Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz csabahegeszt #12456. hozzászólásáraNekem spirálrugós 5 tonnás 3 oldalra bellentő román pótkocsim van, a plató elején volt az egyik szám, másik az alváz elején, de nekem egy kicsit mássabb az alváza.
Válasz R Sándor #12437. hozzászólásáraOk magadnak megcsinálod.
De karmantyút senki nemgyárt bele szivesen.
Ingoványos a talaj,főleg ha nemők rakják össze.
Inkább nemválalja.
Ha találsz javítót egy próbát megér.
Válasz rtamas76 #12435. hozzászólásáraAzért néha nem árt szétnézni. Pl valtra 8550 fékhenger komplett, kb 120 0000 től 70 000 ig/ 2 db kell/. A karmantyúlya megegyezik a nissan navarra kuplung munkahengerrel . kb 2500 ft.Azért ilyen is van kb 6 -8 éve cseréltem.Azóta is jó.
Válasz medikus #12416. hozzászólásáraKét fajta főfékhengerrel jöttek, ki, az első szériát hamar lecserélték, és csak az elsőhöz van gyári javítókészlet.
Válasz .Richard. #12428. hozzászólásáraSzerintem igen, de fel kell hétfőn hívni őket, ők tudják milyen nyersanyag van nekik, minek áll ellen, amiből "faragnak".
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraSzia. Nem tudom merről az országból, de Miskolcon a Gőz2 bármilyen karma tyút legyárt, nem tudom ha nagy a távolság, hogyan lehet áthidalni, de biztos van rá mód. A méret amit írtál, az max pár ezer forintos gyártási tétel lehet.
Válasz Maszek Zs #12423. hozzászólásáraNa jó de nincs karmanytyú! Csak egy olcsóbb lenne amit tartóval belefaragok a másik helyett. Amúgy nem műszakis,hátsofèk bovdenes,az első meg gyenge . Lassan bemegy a kár. Hát,ha oostázni lehet neki az jó. De egy hidraulikás sem tudott olyant,aki vállalja. Ok,ha meg van felhívom. Kössz!
Válasz Maszek Zs #12419. hozzászólásáraÈn sehol nem találtam,mert a fèkhez nincs anyaguk,nem vállalják a kockázatot. De ha tudsz,szólj ! Robogóhoz kellene új ,elsö főfèk 84ezer.
Főfékhengerhez hol gyártanak, forgalmaznak karmantyút ahol méret alapján is lehet keresni, nem csak cikkszám vagy autótípus szerint?
A medionhoz kellene 7,5x15,87 mm átmérőjű, 5 mm széles karmantyú. Elvileg valamelyik személyautó javítókészletében van ilyen.
13112 hozzászólás
Válasz mtz1221 #12461. hozzászólására![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20240630134056_img_20240630_121428.jpg)
Fiatalok bállázó pickapjánál a kuplungba milyen anyagú lamella kellhet ??? Porban fut, és a láncról olaj is jut rá.![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz Sk Laci #12458. hozzászólásáraGondolom ahány darab annyi féle.
Válasz Sk Laci #12458. hozzászólására![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20240623151902_img_20220423_182737_resized_20240623_031726543.jpg)
Válasz csabahegeszt #12456. hozzászólásáraNekem spirálrugós 5 tonnás 3 oldalra bellentő román pótkocsim van, a plató elején volt az egyik szám, másik az alváz elején, de nekem egy kicsit mássabb az alváza.
Válasz csabahegeszt #12456. hozzászólásáraAhová majd belevered, ott lesz.![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Van valakinek ilyen pótkocsija?![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20240623093623_1000002742.jpg)
Hol lehet ezen az alvázszám?
Állítólag román 3 oldalra billent.
Válasz Maszek Zs #12454. hozzászólásáraKössz! Írtam!
Válasz .Richard. #12449. hozzászólásáraKüldtem emailt!!
Válasz VMisi #12450. hozzászólásáraKüldtem emailt !!!!
Válasz VMisi #12450. hozzászólásáraDe még megkérdezek egy cimborámat, hátha ő tud mobilszámot. Már én is régen hívtam.![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
És bocs!!!!
Válasz VMisi #12450. hozzászólásáraAkkor nem tudom!!!
Válasz Maszek Zs #12446. hozzászólásáraA hívott számokon előfizető nem kapcsolható.
Válasz Maszek Zs #12446. hozzászólására
köszi!
Válasz Maszek Zs #12445. hozzászólásáraNekem ilyet csinált
[kep1]
Válasz Maszek Zs #12445. hozzászólásáraNekem ilyet csinált![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20240609145722_20240609_084156.jpg)
Válasz .Richard. #12428. hozzászólásáraNeked is elküldtem próbáld meg. Azért,ha juttok valamire szóljatok!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Mert,ha nem jó akkor én is dobom a számot!
Válasz VMisi #12444. hozzászólásáraKüldtem emailt először próbáljátok meg felhívni hátha nem is jó.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz R Sándor #12437. hozzászólásáraA valtra karmantyúja megegyezik a wartburgéval, azt tettünk bele.
