Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszönöm a válaszokat utána nézek ! Tudom nincs még itt a szántás, de ilyenkor van időm nyugodtan javítani.
-megveszem
-drót korongozzuk
-kihegesztjük
-csapágyazás
-új csapokat esztergálok bele
-új kopóalkatrészek
majd alapozás festés matricák világítás.
ennyi mindent nem lehet megcsinálni nyáron.
de akkor csak előveszem és húzom.
Az apróhirdetéseket ha meg szeretném nyitni ezt írja ki. Tudna vki segíte mi a baj?
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, sysadmin@agroinform.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Olyan kérdésem lenne, ha postai csekken küldök pénzt valakinek. ( mondjuk 300 ezer forintot, 50 ezres tételekben)
Azt a NAV letudja követni vagy posta jelenti a pénzmozgást a NAV felé?
Válasz Gabesz2 #5688. hozzászólásáraCsak egy a baj vele,hogy ez éven úgy lebutították,hogy ,ha jobban ki nagyítod minden homályos rajta.Kisebb nagyításnál meg ugye kissé pontatlan.
Helló mindenkinek.
Segítséget kérnék abban a kérdésben hogy régi tojóketreceket tényleg 350 darab alatt lehet még használni?
Válaszokat köszi.
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok.
Válasz Ares 826 #5671. hozzászólásáraEz nem IFA w50! Ez hàromhengeres kètütemű Vartburg motor,termoszifonos,vagy mi a rosseb hűtèssel ,vizszivattyù nèlküli! 3,meg volt belőle 4sebessèges tolòkerekes vàltò is! Hàtsòkerèk meghajtàssal. Lènyeg,hogy nem szinkronos. Na,èn erre a masinàra tippelnèk,ha nem tèvedek.
Válasz Richard. #5661. hozzászólásáraKöszönöm tényleg IFA Framó soha nem jöttem volna rá de ez már Veterán kategoria ez volna a forum lényege egymás segitése informálása, nem az hogy egy két hülye kinevezi magát főokosnak és itt ossza a baromságait ha meg már ebből is kifogyott akkor beleköt a másikba.
Válasz csoppika #5666. hozzászólásáraLátom ebből földhivatal lesz mivel..0,5 hektártól 4,5 hektárig matekolnak keverik. És hivatalos kimérés. Mivel macerás a darab. Vannak olyan kis területek melyekre még érvényes szerződést sem láttam. 1ha..stb. szépen beleolvasztva a nagyobb darabokba. Örökléses a téma.Csak győzöm ki keverni. És nyilván kicsit darázs fészekbe nyúltam. Mivel a cég AKG-zik. Kimértek egy 1/1-es darabot. Láttam már földet, de ez nem fedi a valóságot. Csak a csibészkedés.
Üdv kollégák...Termőföld részhányad kiszámítási képlet..vagy valami hasonló..Még az életben nem kellett használni..De mikor 3 ember lassan 4 félét számol akkor kicsit nézegetek. Köszi !
13055 hozzászólás
Válasz Tobszi #5710. hozzászólásáraHova küldjem?????????
Válasz T.f. #5709. hozzászólásáraElfelejtetted?
Válasz Tobszi #5708. hozzászólásáraAdj egy címet és küldöm.
Válasz T.f. #5707. hozzászólásáraÜdv!
Nekem is szükségem lenne rá, elküldenéd nekem is?
Válasz VESZTES. :) #5706. hozzászólásáraAdj egy E-címet,odt formátumban van (szerkeszthető).
Szép estét! Valaki tudna egy linket feles bérlet nyomtatványhoz? Köszönöm!
tudnátok abban segíteni, hogy honnét tudnék rábawerk condor ekéhez cikszámos könyvet venni?
nagyon sürgős lenne
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-01-21 16:45:14
ö az első az év első napján.
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy a t-088-as trágyaszóró 1körös fékrendszerének, 2körösre alakításához, milyen alkatrészeket kell vennem?
Válasz papa maci #5699. hozzászólásáraŐk is kiszolgálják már a termelőket is közvetlenül, én úgy tudom.
Köszönöm a válaszokat utána nézek ! Tudom nincs még itt a szántás, de ilyenkor van időm nyugodtan javítani.
-megveszem
-drót korongozzuk
-kihegesztjük
-csapágyazás
-új csapokat esztergálok bele
-új kopóalkatrészek
majd alapozás festés matricák világítás.
ennyi mindent nem lehet megcsinálni nyáron.
de akkor csak előveszem és húzom.
Válasz Ádám Zoltán_58033 #5696. hozzászólásáraÉrdeklődj körbe..ezt megteheted e-mailban is. De nem lepődnék meg ha az olcsóbb alternatíva Frank Hungáriás lenne.
Válasz Ádám Zoltán_58033 #5696. hozzászólásáraÉn körbetelefonálnál a nagyobb cégeket ki mit mond, mostanában úgy sem kell szántani van rá idő, szerintem.
Válasz Ádám Zoltán_58033 #5696. hozzászólásáraCívis Mezőgép Kft. Debrecen Karabély utca 4.
Jó Áraik vannak minden gépre.
tudnátok segíteni abban, hogy condor ekéhez hol tudnák legolcsóbban kormánylemezt venni?
Az apróhirdetéseket ha meg szeretném nyitni ezt írja ki. Tudna vki segíte mi a baj?
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, sysadmin@agroinform.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Háj , fiatalok miért nem vált át messengerben telón az illető képe régiről újra miután fbon képet cserélt?
Válasz Gabesz2 #5691. hozzászólásáraMár ezt a kérdésedet is tudjàk!
