobb is ha a tengelyt gyártatom le. mert az eredetihez képest módosítani kell vagy a tengelyt, vagy a hajtókart.Tehát nagyon is érdekel a dolog. A komplett hajtómű csak egy kényszermegoldás lenne.
Válasz vénkabi #6487. hozzászólásárabocsi gyártót tudok,félreérthetően írtam
Válasz Claastra. #6486. hozzászólásáramost próbáltalak hívni telefonon de "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" ..... erre varrj gombot!
Hogy érlek el?
Válasz vénkabi #6485. hozzászólásáraDezsőbátyám itt tudok ha nem lesz közelebb
Fortsritt 453 vagy 454 bálázó hajtóművet vagy legalább kimenő tengelyt /amelyiken a döngölő hajtókarja van/ keresek. SOS kellene. Az is megoldás lenne ha valaki tud olyan céget amelyik minta alapján legyártaná /forgácsolás, hőkezelés/ a tengelyt Borsod környékén, vagy Pest megyében.
Válasz Radocz #6483. hozzászólásáraMár 225 100 FR-nál járunk.
12-én 165 000 Ft volt.
Miután megjelent az S.O.S. topik felhívása, kis lendületet adott a gyógyulás érdekében.
Van köztünk, aki energiát is tud küldeni.
A Japán kistraktoros topikban gyógyításra gyűjtenek a fórumosok.
https://www.agroinform.hu/forum/Japan-kistraktorok/t1236
https://www.agroinform.hu/forum/Japan-kistraktorok/t1236
"Ha valakinek bármi kérdése van és nem tudja a telefon számomat akkor itt kereshettek:
06 30 549 48 63
SZLSZ:
Vágó Mihály és társa
11773425-26002538 OTP Bank
Kérném a közleménybe írjátok be Lázárka gyógyulására.
Tehát srácok aki gondolja."
Válasz csoppika #6480. hozzászólásáraIgen. Pont ez van oda is írva.
Válasz Bárány #6470. hozzászólásáraAz hogy rendesen felemeli és viszi meg a belerúgsz, oszt hanyatt esik...az 2 különböző dolog... A 80-as muszka is viszi a 900literes permetezőt...de meddig???
Válasz _NB_ #6477. hozzászólásáraÁááá, mindig van nálam szigszalag!
Válasz Sötét Paraszt #6476. hozzászólásáraLehet csak ilyenre telik nekik!
Válasz Bárány #6470. hozzászólásáraMilyen paripád van ?
A hátsó tengely bírni fogja, nem ám beelőz a hátsó kerék, majd gyanúsan a kocsma előtt megáll magától
Válasz Mf-es? #6475. hozzászólásáraEnnek a trakinak se lennék a második gazdája hehe.
Válasz Sötét Paraszt #6474. hozzászólásáraVagy így.
Válasz Bárány #6470. hozzászólásáraA traktoron hátul milyen kerék lesz 710 ikresítve?
https://www.youtube.com/watch?v=x56TjV9r0TU
ez elbírja hehe
Válasz Bárány #6462. hozzászólásáraHa gyárilag is ki van építve a Kat2 akkor meg nyugodtan próbáld meg, bár nézd át a gépkönyvét, nehogy aztán ugorjon a garancia valamiért (már ha új)
Lazításnál, szántásnál munka közben is kap bőven a csap egy 120 lovas géptől, meg a 20 mázsás függ. rövidtárcsán hátul van súly azt bírja a 3. pont csapja, akkor ezt vígan megtartja. A 3 pont csapja még kisebb átmérőjű mint a húzócsapok ráadásul.
Válasz *** HM *** #6471. hozzászólásáraÉpp az óvatosság a terv. Először ki akarom tapasztalni, mennyit vihetek függesztve, aztán, ha úgy találom, lesz alá egy szállítókocsi.
Ez így is volt tervezve.
Válasz Bárány #6470. hozzászólásáraNem tudom hány mázsával randalíroztál idáig de már a 25 se fing úgyhogy óvatosan a tervekkel...
Válasz *** HM *** #6469. hozzászólásáraAz nem kérdés, hogy fel tudja-e emelni, sima ügy. Bőven elbírja, és hanyatt sem esik. A biztonságos kormányzás a kérdés.
(Meg a kat.2 csap. )
( vett 360as traktort is waze ....vagy nem tudja mire képes a 4t hátul 1 kis claass ikussal )
Válasz Mf-es? #6465. hozzászólásáraMeg. A szórós topicban majd később beszámolok.
Válasz *** HM *** #6464. hozzászólásáraKi akarom próbálni, hogy hol a határ, hogy okosabb legyek.
Válasz VMisi #6461. hozzászólásáraEz így van!
Nekem 3800-at emelhet, de 1500-18oo kg-os munkagépnél már emeli az elejét, így súlyozni kell!
Válasz Bárány #6462. hozzászólásáraMegvan az új szóró?
Válasz Bárány #6462. hozzászólásáraÉrdekes.
Nemtom van e itt akárki is aki 4t szórót vitt valaha is függesztve...
Micsoda spórolós cég gyártmány luk van szeg nuku....
Nem szimp. a 2...
Válasz csoppika #6460. hozzászólásáraMegmondom!
Én nem vinném!
Válasz VMisi #6461. hozzászólásáraNagy traktor vinné 3/2-es golyóval. Műtrágyaszóróról van szó, amin van Kat.3-mas és Kat.2-es furat is, de csap csak Kat. 2-es van hozzá. Másikat esztergáltatni csak jövő héten tudok, más gépé meg pont nem jó hozzá.
A szabványban csak vinoerőről találtam leírást, de az ugye ekére, ilyesmire vonatkozik, ahol nagy vonóerőigény van.
Sima függesztett szállításra nem találtam adatot, ezért kérdeztem, hátha valaki tudja, vagy már kipróbálta.
Szóval Kat.2 csapokkal kb. 4000 kg-mos szórót merjek vinni?
(A "rakj bele kevesebbet!" c. választ én is tudom, most hagyjuk!)
Válasz Bárány #6456. hozzászólásáraElvileg elbírja szerintem, de gyakorlatban a Kat 2-es traktor lesz a könnyű. Én nem ezzel szállítanám.
Válasz fendt309 #6459. hozzászólásáraAkkor mondd meg te... Én nem vinném Kat2 csapszegen...
Válasz csoppika #6458. hozzászólásáraNem a kérdésre válaszoltál!!
Válasz csoppika #6457. hozzászólásáraBár a Zetor 12145 Kat2, és 4000kg a max emelési erő.
Válasz Bárány #6456. hozzászólásáraNem hinném...
Kat.II-es csapszegek elegendőek 4000kg tömegű munkaeszköz szállításához?