Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz .Feco. #6245. hozzászólásáraLehet eltérő méretet, sőt az ápolókerekek nagyobbak is szoktak lenni, mint a széria kerekek, de az első-hátsó átmérő arányának ugyanannyinak kell lennie.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6239. hozzászólásáraA 16,9R34 helyettesítő méretei a 420/85R34 a 480/70R34 az 540/65R34, a 230/95R44
Az első gumik helyettesítő: 340/85R24, 380/70R24, 440/65R24 és a 230/95R32
ettől eltérő méreteket nem nagyon szabad használni...
Válasz Roli74 #6226. hozzászólásáraÉn már nem lepődök meg semmin. Azon sem ,hogy a szigeti kis termelők mentek zömében ellenőrzésre 2016-os évben. Több mint érdekes !A cég által bérelt földeket eddig is megoldották lejárat előtti hosszabbítással. Most igazán az az érdekes, cégnél ép tulaj váltás van folyamatban, de nem látom a kilógatott földeket. Valamint az itt lakókat már harmadszor teszik a cicire kb 30 év alatt, mégis az ő szekerüket tolják a földbérletekkel, még mindig. Szinte esélytelen történet, nyújtózkodom én is több irányba, de atyuska mindig előz.
Válasz Roli74 #6226. hozzászólásáramit gondolsz ,miért ragadott néhány éve mindenki fegyvert? elkötelezetté váltak hirtelen az erdők, mezők élővilága iránt?UGYAN MÁR!!!!!!!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6236. hozzászólásáraSzámold ki az eredeti első-hátsó kerekek átmérőjének az arányát és az ápolókerek átmérő-arányának meg kell egyeznie(pár % eltérés lehet csak).
Válasz Mézga #6229. hozzászólására ezt hogy csináltad melyik oldalt találtad meg mert a helyrajzost én is meg találtam de nincs meg hogy ki a tulaj milyen arányban
Mondjátok már meg nekem, lehetséges az , hogy a környékünkön lévő összes földterület adataiba betekinthetek ??? És mindezt otthonról?? Mint pl. a föld tulajának nevét, címét, ki műveli, meddig műveli, bérbe van e adva, mekkora terület, hrsz, milyen ak értékű, mekkora a bérlet rá....????? Mint ahogy ezt megteszi egy helyi kft vezetője, aki az irodájából naprakész ezekben a kérdésekben..
Lehetséges???
Válasz csferri #6206. hozzászólásáraPont ezért kell méretni, mielőtt hozzá fog az ember valamihez. Szar dolog mert fizetni kell érte de utána sokkal egyszerűbb a dolog, szar szar de sajna ez van!
Válasz csferri #6222. hozzászólásáraAkkor te szerencsés vagy!Van aki 12 év után tudja meg,hogy a valóban legeltetett legelőjét betervezték erdőnek!NONSZENSZ.
13072 hozzászólás
Válasz .Szabi. #6270. hozzászólásáraDe a saját faluját ,lehet,rá kell kérdezni.
Válasz Pintér Zoltán #6265. hozzászólásáraSzerbiába van minden hozzá,gyártják is a komplett szórót.
Válasz VMisi #6254. hozzászólásáraNa még mit nem!Te se gondolod komolyan,hogy annyi pénzért az ország összes földhivatali nyilvántartását megkapod?
Válasz csoppika #6266. hozzászólásáraAzt írta (az ebayon) 27-ére itt van!
Válasz Pintér Zoltán #6267. hozzászólásáraSzia!
Tudok rendelni. Írj privátot,ha kell.kb 3 nap.
Válasz csoppika #6266. hozzászólásáraKöszönöm,sajnos olyan illetőt sem tudok aki megrendelné, na mindegy , köszi.
Válasz Pintér Zoltán #6265. hozzászólásáraSajnos nem... De ha valaki megrendeli neked...az is 2-3hét...
Válasz csoppika #6264. hozzászólásáraSzia, igen. De én nem bírom az angolus nyelvet és nem is hajlandó mindegyik cég postázni , már néztem.
Itthon hol kapható nem tudod véletlenül ?