Válasz rtamas76 #12435. hozzászólásáraA RUMED nél gyátranak poliuretán -ból az birja a fékolajat .
Válasz VMisi #12434. hozzászólásáravan egy ilyen cikkszán : 655 342.0 de ez komplett dugattyú és nincs a kombelt nél
Válasz envagyok2 #12438. hozzászólásáraA hidraulikus kuplung szinten fékolajjal működik.
Válasz R Sándor #12437. hozzászólásáraOk magadnak megcsinálod.
De karmantyút senki nemgyárt bele szivesen.
Ingoványos a talaj,főleg ha nemők rakják össze.
Inkább nemválalja.
Ha találsz javítót egy próbát megér.
Válasz VMisi #12434. hozzászólásárahttps://www.rostagyartas.hu/fofekhenger-kb-005336?search=694573.0 ez van csak a katalógusban külön nem szedi szét
Válasz R Sándor #12437. hozzászólásárade olvasd el, fékről van szó. fékolajról.
Válasz rtamas76 #12435. hozzászólásáraAzért néha nem árt szétnézni. Pl valtra 8550 fékhenger komplett, kb 120 0000 től 70 000 ig/ 2 db kell/. A karmantyúlya megegyezik a nissan navarra kuplung munkahengerrel . kb 2500 ft.Azért ilyen is van kb 6 -8 éve cseréltem.Azóta is jó.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz VMisi #12434. hozzászólásáraHa a facebokon rá irsz hogy mit keresel, küldenek cikkszámot,
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraKimondod a szót "fékhenger"
Senki nemválalja.
Énsem válalnám.
Fillérekért pereskedni utánna?
Én nemjavítom csere.
Válasz R Sándor #12430. hozzászólásáraSzerintem ők csak csak cikkszám alapján dolgoznak, de rákérdezek.
Válasz A.I. #12427. hozzászólásáraRákérdezek, köszi!
Válasz Maszek Zs #12419. hozzászólásáraHa megtalálod szívesen fogadom. Tedd itt közzé, hátha később is olvassa majd valaki.
Válasz medikus #12416. hozzászólásáraKét fajta főfékhengerrel jöttek, ki, az első szériát hamar lecserélték, és csak az elsőhöz van gyári javítókészlet.
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraKOMBELT?
Válasz .Richard. #12428. hozzászólásáraSzerintem igen, de fel kell hétfőn hívni őket, ők tudják milyen nyersanyag van nekik, minek áll ellen, amiből "faragnak".
Válasz A.I. #12427. hozzászólásáraFèkberendezès a kulcsszó,meg az ahhoz való gumi anyaga! ! Nem a mèret! Akkor is vállalja?
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraSzia. Nem tudom merről az országból, de Miskolcon a Gőz2 bármilyen karma tyút legyárt, nem tudom ha nagy a távolság, hogyan lehet áthidalni, de biztos van rá mód. A méret amit írtál, az max pár ezer forintos gyártási tétel lehet.
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraLindekar mi a fenének van, hogy ilyenekkel bajlódsz.![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Válasz .Richard. #12424. hozzászólásáraBemegy a kar a kormányon fèkezèskor.
Válasz Maszek Zs #12423. hozzászólásáraNa jó de nincs karmanytyú! Csak egy olcsóbb lenne amit tartóval belefaragok a másik helyett. Amúgy nem műszakis,hátsofèk bovdenes,az első meg gyenge . Lassan bemegy a kár. Hát,ha oostázni lehet neki az jó. De egy hidraulikás sem tudott olyant,aki vállalja. Ok,ha meg van felhívom. Kössz!
Válasz .Richard. #12422. hozzászólásáraAkkor felkutatom a telefonszámot azt felhívod. Nekem csinált de a postaköltség több volt mint a 8db karmanttyú.
Válasz Maszek Zs #12419. hozzászólásáraÈn sehol nem találtam,mert a fèkhez nincs anyaguk,nem vállalják a kockázatot. De ha tudsz,szólj ! Robogóhoz kellene új
,elsö főfèk 84ezer.
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraMondjuk lehet nincs meg![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz medikus #12418. hozzászólásáraEz biztos csinál!!!!Szerintem náluk jártam vagy 20 éve!CNC-n legyárt mindent,pillanatok alatt!Annyit kérdezett,1000 atmoszféráig elég lesz!
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraSopronban van egy fickó az csinál. Megkeresem a telszámot?
Válasz medikus #12417. hozzászólásáraHidro-Tóth Bt pl!
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraHidraulikással beszélj! Én anno azokkal gyártattam tömítést!
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz VMisi #12415. hozzászólásáraAzért olyan,hogy ne passzoljon semmihez!A munkahenger karmantyú is olyan!Gyárival nem próbálkoztál?
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Főfékhengerhez hol gyártanak, forgalmaznak karmantyút ahol méret alapján is lehet keresni, nem csak cikkszám vagy autótípus szerint?
A medionhoz kellene 7,5x15,87 mm átmérőjű, 5 mm széles karmantyú. Elvileg valamelyik személyautó javítókészletében van ilyen.
Válasz rtamas76 #12413. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz A.I. #12410. hozzászólásáraFarmcenter gödöllő