Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.56 FtUSD400.96 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4646. hozzászólásra
Szerintem is a rendterítő a legjobb megoldás olcsó és gyors régen mi is csináltuk így, biztos megcsinálják bérmunkában is még zúzni sem muszáj utána, ha szét van egyenletesen szórva akkor már be lehet dolgozni.
Rendterítő biztos van a környéken, végig kell szaladni az szétdobja aztán mehet neki a zúzó, vagy ha van akkor 6,2-es ih-t nekiengedni és nem kell zúzni.
Amúgy ha ügyesen csinálod akkor a nagy rz is szétnyomja.
Nem tud valaki eladó mezőgépes, vagy bármilyen szalmazúzót, ami traktorra szerelhető, és alkalmas lenne a rendek szétterítésére?
Eladtam a szalmát egy vállalkozónak aki bálázta és elhordta volna, de ez a 2 hónap kevésnek bizonyult ahhoz, hogy ideérjen...
A gépen kívül bármilyen épkézláb ötletet szívesen várok, hogy mit lehetne csinálni a szalmával, megszáradni nem fog, bálázás kilőve, vízszintes tengelyű zúzó nem viszi szét, 610es asztallal lett vágva, úgyhogy amit a függőleges tengelyű terít az is édeskevés, meggyújtani nem lehet...
előre is köszönöm az ötleteket!
Ha valakinek van szalmazúzója, de eladni nem akarja, akár ki is bérelném!
Üdv Mindenkinek
E-280-hoz keresek javítási,üzemeltetési,valamilyen könyvet, a gyári beállítási adatok érdekelnének.
E-formában a legjobb.
Sürgős lenne. Előre is köszönöm.
Válasz #4639. hozzászólásra
Igen beszéltem vele tegnap,
vittem egy grammos mérleget amit "hitelesítettem" azzal mértem de ez lett a vége!!
Nem tudom mi lehet a baj!!!
A rapid elvét nem tudom, de az accord rendszerűn ugyanez volt a problémánk. Ki volt kopva az adagoló ház és a magadagoló is, így mellé is ment mag, annak a java a földre potyogott. Csak aprómagnál volt az a jelenség.
ez elvileg csak egy sima csúszótalp nem ?
ha igen, akkor inkább ha már kazánlemez érdemesebb gyártani egy jó erőset, a gyárit meg nem bántani.
olyat aki öntvényt tudna rendesen hegeszteni ha nehezen is de lehet találni, felszerelést annál nehezebb.
elektróda meg apparátus akad, de ha ezt rendesen meg akarod hegesztetni ahhoz fel kell melegíteni homogénre az egészet, aztán heftelés után lassan hűteni homokágyban.
akkor már inkább gyártani valami vaskosabb anyagból.
Van olyan patkány/egér méreg amit szét kell szórni a közlekedési útvonalaikon, ráragad a lábukra. Idegesíti őket és ahogy lenyalogatják, tisztogatják magukat megmérgeződnek. Minden kertész-háztartási-gazda boltban kapható.
Tisztelt gazdálkodók!
Vásároltam egy feltehetően japán alternáló kaszát. Kaszálás közben a csúszótalp kettétört. Érdeklődnék hol lehet a képen látható talpat beszerezni.
Segítségüket előre is köszönöm.
Üdv Mindenkinek
Sürgősen keresnék E-280 silózóhoz forgókéseket, ha lehetne a vastagabból.
Úgy jártam hogy vettem egy gépet .ezen vékony kések voltak, mikor megnéztem semmi sem mozgott , de elszálltak ,még szerencse hogy nem lett baj,
nekem itthon van 14 éve lassan foxi kutyáim azota tenyésztem is öket az ország minden szegletében van kölyke a most 14 éves szukámnak de ezek aztán mindent kézbe tartanak ....... ha meg zárt hely a pince vagy mi ez akkor meg aztán csak pakolni kell kifelé a cuccokat a kutyák meg midnent elintéznek meg fogják az egyiket már kapnak a másik után nagyon okos és ösztönös joszágok a patkány irtok is ha tehetik azzal mennek illetve görénnyel ha nem fér be a kutya ...trágyaszedésnél is néha ott vannak ha másho lvagyok szedik össze amit tudnak .....
Fuvar ügyben köszönöm mindegyikőtöknek a segítséget!
Úgy néz ki megoldódott a dolog, lesz egy nyerges viszfuvarban amire fel lehet tolni. 25e pénzt kérnek a fuvarért.
Egy ismerősnek jó 10 éve a hodályban szaporodtak el eszméletlen mértékben. Megrágták a bárányokat és hasonló. Ő egy görényes manusnak szólt, kijött 4db vadászgörénnyel és kb 3 óra alatt kipucolták a hodályt. Teljesen eltűntek, nem is nagyon mentek vissza, elvétve lehetett 1-2-t látni.