Válasz Pintér Zoltán #6262. hozzászólásáraHa jól látom a lengőcsőre való...
Válasz Pintér Zoltán #6262. hozzászólásáraVicon wagtail...
ebay...
Üdv Mindenkinek
Kérem hogy ha valaki tudja mi van a képen és hogy hol lehet kapni, az legyen szíves tájékoztasson.
Erről van szó.
Valaki bontatott már le régi száritó telepet? Mit lehet ezért elkérni vagy hogy megy ez?
Válasz VMisi #6254. hozzászólásáraFelhívod a telefon számot oszt megmondja,ezt itt leltem a neten.
Válasz *** HM *** #6257. hozzászólásáraCsinálunk újat.
Kicsírázottat mi sem rakjuk bele.
Válasz *** HM *** #6257. hozzászólásáraAzt mondják nem jó bele tenni a zöld csírát!
Hát komolyan... kit zavart a disznóölés téma.......van itt zs mod is??
Fokhagyma csírának van neg hatása a kolbàsz minőségère??
Válasz bobo77 #6255. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/geppiac/mccormick-xtx-165/h_1438606?ref=02103566
Valaki ismeri ezt a gépet? Vélemény a tipusról? Minden segítséget szívesen veszek http://https://www.agroinform.hu/geppiac/mccormick-xtx-165/h_1438606?ref=02103566
Válasz Diesel Tibor #6243. hozzászólásáraEzzel megtudhatod a földek adatait, meg, hogy melyik kié, ki bérli?
Válasz T.f. #6251. hozzászólásáraKöszi a táblázatot
Válasz .Feco. #6245. hozzászólásáraLehet eltérő méretet, sőt az ápolókerekek nagyobbak is szoktak lenni, mint a széria kerekek, de az első-hátsó átmérő arányának ugyanannyinak kell lennie.
Válasz F-A-R-M-E-R #6236. hozzászólásáraÁtváltási táblázat.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6249. hozzászólásáraKéne minden szám he
Válasz *** HM *** #6247. hozzászólásáraR38..
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6246. hozzászólásáraNehogy a kis méret alapján vegyél keskenyeket
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6246. hozzászólásáraMi a legnagyobb méret eridj nèzd neg könyvét 420 85 38?
Válasz .Feco. #6245. hozzászólásáraKöszi... Ès az R28,R38 helyettesìtőt is megtudod ìrni?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6239. hozzászólásáraA 16,9R34 helyettesítő méretei a 420/85R34 a 480/70R34 az 540/65R34, a 230/95R44
Az első gumik helyettesítő: 340/85R24, 380/70R24, 440/65R24 és a 230/95R32
ettől eltérő méreteket nem nagyon szabad használni...
Válasz Diesel Tibor #6243. hozzászólásáraNév:
Bogarasi Kft
Telefonszám:
+36203xxxxxx megjelenít
Honlap:
www... megjelenít
Helység:
Cserkeszőlő
Ár:
25.000 Ft +ÁFA
Állapot:
Új
Precíziós gazdálkodásban használható:
igen
Leírás
Földhasználati Nyilvántartó
használható:
- használatban lévő és használaton kívüli földterületek nyilvántartása
- földterületek tulajdonosainak nyilvántartása
- földhasználat nyilvántartása
- földhasználók nyilvántartása
- több földhasználó együttes kezelése
- nyomtatványok generálása: szerződések, szerződés módosítások, haszonbérleti díj elszámolások, földhasználati lista üzemanyag jövedéki adó visszaigényléshez
- földhasználati összesítés
- grafikusan megjelenített diagrammok: művelési ág megoszlás, bérelt tulajdon megoszlás, aranykorona megoszlás, tulajdonosok megoszlása, területek településenként, területnagyságok
Díjmentesen letölthető kipróbálásra.
