Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, cserna.katka küldte be 2014-10-04 21:11:45-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
iskolai végzetség nélkul lehet e földet bérelni amire jár támogatás???
román pótkocsi fékdobot keresek, gumi méret 900*16, fékdob 35,5mm belső átmérő, 6 csavaros, tud valaki ilyet 1db sürgős lenne, az se baj ha kettő
jó használt
Lenne egy MBP kocsim és ahol váltom át a borítást 1 vagy 2 kocsi az szét szedhető?
Mert én ma lecseréltem az összes csövet az kicsit forgattam és szerintem átfordulhatott a belseje mert most a 2 állásba borítja a kocsit és közbe kicsit át is enged.
Holnap megy bele a Kékfankos. Nem mondanám hogy tetszik a hordó illata, de nem is új........meglátjuk. Ez az első saját borom, és fogok venni új hordót, terem a Kadarkám.
Győr megyében ez csak akkor működik, ha a lejárat előtt 1 hónapot megelőzően kéred és a hátralévő érvényes idődben már nincs szabad időpont, ha van el kell fogadnod, kívánságra nem lépheted túl a műszaki érvényességi idődet.
Kaptam/vettem egy 120l-es hordót. Amikor elhoztam beáztattam kimostam stb.....
Most ki kellene préselnem a belevelót de két napja áll benne a víz és még mindíg szivárog az oldala.
Mi a sz.rt csináljak vele? Kiforrázom mert azt még nem próbáltam, de ha valakinek van tiippje akkor légyszi.
Köszönöm
Persze, lejárt műszakival addig használod míg akarod, vagy meg nem fognak a rend éber őrei.
Ha nincs atomjaira szakadva a gép akkor el kell vinni és műszakiztatni, fél nap nem nagy kiesés ez miatt. Lehetőleg ne NKH vizsgabázist keress, hanem maszekot, ott nem szaroznak annyit.
Köszönöm Wilde fórumtársnak az előhántókat, nagyon faca pont ilyeneket akartam,és ezúton keresek a képen látható szorítóbilincsekből, 3 darabot!!
Az opal 90-nek egész más a rögzítése mint a 090-nek.
Most már ezt is tudom!
napra tisztításnál tisztítóba hányas felső(illetve alsó is) rostát használtok?
le25-nél 9 nél sok nagy szemét átesik 7-esen meg sok napraszem nem esik át most 8-as al próbálkozunk
Válasz #4674. hozzászólásra
A CD 106 hátul az elpárolagtató FR12 gáz eredetileg de már ez nincs.Ha átállitották akkor bizonyosan FR134Á gáz kell bele.Ha 12 gáz volt akkor 24 vagy 434Á .Feltöltési mennyiség 2kg.Azért fontos tudni a gáz minöségét mert az olajok mások.
Akkor még figyelgetni kell tovább az aprókat Multkor egy 10-esért vettem kompletten ezt az ifa hátuljára szerelhető csigát munkahengerekkel hidromotorral együtt Bár több mint valószínű a hidromotor kuka mert le voltak véve a csövek éveken keresztül a víz meg adta az érzést a belsejében gondolom...
Jó persze ahol van minden ott lehet hogy így meg lehet oldani De nálunk még a betonkeverő is kölcsönbe van a mag pedig alapból zsákolva 6q az összes szoval nem nagy matek még így se csak mivel még nem csináltam ilyet tapasztalat az nulla
EB/IFA magátrakó csiga is alkalmas lenne ilyenre?? Vagy az már túl nagy átmérőjű??
Minek a betonkeverő?? Ha ömlesztve van a gabona bele a csigát aljára egy csövet a permetező gépedben bekevert csávázószerrel, nyomatni bele a szert és mire a másik végére ér a mag be is van csávázva! Mehet a pótra a vagy a big-beg zsákba onnan meg a vetőgépbe.
Válasz #4658. hozzászólásra
Nem lesz vele gond szerintem mi big-bag-ba csávázunk és tavaly úgy jártunk hogy csávázás közbe el kezdett esni az eső úgy meg ázott hogy csorgott belője a piros lé de nem lett vele semmi gond pedig csávázástól a vetésig kb 2 hónap eltelt.