Szeva listár levente vagyok ezt a számot hívd 06309393124 Bernáth Zsolt Szfvártól egy tizesre lakik kcres kocsi merci korekt srác hivatkoz rám nyugotan én is vele szoktam ilyet meg oldani
13055 hozzászólás
Válasz #4656. hozzászólásra
Eladhatod, haszonbérbe adhatod, megterhelheted (zálogba adhatod és vehetsz rá fel hitelt), mást nem nagyon.
Üdv!Most tudtam meg,hogy 500m" tulajdoni részem van egy szántóföldben.Mit kezdhetek vele.Kérem aki tudjon segítsen.Köszönöm
Válasz #4654. hozzászólásra
Szia. Vágtatok már a naprát? Tegnap voltam tárcsázni láttam hogy érik a tiéd is. A napokba jött le hogy ismerős vagy
Szerintem is a rendterítő a legjobb megoldás olcsó és gyors régen mi is csináltuk így, biztos megcsinálják bérmunkában is még zúzni sem muszáj utána, ha szét van egyenletesen szórva akkor már be lehet dolgozni.
Rendterítő biztos van a környéken, végig kell szaladni az szétdobja aztán mehet neki a zúzó, vagy ha van akkor 6,2-es ih-t nekiengedni és nem kell zúzni.
Amúgy ha ügyesen csinálod akkor a nagy rz is szétnyomja.
Válasz #4651. hozzászólásra
A gki kártyát a sofőr kapja nem az autó!
A saját termelésű árú saját autós fuvarozásához úgy tudom nem kell.
GKi kártyáról tudna valaki érdemi felvilágosítást adni Saját árú Saját Tgk tahográf mentesség Beépített tartozék menetíró műszernél östermelői igazolványnál adnak ki autó rendszámra(17T)gki kártyát tamfolyam nélkűl???
Az igazi megoldás és a legegyszerűbb leges leg költségkímélőbb, az a "piros tehénke" !!
rz3 assal simán szétteritettem meg darált is rajta annyit hogy tárcsa beviszi az még jobban széthuzza uitánna
Rotoros rendkéző esetleg tőbb soron terítve?
Önjáró silózó?
Sziasztok!
Nem tud valaki eladó mezőgépes, vagy bármilyen szalmazúzót, ami traktorra szerelhető, és alkalmas lenne a rendek szétterítésére?
Eladtam a szalmát egy vállalkozónak aki bálázta és elhordta volna, de ez a 2 hónap kevésnek bizonyult ahhoz, hogy ideérjen...
A gépen kívül bármilyen épkézláb ötletet szívesen várok, hogy mit lehetne csinálni a szalmával, megszáradni nem fog, bálázás kilőve, vízszintes tengelyű zúzó nem viszi szét, 610es asztallal lett vágva, úgyhogy amit a függőleges tengelyű terít az is édeskevés, meggyújtani nem lehet...
előre is köszönöm az ötleteket!
Ha valakinek van szalmazúzója, de eladni nem akarja, akár ki is bérelném!
Válasz #4644. hozzászólásra
Feltéve ha nem az E280 as Mercire gondoltál
Válasz #4643. hozzászólásra
Ezt találtam:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Gepkonyvek-javitasi-utmutatok-katalogusok-eladoak/6187957/
Üdv Mindenkinek
E-280-hoz keresek javítási,üzemeltetési,valamilyen könyvet, a gyári beállítási adatok érdekelnének.
E-formában a legjobb.
Sürgős lenne. Előre is köszönöm.
Válasz #4640. hozzászólásra
Igen de itt a leforgatásnál az is a tálcába hullik szerintem ami mellé megy ,legalábbis úgy gondolom
Válasz #4639. hozzászólásra
Igen beszéltem vele tegnap,
vittem egy grammos mérleget amit "hitelesítettem" azzal mértem de ez lett a vége!!
Nem tudom mi lehet a baj!!!
Válasz #4638. hozzászólásra
A rapid elvét nem tudom, de az accord rendszerűn ugyanez volt a problémánk. Ki volt kopva az adagoló ház és a magadagoló is, így mellé is ment mag, annak a java a földre potyogott. Csak aprómagnál volt az a jelenség.
Válasz #4638. hozzászólásra
Hívtad a számot?
Baj van!
Nem tudom a Rapidot beállítani repcére!
Beállítom az előírtakat leforgatom kiad 2kg/ha és ezek után el vetek vele 2.8kg/ha!
Mi lehet a baj???
Válasz #4633. hozzászólásra
Köszönöm szépen a segítséget, sikerült meghegeszteni.
Üdv.
1992-es jcb 4 cx-hez keresek alkatrészkatalógust.Minden variácio érdekel.
20/3506510
Targonca/homlokrakodó villakocsit keresek!
ez elvileg csak egy sima csúszótalp nem ?
ha igen, akkor inkább ha már kazánlemez érdemesebb gyártani egy jó erőset, a gyárit meg nem bántani.
olyat aki öntvényt tudna rendesen hegeszteni ha nehezen is de lehet találni, felszerelést annál nehezebb.
elektróda meg apparátus akad, de ha ezt rendesen meg akarod hegesztetni ahhoz fel kell melegíteni homogénre az egészet, aztán heftelés után lassan hűteni homokágyban.
akkor már inkább gyártani valami vaskosabb anyagból.