tel: (06) 20 / 365 - 0903
e-mail: bogarasikft@bogarasikft.hu
web: www.bogarasikft.hu
Válasz Roli74 #6226. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/egyeb/agrarinformatika-gps/foldhasznalati-nyilvantarto/h_2065366?ref=a1f642ec
Válasz Roli74 #6226. hozzászólásáraÉn már nem lepődök meg semmin. Azon sem ,hogy a szigeti kis termelők mentek zömében ellenőrzésre 2016-os évben. Több mint érdekes !A cég által bérelt földeket eddig is megoldották lejárat előtti hosszabbítással. Most igazán az az érdekes, cégnél ép tulaj váltás van folyamatban, de nem látom a kilógatott földeket. Valamint az itt lakókat már harmadszor teszik a cicire kb 30 év alatt, mégis az ő szekerüket tolják a földbérletekkel, még mindig. Szinte esélytelen történet, nyújtózkodom én is több irányba, de atyuska mindig előz.
Válasz Roli74 #6226. hozzászólásáramit gondolsz ,miért ragadott néhány éve mindenki fegyvert? elkötelezetté váltak hirtelen az erdők, mezők élővilága iránt?UGYAN MÁR!!!!!!!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6236. hozzászólásáraHa 460 85 38 van
Válasz .Feco. #6237. hozzászólására Hátsó:16.9R34
Elől: 13.6R24
Ezek vannak rajta most.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6236. hozzászólásáraSzámold ki az eredeti első-hátsó kerekek átmérőjének az arányát és az ápolókerek átmérő-arányának meg kell egyeznie(pár % eltérés lehet csak).
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6236. hozzászólásáraÍrd le az eredeti gumimeretet, az alapján kell másikat keresni.
Sziasztok..Valaki tudna nekem segíteni abban hogy a 300/95 R46-os kerék befér a MF 5455 hátsókerék helyére? Előre meg R36 lenne. Szerintetek?
Válasz Dante MTZ #6232. hozzászólásáraSzerintem mg szakiskolàba érdeklödj.
Válasz Mézga #6229. hozzászólására ezt hogy csináltad melyik oldalt találtad meg mert a helyrajzost én is meg találtam de nincs meg hogy ki a tulaj milyen arányban
Válasz Dante MTZ #6232. hozzászólásáraJárd körbe az autós iskolákat.
Heló! T kategóriájú jogosítványt hol tudom megszerezni Csongrád megyében?
Válasz Mézga #6229. hozzászólásáradettó,
Válasz Roli74 #6226. hozzászólásárahttp://www.foldhivatal.hu/content/view/78/114/
Gondolom van havidíja!
Válasz Diesel Tibor #6228. hozzászólásáramondjuk nekem megvan a falu összes földje névvel, címmel, terület adatokkal
Válasz Roli74 #6226. hozzászólásáraAzért egy kicsit sokat akarsz,tulajdonlapot tudsz kérni onlájn, egy ezres, de ahhoz tudni kell a helyrajzi számot.
Válasz Roli74 #6226. hozzászólásáraTul.lapot nézhetsz 1000 ft/db.
Foldhivalaonline
Sziasztok..
Mondjátok már meg nekem, lehetséges az , hogy a környékünkön lévő összes földterület adataiba betekinthetek ??? És mindezt otthonról?? Mint pl. a föld tulajának nevét, címét, ki műveli, meddig műveli, bérbe van e adva, mekkora terület, hrsz, milyen ak értékű, mekkora a bérlet rá....????? Mint ahogy ezt megteszi egy helyi kft vezetője, aki az irodájából naprakész ezekben a kérdésekben..
Lehetséges???
Köszönöm válaszotok..
Válasz Ares 826 #6224. hozzászólásáraAz ilyenek miatt nem engedik már mérés nélkül az erdőtelepítést, de ez még csak 8-9 éve van így.
Válasz csferri #6206. hozzászólásáraPont ezért kell méretni, mielőtt hozzá fog az ember valamihez. Szar dolog mert fizetni kell érte de utána sokkal egyszerűbb a dolog, szar szar de sajna ez van!
Válasz csferri #6222. hozzászólásáraAkkor te szerencsés vagy!Van aki 12 év után tudja meg,hogy a valóban legeltetett legelőjét betervezték erdőnek!NONSZENSZ.