Bevonod egy brutál gombaölővel és utána bepenészedik? Nem túl életszerű. De nem kell aggódni, mi is csáváztunk már big-bag zsákba is és úgy volt egy jódarabig, nem lett baja. Bár azért nem szabad eláztatni
Az úgy működőképes-e hogy most hétvégén betonkeverőbe lecsávázom a gabona vetőmagot megszárítom majd bezsákolom és jövő hétvégén meg vetés?? A zsákba bepenészedik?? Vagy lehet valami baja?? Olyat hallottam hogy csávázás után egyből vetni szokták
13055 hozzászólás
Nyitotta: cserna.katka 2014-10-04 21:11:45
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, cserna.katka küldte be 2014-10-04 21:11:45-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
iskolai végzetség nélkul lehet e földet bérelni amire jár támogatás???
román pótkocsi fékdobot keresek, gumi méret 900*16, fékdob 35,5mm belső átmérő, 6 csavaros, tud valaki ilyet 1db sürgős lenne, az se baj ha kettő
jó használt
Lenne egy MBP kocsim és ahol váltom át a borítást 1 vagy 2 kocsi az szét szedhető?
Mert én ma lecseréltem az összes csövet az kicsit forgattam és szerintem átfordulhatott a belseje mert most a 2 állásba borítja a kocsit és közbe kicsit át is enged.
Válasz #4703. hozzászólásra
Én kétszer kéneztem mert üresen kaptam.
De én ráütöttem mindíg a dugót és fekete volt a szalag mind kétszer. Eszembe se jutott hogy ez is az állapotát mutatja.
Válasz #4702. hozzászólásra
ha elégett benne a kénlap úgy hogy közben a dugó benne volt akkor mehet bele a bor....
Válasz #4701. hozzászólásra
Nem büdös, de nem is finom bor illata van. Szerintem a kénnek érzik a szúrós illata. Nem dohos és nem is ecetes hanem egy kicsit szúr....
Válasz #4700. hozzászólásra
ha büdös a hordó akkor ne tedd bele
Válasz #4696. hozzászólásra
Kétszer kiforrásztam, úgy néz ki megállt. Huuh
Holnap megy bele a Kékfankos. Nem mondanám hogy tetszik a hordó illata, de nem is új........meglátjuk. Ez az első saját borom, és fogok venni új hordót, terem a Kadarkám.
Válasz #4698. hozzászólásra
meg
Ha lejárt a műszaki, nincs probléma, adnak egy útvonalengedélyt a vizsgára. Vagy ez már megváltozott?
Válasz #4694. hozzászólásra
Győr megyében ez csak akkor működik, ha a lejárat előtt 1 hónapot megelőzően kéred és a hátralévő érvényes idődben már nincs szabad időpont, ha van el kell fogadnod, kívánságra nem lépheted túl a műszaki érvényességi idődet.
Válasz #4695. hozzászólásra
Ráütni az abroncsokat
Válasz #4693. hozzászólásra
Na azt hogyan is kellett vonlna?
Válasz #4690. hozzászólásra
Ha meg érvényes a muszakija, es kérsz egy vizsga időpontot, ami a lejárat után van, akkor a lejárat meghosszabbodik az időpontig.
Válasz #4692. hozzászólásra
Még szárazon meg kellett volna húzni rajta a ráfot
Tisztelt Kollegák,
Kaptam/vettem egy 120l-es hordót. Amikor elhoztam beáztattam kimostam stb.....
Most ki kellene préselnem a belevelót de két napja áll benne a víz és még mindíg szivárog az oldala.
Mi a sz.rt csináljak vele? Kiforrázom mert azt még nem próbáltam, de ha valakinek van tiippje akkor légyszi.
Köszönöm
Válasz #4690. hozzászólásra
Persze, lejárt műszakival addig használod míg akarod, vagy meg nem fognak a rend éber őrei.
Ha nincs atomjaira szakadva a gép akkor el kell vinni és műszakiztatni, fél nap nem nagy kiesés ez miatt. Lehetőleg ne NKH vizsgabázist keress, hanem maszekot, ott nem szaroznak annyit.
Üdv mindenkinek...
A trakit okt. elején vizsgára kellene vigyem..
Ki lehet ezt a dátumot tolni??
Ha igen hogyan??
És mennyi idővel???
Köszi a válaszokat..
Válasz #4688. hozzászólásra
Válasz #4687. hozzászólásra
sejtettem hihi
Válasz #4685. hozzászólásra
Csak ez román "RAU"!
Válasz #4685. hozzászólásra
Kurvára el van kopva..............
Válasz #4683. hozzászólásra
ilyesmire gondoltam én is köszi
Válasz #4682. hozzászólásra
Válasz #4681. hozzászólásra
Hasonló van a RAU kultivátoromon, iránytartó vagy mi a szösszzzz.
Claasosok 1 kis segítséget kérek ez mi lehet?
Bárki aki felismeri a képen látható cuccost írja meg mi az
előre is köszönet!
Keresek IBR system Botsch gabona vetőgéphez vetőelemet,ill,maglefolyó csatlakozót,ez műanyagból van. A segítséget előre is Köszönöm!