Válasz #4629. hozzászólásra
Azért nem ennyire egyszerű a dolog főleg annak aki még nem hegesztett öntvényt.
Olyan hegesztőműhelyt kellene keresni akik meghegesztik normálisan.
Válasz #4630. hozzászólásra
A kazán lapot nem tudod össze hegeszteni az öntvénnyel
Üdv! Úgy,ahogy irták! Vmi kazánlappal alulról még meg lehetne mereviteni,ha nem zavar ott semmit. Csavarral!
Válasz #4628. hozzászólásra
Így van de ehhez nem sima elektróda kell hanem öntvény pálca
Válasz #4626. hozzászólásra
kigyököl megheggeszt és mehet tovább ....
Válasz #4615. hozzászólásra
Van olyan patkány/egér méreg amit szét kell szórni a közlekedési útvonalaikon, ráragad a lábukra. Idegesíti őket és ahogy lenyalogatják, tisztogatják magukat megmérgeződnek. Minden kertész-háztartási-gazda boltban kapható.
Tisztelt gazdálkodók!
Vásároltam egy feltehetően japán alternáló kaszát. Kaszálás közben a csúszótalp kettétört. Érdeklődnék hol lehet a képen látható talpat beszerezni.
Segítségüket előre is köszönöm.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Szép napot mindenkinek
Válasz #4623. hozzászólásra
Köszönöm, ez jól esett.,már jön is.:)
Válasz #4622. hozzászólásra
Ezt nézted?
http://www.mogep.hu/mezogep_alkatreszek/
Üdv Mindenkinek
Sürgősen keresnék E-280 silózóhoz forgókéseket, ha lehetne a vastagabból.
Úgy jártam hogy vettem egy gépet .ezen vékony kések voltak, mikor megnéztem semmi sem mozgott , de elszálltak ,még szerencse hogy nem lett baj,
nekem itthon van 14 éve lassan foxi kutyáim azota tenyésztem is öket az ország minden szegletében van kölyke a most 14 éves szukámnak de ezek aztán mindent kézbe tartanak ....... ha meg zárt hely a pince vagy mi ez akkor meg aztán csak pakolni kell kifelé a cuccokat a kutyák meg midnent elintéznek meg fogják az egyiket már kapnak a másik után nagyon okos és ösztönös joszágok a patkány irtok is ha tehetik azzal mennek illetve görénnyel ha nem fér be a kutya ...trágyaszedésnél is néha ott vannak ha másho lvagyok szedik össze amit tudnak .....
Válasz #4607. hozzászólásra
Fuvar ügyben köszönöm mindegyikőtöknek a segítséget!
Úgy néz ki megoldódott a dolog, lesz egy nyerges viszfuvarban amire fel lehet tolni. 25e pénzt kérnek a fuvarért.
Egy ismerősnek jó 10 éve a hodályban szaporodtak el eszméletlen mértékben. Megrágták a bárányokat és hasonló. Ő egy görényes manusnak szólt, kijött 4db vadászgörénnyel és kb 3 óra alatt kipucolták a hodályt. Teljesen eltűntek, nem is nagyon mentek vissza, elvétve lehetett 1-2-t látni.
1-2 jó kotorékozó terrier vagy vizsla+ 2 lapátos ember is sokat elintézne.
Ha profikra van szükség, akkor egy ilyen céget bízzon meg. Feltéve, ha anyagilag nem terhes.
http://www.arzenkft.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=68
Eü. gázmestert kell hívni, csak neki van rá jogosultsága h komolyabban odapörköljön a rohadékoknak.
Üdv. mindenkinek.
Kérdésem:
Társasházaknak dolgozunk, az egyik ház pincéjét ellepték a patkányok, szinte várat építettek. Mikor lent voltunk csak úgy ugráltak szerte-széjjel.
Most ki kellene irtanunk őket, de a patkánymérget nem eszik, csapdába nem mennek bele.
Ti mit csinálnátok velük???
Válasz #4613. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #4612. hozzászólásra
forum@agroinform.com
Segítséget kérek!
Hol lehet írni a moderátornak?
Köszönöm!
Válasz #4610. hozzászólásra
Köszönöm.Modulzárókat én is találtam, csak kidolgozott tételeket nem,de kénytelen leszek vhogy összeollózni.
Válasz #4609. hozzászólásra
Csak ezt találtam a neten:
modulzáró
Sziasztok.Aranykalászos tanfolyam kertészeti tételeit keresem,ha valakinek esetleg meglenne,szívesen fogadnám.
Válasz #4605. hozzászólásra
Ha még aktuális tudok valakit Keress valami magán
úton! Elvileg beszéltünk telefonon, Ha nem akkor
máshogy!
Válasz #4605. hozzászólásra
Szeva listár levente vagyok ezt a számot hívd 06309393124 Bernáth Zsolt Szfvártól egy tizesre lakik kcres kocsi merci korekt srác hivatkoz rám nyugotan én is vele szoktam ilyet meg oldani