Ha a rózsaszín csekkes dologra gondolsz, olcsóbban megúszod ha elviszed személyesen. És még azt sem biztos hogy nem fogjàk kiszagolni.
Válasz endypapa #5690. hozzászólásáraEz is jó, én a google earth pro verzióját használom, az is magyar nyelvű.
Olyan kérdésem lenne, ha postai csekken küldök pénzt valakinek. ( mondjuk 300 ezer forintot, 50 ezres tételekben)
Azt a NAV letudja követni vagy posta jelenti a pénzmozgást a NAV felé?
Válasz Gabesz2 #5682. hozzászólásáraEz a jó!
Kerület, terület, Magyar!)
Válasz Gabesz2 #5688. hozzászólásáraCsak egy a baj vele,hogy ez éven úgy lebutították,hogy ,ha jobban ki nagyítod minden homályos rajta.Kisebb nagyításnál meg ugye kissé pontatlan.
Területmérésre ott a MEPAR
Válasz Égető László #5686. hozzászólásáraNincs mit
Válasz Diesel Tibor #5681. hozzászólásáraNagyon nagy király vagy! Köszönöm szépen!! Már el is mentettem!
Válasz Gabesz2 #5682. hozzászólásáraÉn meg oroszos mégsem vesztem el,ezzel szoktam lemérni a bérmunkák területét mert néha szeretnek hülének nézni..
Válasz Gabesz2 #5682. hozzászólásáraGoogle translate a barátod... Bepötyögöd a látott angol szöveget. Onnan mennie kell...
Válasz Gabesz2 #5682. hozzászólásárale tudod mérni a főded területét
Válasz Diesel Tibor #5681. hozzászólásáraEz most gyakorlatilag mire jó? Az angol tudásom nulla, németes voltam ...
Válasz Égető László #5679. hozzászólásárahttps://www.daftlogic.com/projects-google-maps-area-calculator-tool.htm
Helló mindenkinek.
Segítséget kérnék abban a kérdésben hogy régi tojóketreceket tényleg 350 darab alatt lehet még használni?
Válaszokat köszi.
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánok.
Jó estét mindenkinek!
Tudom, hogy volt már belinkelve, de sajnos nem mentettem el. Szükségem lenne egy Google műholdas térképre... Köszönöm.
valakit nem érdekel egy 5.6kw 380 villany motor ,kapcsoló szekrénnyel együtt
Válasz sixx #5676. hozzászólásáraArra.
Köszönöm szépen.
Válasz Radocz #5675. hozzászólásáraHa a földhasználati változás-bejelentőre gondolsz, akkor annak van pótlapja is...
Földhasználaton változtattunk, az AKG, BIO miatt.
Anno egy lapra több hrszt, is fel írtunk.
A jelenlegi nyomtatvány ezt nem engedi.
Tilos egy lapra többet írni, vagy ha átírom Word-ben, akkor a Hivatal elfogadja-e?
Válasz Richard. #5672. hozzászólásáraIgen azt a rendszert annak nevezik, termoszifonos ahol nincs vízszivattyú.
Válasz Ares 826 #5671. hozzászólásáraNézz utána: Ifa Framo, a Barkas elődje...
Válasz Ares 826 #5671. hozzászólásáraEz nem IFA w50! Ez hàromhengeres kètütemű Vartburg motor,termoszifonos,vagy mi a rosseb hűtèssel ,vizszivattyù nèlküli! 3,meg volt belőle 4sebessèges tolòkerekes vàltò is! Hàtsòkerèk meghajtàssal. Lènyeg,hogy nem szinkronos. Na,èn erre a masinàra tippelnèk,ha nem tèvedek.
Válasz ural #5670. hozzászólásáraCsak hiányzik róla a felső segédrugó, mert az Ifán az is van még.
Válasz Richard. #5661. hozzászólásáraKöszönöm tényleg IFA Framó soha nem jöttem volna rá de ez már Veterán kategoria ez volna a forum lényege egymás segitése informálása, nem az hogy egy két hülye kinevezi magát főokosnak és itt ossza a baromságait ha meg már ebből is kifogyott akkor beleköt a másikba.
Válasz csoppika #5668. hozzászólásáraMent a válasz.
Válasz papa maci #5665. hozzászólásáraPapa, ha ráérsz, megnézhetnéd a regelt e-mail fiókod...
Válasz csoppika #5666. hozzászólásáraLátom ebből földhivatal lesz mivel..0,5 hektártól 4,5 hektárig matekolnak keverik. És hivatalos kimérés. Mivel macerás a darab. Vannak olyan kis területek melyekre még érvényes szerződést sem láttam. 1ha..stb. szépen beleolvasztva a nagyobb darabokba. Örökléses a téma.Csak győzöm ki keverni. És nyilván kicsit darázs fészekbe nyúltam. Mivel a cég AKG-zik. Kimértek egy 1/1-es darabot. Láttam már földet, de ez nem fedi a valóságot. Csak a csibészkedés.
Válasz papa maci #5665. hozzászólásáraGondolom a kimérésnél számítanak az osztályok, hogy hova esel éppen...
Válasz csoppika #5664. hozzászólásáraÍgy stimmel
Válasz papa maci #5663. hozzászólásáraNoshát, ha az osztályokat nem veszed figyelembe, akkor egyszerűnek tűnik...szerintem...
Üdv kollégák...Termőföld részhányad kiszámítási képlet..vagy valami hasonló..Még az életben nem kellett használni..De mikor 3 ember lassan 4 félét számol akkor kicsit nézegetek. Köszi !
Az ARO laprúgója