Köszönöm Wilde fórumtársnak az előhántókat, nagyon faca pont ilyeneket akartam,és ezúton keresek a képen látható szorítóbilincsekből, 3 darabot!!
Az opal 90-nek egész más a rögzítése mint a 090-nek.
Most már ezt is tudom!
napra tisztításnál tisztítóba hányas felső(illetve alsó is) rostát használtok?
le25-nél 9 nél sok nagy szemét átesik 7-esen meg sok napraszem nem esik át most 8-as al próbálkozunk
Válasz #4676. hozzászólásra
Dehogy adom A téli napokon majd fel lesz újjítva
Válasz #4671. hozzászólásra
Az nem volt pííííz, ne add el lehet még máskor valahová jó lesz majd!
Válasz #4674. hozzászólásra
A CD 106 hátul az elpárolagtató FR12 gáz eredetileg de már ez nincs.Ha átállitották akkor bizonyosan FR134Á gáz kell bele.Ha 12 gáz volt akkor 24 vagy 434Á .Feltöltési mennyiség 2kg.Azért fontos tudni a gáz minöségét mert az olajok mások.
Sziasztok.
Meg tudná nekem valaki mondani hogy a 106-os klíma rendszerébe mennyi gázt kell tölteni és melyik fajtát?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Válasz #4672. hozzászólásra
Az úgy nem biznisz Annyiért vettem de át kellett menni érte az ország túloldalára szoval többe került a fuvar mint az áru
Válasz #4671. hozzászólásra
15-ért átveszem és már hasznod is van
Válasz #4669. hozzászólásra
Akkor még figyelgetni kell tovább az aprókat Multkor egy 10-esért vettem kompletten ezt az ifa hátuljára szerelhető csigát munkahengerekkel hidromotorral együtt Bár több mint valószínű a hidromotor kuka mert le voltak véve a csövek éveken keresztül a víz meg adta az érzést a belsejében gondolom...
Válasz #4668. hozzászólásra
Mi általában a kis terménycsigával szoktuk annak 6-7 cm csigaátmérője lehet, de régebben a naggyal csinálták faterék az kb 12 cm átmérőjű lehet.
Válasz #4668. hozzászólásra
Az szerintem már sok lenne! Hagyományos termény csiga!
Válasz #4665. hozzászólásra
Jó persze ahol van minden ott lehet hogy így meg lehet oldani De nálunk még a betonkeverő is kölcsönbe van a mag pedig alapból zsákolva 6q az összes szoval nem nagy matek még így se csak mivel még nem csináltam ilyet tapasztalat az nulla
EB/IFA magátrakó csiga is alkalmas lenne ilyenre?? Vagy az már túl nagy átmérőjű??
Válasz #4659. hozzászólásra
Az elég neki pont max 1,5 liter!!
Válasz #4660. hozzászólásra
Elég 1-1.5 liter,a keveröböl mehet a zsákba egyböl,két nap múlva lehet vetni...
Minek a betonkeverő?? Ha ömlesztve van a gabona bele a csigát aljára egy csövet a permetező gépedben bekevert csávázószerrel, nyomatni bele a szert és mire a másik végére ér a mag be is van csávázva! Mehet a pótra a vagy a big-beg zsákba onnan meg a vetőgépbe.
Köszönöm a segítséget mindenkinek
Nem lesz vele gond szerintem mi big-bag-ba csávázunk és tavaly úgy jártunk hogy csávázás közbe el kezdett esni az eső úgy meg ázott hogy csorgott belője a piros lé de nem lett vele semmi gond pedig csávázástól a vetésig kb 2 hónap eltelt.
Mi is BB be csávázunk egyből, tonnánként kb 15 literrel semmi gond nincs bele....de csávázóval nem betonkeverővel...
Bevonod egy brutál gombaölővel és utána bepenészedik? Nem túl életszerű. De nem kell aggódni, mi is csáváztunk már big-bag zsákba is és úgy volt egy jódarabig, nem lett baja. Bár azért nem szabad eláztatni
Válasz #4659. hozzászólásra
Én amit kaptam ajánlást az 2 litert ajánl 50 kg-ra. De ki lenne terítve száraz helyre és csak utána zsákolva
attól függ mennyi vízzel csinálod nekem nem szokott baj lenni pedig volt hogy egy hónapot is zsákban állt . 50kg hoz 1,2-1,5 liter lé
Az úgy működőképes-e hogy most hétvégén betonkeverőbe lecsávázom a gabona vetőmagot megszárítom majd bezsákolom és jövő hétvégén meg vetés?? A zsákba bepenészedik?? Vagy lehet valami baja?? Olyat hallottam hogy csávázás után egyből vetni szokták