Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.5 FtUSD391.39 FtCHF432.34 FtGBP484.97 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Myrrdin #5859. hozzászólásáraÜdv
Itt valamelyik topikban olvastam erről, itt hamarabb kapsz segítséget is. Arra emlékszem hogy a csop. az csoportos töltést jelent.
Valaki megtudja mondani hol tudok elektronikus úton fellebbezést beadni termeléshez kötött támogatásra küldött határozat ellen? Sehol nincs normálisan leírva.
Köszönöm!
Válasz konyal #5863. hozzászólásáraÜdv.valszeg kontakthibáslett valahol.Ha leveszed a burkolatát,nézdmeg a kötéseket benne.ha valamelyik laza vagy szulfátos(bezőldűlt),ottlessz a hiba forrása!
Válasz konyal #5863. hozzászólásáranem is tudom hogy mondjam, hol jó hol nem a töltő. A 2db porcelán biztosíték jó, multiméterrel megmértem hogy biztos legyek benne. A kivezetésekre rámérek és átkapcsolom vagy nem reagál rá vagy érdekes eredmények jönnek ki. Amúgy Kocson lakok
Válasz Magister #5844. hozzászólásáraÉrtem én, de nekem sem időm, sem energiám most ezzel foglalkozni. Olyan céget/embert keresek aki megcsinálja. Talán most van egy cég aki vízsugarassal kifaragja, meglátjuk.
Válasz JD 4630 #5852. hozzászólásáraHa a dobszíj leszedése után már lazán kibillen kicsit a variátor. A csapágyház elfordítható és kilehet játszani a szíjat.
Válasz JD 4630 #5850. hozzászólásáraMár rég volt, a forgószelepet kivenni. Az olaj kijön a tárcsa szétenged.Az másikba beletekerni hosszú alighanem 12-es csavarokat ,szintén szétnyomja a tárcsát. Az alsó tárcsa egy öntvény csapágyházzal van rögzítve pár csavarral egy öntvény bölcsőhöz. A csavarok kiszedése után a variátor kompletten elbillen. Valamint elfordítható a lecsavarozott csapágy támasz. Előtte azért nem árt leugratni a másik tárcsáról a szíjat. Ha jól megy kb 15-30 perc. Lehet még van pár szíj mit le kell venni... dobszíj..merevítő csavar..már rég volt, ha előttem van menne rögtön.
Válasz ..MZ/X.. #5839. hozzászólásáraEsztergomban van egy cég aki szalagokat gyárt talán ők tudnak kivágni is.
http://www.albelt.hu/index.php/termekek/megmunkalasok-eszkozei
Válasz ..MZ/X.. #5839. hozzászólásáraSzia! Gumilapot lehet venni, utána meg kiosztod a kört.. majd valaki csinál egy kivágó sablont az egyik "ujjhoz" majd hidraulikus préssel pillanatok alatt kivagdalja...
Tud valaki Fejér, vagy környező megyében olyan céget aki minta után, 20-as gumi lemezből, ki tudna vágni ilyen rendterelő kereket? 2 db kellene.
Itt helyben nem vállalják, vagy olyan árat akarnak kérni érte amennyiért Amerikából busman gyerekek gyalog hozzák haza.
Válasz GREVEN #5824. hozzászólásáraSzegána a mátrix párhuzamvezetőkhöz szokott adni kérésre ilyen átalakítót. Talán külön is árulják.
Axial-nál jó pár éve kerestem csak a cobo ajzatot. Aljazt + 50cm vezeték + biztosíték=26rugó+áfa.
Aljzatokat megvéve, töredékéből kihozható!
Válasz Sk Laci #5828. hozzászólásáraKeress rá interneten biztos van rá találat,
mi a családdal évek óta magán házhoz megyünk Balatonszárszón ott is van több szálló hotel miegymás!
Szeretném a segítségeteket kérni információval kapcsolatban. Balatonhoz szeretném elvinni a párom pár napos nyaralásra, de mivel nem ismerem az ottani szállodákat, ezért szeretném megkérdezni melyiket ajánlanátok. Természetesen akinek van agroturizmusi vállalkozása, szállása az is érdekelne, ha közel van valamelyik strandhoz. Minden választ előre is köszönök.
Válasz GREVEN #5824. hozzászólásáraJobban jársz, stabilabb lesz, ha az akksiról közvetlenül viszel fel két vezetéket (biztosíték is illik), a végére meg veszel pl. az Axiálban egy aljzatot.
Ha neked erre nincs hajlamod, autóvillamossági szerelő is hamar megcsinálja.
Válasz Bandita29 #5822. hozzászólásáraerre tényleg jár a pont , fel sem tűnt hogy ez 4 csavaros...
ha kukacoskodnék akkor lehet behegeszteném a 6 lukat és furatnék rá 4 másikat. akár.
13072 hozzászólás
Válasz medikus #5871. hozzászólásáraÜdv
Ezt nem vitatom ,bár "idézőjelbe " teszem a "bármelyik" kifejezést , mert ez így nem fedi a valóságot.
Válasz Pintér Zoltán #5870. hozzászólásáraBár melyik gépjármű villamossági műszerésznek érteni kell hozzá!Még a közelében is!!!
Válasz Myrrdin #5859. hozzászólásáraÜdv
Itt valamelyik topikban olvastam erről, itt hamarabb kapsz segítséget is. Arra emlékszem hogy a csop. az csoportos töltést jelent.
http://www.hobbielektronika.hu/forum/index.php?q=akkut%C3%B6lt%C3%A9s&l=forum
Valaki megtudja mondani hol tudok elektronikus úton fellebbezést beadni termeléshez kötött támogatásra küldött határozat ellen? Sehol nincs normálisan leírva.
Köszönöm!
köldtem tel számot
Válasz Myrrdin #5864. hozzászólásáraszia én tarjánban lakom ha áthozod átmézem
Válasz bogec76 #5865. hozzászólásáraMyrrdinnek szólt a kontaktos hozzászólásom.
Válasz konyal #5863. hozzászólásáraÜdv.valszeg kontakthibáslett valahol.Ha leveszed a burkolatát,nézdmeg a kötéseket benne.ha valamelyik laza vagy szulfátos(bezőldűlt),ottlessz a hiba forrása!
Válasz konyal #5863. hozzászólásáranem is tudom hogy mondjam, hol jó hol nem a töltő. A 2db porcelán biztosíték jó, multiméterrel megmértem hogy biztos legyek benne. A kivezetésekre rámérek és átkapcsolom vagy nem reagál rá vagy érdekes eredmények jönnek ki. Amúgy Kocson lakok
Válasz Myrrdin #5862. hozzászólásáranem jőtt meg az uzi
Válasz konyal #5861. hozzászólásáraírtam üzenetet.
Válasz Myrrdin #5859. hozzászólásáraszia mere laksz és mit nem csinál
Válasz Myrrdin #5859. hozzászólásáraEbbe még szelén lapok vannak!
A képen látható akksi töltő javításához keresek szakembert. Lehetőleg Komárom megyében .
Ha valaki tud valamilyen információt adni erről, kérem segítsen.
Válasz Cajg #5845. hozzászólásáraKöszi!
Felhívtam őket de nem tudnak segíteni.
Válasz Magister #5844. hozzászólásáraÉrtem én, de nekem sem időm, sem energiám most ezzel foglalkozni. Olyan céget/embert keresek aki megcsinálja. Talán most van egy cég aki vízsugarassal kifaragja, meglátjuk.
Válasz JD 4630 #5855. hozzászólásáraNincs mit !
Válasz papa maci #5854. hozzászólásáraköszi
Válasz JD 4630 #5852. hozzászólásáraHa a dobszíj leszedése után már lazán kibillen kicsit a variátor. A csapágyház elfordítható és kilehet játszani a szíjat.
Válasz papa maci #5851. hozzászólásárahttp://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/John_Deere__Z__kombajn_bontott_alkatreszek_2056_2058_2064_2066__48886136.htm
itt van egy kép a variátor hajtásról a hirdetésben
Válasz papa maci #5851. hozzászólásáraNekem a bölcsővel van gondom meg előtte a kalászvisszahordóval
Válasz JD 4630 #5850. hozzászólásáraMár rég volt, a forgószelepet kivenni. Az olaj kijön a tárcsa szétenged.Az másikba beletekerni hosszú alighanem 12-es csavarokat ,szintén szétnyomja a tárcsát. Az alsó tárcsa egy öntvény csapágyházzal van rögzítve pár csavarral egy öntvény bölcsőhöz. A csavarok kiszedése után a variátor kompletten elbillen. Valamint elfordítható a lecsavarozott csapágy támasz. Előtte azért nem árt leugratni a másik tárcsáról a szíjat. Ha jól megy kb 15-30 perc. Lehet még van pár szíj mit le kell venni... dobszíj..merevítő csavar..már rég volt, ha előttem van menne rögtön.
2266os kombin valaki segítsen elmagyarázni, hogy kell variátor szíjat cserélni?
Nem akarom elhinni, hogy a fél kombit szét kell hozzá bontani, de máshogy meg lövésem sincs, hogy lehetne megoldani.
Minden segítséget előre is hálásan köszönök.
Válasz csoppika #5848. hozzászólásáraminden eladó,van az a pénz!!!!
Válasz medikus #5847. hozzászólásáraHa az, amelyikre gondolok...azt nem akarják eladni..állítólag..
Válasz *** HM *** #5843. hozzászólásáraAkkor vedd meg,és nem fog haldokolni!
Kedves Fórumozók! Segítségeteket kérném néhány növébetegség azonosításában, mint kezdő kertbarát.
Az első képen a három éves cseresznyefánk látható, melynek egyes ágain a levelek sárgulni kezdtek.
Kérném segítségeteket, mi okozza, s hogyan védekezhetnék ellene, van e még mit tennem a fa érdekében.
Segítőkész válaszaitokért előre is köszönettel:
János
Válasz ..MZ/X.. #5839. hozzászólásáraEsztergomban van egy cég aki szalagokat gyárt talán ők tudnak kivágni is.
http://www.albelt.hu/index.php/termekek/megmunkalasok-eszkozei
Válasz ..MZ/X.. #5839. hozzászólásáraSzia! Gumilapot lehet venni, utána meg kiosztod a kört.. majd valaki csinál egy kivágó sablont az egyik "ujjhoz" majd hidraulikus préssel pillanatok alatt kivagdalja...
Mennyire fogható ilyen komoplett kábelozás cikkszám alapján???
A hab pedig hogy pont a haldokló cégé...
Válasz csoppika #5841. hozzászólásáraÉn nembánom csak a világosban ne vonits mikor bedugod
Válasz *** HM *** #5840. hozzászólásáraAz esetemben ez annyit jelentene, hogy nem tudom bedugni vonuláskor a világítást
Mi a teendő ha a gabonavetőgépről minden egyes kábelt elloptak?
Sziasztok!
Tud valaki Fejér, vagy környező megyében olyan céget aki minta után, 20-as gumi lemezből, ki tudna vágni ilyen rendterelő kereket? 2 db kellene.
Itt helyben nem vállalják, vagy olyan árat akarnak kérni érte amennyiért Amerikából busman gyerekek gyalog hozzák haza.
Válasz Sk Laci #5828. hozzászólásáraitt biztosan nem csalódsz
(hivatkozz rám!)
Válasz Tobszi #5836. hozzászólásáraKöszönöm, de közben megoldódott amihez segítség kellett volna.
Válasz .Feco. #5834. hozzászólásáraEgy volt munkatársam Gyenesdiásra költözött, igaz régen nem beszéltünk de ha muszáj utol tudom érni.
Válasz Sk Laci #5828. hozzászólásáraHivatkozhatsz rám.Lehet,még kedvezményt is kapsz.
Keszthely vagy Gyenesdiás környékéről van valaki? Sürgős lenne...
Köszönöm a tippeket, szétnézek az általatok megadott oldalakon.
Válasz Sk Laci #5828. hozzászólására1. Üsd be a Googleba, hogy falusi turizmus Balaton, és innen elindulva is találsz magánszállásokat.
2. Az Aibnb oldalt, vagy telefonos alkalmazást használva szintén gyorsan lehet találni.
3. Ha inkább szálloda, panzió, apart,an érdekel, keresd a Booking.com oldalt, vagy appot.
Persze még sok egyéb mód is van, nekem ezek beváltak, gyakran használom őket.
Válasz GREVEN #5824. hozzászólásáraSzegána a mátrix párhuzamvezetőkhöz szokott adni kérésre ilyen átalakítót. Talán külön is árulják.
Axial-nál jó pár éve kerestem csak a cobo ajzatot. Aljazt + 50cm vezeték + biztosíték=26rugó+áfa.
Aljzatokat megvéve, töredékéből kihozható!
Válasz Sk Laci #5828. hozzászólásáraKeress rá interneten biztos van rá találat,
mi a családdal évek óta magán házhoz megyünk Balatonszárszón ott is van több szálló hotel miegymás!
Válasz GREVEN #5824. hozzászólásáraAz úgy kevés szerintem.
Szeretném a segítségeteket kérni információval kapcsolatban. Balatonhoz szeretném elvinni a párom pár napos nyaralásra, de mivel nem ismerem az ottani szállodákat, ezért szeretném megkérdezni melyiket ajánlanátok. Természetesen akinek van agroturizmusi vállalkozása, szállása az is érdekelne, ha közel van valamelyik strandhoz. Minden választ előre is köszönök.
Válasz GREVEN #5824. hozzászólásáraJobban jársz, stabilabb lesz, ha az akksiról közvetlenül viszel fel két vezetéket (biztosíték is illik), a végére meg veszel pl. az Axiálban egy aljzatot.
Ha neked erre nincs hajlamod, autóvillamossági szerelő is hamar megcsinálja.
Válasz GREVEN #5824. hozzászólásáraVagy olyan átalakító ami a régi JD-kben van csatlakozó abbol csinál 3 pólusut?
Válasz GREVEN #5824. hozzászólásáraCsinálni kell...Vagy axiál...
Találkozott már valaki olyan átalakítóval ami szivargyújtóból csinál 3 pólusú aljzatot?
Válasz Bandita29 #5822. hozzászólásáraerre tényleg jár a pont , fel sem tűnt hogy ez 4 csavaros...
ha kukacoskodnék akkor lehet behegeszteném a 6 lukat és furatnék rá 4 másikat. akár.